«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι ανεμβολίαστοι θα πρέπει να εξαφανιστούν για να καλυφθεί η διάσταση του εγκλήματος

Οι δράστες δεν ενδιαφέρονται να αποκαλυφθούν οι πράξεις τους από απτά στοιχεία και να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη.

Στην πράξη, προκειμένου να καλύψουν ένα έγκλημα, συχνά διαπράττουν το επόμενο και το μεθεπόμενο.

Κάθε φίλος των αστυνομικών ιστοριών το γνωρίζει αυτό.

Οι εισαγγελείς και οι αστυνομικοί το γνωρίζουν επίσης.

Το γιατί δεν ενεργούν σύμφωνα με τον όρκο του αξιώματός τους είναι ένα άλλο θέμα.

Παγκοσμίως, οι στατιστικές δείχνουν συγκλονιστικά στοιχεία.

Υπερβολική θνησιμότητα σε ηλικιακές ομάδες όπου η θνησιμότητα αυτή δεν θα μπορούσε να συμβεί σε βιομηχανικές χώρες σε καιρό ειρήνης.

Ραγδαία αύξηση των καρδιαγγειακών παθήσεωντων θρομβώσεων και των εμφραγμάτων – αρκετά συχνά σε μη συμβατές ηλικιακές ομάδες.

Επιπλέον, παρατηρείται μια ραγδαία εμφάνιση του καρκίνου ακόμη και σε άτομα που μέχρι τότε δεν γνώριζαν για τον καρκίνο τους ή νόμιζαν ότι τον είχαν νικήσει.

Οι ανεμβολίαστοι αποτελούν απόδειξη των βλαβερών συνεπειών των εμβολίων

Όλα αυτά συμβαίνουν στην ομάδα των εμβολιασμένων ατόμων.

Οι άνθρωποι στους οποίους έχουν χορηγηθεί πειραματικά φάρμακα, αρχικά με ωραίες υποσχέσεις, στη συνέχεια με εκβιασμούς και εξαναγκασμούς, των οποίων οι παρενέργειες αποκρύπτονται και των οποίων οι μακροχρόνιες επιπτώσεις είναι άγνωστες.

Στην ομάδα των ανεμβολίαστων, δεν υπάρχει συσσώρευση αυτών των κλινικών συμπτωμάτων ή “ξαφνικών και απροσδόκητων” θανάτων σε άτομα κάτω των 60.

Αυτό σημαίνει ότι όποιος θέλει να δει, όποιος θέλει να μάθει, μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτούς τους εναπομείναντες ανεμβολίαστους για να αποδείξει τι συμβαίνει στην ανθρωπότητα.

Και γι’ αυτό το λόγο – σύμφωνα με την αντίθετη πλευρά, η οποία επωφελείται από το έγκλημα ή απλώς δεν βλέπει κανένα δρόμο επιστροφής – τα στοιχεία αυτά πρέπει να εξαφανιστούν.

“Μυστηριώδη” φαινόμενα ασθενειών και θάνατοι μεταξύ εμβολιασμένων ατόμων.

Με κάθε ποσοστό που μετατοπίζεται από τους ανεμβολίαστους στους εμβολιασμένους, τα εγκλήματα αυτά γίνονται λιγότερο ορατά.

Εάν φτάσουμε στο 100% των εμβολιασμένων, δεν θα είναι πλέον δυνατόν να αποδείξουμε με απλή σύγκριση ποια είναι η πραγματική κατάσταση της υγείας των ανθρώπων.

Τότε ο πληθυσμός μπορεί να πειστεί ότι τέτοιες ασθένειες συμβαίνουν ή συνέβαιναν πάντα – ή ότι πρόκειται απλώς για ένα “μυστήριο”.

Αλλά σίγουρα δεν έχει να κάνει με τους εμβολιασμούς.

Ωστόσο, τα “περίεργα υγειονομικά συμβάντα” είναι ιδιαίτερα αισθητά σε χώρες και περιοχές όπου ο εμβολιασμός ήταν ιδιαίτερα υψηλός: Ιρλανδία: η περιφέρεια με ποσοστό εμβολιασμού 99,7% έχει επίσης την υψηλότερη επίπτωση με 944.

Ή πάρτε το Ισραήλ, όπου ο πληθυσμός εκβιάζεται συλλογικά με κάθε μέσο.

Εκεί είναι επίσης προφανές ότι η υπόσχεση για το τέλος της πανδημίας μετά την “πλήρη προστασία” μέσω δύο γονιδιακών ενέσεων ήταν ένα ψέμα: Ισραήλ: υψηλοί αριθμοί κρουσμάτων παρά τον τρίτο εμβολιασμό – τώρα συζητείται ο τέταρτος εμβολιασμός, εμβολιασμός κάθε έξι μήνες: η αέναη “συνδρομή” στον εμβολιασμό είναι τελειωμένη υπόθεση στο Ισραήλ.

Κατευθείαν σε μια δια βίου συνδρομή εμβολιασμού

Αν ο πληθυσμός συνεχίσει να τα ανέχεται όλα αυτά, θα υπάρξει η ατελείωτη “συνδρομή εμβολιασμού” παγκοσμίως.

Από το νεογέννητο και μετά, οι άνθρωποι θα πρέπει να κάνουν τις γονιδιακές ενέσεις κάθε έξι μήνες ή και συχνότερα.

Οι αιφνίδιοι και απροσδόκητοι θάνατοι θα συνεχιστούν, οι σοβαρές δευτερογενείς ασθένειες θα συνεχίσουν να αυξάνονται.

Το κατά πόσον υπάρχουν επιπτώσεις στη γονιμότητα δεν είναι ακόμη σαφές.

Οι συμβουλές ασφαλείας που δεν συζητούνται ποτέ στους mainstream “διαλόγους”

Τέλος, θα θέλαμε να παραθέσουμε ένα απόσπασμα από τη σελίδα της Biontech. Όποιος σας αποκρύπτει αυτές και άλλες πληροφορίες πριν από τον εμβολιασμό, είναι συνεργός σε έγκλημα:

 • Έχουν αναφερθεί περιπτώσεις αναφυλαξίας. Σε περίπτωση αναφυλακτικής αντίδρασης μετά τη χορήγηση του εμβολίου θα πρέπει πάντα να υπάρχει κατάλληλη ιατρική περίθαλψη και παρακολούθηση.

 • Συγκοπή (λιποθυμία) μπορεί να εμφανιστεί σε συνδυασμό με τη χορήγηση ενέσιμων εμβολίων, ιδίως σε εφήβους. Θα πρέπει να λαμβάνονται προφυλάξεις για την αποφυγή τραυματισμού από λιποθυμία.

 • Η αποτελεσματικότητα, η ασφάλεια και η ανοσογονικότητα του εμβολίου δεν έχουν μελετηθεί σε ανοσοκατεσταλμένα άτομα, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που λαμβάνουν ανοσοκατασταλτική θεραπεία. Η αποτελεσματικότητα του COMIRNATY® μπορεί να είναι χαμηλότερη σε ανοσοκατασταλμένα άτομα.

 • Όπως συμβαίνει με κάθε εμβόλιο, ο εμβολιασμός με το COMIRNATY® μπορεί να μην προστατεύει όλους τους παραλήπτες του εμβολίου. Τα άτομα μπορεί να μην είναι πλήρως προστατευμένα μέχρι 7 ημέρες μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου.

 • Σε κλινικές δοκιμές, οι ανεπιθύμητες ενέργειες σε συμμετέχοντες ηλικίας 16 ετών και άνω περιελάμβαναν πόνο στο σημείο της ένεσης (>80%), κόπωση (>60%), πονοκέφαλο (>50%), μυϊκό πόνο και ρίγη (>30%), πόνο στις αρθρώσεις (>20%), πυρετό και οίδημα στο σημείο της ένεσης (>10%). Αυτές ήταν ως επί το πλείστον ήπιας έως μέτριας έντασης και εξαφανίζονταν μέσα σε λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό. Η συχνότητα των ανεπιθύμητων ενεργειών ήταν ελαφρώς χαμηλότερη στις μεγαλύτερες ηλικιακές ομάδες.

 • Το συνολικό προφίλ ανεκτικότητας του COMIRNATY® σε εμβολιασμένα άτομα ηλικίας 12 έως 15 ετών ήταν συγκρίσιμο με εκείνο σε εμβολιασμένα άτομα ηλικίας 16 ετών και άνω. Οι πιο συχνές ανεπιθύμητες ενέργειες στους συμμετέχοντες στη μελέτη ηλικίας 12 έως 15 ετών ήταν πόνος στο σημείο της ένεσης (> 90%), κόπωση και πονοκέφαλος (> 70%), μυϊκός πόνος και ρίγη (> 40%), πόνος στις αρθρώσεις και πυρετός (> 20%).

 • Υπάρχει περιορισμένη εμπειρία με τη χρήση του COMIRNATY® σε έγκυες γυναίκες. Η χορήγηση του COMIRNATY® στην εγκυμοσύνη θα πρέπει να εξετάζεται μόνο εάν τα πιθανά οφέλη υπερτερούν των πιθανών κινδύνων για τη μητέρα και το αγέννητο παιδί.

 • Δεν είναι γνωστό εάν το COMIRNATY® περνάει στο μητρικό γάλα.

 • Δεν έχουν μελετηθεί οι αλληλεπιδράσεις με άλλα φάρμακα ή η ταυτόχρονη χορήγηση του COMIRNATY® με άλλα εμβόλια.

 • Πλήρεις πληροφορίες για την ασφάλεια του COMIRNATY® μπορείτε να βρείτε στην εγκεκριμένη περίληψη των χαρακτηριστικών του προϊόντος και στην περίληψη των πληροφοριών για το προϊόν. Οι οδηγίες αυτές διατίθενται σε όλες τις γλώσσες της Ευρωπαϊκής Ένωσης στον δικτυακό τόπο του ΕΜΑ.

 • https://www.eyewideopen.org/?p=2292

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>