«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

S.Bhakdi: «Οι Έλληνες ηγέτες κάνουν αυτά που έκαναν οι Ναζί – Πολιτικοί και γιατροί πρέπει να πάνε φυλακή»

Opera Στιγμιότυπο_2021-11-05_203700_www.pronews.gr

«Είναι πιθανόν αυτός ο εμβολιασμός να καταλήξει σε στειρότητα»

«Καταπέλτης» ήταν σε πρόσφατη συνέντευξη του ο διακεκριμένος ιολόγος και επιδημιολόγος, Δρ. Sucharit Bhakdi, καθώς στάθηκε κατά των Ελλήνων πολιτικών που επιβάλλουν έμμεσο υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού στους πολίτες. 

Μιλώντας για τα νέα μέτρα τα οποία μπαίνουν σε εφαρμογή από αύριο ο Bhakdi είπε: «Οι Έλληνες ηγέτες κάνουν το ίδιο που έκαναν στην ναζιστική Γερμανία πριν από κάποια χρόνια και εάν υποκύψετε έχετε χάσει την ελληνική σας ταυτότητα. Δεν έχω τίποτα να πω εκτός τ” ότι είμαι απογοητευμένος και τρομοκρατημένος από τις ελληνικές αρχές, θα έπρεπε να ντρέπονται». 

«Δυστυχώς οι αρχές υποχρεώνουν όλους εσάς να εμβολιάσετε τα παιδιά σας και τους εισάγεται κάτι στο σώμα τους το οποίο τους σκοτώνει τα κύτταρα τους, είναι έγκλημα, αυτοί οι πολιτικοί και οι γιατροί θα έπρεπε να πάνε φυλακή», πρόσθεσε ο S.Bhakdi.

Στη συνέχεια της συνέντευξης του στον «Focus FM» ερωτήθηκε για την αύξηση μη των θανάτων που δεν οφείλονται στον κορωνοϊό και απάντηση: «Θα συνεχίσουν να αυξάνονται οι θάνατοι, ότι είπα πριν έναν χρόνο αποδείχθηκε πραγματικότητα. Προειδοποιώ τους Έλληνες ότι εάν συνεχίσουν έτσι θα συμμετέχουν στο μεγαλύτερο έγκλημα στην ιστορία της ανθρωπότητας». 

«Έχουμε αποκτήσει ανοσία, ο οργανισμός είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε απειλή του ιού και να τον εξαλείψει. Ο εμβολιασμός δεν προσφέρει απολύτως τίποτα παρά μόνο ρίσκο για τον ανθρώπινο οργανισμό» σημείωσε ο επιστήμονας αναφέροντας μια σειρά προβλημάτων που μπορούν να ανακύψουν κατόπιν του εμβολιασμού. «Δεν υπάρχει κανένας λόγος να εμβολιαστούν νέοι και παιδιά γιατί δεν έχουν παρατηρηθεί θάνατοι σε αυτές τις ηλικίες» υπογράμμισε.

Αναφερόμενος στην εταιρεία Pfizer είπε ότι «έγιναν πολλές κλινικές δοκιμές ειδικά στην εταιρεία Pfizer ως προς το εμβόλιο και μας είπαν ότι είναι ασφαλές και απαραίτητο. Όμως εμφανίστηκε ένα άρθρο σε βρετανική ιατρική εφημερίδα, το οποίο αναφέρεται στην εταιρεία και στις δοκιμές που έκαναν ότι δεν ήταν αληθινές και ότι ήταν απατηλό το αποτέλεσμα που έδωσαν. Οι τελευταίες δοκιμές που έγιναν εκεί, όπως συνεχίζει το άρθρο, προκειμένου να πάρει αδειοδότηση -έστω και προσωρινή- η εταιρεία Pfizer, έχουν ψευδή νούμερα και υπάρχουν πολλά αντίθετα αποτελέσματα στις κλινικές δοκιμές που έγιναν, τα οποία ουδέποτε είδαν το φως της δημοσιότητας».

«Η Pfizer, σε όλες τις δοκιμές που έκανε, δεν ανέφερε για πόσο καιρό το εμβόλιο θα βρίσκεται στο αίμα, ούτε σε ό,τι αφορά τις κλινικές δοκιμές που έγιναν στα ζώα, δεν υπάρχουν δυστυχώς δεδομένα ακόμα και έτσι συντελείται ένα πολύ μεγάλο έγκλημα από όλη αυτή την επιχείρηση που έχει να κάνει με τον εμβολιασμό», πρόσθεσε.

Ο επιστήμονας αναφέρθηκε επίσης στα όσα ακούγονται για ήπιες μυοκαρδίτιδες, ενώ έριξε και «βόμβα», καθώς ισχυρίστηκε ότι υπάρχει πιθανότητα τα εμβόλια να οδηγούν σε στειρότητα.

«Μην πιστεύετε τους γιατρούς που λένε για ήπιες μυοκαρδίτιδες, αυτοί θα έπρεπε να πάνε φυλακή», είπε αρχικά και πρόσθεσε «είναι πιθανόν αυτός ο εμβολιασμός να καταλήξει σε στειρότητα. Δεν το γνωρίζουμε ακόμα». 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο τέλος της συνέντευξης του ο Bhakdi αποκάλυψε ότι φεύγει από την Γερμανία «γιατί επαναλαμβάνουν εγκλήματα που έκαναν στο παρελθόν, ενδιαφέρονται μόνο για το χρήμα».

https://www.pronews.gr/ygeia/1031383_sbhakdi-oi-ellines-igetes-kanoyn-ayta-poy-ekanan-oi-nazi-politikoi-kai-giatroi-eprepe?fbclid=IwAR2aq78nCgq2QJrljjAQOoQSsV6ffV_kpZPuU9lhQ8JUds7j8PCrehPNw0Y