«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Θανάσιμος πυροβολισμός: Η Pfizer κόβει ανοιχτά ζωντανά μωρά για να μαζέψει ιστούς για τα εμβόλιά τους

«Για να συλλεχθεί ένας βιώσιμος εμβρυϊκός νεφρός… τα αρκετά υγιή παιδιά αρκετά μεγάλα ώστε να έχουν επαρκώς ανεπτυγμένους νεφρούς πρέπει να αφαιρεθούν από τη μήτρα, ζωντανά, συνήθως με καισαρική τομή, και να αποκοπούν τα νεφρά τους».

Περισσότερες ενδείξεις ότι το εμβόλιο Pfizer Covid έχει πολύ περισσότερα από ό,τι πίστευε αρχικά το κοινό, αρχίζουν να αποκαλύπτονται.

Η Melissa Strickler είναι πρώην υπάλληλος της Pfizer, τώρα έγινε πληροφοριοδότης, και εκθέτει τις εταιρικές πρακτικές που η Pfizer ήταν και κάνει, τις οποίες δεν ήθελαν να μάθει το κοινό.

Σε ορισμένες από τις διαρροές της Strickler, αποκάλυψε ιδιωτικά email που έδειχναν τις πρακτικές που γίνονται για την παραγωγή αυτών των εμβολίων. Ένα από αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δείχνει την Ανώτερη Διευθύντρια Παγκόσμιας Έρευνας της Pfizer, Vanessa Gelman, να προτρέπει τους άλλους εντός της εταιρείας να εμποδίσουν ορισμένες πληροφορίες να φτάσουν στο κοινό.

Αυτές οι πληροφορίες αφορούν τη χρήση εμβρυϊκών ιστών και κυτταρικών γραμμών στην παραγωγή των εμβολίων.

Από τη σκοπιά των εταιρικών υποθέσεων. Θέλουμε να αποφύγουμε τις πληροφορίες για τα εμβρυϊκά κύτταρα να επιπλέουν εκεί έξω.

Ο κίνδυνος της κοινοποίησης αυτού αυτή τη στιγμή υπερτερεί κάθε πιθανού οφέλους που θα μπορούσαμε να δούμε, ιδιαίτερα με τα γενικά μέλη του κοινού που ενδέχεται να λάβουν αυτές τις πληροφορίες και να τις χρησιμοποιήσουν με τρόπους που ίσως δεν θέλουμε εκεί έξω.

έγραψε η Βανέσα Γκέλμαν

Αυτές οι πληροφορίες, ωστόσο, δεν είναι «ρηξικέλευθες», όπως αυτές που έχουν γίνει δημόσια παραδεκτές και γνωστές εδώ και καιρό.

Αλλά αυτό που δεν ήταν τόσο εύκολα γνωστό ήταν πώς αποκτήθηκαν αυτά τα εμβρυϊκά κύτταρα.

Σύμφωνα με έγγραφο της Pfizer, αυτό γίνεται:

Για να συλλεχθεί ένας βιώσιμος εμβρυϊκός νεφρός … τα αρκετά υγιή παιδιά αρκετά μεγάλα ώστε να έχουν επαρκώς αναπτυγμένους νεφρούς πρέπει να αφαιρεθούν από τη μήτρα, ζωντανά, συνήθως με καισαρική τομή, και να αποκοπούν τα νεφρά τους.

Αυτό πρέπει να γίνει χωρίς αναισθησία για το παιδί, κάτι που θα μείωνε τη βιωσιμότητα των οργάνων.

Μία από τις κυτταρικές σειρές που ονομάζεται HEK 293 λήφθηκε από ένα μικρό κορίτσι με «ειλικρινή τρόπο», με τα όργανά του να μελετηθούν για περαιτέρω έρευνα.

Η συγκομιδή των οργάνων της ήταν η άμεση αιτία του θανάτου της, πριν από τον οποίο, ήταν ζωντανό παιδί, έξω από τη μήτρα.

Εικόνα

Ένα επισημασμένο στιγμιότυπο οθόνης του αναδημιουργημένου εγγράφου

Τα εμβόλια κατασκευάστηκαν καταστρέφοντας ζωές με τον πιο βάναυσο τρόπο και η χρήση αυτών των εμβολίων βλάπτει σοβαρά πολλούς που τα έχουν λάβει, παρόλο που η ζημιά μπορεί να μην αναγνωρίζεται ως τέτοια.

Μπορούμε να είμαστε αρκετά βέβαιοι ότι με τον ίδιο τρόπο που τα αποβλημένα εμβρυϊκά κύτταρα χρησιμοποιούνται για την ανάπτυξη πολλών παιδικών εμβολίων και τα εμβόλια για τον COVID-19, χρησιμοποιούνται και στην παραγωγή του επερχόμενου εμβολίου για τον ιό Marburg, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για το επερχόμενο Πανδημία του ιού Marburg.

Οι γιατροί της πρώτης γραμμής της Αμερικής (AFLDS) έγραψαν στην έκθεσή τους

Αυτά τα δεδομένα και περισσότερες από τις εμβρυϊκές κυτταρικές σειρές που χρησιμοποιούνται, με τις κατάλληλες αναφορές, βρίσκονται στην αναφορά του AFLDS .

Ο Ίθαν Χαφ για το Natural.News γράφει:

Αυτό είναι άρρωστο πράγμα, και είναι σημαντικό να υπενθυμίσουμε στους αναγνώστες μας ότι όλα αυτά επιβλήθηκαν και μάλιστα εν μέρει χρηματοδοτήθηκαν κατά τη διάρκεια της προεδρίας του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος μέχρι σήμερα  συνεχίζει να καυχιέται  για το πώς έβγαλε αυτές τις σύριγγες στην αγορά σε ένα θέμα μήνες έναντι των πολλών ετών που συνήθως χρειάζονται για να αποκαλυφθεί ένα νέο «εμβόλιο».

Ο Τραμπ και ο νυσταγμένος Τζο Μπάιντεν παλεύουν για το ποιος αξίζει τα εύσημα για αυτά τα τερατουργήματα. Εν τω μεταξύ, κανένας από τους δύο δεν ανέφερε ούτε καν τις αθώες ζωές των νεογέννητων που έληξαν βάναυσα για να γίνουν πραγματικότητα τα τρυπήματα.

Ο Τραμπ λέει ότι τα εμβόλια κατά του Covid πρέπει να ονομάζονται «Τρούμπσιν».

Crimson Contagion: Απόδειξη ότι ο Τραμπ και η αμερικανική κυβέρνηση γνώριζαν και σχεδίαζαν για τους «πανδημικούς» μήνες εκ των προτέρων

https://winepressnews.com/2021/11/02/death-shot-pfizer-cuts-open-living-babies-to-harvest-tissues-for-their-vaccines/