«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

   ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ 

ΓΙΑΤΙ

Εκτός από πολιτικά ανίκανος, δειλός, επίορκος και δωσίλογος  όταν για κακή μοίρα χρημάτισε  πρωθυπουργός της Ελλάδος  ο κ. Γ. Α. Παπανδρέου-γνωστός και ως GAP-   σήμερα παρουσιάζεται  και πολιτικά  ανέντιμος , πολιτικά αναιδής , πολιτικά ύπουλος-σφετεριστής και πολιτικά ξεδιάντροπος

Η πράξη του να καπελώσει τα υπολείμματα του ΚΙΝΑΛ σαν επίδοξος νέος πρόεδρος του κόμματος τον καθιστά ανεύθυνο   στο δημόσιο βίο . Μόνο ενας GAP  θα μπορούσε να το κάνει .

Και για τους νέους που δεν τον  ξέρουν ,  ο μοιραίος  GAP είναι αυτός που έβαλε τη χώρα στα δόντια του ΔΝΤ το 2011

Ο τρόπος όμως που μεταχειρίζεται για να ιππεύσει στην προεδρεία του ΚΙΝΑΛ  τον καθιστά επικίνδυνο για άλλη μια φορά διότι προσπαθεί να υποκλέψει την προεδρεία  με πολιτικώς ύπουλα και αδιαφανή μέσα που στιγματίζουν το  δημόσιο βίο, γιατί το  πρόσωπο του είναι πολιτικά στιγματισμένο με ανεξίτηλα χρώματα  .

Το άτομο αυτό  είναι  βαριά  καταδικασμένο  στη συνείδηση  του Ελληνικού λαού. Κανονικά, θα έπρεπε- αν δεν είχε καταργηθεί η ποινή του θανάτου- να είχε εκτελεσθεί . Το   γε νυν έχον λίαν επιεικώς να βρίσκεται  στη  φυλακή με ποινή ισοβίου καθείρξεως . Αλλά στον τόπο μας η ανάληψη «πολιτικής ευθύνης»   αθωώνει και τα πιο φοβερά πολιτικά κακουργήματα, έστω και αν  είναι διαρκείας .

Η πράξη του  να μας βάλει στο ΔΝΤ χωρίς να ερωτηθεί ο Ελληνικός λαός ήτο πράξη εσχάτης προδοσίας χειρότερη εκείνης των Συνταγματαρχών, διότι μας ενέπλεξε   επι δεκαετία στα ζοφερά «μνημόνια» και παρέδωσε τον έλεγχο της χώρας για 99 χρόνια στους ξένους δανειστές.

Αυτό το   πρόσωπο που αν είχε σταγόνα πολιτικού φιλότιμου  θα έπρεπε να είχε εξαφανιστεί από προσώπου γης, συνέχισε την πολιτική του  παρουσία  και  προσπάθησε λόγω ονόματος   ο πολιτικά ανάξιος εγγονός του Γ. Α. Παπανδρέου του «Γέρου της Δημοκρατίας» και υιός του  ικανότατου Α. Γ. Παπανδρέου να υποκλέψει από την   νοσηλευομένη πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ κ. Φώφη  Γεννηματά το «δαχτυλίδι»   του συντονιστή του Συνεδρίου για την εκλογή του νέου προέδρου.  Αντί όμως γι’αυτό αυτός πήρε το «στέμμα του  κόμματος» και  προσπαθεί να το φορέσει προκαταβολικά για να «ενώσει» όπως δήλωσε με νόημα το κόμμα.

Αν έτσι έχουν τα πράγματα αποτελεί  αίσχος και  ντροπή για τον πολιτικό κόσμο η παρουσία του. Απομακρύνετε αυτό «το πολιτικό  έκτρωμα» από την πολιτική . Αρκετά μόλυνε και ζημίωσε τον τόπο.

Αμφικτύων

18/10/ 2021

*Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης

Συγγραφεύς, Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών

amphiktyon@gmail.com

http://amphiktyon.blogspot.com/