«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος είπε: “Εδώ είναι το εμβόλιο, εκεί είναι ο τάφος. Διάλεξε και πάρε…” Και ο Λαός απάντησε: “ανάξιος…, ανάξιος…, ανάξιος…!!!”

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΜΑΣΟΝΙΑ Α

Θεωρούμε ότι με την παρακάτω εντολή η Ηγεσία της Εκκλησίας αυτοκτόνησε.

Ουδείς πιστός δέχεται την υποταγή της Ελληνικής Εκκλησίας σε αυτή τη συμμορία της ΝΤΠ και το ερώτημα για όλους που μας κυβερνούν είναι:  Δεν γνωρίζουν την μεγάλη απάτη του Covid;

Γιατί δεν ρωτούν;

Γιατί πιέζουν την εκκλησία;

Δυστυχώς για τον Ελληνισμό το Πατριαρχείο της Κωνσταντινουπόλεως κινδυνεύει …….

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι και η Λέσβος επίσης κινδυνεύει σε μία κρίσιμη στιγμή όπου η Λαθρομετανάστευση απειλεί τη Νήσο. Ας ελπίσουμε ότι η Στρατιωτική Διοίκηση θα πράξει το καθήκον της

 

Ήλθε η ώρα των Ελλήνων. 

Στέργιος Σμυρλής

Πέμπτη, 4 Νοεμβρίου 2021

Έχει ο καιρός γυρίσματα δεσποτοφασίστες…

Φιρμάνι πρός τούς ἱερεῖς τῆς μητρόπολης ὅτι ὅποιος δέν ἐμβολιαστεῖ ἐντός μίας ἑβδομάδας, θά τεθεῖ σέ ἀργία ἄνευ ἀποδοχῶν. Καί θά παραμείνει σέ ἀργία, μέχρι νά ἐμβολιαστεῖ.

Προσέξτε καί τή διατύπωση: «ἐντελλόμεθα».

Μέ ποιό δικαίωμα πάντως καί βάσει ποίου ἀκριβῶς νόμου (ἔστω καί πρόσφατου χουντικοῦ νόμου τῆς δυστοπικῆς κυβέρνησης) «ἐντέλλεται»τέτοιο πρᾶγμα, αὐτό δέν τόλμησε νά τό γράψει ὁ μητροπολίτης Μυτιλήνης.

2021. Ο ΝΕΟΣ ΗΡΩΔΗΣ. 40 ΣΕΛ. έγχρωμο

Καθότι φυσικά δέν ὑφίσταται τέτοιος νόμος.
Φαίνεται ὅμως πώς κάποιοι ἀπερίγραπτοι ρασοφόροι λυκοποιμένες ἔχουν πλέον βαφτίσει νόμο τόν προκλητικό δεσποτοφασισμό τους καί κλιμακώνουν πιά τή ντροπή τους πολύ πέρα κι ἀπό τά ὅρια τῆς ὕβρεως.

Καί θά βλέπουμε ὅλο καί χειρότερα ἐφεξῆς.

ΠΑΠΑΠΡΟΔΟΤΗΣ

Ὁ Θεός νά στηρίζει ὅσους ὁμολογητές ἱερεῖς θά ἐπιμείνουν νά βαδίζουν στόν δρόμο τῆς ἀληθινῆς ὀρθόδοξης πίστης, ἀντιστεκόμενοι στή μπότα τέτοιων τυράννων.

Καί φυσικά ἐννοεῖται ὅτι θά πρέπει νά τούς στηρίξουν καί οἱ ἄνθρωποι…

Νεκτάριος Δαπέργολας

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ