«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Πούτιν: Η Νέα Παγκόσμια Τάξη βρίσκεται στο τελικό στάδιο του ευρωπαϊκού γενικού σχεδίου της

Α5

Ο Ρώσος Πρόεδρος Πούτιν προειδοποιεί ότι η Νέα Παγκόσμια Τάξη βρίσκεται στο τελικό στάδιο του «70ετούς γενικού σχεδίου για την Ευρώπη». Αυτά τα είπε πριν δυο χρονια!!!

Καθώς τα ευρωπαϊκά έθνη θρηνούν τους νεκρούς τους και προετοιμάζονται για το επόμενο κύμα «επικείμενων» τρομοκρατικών επιθέσεων, ο Πρόεδρος Πούτιν προειδοποιεί ότι η Νέα Παγκόσμια Τάξη βρίσκεται στα τελευταία στάδια του «70ετούς γενικού σχεδίου για την Ευρώπη» και ότι η διαδικασία ξεκινά από εδώ και στο εξής.

θα επιταχυνθεί.

Η Νέα Παγκόσμια Τάξη φέρνει φωλιές σφήκας στις χώρες σας , είπε ο Πούτιν σε μια ομάδα περιοδειών στο Κρεμλίνο.

Και τώρα τους τσιμπάνε.

Με τη Γαλλία σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, το Ηνωμένο Βασίλειο υπό στρατιωτικό νόμο, με χιλιάδες στρατιώτες να περιπολούν στους δρόμους και τη Γερμανία και τη Σουηδία να υποφέρουν από την αποτυχία του νόμου και της τάξης που σχετίζεται με τους μετανάστες, είναι δύσκολο να συμβιβαστείς με τον Πούτιν για να τσακωθούν.

Το σχέδιο της Νέας Παγκόσμιας Τάξης για να πλημμυρίσει τα δυτικά έθνη με ριζοσπαστικούς ισλαμιστές μετανάστες – ενάντια στη θέληση των πολιτών αυτών των χωρών – και στη συνέχεια να εξαπολύσει τη κόλαση στη γη με το «μαχαίρωμα» τους, πραγματοποιήθηκε.

Ο Πούτιν πιστεύει ότι η πολιτική των ανοιχτών συνόρων που έχει επιβληθεί στα ευρωπαϊκά έθνη πρέπει να απορριφθεί για να έχει η ήπειρο πιθανότητες για ειρηνικό μέλλον.

Οι Ευρωπαίοι αδελφοί και αδελφές μου πρέπει να απορρίψουν την παγκοσμιοποιητική πολιτική των ανοιχτών συνόρων που τους επιβάλλεται από την ελίτ.

Σύμφωνα με τον Πούτιν, δεν υπάρχει θέση για κυρίαρχα έθνη στο παγκοσμιοποιητικό όραμα του μέλλοντος.

Και ο Ρώσος Πρόεδρος έδειξε το δάχτυλό του απευθείας στους Ρότσιλντ για να τους κατηγορήσει και τη μυστική τους σχέση με τις διεθνείς ελίτ.

Η ίντριγκα των Ρότσιλντ έχει διεισδύσει στην κυβέρνησή σας, στα μέσα ενημέρωσης και στα τραπεζικά σας ιδρύματα.
 Δεν αρκούνται πλέον να διαπράττουν θηριωδίες στη Μέση Ανατολή, τώρα το πραγματοποιούν στη δική τους γη, απελπισμένοι να οριστικοποιήσουν το σχέδιο για μια νέα παγκόσμια κυβέρνηση, στρατό και κεντρική τράπεζα.

Νομίζουν ότι μπορούν να το κάνουν αυτό τρομοκρατώντας σας μέχρι να υποκύψετε.

 Εκφοβίζοντάς σας να αποδεχτείτε οποιουσδήποτε νέους νόμους θεσπίζουν για να σας προστατεύσουν.

Ο Πούτιν κάλεσε σε αντίσταση προτρέποντας τους Ευρωπαίους να αντιταχθούν στο κάλεσμα των παγκοσμιοποιητών και τη λατρεία τους για τον θάνατο.

Αυτοί [οι Ευρωπαίοι] πρέπει να επαναστατήσουν ενάντια στους ηγεμόνες τους, που έχουν σταματήσει εδώ και καιρό να υπηρετούν τον λαό, και να απαιτήσουν να ακουστεί η φωνή τους.

Οι δυτικές κυβερνήσεις δεν κρύβουν πλέον τις πραγματικές τους προθέσεις.

Μπορεί κανείς να δει τη φρίκη που κρύβεται κάτω από τις μάσκες τους.

Παρακολουθήστε τους.

Μην πέφτετε στα κόλπα τους.

Η Ρωσία δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια επιτρέποντας τη σφαγή και την απανθρωποποίηση των Ευρωπαίων ξαδέρφων της με αυτόν τον τρόπο.

Η μάχη τελείωσε.

Ο πόλεμος έχει ξεκινήσει.

Η αλήθεια και η δικαιοσύνη θα επικρατήσουν.

Βιβλιογραφικές αναφορές:

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>