«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ερωτήματα όχι μόνο να τα διαβάζουμε, αλλά και να πράττουμε

Vaccine-Baby

Είτε εμβολιαστήκατε (με τις δύο δόσεις) από άποψη, είτε από φόβο, πίεση η εξαναγκασμό, κανείς δεν δικαιούται να σας κρίνει…

Όλοι οι εμβολιασμένοι νοήμονες, δημοκράτες πολίτες, οφείλετε έμπρακτα, αλλά και άμεσα, να δείξετε την… αντίθεση σας με τα νέα μέτρα για τους ανεμβολίαστους.

Προσέξτε, δεν λέω κυβερνητικά γιατί τα στήριξε άμεσα η έμμεσα το σύνολο των κοινοβουλευτικών κομμάτων, το επισημαίνω για να ξέρουμε τι μας γίνεται.

Αν δεν το πράξετε σημαίνει αποδοχή, στήριξη και επικρότηση του κοινωνικού διχασμού που τεχνηέντως προωθεί το πολιτικό σύστημα κι’ απ’ τη στάση σας (εύχομαι ν’ αντιλαμβάνεστε τι εννοώ) κρίνονται πολλά, τόσο σ’ εθνικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.

Είτε εμβολιαστήκατε (με τις δύο δόσεις) από άποψη, είτε από φόβο, πίεση η εξαναγκασμό, κανείς δεν δικαιούται να σας κρίνει και πολύ περισσότερο να σας κατακρίνει. Από ‘δω και πέρα όμως τα πράγματα αλλάζουν (κάθε μέρα θα γίνονται χειρότερα για όλους μας), γι’ αυτό και πρέπει (έμπρακτα και άμεσα) να υψώσετε ανάστημα, τώρα που θεωρητικά βρισκόσαστε “υπό την προστασία τους” και σας αποκαλούν ακόμη, υπεύθυνους, λογικούς κι’ αψέκαστους. Δώστε λίγη προσοχή σε όσα ακολουθούν.

Τρία πραγματάκια για τους ανεμβολίαστους…

🛑 Ο ανεμβολίαστος είναι ένας υγιής πολίτης και πάνω απ’ όλα συνάνθρωπος σας. Έχει τις ίδιες ακριβώς υποχρεώσεις μ’ εσάς απέναντι στο κράτος, το οποίο αυθαίρετα του αφαιρεί βασικά δικαιώματα. Αντιλαμβάνεστε ότι αυτό είναι αντιδημοκρατικό και αντισυνταγματικό.

🛑 Οι περιορισμοί που του επιβάλλονται δεν επηρεάζουν μόνο τη δική του καθημερινότητα αλλά και τη δική σας. Αν δεν “κινείται” αυτός, δεν κινείται και η αγορά για παράδειγμα, κάτι που φυσικά επιδιώκει το πολιτικό σύστημα, με σκοπό να βάλουν λουκέτο, όσο το δυνατόν περισσότερες μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

🛑 Δεν τον “τιμωρούν” για να προστατέψουν εσάς που εμβολιαστήκατε (πιστεύω να έχετε ενημερωθεί, ομολόγησαν ότι γνώριζαν απ’ την αρχή πως το εμβόλιο παρέχει περιορισμένη προστασία), τον “τιμωρούν” για την ανυπακοή του, για την άρνηση του να δεχθεί και κυρίως να υποκύψει στις φασιστικές μεθόδους τους.

…κι’ άλλα τρία για ‘σας, τους εμβολιασμένους.

🛑 Σας είπαν “εμβολιαστείτε για να πάρετε τις ζωές σας πίσω”, αλλά όπως διαπιστώνετε δεν τις πήρατε (ο πλήρης εμβολιασμένος και νοσεί και μεταδίδει τον ιό), με απλά λόγια σας κορόιδεψαν και σίγουρα δεν φταίτε εσείς που τους πιστέψατε.

🛑 Η “θεραπεία” απέτυχε παταγωδώς, αλλά για κάποιον περίεργο κι’ ανεξήγητο λόγο τη συνεχίζουν και σας καλούν να κάνετε και μια τρίτη “αναμνηστική” δόση. Θα διαβάσατε η θ’ ακούσατε όμως ότι βγήκε και τέταρτη δόση, δηλαδή σας ξανακοροϊδεύουν, αλλά αυτή τη φορά θα φταίτε αποκλειστικά και μόνο εσείς αν τους πιστέψετε.

🛑 Ο υπουργός υγείας ανακοίνωσε επίσημα αυτό που φοβόσασταν, η “ανοσια” λήγει και το πιστοποιητικό δεν ισχύει μετά το πέρας του εξαμήνου. Για να ισχύσει υποχρεωτικά πρέπει να κάνετε και τρίτη δόση. Δηλαδή σύντομα θα θεωρείστε κι’ εσείς ανεμβολίαστοι, οπότε οι περιορισμοί θα ισχύουν και για σας.

Επειδή απ’ την αρχή έγραψα πως το κείμενο απευθύνεται σε νοήμονες, πιστεύω πως αυτά είναι αρκετά για την ώρα και “ικανά” ώστε να σκεφτείτε λίγο πιο ώριμα την επόμενη σας κίνηση. Δεν έχω πρόθεση να “τρομοκρατήσω” κανέναν, αυτή είναι δουλειά των “ειδικών” και των κυβερνώντων, να προλάβω τα χειρότερα που έρχονται προσπαθώ, ως συνάνθρωπος κι’ ενεργός πολίτης που αναζητά εδώ και κάποια

χρόνια τρόπους για “να πάρουμε τις ζωές μας πίσω” και ν’ απαλλαγούμε οριστικά απ’ αυτό το βρωμερό πολιτικό σύστημα που ‘χει έναν και μοναδικό στόχο. Να μας αποτελειώσει!

Αν πάλι θέλετε να το πείτε “οι ανοησίες ενός ψεκασμένου” δικαίωμα σας. Συνεχίστε άφοβα το ταξίδι προς την ελευθερία, ακολουθώντας πιστά τις “συμβουλές” των “τηλεειδικών” και των κυβερνώντων, που υπηρετούν επάξια τις οδηγίες – εντολές της “νέας κανονικότητας”.

Δυστυχώς δεν μπορώ (λόγω της αστυνομίας του fb) να πω όσα γνωρίζω, δεν ξέρω αν έχει και νόημα να τα πω, γι’ αυτό κλείνοντας λέω μόνο τούτο. Ψάξτε για δηλώσεις δικών τους, όπως του Κλάους Σβαμπ, του Έλον Μασκ κ.α. “ενώστε το παζλ” και τότε θα δειτε καθαρά την εικόνα που ετοιμάζουν για το μέλλον της ανθρωπότητας. Δοκιμάστε το, τι θα χάσετε;

Καλή δύναμη… τα χειρότερα έρχονται!

Βαλεντινα Ασημακοπούλου

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΓΕΡΑ.

ΖΗΤΑΝΕ ΡΑΠΙΝΤ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ…

ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΡΑΠΙΝΤ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ.

ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ…

ΜΕΤΑ,,, ΜΟΝΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΞΕΚΡΕΜΑΣΤΟΥΣ..

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΕΙΝΑΙ…

Η ΓΕΝΙΚΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΕΚΤΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΡΑΠΙΝΤ,, ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΛΙΓΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ,,, ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ….

ΤΟ ΠΑΝ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΟΣΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ,,,

ΤΟΣΟ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΑΝ ΣΕ ΝΕΑ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΜΕΤΡΑ….

Εμείς οι ανεμβολιαστοι θα κληθούμε να αποδείξουμε ότι αντέχουμε να παραμείνουμε ανεμβολιαστοι αποδεικνυοντας στα μάτια των άνωθεν ότι αξίζουμε να λεγόμαστε άνθρωποι.

Αυτη τη στιγμή, οι εμβολιασμενοι χαιρονται διοτι κανουν τα παντα διχως κοπο οπως πριν.
Τα δυσκολα για αυτους ερχονται, ειναι ηδη καθ,οδον…
Οι ανεμβολιαστοι, θα αισθανθουμε παρακατιανοι… Η δικαιωση ομως ειναι παρα πολυ κοντα.

Προφυλαξτε ως κορην οφθαλμου, την ανθρωπινη και θετικη υπαρξη σας.

Μην επιτρεψετε να σας μεταλλαξουν το ΔΝΑ, εαν αντικαταστησουμε το ΔΝΑ με Ελλανια γραμματα, εχουμε το  ΔΝΑ που ειναι η συντομογραφια της λεξεως ΔΙΑΝΟΙΑ.
Η λεξη ΔΙΑΝΟΙΑ ειναι συνθετη λεξη και σημαινει ο ΝΟΥΣ του ΔΙΟΣ, αυτον το ΝΟΥ του ΔΙΟΣ φερουμε μεσα και ωφειλουμε να σταθουμε ανταξιοι του, ο ιερος αρχων φωτοσ ΖΕΥΣ μεθ, Ημων εστι !

Ερρωσθε ημαρ εστι!

Φοίβος Μουσιγέτης

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>