«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ατζέντα 2030: Δεν θα έχετε τίποτα και θα είστε ευτυχισμένοι????????

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 8/27/2021: Αυτή η έκθεση δημοσιεύτηκε αρχικά την 1η Φεβρουαρίου 2021.

Από εκείνη την ημερομηνία, έχουν συμβεί πολλά από τότε που προσθέτουν περαιτέρω ισχύ στα σχέδια που περιγράφονται σε αυτήν την ανάρτηση από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.
Από την αρχική ημερομηνία δημοσίευσής του, το The WinePress έχει αναφέρει πολλά γεγονότα που εκπληρώνουν ενεργά τους στόχους της Ατζέντας 2030.

Έχω διασκορπίσει μια χούφτα νέους συνδέσμους προς αυτές τις εκθέσεις , αν και υπάρχουν πάρα πολλοί για να τοποθετηθούν εδώ.


Οι στόχοι και οι στόχοι αυτού του παγκόσμιου σχεδίου επεκτείνονται περαιτέρω με περισσότερες λεπτομέρειες – σύμφωνα με τις δηλώσεις σε αυτό το άρθρο – στις αναφορές μας με τίτλο, ” Ατζέντα Απόλυτο Μηδέν: Θα Σκλαβωθείτε και Θα Είστε Ευτυχισμένοι ” και μεΗ ανακοίνωση του Πάπα Φραγκίσκου για το νέο του «Laudato Si» – οι στόχοι που ευθυγραμμίζονται ακριβώς με αυτόν του Agenda 2030 και του Absolute Zero.

Το WinePress έχει επανειλημμένα αναφέρει και τεκμηριώσει ότι ο Covid-19 και η κηρυγμένη πανδημία είναι απλά ένα προσεκτικά δημιουργημένο γεγονός.

Ο Covid-19 δεν έχει καμία σχέση με ιό.

Οι αναφορές μας και άλλες που διεξήχθησαν από πολλά καταστήματα έχουν αποδείξει ξανά και ξανά ότι ο Covid-19 δεν είναι καν ελάχιστα κοντά στο να είναι θανατηφόρος και ότι αποτελούν σημαντικές παραβιάσεις της επιστήμης πίσω από αυτόν.

Στην έκθεσή μας, Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ Λόγος της Σουηδίας δεν έκλεισε , αναφέραμε στοιχεία από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ που θα έδιναν εμπιστοσύνη στο γιατί δεν έκλεισαν.

Αυτή είναι η ίδια ομάδα που επιδεικνύει ανοιχτά την πραγματική ατζέντα του “The Great Reset”. Αυτό είναι αυτό το PLANdemic: μια επαναφορά.

Το WEF δημοσίευσε τελικά ένα βίντεο το 2021 εξηγώντας συνοπτικά τι συνεπάγεται αυτή η «Μεγάλη Επαναφορά, με τα δικά τους λόγια.

Η έκθεσή μας αποδεικνύει ότι ένας από τους κύριους στόχους των αποκλεισμών και των σημαντικών περιορισμών που έθεσαν οι κυβερνήσεις ανά τον κόσμο στους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις, ήταν να τους συντρίψουν οικονομικά και να επιτρέψουν στους πλούσιους να αυξάνουν συνεχώς τον πλούτο τους.

Οι φτωχοί να πέσουν ακόμα πιο βαθιά στη φτώχεια. και την εξάλειψη της μεσαίας τάξης όπου εκείνοι που βρίσκονται ψηλότερα στην τροφική αλυσίδα ανεβαίνουν στους «ευκατάστατους» και εκείνοι που βρίσκονται στον πυθμένα πέφτουν στη φτώχεια.

Οι δισεκατομμυριούχοι κέρδισαν 8 τρισεκατομμύρια δολάρια

Σε αυτήν την έκθεση, το φόρουμ παρουσίασε πώς προχωράμε και χρειαζόμαστε ένα ψηφιακό νόμισμα που θα αντικαταστήσει τα τρέχοντα νομίσματα που χρησιμοποιούνται. Αυτή η λεγόμενη πανδημία το οδήγησε σε μεγάλο βαθμό, καθώς το γράφημα της ταχύτητας των χρημάτων το αποδεικνύει .

Το Κογκρέσο των ΗΠΑ καλεί τη Fed να δημιουργήσει ψηφιακό δολάριο. Η ΕΕ κάνει το ίδιο

Άλλα άρθρα και εκθέσεις που δημοσιεύθηκαν από το Φόρουμ έχουν επίσης προκαλέσει πολλές αντιπαραθέσεις.

Άρθρα από τα προηγούμενα χρόνια αποκτούν τώρα μεγάλη κυκλοφορία και πολλά έχουν σηκώσει το φρύδι τους από τις ανησυχητικές προβλέψεις που ουσιαστικά έχουν επιτευχθεί και βρίσκονται στο δρόμο τους για να ολοκληρωθούν.

Η συνωμοσία της Ατζέντας 2030 δεν είναι συνωμοσία: είναι αυτή για την οποία εργάζονται οι παγκόσμιες ελίτ.

Για όσους δεν γνωρίζουν την Ατζέντα 2030 και τι συνεπάγεται, αυτό θα το εξηγήσει με τα δικά τους λόγια.

Είναι ουσιαστικά το δυστοπικό μέλλον (που πωλείται ως ουτοπικό) που σχεδιάζουν να επιτύχουν οι παγκόσμιες κυβερνήσεις μέχρι το έτος 2030.

Είναι μια πλήρης και ολική επαναφορά της κοινωνίας όπως τη γνωρίζουμε.

 Αυτό που η Ατζέντα 2030 επιθυμεί να επιτύχει, πιστεύουμε, μοιάζει εν μέρει με αυτό που περιγράφει το μαύρο άλογο του βιβλίου της Αποκάλυψης .

Αυτή η έκθεση θα εξετάσει ορισμένα άρθρα από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και πώς περιγράφουν το δυστοπικό έτος 2030 και μετά.

Δεν θα έχεις τίποτα και θα είσαι ευτυχισμένος

Το πρώτο άρθρο που θα δούμε έχει τον τίτλο «Να πώς θα μπορούσε να αλλάξει η ζωή στην πόλη μου μέχρι το έτος 2030 ». Αυτή η έκθεση περιγράφει έναν πολύ δυστοπικό τρόπο ζωής και κόσμο που παρουσιάζεται ως υπέροχος και καλύτερος από αυτόν που είναι τώρα.

Αυτό το άρθρο έχει λάβει έντονες αντιδράσεις για τις δηλώσεις που έγιναν. Τα σχόλια έκλεισαν και ο συγγραφέας σημείωσε στην αρχή ότι οι δηλώσεις γράφτηκαν για να ξεκινήσει μια συνομιλία.

Μερικοί άνθρωποι έχουν διαβάσει αυτό το blog ως ουτοπία ή όνειρό μου για το μέλλον. Δεν είναι.

Είναι ένα σενάριο που δείχνει πού θα μπορούσαμε να πάμε – προς το καλύτερο και το χειρότερο.

Έγραψα αυτό το κομμάτι για να ξεκινήσω μια συζήτηση σχετικά με μερικά από τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της τρέχουσας τεχνολογικής ανάπτυξης.

Όταν έχουμε να κάνουμε με το μέλλον, δεν αρκεί να δουλεύουμε με αναφορές. Θα πρέπει να ξεκινήσουμε συζητήσεις με πολλούς νέους τρόπους. Αυτή είναι η πρόθεση με αυτό το κομμάτι.

Η συγγραφέας υπερασπίζεται το έργο της λέγοντας αυτό ένα κομμάτι συνομιλίας και υποστηρίζει ότι αυτή είναι η πιθανότητα προς τα πού κατευθύνεται ο κόσμος – είναι απλά ανυπόφορη.

 Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και άλλες ομάδες προτρέπουν τον κόσμο όλο και πιο κοντά σε αυτό το μέλλον.

 Ακολουθεί ένα βίντεο με τις προβλέψεις τους έως το 2030 : μερικές από τις προβλέψεις είναι σίγουρα στα τρέχοντα έργα, ενώ άλλες φαίνεται να είναι πολύ ασταθείς.

Επιτρέψτε μου να αναλύσω τι έχει να πει αυτή η συγγραφέας για τις προβλέψεις της για το δυστοπικό έτος 2030 και μετά.

Θα προσθέσω τις πρόσθετες σκέψεις μου όταν το κρίνω απαραίτητο.

Καλώς ήλθατε στο έτος 2030.

Καλώς ήλθατε στην πόλη μου – ή πρέπει να πω, “η πόλη μας”.

Δεν μου ανήκει τίποτα. Δεν έχω αυτοκίνητο.

 Δεν έχω σπίτι.

Δεν έχω καμία συσκευή ή ρούχα.

Μπορεί να σας φαίνεται περίεργο, αλλά είναι απόλυτα λογικό για εμάς σε αυτήν την πόλη. Ό, τι θεωρούσατε προϊόν, έχει γίνει πλέον υπηρεσία.

Έχουμε πρόσβαση σε μεταφορά, διαμονή, φαγητό και όλα όσα χρειαζόμαστε στην καθημερινή μας ζωή.

Ένα ένα όλα αυτά τα πράγματα έγιναν δωρεάν, οπότε κατέληξε να μην έχει νόημα να κατέχουμε πολλά.

Πείτε γεια στο 10G: “Το δίκτυο του μέλλοντος”

Αυτοκίνητο γιγαντιαίο Toyota που χτίζει μια έξυπνη πόλη στην Ιαπωνία

Αυτό ακούγεται σαν κομμουνισμός στα στεροειδή.

Απλά φανταστείτε: οι άνθρωποι είναι τόσο σπασμένοι και οι εξαθλιωμένοι άνθρωποι δεν θα κατέχουν κανένα ρούχο.

Οι άνθρωποι θα ωθηθούν στις «έξυπνες πόλεις» που λειτουργούν με AI, 5G και το τελικό 6G, και καμία δουλειά: η κυβέρνηση θα ελέγχει κάθε πτυχή της ζωής σας.

Η πρώτη επικοινωνία έγινε ψηφιοποιημένη και δωρεάν σε όλους.

 Στη συνέχεια, όταν η καθαρή ενέργεια έγινε δωρεάν, τα πράγματα άρχισαν να κινούνται γρήγορα.

Οι μεταφορές έπεσαν δραματικά σε τιμή.

 Δεν είχε νόημα να έχουμε πλέον αυτοκίνητα, γιατί μπορούσαμε να καλέσουμε ένα όχημα χωρίς οδηγό ή ένα ιπτάμενο αυτοκίνητο για μεγαλύτερα ταξίδια μέσα σε λίγα λεπτά.

Αρχίσαμε να μεταφερόμαστε με πολύ πιο οργανωμένο και συντονισμένο τρόπο όταν οι δημόσιες συγκοινωνίες έγιναν ευκολότερες, γρηγορότερες και πιο βολικές από το αυτοκίνητο.

Τώρα δύσκολα μπορώ να πιστέψω ότι δεχτήκαμε συμφόρηση και μποτιλιάρισμα, για να μην αναφέρουμε την ατμοσφαιρική ρύπανση από κινητήρες καύσης.

Τι σκεφτόμασταν;

Τα αυτοκίνητα χωρίς οδηγό είναι το σίγουρο κύμα του μέλλοντος.

Ο Elon Musk της Tesla έχει ήδη σχεδιάσει λειτουργικά αυτοκίνητα χωρίς οδηγό.

Τώρα ξεκινά η βελτίωση και η σταδιακή κατάργηση του «απαρχαιωμένου» σταδίου που βρισκόμαστε.

Τα ιπτάμενα αυτοκίνητα δεν θα γίνουν ποτέ.
Δεύτερον, παρόλο που υπάρχει μεγάλη ώθηση για καθαρή ενέργεια, αυτό δεν θα είναι το συνολικό μέλλον.

 Είμαι όλοι υπέρ της καθαρής ενέργειας, αλλά χρειάζεται η «βρώμικη ενέργεια» για την κατασκευή αυτών των ηλιακών συλλεκτών, των ανεμόμυλων, των υδροηλεκτρικών κ.λπ.

Επιπλέον, οι μεγάλες εταιρείες πετρελαίου και ορυκτών καυσίμων και τα κεφάλαια ΔΕΝ θα φύγουν. Περίοδος.

Μελέτη αποκαλύπτει ότι η τοξικότητα της «πράσινης τεχνολογίας» εισχωρεί στα οστά μας

Η μετάβαση στην μπλε ενέργεια υδρογόνου είναι χειρότερη από το πετρέλαιο και τον άνθρακα

Οι εταιρείες ελαστικών αποκαλύπτουν έξυπνα ελαστικά που συνδέονται με AI

Μερικές φορές χρησιμοποιώ το ποδήλατό μου όταν πηγαίνω να δω κάποιους φίλους μου. Απολαμβάνω την άσκηση και τη βόλτα.

Κάνει την ψυχή να έρχεται στο ταξίδι.

Αστείο πώς φαίνεται ότι κάποια πράγματα δεν χάνουν ποτέ τον ενθουσιασμό τους: περπάτημα, ποδηλασία, μαγείρεμα, ζωγραφική και καλλιέργεια φυτών.

Είναι απόλυτα λογικό και μας θυμίζει πώς ο πολιτισμός μας προέκυψε από μια στενή σχέση με τη φύση.

Οι Χάρτες Google θα κατευθύνουν τώρα τους οδηγούς σε πιο «φιλικές προς το περιβάλλον» διαδρομές

Η General Motors βοηθά στη διάθεση των σταθμών φόρτισης σε εθνικό επίπεδο, που προχωρά στην ατζέντα απόλυτο μηδέν

Νέα αναγνωριστικά πινακίδων εισιτηρίων αυτοκινήτων για τη ρύπανση του αέρα

«Τα περιβαλλοντικά προβλήματα φαίνονται πολύ μακριά»

Στην πόλη μας δεν πληρώνουμε κανένα ενοίκιο, γιατί κάποιος άλλος χρησιμοποιεί τον ελεύθερο χώρο μας όποτε δεν τον χρειαζόμαστε.

Το σαλόνι μου χρησιμοποιείται για επαγγελματικές συναντήσεις όταν δεν είμαι εκεί.

Κάποια στιγμή, θα επιλέξω να μαγειρεύω μόνος μου. Είναι εύκολο – ο απαραίτητος εξοπλισμός κουζίνας παραδίδεται στην πόρτα μου μέσα σε λίγα λεπτά.

Από τη στιγμή που η μεταφορά έγινε δωρεάν, σταματήσαμε να έχουμε όλα αυτά τα πράγματα στο σπίτι μας.

Γιατί να κρατάμε μια μακαρονάδα και μια κρέπα μαγειρεμένη στα ντουλάπια μας; Μπορούμε απλά να τα παραγγείλουμε όταν τα χρειαζόμαστε.

Ο πλούσιος κυβερνά τους φτωχούς και ο δανειολήπτης είναι υπηρέτης του δανειστή.

Παροιμίες 22: 7

Κοιτάξτε την παραφροσύνη αυτού. 

Οι άνθρωποι τοποθετούνται σε μια κοινή ζωή που είναι ΤΟΣΟ κοινόχρηστη, πρέπει να μοιράζεστε χώρους διαβίωσης μαζί. 

Πρόκειται για κοιτώνες κολλεγίων που ζυμώθηκαν στα βράγχια χωρίς ελευθερίες και περιουσίες. 

Η κυβέρνηση παρέχει όλες τις ανάγκες σας, και εσείς υποτίθεται ότι είστε αυτό το ανόητο λαχανικό που συμμορφώνεται με τις ανοησίες.

Ο συνεργάτης WEF BlackRock αγοράζει ολόκληρες γειτονιές και επενδύει εκατομμύρια σε φυτικά τρόφιμα

Ο συνεργάτης του WEF BlackRock κλείνει στο περιουσιακό στοιχείο που κάποτε ήταν αδιανόητο 10 $. Οι απαιτήσεις για άνεργους πέφτουν καθώς τα εργοστάσια επιβραδύνονται

Ο Bill Gates γίνεται ο μεγαλύτερος ιδιοκτήτης αγροτικών εκτάσεων στην Αμερική

Αυτό διευκόλυνε επίσης την ανακάλυψη της κυκλικής οικονομίας.

Όταν τα προϊόντα μετατρέπονται σε υπηρεσίες, κανείς δεν ενδιαφέρεται για πράγματα με μικρή διάρκεια ζωής.

Όλα έχουν σχεδιαστεί για ανθεκτικότητα, δυνατότητα επισκευής και ανακυκλωσιμότητα.

Τα υλικά ρέουν πιο γρήγορα στην οικονομία μας και μπορούν εύκολα να μετατραπούν σε νέα προϊόντα.

Τα περιβαλλοντικά προβλήματα φαίνονται πολύ μακριά, αφού χρησιμοποιούμε μόνο καθαρή ενέργεια και καθαρές μεθόδους παραγωγής.

 Ο αέρας είναι καθαρός, το νερό είναι καθαρό και κανείς δεν θα τολμούσε να αγγίξει τις προστατευόμενες περιοχές της φύσης γιατί αποτελούν τέτοια αξία για την ευημερία μας.

Στις πόλεις έχουμε άφθονο χώρο πρασίνου και φυτά και δέντρα παντού.

Ακόμα δεν καταλαβαίνω γιατί στο παρελθόν γεμίσαμε με σκυρόδεμα όλα τα δωρεάν σημεία της πόλης.

Είμαι υπέρ των προϊόντων που έχουν μακροζωία και ανθεκτικότητα.

 Η αμερικανική φιλοσοφία της ενσωματωμένης παλαιότητας είναι γελοία. Αλλά το πλαίσιο αυτού του άρθρου, ανεξάρτητα από το τι υπονοεί ο συγγραφέας – εάν δεν χρειάζεται να εργαστείτε και να υπνωτιστείτε σε αυτήν την κομμουνιστική στεροειδή πόλη, τότε οι άνθρωποι θα γίνουν χάμστερ σε ένα μικρό κλουβί. 

Παίρνετε τα τρόφιμά σας, το νερό, τα κοινά ρούχα και άλλες κοινές ανάγκες που παρέχονται από την κυβέρνηση που συνεργάζεται με τις μεγάλες εταιρείες και επιχειρήσεις (φασισμός), για να επιβάλει την κομμουνιστική κοινωνία να εργάζεται ευχάριστα ενώ δεν έχει τίποτα. 

Αυτό συμπέρανα στη μελέτη για το μαύρο άλογο της Αποκάλυψης.
Και πάλι, είμαι υπέρ της καθαρής ενέργειας και όχι μολυσμένων και τροποποιημένων τροφίμων και νερών. αλλά αυτό δεν θα συμβεί ποτέ σε αυτή τη νέα παγκόσμια τάξη .

Οι Oil Giants επενδύουν σε εταιρείες τεχνητής νοημοσύνης για την απομάκρυνση του άνθρακα από τον αέρα και το έδαφος, περαιτέρω ατζέντα 2030

Η βιομηχανία κρέατος αναπτύσσει έξυπνες συσκευασίες που αλληλεπιδρούν με το περιβάλλον

Η Apeel Sciences αγοράζει ImpactVision για να αξιοποιήσει την τεχνολογία για να δει μέσα στα τρόφιμα

Η Σουηδία αναπτύσσει σκυρόδεμα που μπορεί να μεταφέρει ηλεκτρική ενέργεια

Lab-Grown Wood;

Ένας ποταμός στον Καναδά είναι πλέον «νομικό πρόσωπο»

Ο θάνατος των αγορών

Ψώνια? Δεν θυμάμαι πραγματικά τι είναι αυτό.

Για τους περισσότερους από εμάς, έχει μετατραπεί σε επιλογή πραγμάτων για χρήση.

Μερικές φορές το βρίσκω διασκεδαστικό και μερικές φορές θέλω απλώς ο αλγόριθμος να το κάνει για μένα. Ξέρει τη γεύση μου καλύτερα από μένα μέχρι τώρα.

Όταν η τεχνητή νοημοσύνη και τα ρομπότ ανέλαβαν τόσο πολύ τη δουλειά μας, είχαμε ξαφνικά χρόνο να φάμε καλά, να κοιμηθούμε καλά και να περάσουμε χρόνο με άλλους ανθρώπους.

Η έννοια της ώρας αιχμής δεν έχει νόημα πια, αφού η δουλειά που κάνουμε μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή.

Δεν ξέρω αν θα το έλεγα πλέον δουλειά.

Είναι περισσότερο σαν χρόνος σκέψης, χρόνος δημιουργίας και χρόνος ανάπτυξης.

Για λίγο, όλα μετατράπηκαν σε ψυχαγωγία και οι άνθρωποι δεν ήθελαν να ενοχλούνται με δύσκολα θέματα.

Μόνο την τελευταία στιγμή μάθαμε πώς να χρησιμοποιούμε όλες αυτές τις νέες τεχνολογίες για καλύτερους σκοπούς από το να σκοτώνουμε χρόνο.

Το μέλλον των εμπορικών κέντρων

Υπήρχε μια ταινία που κυκλοφόρησε από τη Disney Pixar με τίτλο “Wall-E”.

 Αυτό που απεικονίζεται σε αυτό το άρθρο απεικονίζει τρομακτικά την πρόβλεψη της ταινίας για το μέλλον του ανθρώπου, αν συνεχίσουμε επ ‘αόριστον να ζούμε για εκατοντάδες χρόνια στο μέλλον. 

Όλα τα ρομπότ εξυπηρετούσαν τους ανθρώπους στο διάστημα γιατί η γη μετατράπηκε σε κάδο απορριμμάτων. και οι άνθρωποι δεν έκαναν ούτε ένα πράγμα. 

Τρέφονταν, ντύνονταν, διασκεδάζανε: ήταν αγράμματοι, ήταν νοσηρά παχύσαρκοι και δεν χρειάστηκε ποτέ να εργαστούν ούτε μια μέρα στη ζωή τους.
Άνθρωποι όπως ο Έλον Μασκ προειδοποιούν για την τεχνητή νοημοσύνη εξαγοράς και τώρα είναι μη αναστρέψιμος.

Ένας νωθρός άνθρωπος κρύβει το χέρι του στην αγκαλιά του και δεν θα το ξαναφέρει στο στόμα του.

Παροιμίες 19:24

[10] Διότι ακόμη και όταν ήμασταν μαζί σας, σας το είχαμε διατάξει, ότι αν κάποιος δεν θα εργαστεί, ούτε θα πρέπει να φάει. [11] Γιατί ακούμε ότι υπάρχουν μερικοί που περπατούν άτακτοι ανάμεσά σας, που δεν εργάζονται καθόλου, αλλά είναι απασχολημένοι. [12] Τώρα, αυτοί που είναι τέτοιοι, τους διατάζουμε και τους προτρέπουμε από τον Κύριο μας Ιησού Χριστό, να δουλεύουν με ησυχία και να τρώνε το ψωμί τους.

2 Θεσσαλονικείς 3: 10-12

Ζητούμε συγγνώμη για τη βωμολοχία

«Ζουν διαφορετικά είδη ζωής εκτός της πόλης»

Το μεγαλύτερο μέλημά μου είναι όλοι οι άνθρωποι που δεν ζουν στην πόλη μας. Αυτά που χάσαμε στο δρόμο.

Όσοι αποφάσισαν ότι έγινε πάρα πολύ, όλη αυτή η τεχνολογία.

Αυτοί που ένιωθαν ξεπερασμένοι και άχρηστοι όταν τα ρομπότ και η τεχνητή νοημοσύνη ανέλαβαν μεγάλα τμήματα της δουλειάς μας.

Αυτοί που εκνευρίστηκαν με το πολιτικό σύστημα και στράφηκαν εναντίον του. Ζουν διαφορετικά είδη ζωής έξω από την πόλη.

Μερικοί έχουν σχηματίσει λίγες κοινότητες που προμηθεύονται.

 Άλλοι απλώς έμειναν στα άδεια και εγκαταλελειμμένα σπίτια σε μικρά χωριά του 19ου αιώνα.

Παρατηρήστε πώς περιστρέφεται αυτό το άρθρο. 

Οι άνθρωποι που θέλουν να ζήσουν στον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ καθαρό κόσμο, με το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ καθαρό φαγητό, νερό, δύναμη και ζουν στα παλιά μονοπάτια (Ιερεμίας 6:16) θεωρούνται τρελοί. 

Αυτοί οι άνθρωποι που δεν βρίσκονται στην πόλη είναι αυτοί που είναι ΔΩΡΕΑΝ, και τελικά θα κυνηγηθούν σαν ζώα από τις δυνάμεις του αντίχριστου την εποχή του προβλήματος του Ιακώβ.

[7] Και του δόθηκε να κάνει πόλεμο με τους αγίους και να τους νικήσει · και του δόθηκε δύναμη πάνω σε όλες τις φυλές, και τις γλώσσες και τα έθνη.

[8] Και όλοι όσοι κατοικούν στη γη θα τον λατρέψουν, τα ονόματα των οποίων δεν είναι γραμμένα στο βιβλίο της ζωής του Αμνού που σκοτώθηκε από την ίδρυση του κόσμου.

[9] Αν κάποιος έχει αυτί, ας ακούσει.

 [10] Αυτός που οδηγεί σε αιχμαλωσία θα πάει σε αιχμαλωσία: αυτός που σκοτώνει με το σπαθί πρέπει να σκοτωθεί με το σπαθί.

Εδώ είναι η υπομονή και η πίστη των αγίων.

Αποκάλυψη 13: 7-10

Κάποια στιγμή ενοχλούμαι για το γεγονός ότι δεν έχω πραγματική ιδιωτικότητα.

 Δεν μπορώ να πάω και να μην εγγραφώ.

Ξέρω ότι, κάπου, καταγράφονται όλα όσα κάνω, σκέφτομαι και ονειρεύομαι.

Ελπίζω μόνο ότι κανείς δεν θα το χρησιμοποιήσει εναντίον μου.

Αυτό είναι ουσιαστικά 6G. 

Το άτομο γίνεται ο υπολογιστής, ένα ελεγχόμενο cyborg.

 Είναι επίσης τα εξαιρετικά επεμβατικά κοινωνικά πιστωτικά αποτελέσματα που πέφτουν.

Το δικό της σύστημα κοινωνικής πιστοληπτικής ικανότητας των ΗΠΑ έρχεται σύντομα

Το επερχόμενο τεστ «Παγκόσμιος Πολίτης» που θα επιβληθεί στους χρήστες να χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο

Το νέο σύστημα επιτήρησης της Κίνας που παρακολουθεί τα συναισθήματα και συνδέεται με την «κοινωνική πίστωση»

Συνολικά, είναι μια καλή ζωή.

Πολύ καλύτερα από τον δρόμο που βρισκόμασταν, όπου έγινε τόσο ξεκάθαρο που δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε με το ίδιο μοντέλο ανάπτυξης.

Είχαμε να συμβούν όλα αυτά τα φοβερά πράγματα: ασθένειες του τρόπου ζωής, κλιματική αλλαγή, προσφυγική κρίση, υποβάθμιση του περιβάλλοντος, ασφυκτικές πόλεις, ρύπανση των υδάτων, ατμοσφαιρική ρύπανση, κοινωνικές αναταραχές και ανεργία.

Χάσαμε πάρα πολλούς ανθρώπους πριν συνειδητοποιήσουμε ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε τα πράγματα διαφορετικά.

Ένα παρόμοιο άρθρο από το φόρουμ θέτει επίσης την ερώτηση: Τι θα φάμε το 2030; 

Όπως ίσως έχετε ήδη μαντέψει, το κρέας θα περάσει στην άκρη.

Όλα θα γίνουν περισσότερο βίγκαν και χορτοφαγικός τρόπος ζωής.

Τι μπορούμε να φάμε λοιπόν το 2030;

Νομίζω ότι η ζήτηση θα αλλάξει και περισσότεροι άνθρωποι θα θέλουν να ακολουθήσουν μια υγιεινή διατροφή, που είναι λιγότερο εντατική (και σπατάλη) πόρων.

Η αυξανόμενη εμφάνιση τοπικισμού, ολοκληρωμένων τροφών, οργανικών, βιοτεχνικών και “πραγματικών τροφίμων” κινήσεων είναι ένα σημάδι αυτού – τουλάχιστον για τους πλούσιους και αφοσιωμένους.

Έτσι, η διατροφή μας μπορεί να είναι περισσότερο λαχανική και φρούτα, δημητριακά ολικής αλέσεως και χορτοφαγική τροφή ή νέες εναλλακτικές (προϊόντα σόγιας, ή ίσως έντομα ή τεχνητό κρέας), και λιγότερο τηγανητά και ζαχαρούχα.

Θα τρώμε ακόμα κρέας, αλλά, ίσως περισσότερο σαν τους γονείς και τους παππούδες μας, το βλέπουμε ως απόλαυση για γεύση κάθε λίγες μέρες.

[1] Τώρα το Πνεύμα μιλά ρητά, ότι στους τελευταίους καιρούς μερικοί θα απομακρυνθούν από την πίστη, προσέχοντας τα σαγηνευτικά πνεύματα και τα δόγματα των διαβόλων.

[2] Η ομιλία βρίσκεται στην υποκρισία. έχοντας τη συνείδησή τους στραγγισμένη με ένα καυτό σίδερο.

[3] Απαγόρευση γάμου και εντολή αποχής από κρέατα, τα οποία ο Θεός δημιούργησε για να γίνουν δεκτά με ευχαριστίες για όσους πιστεύουν και γνωρίζουν την αλήθεια.

 [4] Διότι κάθε πλάσμα του Θεού είναι καλό, και τίποτα δεν μπορεί να αρνηθεί, αν το λάβουμε με ευχαριστία: [5] Διότι αγιάζεται με τον λόγο του Θεού και την προσευχή.1 Τιμόθεο 4: 1-5

Οι επιπτώσεις στην υγεία των φυτικών και τεχνητών «κρεάτων»

Έθνη που ενώνονται μαζί δεσμεύονται να αλλάξουν τα παγκόσμια συστήματα τροφίμων υπό την ηγεσία του Βατικανού Προωθώντας τις Βιβλικές Προφητείες

Ο Μπιλ Γκέιτς πιέζει ακόμη περισσότερο τα έθνη να υιοθετήσουν τεχνητό βόειο κρέας

Ο προτεινόμενος νόμος στο Όρεγκον θα απαγορεύσει την αναπαραγωγή και τη σφαγή των ζώων

Ο ΠΟΥ κυκλοφορεί νέο πάνελ για να βοηθήσει στην πρόληψη των μελλοντικών πανδημιών με τον περιορισμό των αγροκτημάτων

Το Big-Food Giant Nestle ενώνεται με το μεγαλύτερο εργοστάσιο ψεύτικου κρέατος στον κόσμο, ενισχύοντας τη Βιβλική προφητεία

Ο επιστήμονας θέλει να κατασκευάσει τους ανθρώπους να μην τους αρέσει άλλο το κρέας

ΣΧΟΛΙΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Η ερχόμενη κυβερνο -πανδημία

A Transhuman Future: Cloning Mankind, Man-Animal Hybrids, Cyborgs, and “Bio-Pharma”

Μερικοί από τους ισχυρισμούς που έγιναν είναι απλά γελοίοι και δεν πρόκειται να γίνουν ποτέ.

Άλλοι είναι σε καλό δρόμο και βλέπουμε να ετοιμάζονται οι βάσεις.

 Μπορούμε να δούμε ότι αυτοί οι αποκλεισμοί απομόνωσης ανθρώπων έχουν διαψεύσει ορισμένους από τους ισχυρισμούς που εκτίθενται σε αυτήν τη γελοία έκθεση.

Και πάλι, διαβάστε τις αναφορές μας για το Απόλυτο Μηδέν και τις νέες πρωτοβουλίες του Πάπα για περαιτέρω πληροφορίες.

Ειλικρινά, τείνω να πιστεύω ότι η Αμερική δεν θα είναι γύρω στο 2030, ή τουλάχιστον επίσημα και πολιτικά γνωστή ως Ηνωμένες Πολιτείες.

Πιστεύω ακράδαντα ότι η κατάρρευση της Αμερικής έρχεται γρήγορα, αλλά δεν μπορούσα να σας πω πότε.

Η κυβέρνηση θα μπορούσε να προσπαθήσει να συνεχίσει το κόμμα και να επιτρέψει στις φούσκες της αγοράς να μεγαλώσουν ακόμη περισσότερο από τις μεγάλες φυσαλίδες που είναι τώρα – αλλά αυτό μπορεί να διατηρηθεί για τόσο πολύ καιρό πριν πραγματοποιηθεί μια σημαντική διόρθωση της αγοράς και επιταχυνθεί ο υπερπληθωρισμός.

Από την αρχική ημερομηνία δημοσίευσης, είναι σαφές ότι τα λεγόμενα «εμβόλια» Covid στην τρέχουσα χρήση θα πρέπει να ονομάζονται εμβόλια θανάτου, καθώς αυτά που παίρνουν ένα θα αρρωστήσουν βαριά και θα χαθούν.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Οι λήπτες εμβολίου Covid θα πέσουν νεκροί τα επόμενα αρκετά χρόνια

ΘΑΝΑΤΟΣ: Μεταθανάτια μελέτη εμβολιασμένου άντρα αποκαλύπτει «ιικό RNA που βρέθηκε σε κάθε όργανο του σώματος»

ΘΑΝΑΤΟΣ: Το Ισραήλ αναφέρει ότι πάνω από το 65% των ασθενών με σοβαρά άρρωστα Covid εμβολιάζονται πλήρως

Ο παίκτης NFL αναπτύσσει διαταραχή θρόμβου αίματος από “Μη καθορισμένο τραυματισμό”. *ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΖΩ*

Ομάδα Στρατιωτικών Πληροφοριών Προβλέπει μείωση του πληθυσμού των ΗΠΑ κατά 70% έως το 2025

Γενικά όμως, αυτό που απεικονίζεται είναι ο τρόπος που πηγαίνουν τα πράγματα.

 Ο Covid-19 είναι ένα πολύπλοκο μέτωπο που επιτρέπει σε αυτά τα πράγματα να εκδηλωθούν και να ανθίσουν.

Μπορούμε επίσης να δούμε γιατί άνθρωποι όπως ο Γκέιτς αγοράζουν περισσότερες αγροτικές εκτάσεις .

Άνθρωποι σαν αυτόν θα προμηθεύουν αυτό το «καθαρό» φαγητό για να ζήσουν οι άνθρωποι.

Θέλω επίσης να υπενθυμίσω στους ανθρώπους ποιος είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ υπεύθυνος για όλα αυτά: το Βατικανό, το Mystery Babylon της Αποκάλυψης 17 και 18.

Διαβάστε τη μελέτη για το μαύρο άλογο της αποκάλυψης για περισσότερες λεπτομέρειες. Έχουν υιοθετήσει την «πράσινη ατζέντα» και επαναλαμβάνουν τη λατρεία της Γαίας Μητέρας Γης.

Αυτά τα λουκέτα σχεδιάστηκαν επίσης για να έχουν ένα παγκόσμιο «πράσινο» Σάββατο.

Φύγετε από τις πόλεις, μάθετε να εξαρτάστε από τον εαυτό σας, εξοφλήστε χρέη, τακτοποιήστε την υγεία σας και στηριχτείτε στον Κύριο-αυτή είναι η συμβουλή μου.

Μπορεί να είμαστε ακόμα εκεί για να το δούμε.

Τα εκπληκτικά οφέλη της διαλείπουσας νηστείας

[7] Ποιος πάει σε πόλεμο ανά πάσα στιγμή με δικά του έξοδα; ποιος φυτεύει αμπέλι και δεν τρώει από τον καρπό του; ή ποιος τρέφει ένα κοπάδι και δεν τρώει από το γάλα του ποιμνίου;

[8] Τα λέω αυτά ως άντρας; ή δεν λέει ο νόμος το ίδιο επίσης;

 [9] Διότι είναι γραμμένο στο νόμο του Μωυσή: Δεν θα φιμώσεις το στόμα του βοδιού που πατά το καλαμπόκι.

Ο Θεός φροντίζει για τα βόδια;

[10] Ή λέει ότι  είναι  , βέβαια, για μας;

Για χάρη μας, χωρίς αμφιβολία,  αυτό  είναι γραμμένο: ότι αυτός που οργώνει πρέπει να οργώνει με την ελπίδα. και ότι αυτός που αλωνίζει με την ελπίδα πρέπει να συμμετάσχει στην ελπίδα του. (1 Κορινθίους 9: 7-10).

https://winepressnews.com/2021/08/27/agenda-2030-youll-own-nothing-and-be-happy/

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>