«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Θα αναφωνήσω….. Όχι άλλο κάρβουνο Έλληνες!!!

ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Διαβάζω επαίνους στους Γάλλους, επαίνους στον δικό μας προδότη τον Μητσοτάκη και έχει αρχίσει να με εγκαταλείπει ο εγκέφαλός μου.

Θα αναφωνήσω….. Όχι άλλο κάρβουνο Έλληνες!!!

Όλα αυτά είναι φούμαρα για μεταξωτές κοπέλες, όχι κορδέλες!

Ο προδότης πείρε ρητή εντολή να πάει να υπογράψει την συμφωνία που υποσχέθηκαν οι Αμερικανοί στους Γάλλους!

Και μάλιστα αυτό έγινε εκ του σύνεγγυς, στην Αμερική, με τον Προδότη Ελπιδοφόρο που τον στενοχώρησε?????? Αλλά τελικά τον συνάντησε και όλα καλά.

Προτεκτοράτο είμαστε με οικιοθελή βούλησή μας να μας κυβερνούν προδότες.

Ανεξάρτητα αν οι εκλογές είναι μαγειρεμένες και τους Έλληνες τους βολεύει για να μην σηκωθούν από την βόλεψή τους!

Αν ήθελαν οι Έλληνες σε 24 ώρες όλη η προδοτική βουλή, αυτή και οι προηγούμενες από τον Καραμαν(λή) και μετά θα κρυβόντουσαν στα Νησιά Κεηλαν.

Οι Αμερικανοί έδωσαν την Κύπρο και θα έδιναν και την Ελλάδα, αν δεν τους έβγαιναν στραβά οι γκάφες τους με το Αφγανιστάν, βέβαια εν γνώση τους εγκατέλειψαν το Αφγανιστάν και αυτούς που τους εμπιστεύτηκαν για σφάξιμο, διότι ότι ήταν να πάρουν σε ορυκτά το πήραν, όλα αυτά είναι θέατρο σκιών!

Απλά δεν περίμεναν άμεσα τέτοια αντίδραση από την δουλική Ευρώπη, που θίχτηκε που δεν την ρώτησαν;;;;;;;; Και πότε την ρωτούσε η Αμερική;;;;

 Νομίζετε ότι η Αγγλία έφυγε  από την Ευρώπη για αυτά που λένε;;;

Τώρα θα δείτε την φρίκη γιατί έφυγε, αυτή κάνει κουμάντο, πίσω από το 4 Ράιχ Ρόντσιλτ.

Τα καλοπληρωμένα ΜΜΕ εν Ελλάδι θα πλέξουν τον πατριωτισμό του προδότη Μητσοτάκη, για αυτό πληρώνονται αδρά!

Δυστυχώς υπάρχουν ακόμα δίποδα μουλάρια πολλά, με παρωπίδες και με ένα τσουβάλι σανό στο κεφάλι για να σιγοντάρουν τον προδότη, γιατί εξυπηρετεί τα βρόμικα και προδοτικά τους συμφέροντα κυρίως της Ελίτ.

Το προτεκτοράτο ΕΛΛΑΣ,  βρίσκετε πάντα σε πούληση στον καλύτερο  εχθρικό επενδυτή.

Αν ο Ερτονγάν δεν είχε ανοίξει τα σκέλια τους στην Ρωσία, θα μας είχε παραδώσει η φίλη μας Αμερική στους τούρκους,  σε κλάσμα δευτερολέπτου!

Η ΕΛΛΑΣ ζητεί Έλληνα πατριώτη με πολλά αρχ@δια να ενώσει τα ζόμπι σε ένα μαζικό αγώνα, ακομμάτιστο, άθρησκο, για την Σωτηρία της ιερής μας ΕΛΛΑΣ!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>