«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Μεγάλη Επανεκκίνηση με «ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ»

«ΥΠΕΡΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ», η οποία είναι πέρα και πάνω από κυβερνήσεις και παγκόσμια ΑΕΠ!!! Ανακοινώσεις παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη – Τι δήλωσε ο ίδιος

Ο πρίγκιπας Κάρολος επιλέχθηκε, όπως δείχνει το απόσπασμα από την σημερινή του ομιλία, στην Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για την δήθεν Κλιματική Αλλαγή (COP26), για να ανακοινώσει, πως μια «ΥΠΕΡΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ», η οποία είναι πέρα και πάνω από κυβερνήσεις και παγκόσμια ΑΕΠ, θα αναλάβει να μετατρέψει την οικονομία του πλανήτη από την σημερινή της μορφή σε βιώσιμη, με βάση τα πρότυπα της Ατζέντας 2030 και της Μεγάλης Επανεκκίνησης (διεθνιστικό αριστερόστροφο παγκόσμιο καθεστώς)ενδεχομένως εξαγοράζοντας όλα τα χρέη, ιδιωτικά και δημόσια!!!

Μάλιστα, απαίτησε μια «στρατιωτικού τύπου εκστρατεία» για να κινητοποιήσει τρισεκατομμύρια δολάρια μετρητά, από τον ιδιωτικό τομέα, για να «σώσει τον πολύτιμο πλανήτη μας».

Όπως δήλωσε, η λύση θα πρέπει να είναι παγκόσμια, ΕΝΤΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, και όχι να αποτελείται από «διαφορετικές ανεξάρτητες μεταξύ τους πρωτοβουλίες».

Δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Λοιπόν κυρίες και κύριοι, η έκκλησή μου σήμερα είναι, οι χώρες να ενωθούν για να δημιουργήσουν το περιβάλλον εκείνο, που θα επιτρέπει σε κάθε τομέα της βιομηχανίας να αναλάβει την απαιτούμενη δράση.

Γνωρίζουμε ότι αυτό θα πάρει τρισεκατομμύρια, όχι δισεκατομμύρια δολάρια. Γνωρίζουμε επίσης ότι οι χώρες, πολλές από τις οποίες επιβαρύνονται από μεγάλα επίπεδα χρέους, δεν έχουν την πολυτέλεια να γίνουν πράσινες.

Εδώ λοιπόν χρειαζόμαστε μια τεράστια, στρατιωτικού τύπου εκστρατεία, για να αναδείξουμε τη δύναμη του παγκόσμιου ιδιωτικού τομέα.

Με τρισεκατομμύρια στην διάθεσή του, πάνω ​​από το παγκόσμιο ΑΕΠ και, με όλο τον σεβασμό, πάνω ​​ακόμη και από τις κυβερνήσεις των ηγετών του κόσμου, προσφέρει την μόνη πραγματική προοπτική επίτευξης μιας θεμελιώδους οικονομικής μετάβασης».

Ντόμινο οι δικαιώσεις του Λιακόπουλου:

Σε αυτή την κατεύθυνση, υπάκουη θα είναι και η Ελλάδα!

Νωρίτερα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στην ίδια διάσκεψη, ταυτίστηκε πλήρως με τις δηλώσεις του Βασιλιά Καρόλου, ανακοινώνοντας πως ελληνική κυβέρνηση έχει αναλάβει ΕΞΙ πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.

  • Πρώτα από όλα την απεξάρτηση από ορυκτά καύσιμα της ελληνικής ναυτιλίας, που όπως είπε ο κ. Μητσοτάκης, πρόκειται για μια πρωτοβουλία, που πρωτοπορεί σε παγκόσμιο επίπεδο.

  • Δεύτερον, τη σταδιακή μετατροπή των ελληνικών νησιών σε 100% πράσινους προορισμούς, καθώς όπως τόνισε ο Έλληνας πρωθυπουργός, για τον τουρισμό η κλιματική αλλαγή αποτελεί «μεγάλη απειλή».

  • Τρίτον την αύξηση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας με στόχο, μεταξύ άλλων, τη δημιουργία ενάλιων αιολικών πάρκων και την απολιγνιτοποίηση της χώρας μέχρι το 2028.

  • Επίσης τη λήψη μέτρων προστασίας των ορεινών οικοσυστημάτων και το σχέδιο κήρυξης του 10% των ελληνικών θαλασσών ως περιοχές απαγόρευσης αλιείας.

  • Την δημιουργία του Υπουργείου Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας

  • Τέλος επισήμανε το σχέδιο για τη μετατροπή της Ελλάδας σε κόμβο μεταφοράς πράσινης ενέργειας στην Ευρώπη, με βάση την πρόσφατη συμφωνία με την Αίγυπτο και τις συζητήσεις στη Σαουδική Αραβία.

Tο el.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο κάτω από  το άρθρο, μόνο από όσους και όσες έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία DISQUS.

Ο καθένας και η κάθε μία έχουν το δικαίωμα να εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις τους. Αυτό όμως  δεν σημαίνει ότι το el.gr υιοθετεί τις απόψεις αυτές.

Επίσης ξεκάθαρα θα διαγράφουμε  συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια αμέσως μόλις τα εντοπίσουμε  ή αμέσως μόλις μας καταγγελθούν.

Ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το el.gr δεν φέρει καμία νομική ή άλλη ευθύνη, αφού στο διαδίκτυο ανωνυμία δεν υπάρχει.

https://www.el.gr/nea-taxh/atzenta-2030/kosmogonikes-exelixeis-megali-epane/