«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι λήπτες εμβολίων Covid έχουν κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ως κρατική ιδιοκτησία

25 Αυγούστου 2021

με Jacob M. Thompson

Τώρα έχουν ταξινομηθεί τεχνικά ως “υπεράνθρωποι”.

Αυτό μπορεί να είναι έκπληξη για πολλούς, αλλά σύμφωνα με τους επίσημους νόμους στις Ηνωμένες Πολιτείες, εκείνοι που έλαβαν εμβόλιο mRNA Covid θεωρούνται ως κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ιδιοκτησία, που ανήκει με άλλα λόγια.

Σε μια υπόθεση του Ανωτάτου Δικαστηρίου του 2013 – Pathology vs Myriad Genetics, Inc – το Δικαστήριο αποφάνθηκε ότι “το ανθρώπινο DNA: δεν είναι κατοχυρώσιμο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας επειδή είναι” προϊόν της φύσης “.

Αλλά το Δικαστήριο πρόσθεσε μια προειδοποίηση στο τέλος της απόφασης της υπόθεσης: εάν το γονιδίωμα κάποιου τροποποιηθεί από το mRNA, τότε αυτό το τροποποιημένο πλέον γονιδίωμα μπορεί να κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

Το cDNA (συνθετικό συμπληρωματικό DNA) δεν παρουσιάζει τα ίδια εμπόδια στη δυνατότητα κατοχύρωσης με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας με φυσικά απομονωμένα τμήματα DNA. Όπως έχει ήδη εξηγηθεί, η δημιουργία μιας αλληλουχίας cDNA από το mRNA έχει ως αποτέλεσμα μόριο που δεν είναι φυσικό.

Οι αναφέροντες παραδέχονται ότι το cDNA διαφέρει από το φυσικό DNA στο ότι «οι περιοχές που δεν κωδικοποιούνται έχουν αφαιρεθεί».

Ωστόσο, υποστηρίζουν ότι το cDNA δεν είναι επιλέξιμο για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας επειδή «[η] νουκλεοτιδική αλληλουχία του cDNA υπαγορεύεται από τη φύση και όχι από τον τεχνικό εργαστηρίου».

Μπορεί να είναι έτσι, αλλά ο τεχνικός εργαστηρίου δημιουργεί αδιαμφισβήτητα κάτι νέο όταν δημιουργείται το cDNA. Το cDNA διατηρεί τα φυσικά απαντώμενα εξόνια του DNA, αλλά διαφέρει από το DNA από το οποίο προήλθε.

Κατά συνέπεια, το cDNA δεν είναι «προϊόν της φύσης» και είναι επιλέξιμο για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύμφωνα με την §101, εκτός από το ότι πολύ σύντομες σειρές DNA μπορεί να μην έχουν παρεμβαλλόμενα ιντρόνια για να αφαιρεθούν κατά τη δημιουργία cDNA. Σε αυτή την περίπτωση, ένα σύντομο σκέλος cDNA μπορεί να μην διακρίνεται από το φυσικό DNA.

Ο δικαστής Antonin Gregory Scalia έγραψε στην καταληκτική δήλωση: Συμμετέχω στην απόφαση του Δικαστηρίου και σε όλη τη γνώμη του, εκτός από το Μέρος Ι -Α και ορισμένα τμήματα της υπόλοιπης γνώμης που περνούν σε λεπτές λεπτομέρειες της μοριακής βιολογίας. Δεν είμαι σε θέση να επιβεβαιώσω αυτές τις λεπτομέρειες με δική μου γνώση ή ακόμη και τη δική μου πεποίθηση.

Αρκεί να επιβεβαιώσω, έχοντας μελετήσει τις παρακάτω απόψεις και τα πρακτικά των εμπειρογνωμόνων που παρουσιάζονται εδώ, ότι το τμήμα του DNA που απομονώνεται από τη φυσική του κατάσταση που επιδιώκεται να κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας είναι πανομοιότυπο με εκείνο το τμήμα του DNA στη φυσική του κατάσταση. και ότι το συμπληρωματικό DNA (cDNA) είναι μια συνθετική δημιουργία που δεν υπάρχει κανονικά στη φύση.

Σύμφωνα με το επίσημο δικαστικό έγγραφο.

Μπορείτε να κατεβάσετε το έγγραφο για να το δείτε ολόκληρο.

Ανώτατο δικαστήριο-κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας-mRNA Λήψη

Το WinePress έχει σημειώσει σε πολλές αναφορές ότι το mRNA που χρησιμοποιείται στα εμβόλια Pfizer και Moderna έχει σχεδιαστεί για να χακάρει και να επαναπρογραμματίζει το DNA των αποδεκτών. Αυτό γίνεται ιδιαίτερα σαφές στον ιστότοπο της Moderna όπου εξηγούν ότι η τεχνολογία mRNA τους ονομάζεται “το λογισμικό της ζωής” και άλλοι όροι όπως “εφαρμογή”, “λειτουργικό σύστημα” και “πρόγραμμα”.

Η Moderna αναφέρεται στο εμβόλιο τους ως “λειτουργικό σύστημα”.

Επομένως, δεδομένου ότι το DNA που είναι «προϊόν της φύσης» έχει αλλοιωθεί από το mRNA, το πλέον γενετικά τροποποιημένο γονιδίωμα μπορεί να ισχυριστεί ότι μπορεί να κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Έτσι, από τεχνική και νομική άποψη, ένας αποδέκτης εμβολίου mRNA θα μπορούσε να αξιωθεί ως κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και ιδιοκτησία.

Επιπλέον, η εμβολιασμένη κατηγορία ανθρώπων θα τους κατατάξει τεχνικά στην κατηγορία και την κατάταξη ενός «υπερανθρώπου».

Το Transhuman Manifesto ορίζει τι είναι ένας υπερανθρώπος και μερικοί από τους στόχους να καταστεί ο κόσμος χωρίς αποκλεισμούς σε αυτήν τη νέα κοινωνία εξέλιξης:

Ο υπερανθρώπος είναι ένας βιολογικός-τεχνολογικός οργανισμός, ένας μετασχηματισμός του ανθρώπινου είδους που συνεχίζει να εξελίσσεται με την τεχνολογία. Αυτή η εξέλιξη γίνεται κατανοητή στους τομείς της παλαιοντολογίας, της αρχαιολογίας, της εξελικτικής βιολογίας και της ανθρωπολογίας. Μελετάται και κατανοείται περαιτέρω σε φιλοσοφικό λόγο και κοινωνικές και πολιτιστικές μελέτες. Ενημερώνεται και πραγματοποιείται μέσω των προόδων στην τεχνολογία που επιφέρουν αλληλεπίδραση ανθρώπου-υπολογιστή, φορητές συσκευές και μηχανογραφημένες υποδομές επικοινωνίας.

Αποδεικνύεται στην ιατρική επιστήμη και τις επιστημονικές ανακαλύψεις που προσδιορίζουν τη γενετική μετάλλαξη και την ασθένεια -στόχο, καθώς και την έρευνα και ανάπτυξη γονιδιακών θεραπειών που στοχεύουν στην αναστροφή και αποκατάσταση της κυτταρικής βλάβης του βιολογικού συστήματος. Σε περιβαλλοντικό επίπεδο, βιώνεται σε διαστημικές πτήσεις από αστροναύτες που προσαρμόζονται σε περιβάλλοντα πέρα ​​από τη γη. Σε διαδραστικό επίπεδο, βιώνεται στην εξατομικευμένη χρήση avatar και χαρακτήρων εικονικής πραγματικότητας, επαυξημένης πραγματικότητας, βιντεοπαιχνιδιών και άλλων τεχνητών περιβαλλόντων.

Ο μετανθρωπισμός είναι η πρώτη φιλοσοφία και κοσμοθεωρία που διακήρυξε δημόσια την ανάγκη εξάλειψης των ασθενειών και υπέρ της μακροζωίας και της διαχρονικής σκέψης. Οι υπερανθρωπιστές συνέβαλαν στις ιδέες, την έρευνα, την ανάπτυξη και την εκπαίδευση της μακροζωίας μέσω της επιστήμης, της τεχνολογίας και απευθύνθηκαν σε κυβερνητικά όργανα και ομάδες σχετικά με την ηθική χρήση της τεχνολογίας, όπως η τεχνητή νοημοσύνη, η νανοτεχνολογία και η γενετική μηχανική.

Ο μετανθρωπισμός είναι η ισχυρότερη υπεράσπιση του κόσμου για ένα θετικό μέλλον στην αλλαγή της ανθρώπινης κατάστασης των ασθενειών, της φτώχειας και των προκαταλήψεων για την υγεία, την ευημερία και την ευημερία.

[…] Το υπεράνθρωπο είναι μια συνεχής ανθρώπινη εξέλιξη. Αυτή η εξέλιξη περιλαμβάνει μια συρροή οργανικών ανθρώπων, τεχνολογικές εξελίξεις στην τεχνητή νοημοσύνη, τη νανοϊατρική και τις γονιδιακές θεραπείες που μετριάζουν τις ασθένειες, τις συσκευές και την προσθετική και ενισχύουν τη βιολογία που προσαρτά τη βιολογία, καθώς και την επίγνωση της προσωπικής ταυτότητας, ως μετασχηματιστικού, τηλεματικού και διευρυμένου οργανισμού. που επεκτείνεται μέσω νέων τεχνολογικών συστημάτων επικοινωνίας.

Μια πτυχή του διαανθρωπισμού που προσφέρει μια καθολική ευαισθησία είναι ότι προσπαθεί να διερευνήσει και να διευκρινίσει την ανάγκη για συμμετοχή, πολυφωνία και συνεχή αμφισβήτηση της γνώσης μας, καθώς είμαστε είδος και κοινωνία που αλλάζει για πάντα. Ενώ η κοσμοθεωρία του διαανθρωπισμού έχει κοινές κοινές επιστημολογικές και μεταφυσικές απόψεις με διαφορετικές προσεγγίσεις στη διαανθρωπιστική σκέψη, ο στόχος είναι να βελτιωθεί η ανθρώπινη κατάσταση.

Πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι τα εμβόλια Covid χρησιμοποιούν επίσης νανοσωματίδια .

Επιπλέον, το Τρανσουμανιστικό Κόμμα των ΗΠΑ παρέχει επίσης κάποια επιπλέον διευκρίνιση για τα δικαιώματα και τη νομιμότητα ενός υπεράνθρωπου:

Όπως χρησιμοποιείται σε αυτήν τη ΔΙΑΦΑΝΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, ο όρος «αισθανόμενες οντότητες» περιλαμβάνει:
        (i)  Ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων των γενετικά τροποποιημένων ανθρώπων .
        (ii)  Cyborgs,
        (iii)  Digitalηφιακές ευφυΐες.
        (iv)  Πνευματικά ενισχυμένα, προηγουμένως μη σωστά ζώα ·
       v)  Οποιοδήποτε είδος φυτού ή ζώου το οποίο έχει ενισχυθεί ώστε να έχει την ικανότητα για έξυπνη σκέψη · και
        (vi)  Άλλες προηγμένες μορφές ζωής.

Ο ιστότοπος συνεχίζει να εξηγεί μερικά από τα πολλά άρθρα για τα δικαιώματα ενός υπεράνθρωπου:

Άρθρο III. Σε όλες τις αισθανόμενες οντότητες παρέχεται ίση και πλήρης πρόσβαση σε καθολικά δικαιώματα ζωής. Όλες οι αισθανόμενες οντότητες δημιουργούνται ελεύθερες και ίσες σε αξιοπρέπεια και δικαιώματα. Είναι προικισμένοι με λόγο και συνείδηση ​​και πρέπει να ενεργούν ο ένας απέναντι στον άλλον με πνεύμα αδελφοσύνης (χωρίς να απαιτείται κάποιο συγκεκριμένο φύλο ή να υπονοείται κάποια ιδιαίτερη βιολογική ή μη βιολογική προέλευση ή σύνθεση).

Άρθρο V.  Δεν πρέπει να υπάρχουν καταναγκαστικοί νομικοί περιορισμοί που να απαγορεύουν την πρόσβαση στην παράταση και επέκταση της ζωής για όλες τις αισθανόμενες οντότητες. Η επέκταση της ζωής περιλαμβάνει επέκταση ζωής, αισθητηριακές βελτιώσεις και άλλες τεχνολογικά βελτιωμένες βελτιώσεις της ανθρώπινης κατάστασης που θα μπορούσαν να επιτευχθούν στο μέλλον.

Άρθρο VII. Όλες οι αισθανόμενες οντότητες πρέπει να είναι δικαιούχοι ενός συστήματος καθολικής υγειονομικής περίθαλψης. Ένα σύστημα καθολικής υγειονομικής περίθαλψης δεν απαιτεί κανένα ειδικό μέσο, ​​πλαίσιο πολιτικής, πηγή ή μέθοδο πληρωμής για την παροχή υγειονομικής περίθαλψης. Ένα σύστημα καθολικής υγειονομικής περίθαλψης μπορεί να παρέχεται ιδιωτικά, από κυβερνήσεις ή από κάποιο συνδυασμό αυτών, εφόσον, στην πράξη, η υγειονομική περίθαλψη είναι άφθονη, φθηνή, προσιτή και αποτελεσματική στη θεραπεία ασθενειών, στην επούλωση τραυματισμών και στην επιμήκυνση της διάρκειας ζωής.

Άρθρο VIII. Οι αισθανόμενες οντότητες έχουν το δικαίωμα στην ελευθερία να διεξάγουν έρευνα, να πειραματίζονται και να εξερευνούν τη ζωή, την επιστήμη, την τεχνολογία, την ιατρική και τα εξωγήινα πεδία για να ξεπεράσουν τους βιολογικούς περιορισμούς της ανθρωπότητας. Τέτοιος πειραματισμός δεν θα πραγματοποιηθεί σε κανένα σωστό ον, χωρίς τη συγκατάθεσή του. Οι αισθανόμενες οντότητες δικαιούνται επίσης την ελευθερία να δημιουργήσουν κυβερνητικά τεχνητά όργανα, βιο-μηχατρονικά μέρη, γενετικές τροποποιήσεις, συστήματα, τεχνολογίες και βελτιώσεις για παράταση της διάρκειας ζωής, εξάλειψη ασθενειών και βελτίωση όλων των αισθανόμενων μορφών ζωής. Οποιεσδήποτε τέτοιες δημιουργίες που επιδεικνύουν σοφία δεν μπορούν να θεωρηθούν ιδιοκτησία και προστατεύονται από τα δικαιώματα που παρουσιάζονται εδώ.

Άρθρο IX Θα πρέπει να θεσπιστούν νομικές εγγυήσεις για την προστασία της ατομικής ελεύθερης επιλογής στην επιδίωξη ειρηνικής, συναινετικής επιστήμης παράτασης της ζωής, βελτιώσεων της υγείας, τροποποίησης του σώματος και μορφολογικής ενίσχυσης. Ενώ όλα τα άτομα πρέπει να είναι ελεύθερα να διατυπώνουν τις ανεξάρτητες απόψεις τους σχετικά με τις προαναφερθείσες επιδιώξεις, καμία εχθρική πολιτιστική, εθνοτική ή θρησκευτική προοπτική δεν θα πρέπει να έχει το δικαίωμα να εφαρμόσει τη δύναμη του νόμου για να διαβρώσει τις εγγυήσεις που προστατεύουν ειρηνικά, εθελοντικά μέτρα που αποσκοπούν στη μεγιστοποίηση του αριθμού της ζωής. ώρες που διαθέτουν οι πολίτες.

Άρθρο XI.  Μια τροποποιημένη, επαυξημένη, κυβερνητική, διαγονιδιακή, ανθρωπόμορφη ή αισθανόμενη οντότητα, προερχόμενη ή επεξεργασμένη από την επιστήμη, αποτελούμενη ή συνδεδεμένη με την τεχνολογία, έχει το δικαίωμα να υπάρχει, να σχηματίζεται και να ενώνεται με τον νεοπολιτισμό.

Ο κατάλογος των άρθρων συνεχίζεται. αλλά αυτά τα σημεία και στα δύο άρθρα δίνουν μια ευρεία αίσθηση της νομιμότητας αυτού που χαρακτηρίζεται ως «υπεράνθρωπο» και του δικαιώματος στις ελευθερίες που πρέπει να έχουν.

Με βάση αυτούς τους ορισμούς, θα μπορούσε κανείς να κάνει μια ομοιότητα με αυτό που συζητούν πολλοί ομιλητές στα ΜΜΕ, το ιατρικό ίδρυμα και οι πολιτικοί, σχετικά με τη λήψη εμβολίου Covid-19 και την «επιστροφή στην ελευθερία και την κανονική ζωή». κατηγορώντας τους μη εμβολιασμένους από αυτούς ως τον καταλύτη για το γιατί πρέπει συνεχώς να εμποδίζεται η ελευθερία.

Τα ΜΜΕ δηλώνουν «Είναι εντάξει να κατηγορούμε τους μη εμβολιασμένους – μας κλέβουν τις υπόλοιπες ελευθερίες μας»

Τα ΜΜΕ λένε ότι η κάρτα εμβολιασμού είναι το «εισιτήριο για την ελευθερία»

Ο Αυστραλός πρωθυπουργός λέει “Η ελευθερία δεν είναι απλώς δυνατή” καθώς η Μελβούρνη παρατείνει το 6ο κλείδωμα. Ο Στρατιωτικός καλείται In

Ο Fauci και άλλοι ζητούν το εμβόλιο να είναι υποχρεωτικό και να κάνει το «Unvaxxed Live» πιο «σκληρό»

https://winepressnews.com/2021/08/25/covid-vaccine-recipients-have-become-patented-government-property/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>