«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Εμπειρογνώμονας λέει ότι οι εταιρείες τεχνητής νοημοσύνης πρόκειται να αρχίσουν να παραβιάζουν την ανθρωπότητα

πριν 8 ώρες με Jacob M. Thompson

«Σίγουρα, τώρα βρισκόμαστε στο σημείο που χρειαζόμαστε παγκόσμια συνεργασία. Δεν μπορείτε να ρυθμίσετε την εκρηκτική δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης σε εθνικό επίπεδο».

Ο παγκοσμίου φήμης κοινωνικός φιλόσοφος και ο συγγραφέας των μπεστ σέλερ του βιβλίου « Sapiens », ο Yuval Harari κρούει τον κώδωνα του κινδύνου ότι η τεχνητή νοημοσύνη πρέπει να ρυθμιστεί πολύ σύντομα, διαφορετικά η ανθρωπότητα θα «χακαριστεί» σαν υπολογιστής.

Ο Χαράρι είπε στο 60 Minutes του CBS ότι καλεί την κυβέρνηση και τους παγκόσμιους ηγέτες να αρχίσουν να μετριάζουν τις συλλογές τεχνητής νοημοσύνης και δεδομένων που παρέχονται από μεγάλες εταιρείες, διαφορετικά φοβάται ότι η τρομερή ταχύτητα της ενσωμάτωσης της τεχνητής νοημοσύνης θα οδηγήσει σε «χακαρισμένους ανθρώπους».

Και στον πυρήνα της δυστυχίας του βρίσκονται οι ανησυχητικές κινήσεις πολλών εταιρειών να απαιτούν μεγάλες ποσότητες προσωπικών και ιδιωτικών δεδομένων για τη χρήση του προϊόντος ή της υπηρεσίας. Αισθάνεται ότι αυτές οι εταιρείες δεν έχουν κατά νου το συμφέρον του πελάτη.

Το να χακάρεις έναν άνθρωπο σημαίνει να γνωρίσεις αυτό το άτομο καλύτερα από ό,τι γνωρίζει τον εαυτό του.

Και με βάση αυτό, να σε χειραγωγεί όλο και περισσότερο.

Το Netflix μας λέει τι να παρακολουθήσουμε και η Amazon μας λέει τι να αγοράσουμε.

Τελικά μέσα σε 10 ή 20 ή 30 χρόνια τέτοιοι αλγόριθμοι θα μπορούσαν επίσης να σας πουν τι να σπουδάσετε στο κολέγιο και πού να εργαστείτε και ποιον να παντρευτείτε και ακόμη και ποιον να ψηφίσετε.

Σίγουρα, τώρα βρισκόμαστε στο σημείο που χρειαζόμαστε παγκόσμια συνεργασία.

Δεν μπορείτε να ρυθμίσετε την εκρηκτική δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης σε εθνικό επίπεδο.

Ισχυρίζεται περαιτέρω ότι το να υπάρχουν όλα τα δεδομένα όλων σε ένα συγκεντρωμένο μέρος είναι «μια συνταγή για καταστροφή».

Δυστυχώς για τον Χαράρι, οι εκκλήσεις του μπορεί να μείνουν αναπάντητα.

Για παράδειγμα, το The WinePress ανέφερε στα μέσα Ιουνίου ότι η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών επέτρεψε τη συλλογή των ιδιωτικών δεδομένων των Αμερικανών να παραδοθεί σε προγραμματιστές τεχνητής νοημοσύνης.

Η Γερουσία ενέκρινε με συντριπτική πλειοψηφία το νομοσχέδιο για τις μεγάλες δαπάνες για τη διάσωση της μεγάλης τεχνολογίας για να ανταγωνιστεί την Κίνα

ΣΧΟΛΙΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

Τα μέσα ενημέρωσης πρέπει να προσπαθούν να γεννήσουν νέα μέσα ελέγχου και πανικού, παρόλο που είναι πολύ αργά για να κυνηγήσουμε αυτές τις εταιρείες μεγάλης τεχνολογίας.

Ακριβώς όπως οι τράπεζες, τα μεγάλα φαρμακεία, τα μεγάλα πετρέλαια, τα μεγάλα AG και όλη η άλλη πληθώρα μεγάλων.

Οι «τεχνοκράτες» μπορούν επίσης να τραβήξουν πολλά από τα νήματα επειδή κατέχουν την τεχνολογία, σχεδόν όλοι χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους, επομένως έχουν τεράστια μόχλευση.

Υποψιάζομαι ότι με την τεχνητή κατάρρευση του δικτύου και των συστημάτων Διαδικτύου στον ορίζοντα, αφού οι παγκόσμιες κυβερνήσεις δημιουργήσουν το πρόβλημα, θα εισχωρήσουν με το νέο τους σύστημα και τη νέα «ρύθμιση», οπότε δεν θα «συμβεί ξανά».

Ειδικά όταν αυτός ο τύπος λέει ότι οι κυβερνήσεις του κόσμου πρέπει να το κάνουν ομοιόμορφα.

 Μια παγκόσμια κυβέρνηση με άλλα λόγια.

Η Ερχόμενη Κυβερνοπανδημία

Το FBI, η NSA και η CISA προειδοποιούν για κυβερνοεπιθέσεις σε συστήματα τροφίμων και νερού στην Αμερική – Τώρα αποτελεί «απειλή για την εθνική ασφάλεια»

Το επερχόμενο τεστ «Παγκοσμίου Πολίτη» που θα είναι υποχρεωτικό για τους ανθρώπους να χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο

https://winepressnews.com/2021/10/31/expert-says-ai-companies-are-going-to-start-hacking-mankind/