«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Το 1999, ο Fauci χρηματοδότησε την έρευνα στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας Chapel Hill για τη δημιουργία «μολυσματικού κοροναϊού με ελαττωματική αναπαραγωγή» που στοχεύει ειδικά στο επιθήλιο των ανθρώπινων πνευμόνων .

ΦΑΟΥΤΣΙ (4)

Τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας αποδεικνύουν την αιτιολογία του SARS-CoV-2

Εκατοντάδες διπλώματα ευρεσιτεχνίας δείχνουν ότι ο SARS-CoV-2 είναι ένας ανθρωπογενής ιός που έχει κολληθεί εδώ και δεκαετίες. Μεγάλο μέρος της έρευνας χρηματοδοτήθηκε από τα Εθνικά Ινστιτούτα Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID) υπό τη διεύθυνση του Δρ Anthony Fauci και μπορεί να ήταν μια απόπειρα για την ανάπτυξη εμβολίου κατά του HIV

Το 1999, ο Fauci χρηματοδότησε την έρευνα στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας Chapel Hill για τη δημιουργία «μολυσματικού κοροναϊού με ελαττωματική αναπαραγωγή» που στοχεύει ειδικά στο επιθήλιο των ανθρώπινων πνευμόνων . Αυτός φαίνεται να είναι ο ιός που έγινε γνωστός ως SARS-CoV

Το Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας ΗΠΑ 7279327 δείχνει ότι γνωρίζαμε ότι ο υποδοχέας ACE, ο τομέας δέσμευσης ACE2, η πρωτεΐνη ακίδων S-1 και άλλα στοιχεία του SARS-CoV-2 κατασκευάστηκαν και θα μπορούσαν να τροποποιηθούν συνθετικά χρησιμοποιώντας τεχνολογίες γονιδιακής αλληλουχίας

Το CDC κατέχει διπλώματα ευρεσιτεχνίας για έναν κορονοϊό SARS που είναι 89% έως 99% πανομοιότυπο με την ακολουθία που προσδιορίζεται ως SARS-CoV-2, καθώς και τη δοκιμή PCR για τη διάγνωσή του

120 διπλώματα ευρεσιτεχνίας αναφέρουν τα υποτιθέμενα «μοναδικά» χαρακτηριστικά του SARS-CoV-2: το πολυβασικό σημείο διάσπασης, η πρωτεΐνη ακίδων και η δέσμευση ACE2 , αποδεικνύοντας ότι δεν είναι καθόλου νέος ιός

Σε διάλεξη του Ιανουαρίου 2021, ο Jonathan Latham, Ph.D., εισήγαγε τον όρο “το βιομηχανικό συγκρότημα πανδημίας του ιού”, για να περιγράψει τα ακαδημαϊκά, στρατιωτικά και εμπορικά συγκροτήματα που οδηγούν την ατζέντα της πανδημίας και αποκρύπτουν γεγονότα που υποδεικνύουν τον SARS-CoV-2 είναι ένας τεχνητός ιός.

Στο βίντεο (ακολουθήστε τον σύνδεσμο στο τέλος) , ο David E. Martin, Ph.D., εισάγει συγκλονιστικά στοιχεία ότι ο SARS-CoV-2 είναι πράγματι ένα τεχνητό βιοπολικό όπλο και βρίσκεται σε εξέλιξη για δεκαετίες. Μεγάλο μέρος αυτής της έρευνας χρηματοδοτήθηκε από τα Εθνικά Ινστιτούτα Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID) υπό τη διεύθυνση του Δρ Anthony Fauci.

Αυτή η συνέντευξη με βόμβα πραγματοποιήθηκε από τον Reiner Fuellmich, 1  ιδρυτικό μέλος της Γερμανικής Επιτροπής  Εξωκοινοβουλευτικής Έρευνας Corona 2,3 (Außerparlamentarischer Corona Untersuchungsausschuss ή ACU 4 ). Ένα αντίγραφο 5  είναι διαθέσιμο εάν προτιμάτε να το διαβάσετε.

Ο SARS-CoV-2 δεν είναι «μυθιστόρημα» κορονοϊού

Ο Martin ασχολείται με την παρακολούθηση αιτήσεων και εγκρίσεων διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας από το 1998. Η εταιρεία του, M-Cam International Innovation Risk Management, είναι ο μεγαλύτερος ασφαλιστής στον κόσμο των άυλων περιουσιακών στοιχείων που χρησιμοποιούνται στη χρηματοδότηση σε 168 χώρες. Η M-Cam έχει επίσης παρακολουθήσει τις παραβιάσεις των συνθηκών βιολογικών και χημικών όπλων για λογαριασμό της αμερικανικής κυβέρνησης, μετά τον φόβο του άνθρακα τον Σεπτέμβριο του 2001.

Σύμφωνα με τον Martin, υπάρχουν περισσότερα από 4.000 διπλώματα ευρεσιτεχνίας που σχετίζονται με τον κορονοϊό SARS . Η εταιρεία του έχει επίσης κάνει μια ολοκληρωμένη ανασκόπηση της χρηματοδότησης της έρευνας που περιλαμβάνει τη χειραγώγηση των κορωνοϊών που προκάλεσαν τον SARS ως υποκλάδο της οικογένειας βήτα κορωνοϊού.

Στην κατάθεσή του στην ACU, αναθεωρεί μερικά από τα πιο συναφή διπλώματα ευρεσιτεχνίας, δείχνοντας ότι ο SARS-CoV-2 δεν είναι καθόλου νέος κορωνοϊός, αλλά μάλλον, ένας τεχνητός ιός που βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και δεκαετίες.

Και αυτό που βρήκαμε … είναι πάνω από 120 κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αποδεικτικά στοιχεία, που υποδηλώνουν ότι η δήλωση ενός «νέου κορονοϊού» ήταν στην πραγματικότητα εντελώς μια πλάνη. Δεν υπήρξε νέος κορωνοϊός… δεν είναι καινοτόμος για πάνω από δύο δεκαετίες. ~ David Martin, Ph.D.

Μπορείτε να βρείτε εδώ μια ολοκληρωμένη λίστα με 120 διπλώματα ευρεσιτεχνίας που σχετίζονται με τα χαρακτηριστικά που σχετίζονται με τον SARS-CoV-2  . 6  Τα χαρακτηριστικά που κατοχυρώνονται με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αναφέρονται σε δύο βασικές επιστημονικές εργασίες, “A Novel Bat Coronavirus Reveals Natural Insertions at the S1/S2 2 Cleavage Site of the Spike Protein and a Possible Recombinant 3 Origin of HCoV-19”, and “The Proximal Origin of SARS-CoV-2.”

Σε αυτόν τον κατάλογο, βλέπουμε πολυάριθμα διπλώματα ευρεσιτεχνίας που περιγράφουν λεπτομερώς τη χειραγώγηση της θέσης πολυβασικής διάσπασης για το SARS-CoV, την  ακίδα πρωτεΐνης , καθώς και τη σύνδεση ACE2, και τα τρία από αυτά υποτίθεται ότι είναι μοναδικά χαρακτηριστικά του SARS-CoV-2. Όπως εξηγεί ο Μάρτιν:

«Πήραμε την αναφερόμενη γονιδιακή αλληλουχία, η οποία φέρεται να απομονώθηκε ως νέος ιός, όπως υποδεικνύεται από την ICTV, τη Διεθνή Επιτροπή Ταξινομίας των Ιών του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Πήραμε τις πραγματικές γενετικές αλληλουχίες που φέρονται να ήταν καινούργιες και αναθεωρήσαμε αυτές που ήταν αντίθετες με τα αρχεία διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας που ήταν διαθέσιμα από την άνοιξη του 2020. 

Και αυτό που διαπιστώσαμε, όπως θα δείτε σε αυτήν την έκθεση, είναι πάνω από 120 κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αποδεικτικά στοιχεία, που υποδηλώνουν ότι η δήλωση ενός «νέου κορονοϊού» ήταν στην πραγματικότητα εντελώς μια πλάνη. 

Δεν υπήρξε νέος κορονοϊός. Υπάρχουν αμέτρητες, πολύ λεπτές τροποποιήσεις των αλληλουχιών του κορωνοϊού που έχουν μεταφορτωθεί, αλλά δεν υπήρξε καθόλου ένας προσδιορισμένος «νέος κοροναϊός». 

Στην πραγματικότητα, βρήκαμε αρχεία στα αρχεία διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, ακολουθίες που αποδίδονται στην καινοτομία, που πηγαίνουν σε διπλώματα ευρεσιτεχνίας που αναζητήθηκαν ήδη από το 1999. Έτσι, όχι μόνο δεν ήταν κάτι το μυθιστόρημα… δεν ήταν καινοτόμο για πάνω από δύο δεκαετίες. “

Πρωτεϊνικό εμβόλιο Spike για κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τον κορωνοϊό 22 χρόνια πριν

Μέχρι το 1999, τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας για τον κορωνοϊό ήταν όλα στις κτηνιατρικές επιστήμες. Το πρώτο εμβόλιο για τον κορωνοϊό που χρησιμοποίησε την πρωτεΐνη S spike κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από την Pfizer τον Ιανουάριο του 2000 (Αρ. Διπλώματος Ευρεσιτεχνίας 6372224). Wasταν ένα εμβόλιο για τον ιό της πρωτεϊνικής ακίδας για τον κορωνοϊό των σκύλων. Μπορείτε να αναζητήσετε τα πραγματικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας για τον εαυτό σας στον ιστότοπο του Γραφείου Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας των Ηνωμένων Πολιτειών, 7,  αν θέλετε.

«Το έργο του Ralph Baric για… καρδιομυοπάθεια κουνελιού… και στη συνέχεια κορωνοϊός στο έργο της Pfizer, για τον προσδιορισμό του τρόπου ανάπτυξης υποψηφίων στόχων εμβολίου πρωτεΐνης S spike, [οδηγεί] σε προφανή στοιχεία ότι…

… Ούτε η έννοια του εμβολίου για τον κορωνοϊό, ούτε η αρχή του ίδιου του κορωνοϊού, ως παθογόνου παράγοντα που ενδιαφέρει σε σχέση με τη συμπεριφορά των πρωτεϊνών, δεν είναι κάτι καινοτόμο. Στην πραγματικότητα, είναι 22 ετών με βάση τις καταθέσεις διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας »,  λέει ο Martin.

Από την ανάπτυξη εμβολίων HIV στον COVID-19

Σύμφωνα με τον Martin, ο Fauci και η NIAID «διαπίστωσαν ότι η ελαστικότητα του κοροναϊού ήταν πιθανή υποψήφια για εμβόλια κατά του HIV» και το 1999, ο Fauci χρηματοδότησε την έρευνα στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας Chapel Hill (όπου ο Baric έχει εργαστήριο) για τη δημιουργία «μολυσματικού κορωνοϊός με ελαττωματική αναπαραγωγή »που απευθύνεται ειδικά στο επιθήλιο του ανθρώπινου πνεύμονα.

Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για αυτόν τον ελαττωματικό σε αντιγραφή κορονοϊό που προσβάλλει ανθρώπινα πνευμονικά κύτταρα κατατέθηκε στις 19 Απριλίου 2002 (Αριθμός Διπλώματος Ευρεσιτεχνίας 7279327). «Με άλλα λόγια, δημιουργήσαμε SARS», λέει ο Martin. Perhaps ίσως πιο σωστά, ο Fauci και η UNC το έκαναν. Αρκετούς μήνες μετά την κατάθεση διπλώματος ευρεσιτεχνίας, εμφανίστηκε το ξέσπασμα του SARS στην Ασία.

«Αυτό το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, που εκδόθηκε ως Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας ΗΠΑ 7279327… αναφέρει σαφώς μια πολύ συγκεκριμένη αλληλουχία γονιδίων, το γεγονός ότι γνωρίζαμε ότι ο υποδοχέας ACE, ο δεσμευτικός τομέας ACE2, η πρωτεΐνη ακίδων S-1 και άλλα στοιχεία αυτού που έχουμε φτάσει Είναι γνωστό ότι αυτό το παθογόνο μάστιγα, όχι μόνο κατασκευάστηκε, αλλά θα μπορούσε να τροποποιηθεί συνθετικά στο εργαστήριο χρησιμοποιώντας τίποτα περισσότερο από τεχνολογίες προσδιορισμού γονιδίων.

Λαμβάνοντας κώδικα υπολογιστή και μετατρέποντάς τον σε παθογόνο ή ενδιάμεσο του παθογόνου, και η τεχνολογία αυτή χρηματοδοτήθηκε αποκλειστικά, τις πρώτες μέρες, ως μέσο με το οποίο θα μπορούσαμε να αξιοποιήσουμε τον κορονοϊό ως φορέα για τη διανομή του εμβολίου HIV ».

Coronavirus – Βιολογικό Όπλο Από το 2001

Όπως αναφέρθηκε, ο Μάρτιν παρακολουθεί παραβιάσεις βιολογικών και χημικών συνθηκών από το 2001, μετά τις επιθέσεις του άνθρακα. Καθ ‘όλη τη διάρκεια του φθινοπώρου του 2001, ένας «τεράστιος αριθμός» βακτηριακών και ιικών παθογόνων κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μέσω των Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας, του NIAID, του Ιατρικού Ινστιτούτου Ιατρικών Ερευνών Αμερικανικού Στρατού (USAMRIID) και των διεθνών συνεργατών τους.

«Η ανησυχία μας ήταν ότι ο κορωνοϊός θεωρήθηκε όχι μόνο ως ένας πιθανός χειραγωγός παράγοντας για πιθανή χρήση ως φορέας εμβολίου, αλλά επίσης σαφώς θεωρήθηκε ως υποψήφιος για βιολογικό όπλο», λέει ο Martin.

Πριν το ξέσπασμα του SARS στην Κίνα, ο Μάρτιν ανέφερε δημόσια αυτές τις ανησυχίες. “Έτσι, μπορείτε να φανταστείτε πόσο απογοητευμένος είμαι που κάθομαι εδώ … έχοντας επισημάνει 20 χρόνια νωρίτερα ότι υπήρχε ένα πρόβλημα στον ορίζοντα όσον αφορά τον κορονοϊό”, λέει.

Το CDC κατέχει διπλώματα ευρεσιτεχνίας για τον κορονοϊό SARS

Τον Απρίλιο του 2003, μετά το ξέσπασμα του SARS στην Κίνα, τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ προσπάθησαν να καταθέσουν δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για ολόκληρη τη γονιδιακή αλληλουχία για τον κορονοϊό SARS (Αριθ. Διπλώματος Ευρεσιτεχνίας 7220852). Πρόκειται για παραβίαση του Κώδικα 35 των ΗΠΑ, τμήμα 101, που ορίζει ότι δεν μπορείτε να κατοχυρώσετε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μια φυσική ουσία.

Αυτό το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας CDC είχε επίσης πολλά παράγωγα διπλώματα ευρεσιτεχνίας που σχετίζονται με αυτό, συμπεριλαμβανομένων των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας ΗΠΑ 46592703P και ευρεσιτεχνίας ΗΠΑ 7776521. Αυτά τα δύο διπλώματα ευρεσιτεχνίας καλύπτουν τη γονιδιακή αλληλουχία του κορονοϊού SARS και τα μέσα για τον εντοπισμό του χρησιμοποιώντας δοκιμή RT PCR.

Μαζί, αυτά τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας είναι εξαιρετικά προβληματικά, γιατί αν είστε κάτοχος και των δύο, τότε «έχετε ένα πονηρό πλεονέκτημα να μπορείτε να ελέγξετε το 100% της προέλευσης όχι μόνο του ίδιου του ιού, αλλά και της ανίχνευσής του, που σημαίνει ότι έχετε ολόκληρο επιστημονικό και μήνυμα έλεγχο », εξηγεί ο Μάρτιν.

Το CDC προσπάθησε να δικαιολογήσει το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας λέγοντας ότι αναζητούνται προκειμένου να διασφαλιστεί ότι όλοι θα είναι ελεύθεροι να ερευνήσουν τους κορωνοϊούς. Ωστόσο, αυτό είναι ψέμα, λέει ο Μάρτιν. Το αμερικανικό γραφείο διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας απέρριψε το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τη γονιδιακή αλληλουχία ως μη κατοχυρώσιμο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας επειδή ήταν 99,9% πανομοιότυπο με έναν κορονοϊό που ήταν ήδη δημόσιος τομέας.

Το CDC κατέβαλε πρόστιμο προσφυγής το 2006 και ξανά το 2007. Πλήρωσαν επίσης ένα επιπλέον τέλος για να κρατήσουν την αίτηση ιδιωτική. Τελικά, το CDC παρέκαμψε την απόρριψη του εξεταστή ευρεσιτεχνίας και εξασφάλισε το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το 2007.

“Την τελευταία φορά που έλεγξα, αν προσπαθείτε να διαθέσετε πληροφορίες για τη δημόσια έρευνα, δεν θα πληρώσετε αμοιβή για να κρατήσετε τις πληροφορίες ιδιωτικές”, λέει ο Martin. Σύμφωνα με τον Martin, η γονιδιακή αλληλουχία που κατατέθηκε από το CDC το 2003, 2005 και 2006 είναι 89% έως 99% πανομοιότυπη με την αλληλουχία που προσδιορίζεται ως SARS-CoV-2.

Sequoia Pharmaceuticals

28 Απριλίου 2003 – τρεις ημέρες αφότου το CDC κατέθεσε το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας του για τον κορονοϊό SARS – η Sequoia Pharmaceuticals κατέθεσε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σε αντιιικό παράγοντα για τη θεραπεία και τον έλεγχο του μολυσματικού κορωνοϊού (Αρ. Διπλώματος Ευρεσιτεχνίας 7151163). Έτσι, το CDC καταθέτει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τον κορονοϊό SARS και τρεις ημέρες αργότερα υπάρχει θεραπεία;

Αυτό υποδηλώνει έντονα ότι υπήρχε μια εργασιακή σχέση στα παρασκήνια. Η Sequoia Pharmaceuticals, που ιδρύθηκε το 2002, αναπτύσσει αντιιικές θεραπείες με ιδιαίτερη έμφαση στους ιούς ανθεκτικούς στα φάρμακα. 8  Οι κύριοι επενδυτές της περιλαμβάνουν το Wellcome Trust.

Υπάρχει όμως ακόμη ένα πρόβλημα με την κατάθεση της Sequoia το 2003 για αντιικό παράγοντα. Στην πραγματικότητα εκδόθηκε και δημοσιεύτηκε πριν από τη χορήγηση του διπλώματος ευρεσιτεχνίας CDC για τον κορονοϊό SARS, κάτι που συνέβη μέχρι το 2007 και το CDC είχε πληρώσει για να κρατήσει την αίτηση ιδιωτική.

“Επομένως, ο βαθμός στον οποίο οι πληροφορίες θα μπορούσαν να ήταν γνωστές με οποιοδήποτε μέσο εκτός από πληροφορίες εσωτερικών πληροφοριών μεταξύ αυτών των μερών είναι μηδενικός”,  λέει ο Martin. «Δεν είναι φυσικά δυνατό για σας να κατοχυρώσετε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ένα πράγμα που αντιμετωπίζει ένα πράγμα που δεν είχε δημοσιευτεί, επειδή το CDC είχε πληρώσει για να το κρατήσει μυστικό.

Αυτό, φίλοι μου, είναι ο ορισμός της εγκληματικής συνωμοσίας, της ρακέτας και της συμπαιγνίας. Αυτό δεν είναι θεωρία, είναι απόδειξη. Δεν μπορείτε να έχετε πληροφορίες στο μέλλον και να κάνετε θεραπεία για ένα πράγμα που δεν υπήρχε. Πρόκειται για υπόθεση RICO… 

Και το μοτίβο RICO, που καθιερώθηκε τον Απρίλιο του 2003 για τον πρώτο κορωνοϊό, διαδραματίστηκε με το ίδιο ακριβώς πρόγραμμα όταν βλέπουμε να εμφανίζεται ο SARS COV-2, όταν έχουμε τη Moderna να παίρνει την αλληλουχία πρωτεΐνης αιχμής τηλεφωνικά από την έρευνα εμβολίου κέντρο στο NIAID, πριν από τον ορισμό του μυθιστορήματος υποκλάδου. Πώς αντιμετωπίζεις ένα πράγμα, πριν το αποκτήσεις; »

Sanofi Holds Patents to Novel Feature of SARS-CoV-2

Η επόμενη αποκάλυψη της βόμβας συνέβη στις 5 Ιουνίου 2008, όταν ο Ablynx, τώρα μέρος της Sanofi, κατέθεσε μια σειρά διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας που περιγράφουν λεπτομερώς αυτά που μας είπαν ότι είναι νέα χαρακτηριστικά του SARS-CoV-2, δηλαδή ο πολυβασικός χώρος διάσπασης, η ακίδα πρωτεΐνη και το πεδίο σύνδεσης του υποδοχέα ACE2. Το πρώτο από αυτά τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας, το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ΗΠΑ αρ. 9193780, εκδόθηκε στις 24 Νοεμβρίου 2015.

Μεταξύ 2016 και 2019, εκδόθηκε μια σειρά διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας στην Ablynx και τη Sanofi που κάλυπταν τους κλώνους RNA και τα υποστοιχεία των κλώνων γονιδίου.

Μεταξύ 2008 και 2017, μια σειρά διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας κατατέθηκε επίσης από μια μεγάλη λίστα παικτών, συμπεριλαμβανομένων των Crucell, Rubeus Therapeutics, Children’s Medical Corporation, Ludwig-Maximilians-Universität in München, Protein Science Corporation, Dana-Farber Cancer Institute, University of Iowa , Πανεπιστήμιο του Χονγκ Κονγκ και το κινεζικό Εθνικό Κέντρο Ανθρώπινου Γονιδιώματος στη Σαγκάη.

Αυτή η σειρά διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας αναφέρει λεπτομερώς ένα μοναδικό χαρακτηριστικό που υποτίθεται ότι είναι μοναδικό στον SARS-CoV-2, σύμφωνα με την εφημερίδα, “A Novel Bat Coronavirus Reveals Natural Insertions at the S1/S2 2 Cleavage Site of the Spike Protein and a Possible Recombinant 3 Προέλευση του HCoV-19. “

Αυτό το έγγραφο έχει χρησιμοποιηθεί τακτικά για τον προσδιορισμό του λεγόμενου νέου κορονοϊού που είναι ο SARS-CoV-2. Ωστόσο, υπάρχουν 73 διπλώματα ευρεσιτεχνίας, που εκδόθηκαν μεταξύ 2008 και 2019, τα οποία περιγράφουν τα ίδια τα στοιχεία που λέγεται ότι είναι μοναδικά για τον SARS-CoV-2. Έχουν κατατεθεί διπλώματα ευρεσιτεχνίας για τη θέση πολυβασικής διάσπασης του SARS-CoV-2, τον τομέα σύνδεσης των υποδοχέων ACE2 και την πρωτεΐνη ακίδας.

“Έτσι, δεν υπήρξε” ξέσπασμα “του SARS, επειδή είχαμε σχεδιάσει όλα τα στοιχεία αυτού”, λέει ο Martin. Και μέχρι το 2016, όταν ο Baric δημοσίευσε ένα έγγραφο που προειδοποιούσε ότι ο κορονοϊός SARS «ήταν έτοιμος για την ανθρώπινη εμφάνιση», ο εν λόγω ιός είχε ήδη κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για εμπορική εκμετάλλευση 73 φορές!

Το βιομηχανικό συγκρότημα Pandemic Virus κολυμπά με κέρδος

Ο Μπάριτς είναι ένας από τους λίγους ανθρώπους που έχει επωφεληθεί σημαντικά από αυτήν την πανδημία, την οποία φαίνεται να έχει δημιουργήσει. Ένας άλλος είναι ο Fauci. Οι ίδιες εταιρείες φαρμάκων που κατέχουν διπλώματα ευρεσιτεχνίας για όχι καινοτόμα χαρακτηριστικά SARS-CoV-2 κερδίζουν επίσης κέρδη από τις λήψεις τους για COVID.

Το 2015, ο  Δρ Peter Daszak , επικεφαλής της Συμμαχίας EcoHealth που μετέφερε ερευνητικά δολάρια από το NIAID στο Ινστιτούτο ιολογίας Wuhan για την έρευνα για τον κορωνοϊό, ο οποίος προώθησε την επίσημη αφήγηση ότι ο SARS-CoV-2 έχει φυσική προέλευση, δήλωσε: 9

«Πρέπει να αυξήσουμε την κατανόηση του κοινού για την ανάγκη για ιατρικά αντίμετρα, όπως το εμβόλιο για τον κορωνοϊό. Βασικός οδηγός είναι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τα οικονομικά θα ακολουθήσουν τη διαφημιστική εκστρατεία. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτή τη διαφημιστική εκστρατεία προς όφελός μας, για να φτάσουμε στα πραγματικά ζητήματα. Οι επενδυτές θα απαντήσουν εάν δουν κέρδος στο τέλος της διαδικασίας ».

Μοιάζει πολύ με αυτό που αντιμετωπίζουμε τώρα, έτσι δεν είναι; Στο τέλος της ημέρας, αυτή η πανδημία αφορούσε κυρίως το κέρδος και τη  μετατόπιση του πλούτου , από την κατώτερη και τη μεσαία τάξη στους ήδη εξαιρετικά πλούσιους. Αυτός είναι ένας πόλεμος στο κοινό, που διεξάγεται με βιολογικά όπλα και πόλεμο πληροφοριών, με απώτερο στόχο την  «επαναφορά» της ζωής και του εμπορίου  όπως το γνωρίζουμε.

Εξοπλισμός πρωτεΐνης Spike

Ο Μάρτιν λέει:

«Δεν υπήρξε διαρροή εργαστηρίου. Αυτή ήταν μια σκόπιμη βιο-οπλοποίηση πρωτεϊνών αιχμής για ένεση σε ανθρώπους, για να εθιστεί σε ένα εμβόλιο παν-κορωνοϊού. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με ένα παθογόνο που απελευθερώθηκε και κάθε μελέτη που έχει ξεκινήσει ποτέ για να επιβεβαιώσει μια διαρροή εργαστηρίου, είναι μια κόκκινη ρέγγα.

[Υπάρχουν] 73 διπλώματα ευρεσιτεχνίας για όλα τα κλινικά νέα – 73, όλα εκδομένα πριν από το 2019. Και θα σας δώσω τη μεγαλύτερη βόμβα όλων για να αποδείξετε ότι αυτό δεν ήταν στην πραγματικότητα απελευθέρωση τίποτα, επειδή το Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας Αρ. 7279327, το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τον ανασυνδυασμένο χαρακτήρα αυτού του κορωνοϊού που στοχεύει στους πνεύμονες, μεταφέρθηκε μυστηριωδώς από το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας Chapel Hill στα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας το 2018. 

Τώρα, εδώ είναι το πρόβλημα με αυτό. Σύμφωνα με τον νόμο Bayh-Dole, η αμερικανική κυβέρνηση έχει ήδη αυτό που ονομάζεται διάταξη για τη σωστή πορεία. Αυτό σημαίνει ότι εάν η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει πληρώσει για την έρευνα, δικαιούνται να επωφεληθούν από αυτήν την έρευνα κατόπιν αιτήματος ή κατά τη θέλησή τους. 

Εξηγήστε, λοιπόν, γιατί, το 2017 και το 2018, ξαφνικά τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας πρέπει να αναλάβουν την πατέντα στην οποία είχαν ήδη δικαιώματα, την οποία κατείχε το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας Chapel Hill. Και πώς χρειάστηκε να καταθέσουν ένα πιστοποιητικό διόρθωσης για να βεβαιωθούν ότι είναι νομικά εκτελεστό, επειδή υπήρξε τυπογραφικό λάθος στην αναφορά επιχορήγησης στην πρώτη κατάθεση;

Έπρεπε να βεβαιωθούν ότι όχι μόνο το έκαναν σωστά, αλλά έπρεπε να βεβαιωθούν ότι κάθε τυπογραφικό λάθος που περιέχεται στο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας είναι σωστό στο ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΜΟΝΟ ΠΑΤΕΝΤΟ, για να αναπτύξουν την εντολή του Ινστιτούτου Ερευνών Εμβολίων, η οποία μοιράστηκε μεταξύ Το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας Chapel Hill και η Moderna τον Νοέμβριο του 2019, όταν η UNC Chapel Hill, η NIAID και η Moderna ξεκίνησαν την αλληλουχία ενός εμβολίου για την πρωτεϊνική ακίδα – έναν μήνα πριν συμβεί κάποια έξαρση ».

Το «Νέο Κανονικό» επινοήθηκε από τον Merck στο 2004 Συνέδριο Βιοτρομοκρατίας

Όσο περισσότερο μαθαίνουμε, τόσο πιο ζοφερό γίνεται. Σαφώς, τα σχέδια για τη σημερινή μας δυσκολία τέθηκαν πολύ περισσότερο από μια δεκαετία πριν. Σύμφωνα με τον Martin, το σλόγκαν “The New Normal” επινοήθηκε από την Merck κατά τη διάρκεια ενός συνεδρίου στις 6 Ιανουαρίου 2004, με τίτλο “SARS και Βιοτρομοκρατία, Αναδυόμενες Λοιμώδεις Νόσοι, Αντιμικροβιακά Θεραπευτικά και Ανοσοδιαμορφωτές”.

Αυτός ο όρος έχει γίνει πλέον μια επώνυμη καμπάνια που υιοθετήθηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, το Παγκόσμιο Συμβούλιο Παρακολούθησης Ετοιμότητας και το υπόλοιπο βιομηχανικό συγκρότημα του ιού της  πανδημίας .

Παρεμπιπτόντως, ο Fauci είναι στο διοικητικό συμβούλιο του Global Preparedness Monitoring Board, όπως και ο Δρ Chris Elias, πρόεδρος του Παγκόσμιου Αναπτυξιακού Προγράμματος στο Bill & Melinda Gates Foundation, και ο George Fu Gao, Ph.D., γενικός διευθυντής του κινεζικού CDC και ενός κινεζικού κομμουνιστικού κόμματος. 10

Είναι μια μακρά συνέντευξη, αλλά δεν απογοητεύει. Σας παροτρύνω να αφιερώσετε χρόνο για να το ακούσετε, καθώς ο Μάρτιν περιγράφει πραγματικά το χρονοδιάγραμμα του πότε και πώς προέκυψε αυτός ο πανδημικός ιός. Έχει δημοσιεύσει επίσης ένα έγγραφο 205 σελίδων 11 που  περιγράφει λεπτομερώς τη συμμετοχή του Fauci που μπορείτε να κατεβάσετε από το archive.org.

Φαίνεται τώρα πιο ξεκάθαρα από ποτέ ότι όλα όσα βιώνουμε σχεδιάστηκαν και εκτελέστηκαν με στόχο το κέρδος. Οπλισμένοι με αυτή τη νέα γνώση, σας παροτρύνω για άλλη μια φορά να διεκδικήσετε τη ζωή σας, την ελευθερία και την ανεξαρτησία σας και να αντισταθείτε σε αυτήν την κατασκευασμένη έννοια του «νέου φυσιολογικού». Σίγουρα θα δημιουργηθεί μια νέα κανονικότητα αν επιμείνουμε, αλλά θα είναι το αντίθετο από αυτό που ελπίζει το βιομηχανικό συγκρότημα του πανδημικού ιού.

Θα αναστήσουμε την ιατρική και την επιστήμη από το προκληθέν κώμα σε αυτούς τους τομείς και θα εγκαινιάσουμε μια νέα εποχή ιατρικής ελευθερίας, προσωπικής ελευθερίας, υπεύθυνης και διαφανούς κυβέρνησης, δημοσιονομικής σταθερότητας και υγειονομικής περίθαλψης που στην πραγματικότητα προάγει την υγεία παρά τον αργό θάνατο. Μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος, αλλά μαζί, μπορούμε να το κάνουμε. Για να φτάσετε εκεί, συνεχίστε να μοιράζεστε πληροφορίες όπως αυτές που παρείχε ο Μάρτιν σε αυτή τη συναρπαστική συνέντευξη με όποιον τρόπο μπορείτε. Στο τέλος, η αλήθεια θα επικρατήσει.

Πηγή: Mercola.com. Ανατρέξτε στο αρχικό άρθρο στον παρακάτω σύνδεσμο για να βρείτε τις αναφορές.

https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2021/07/24/patents-prove-sars-cov-2-is-a-manufactured-virus.aspx

 

Μια σκέψη με θέμα «Τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας αποδεικνύουν την αιτιολογία του SARS-CoV-2 »

  1. Pingback: Μην σταματήσετε να πιστεύετε | Απόλυτη περιφρόνηση

Τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

https://undercurrents723949620.wordpress.com/2021/07/24/patents-prove-etiology-of-sars-cov-2/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>