«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ανακοίνωση

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Καρδίτσα κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού 21 7 2021

Επείγουσα ανακοίνωση για οικονομική στήριξη εργαζομένων

Βοήθεια στους υγειονομικούς και άλλους εργαζόμενους που απολύονται και χάνουν τις εργασίες των.

(Παρακαλούμε να διαδοθεί αυτό το μήνυμα παντού.

Να τυπώνεται και να δίδεται είτε διαδικτυακά είτε χέρι χέρι για όσους δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο )

Το Δίκτυο Ελληνισμού (ΔΕ) και η ΕΛΔΔΙΕΣ (Ελληνικό Δίκτυο Δικαιοσύνης Ελευθερίας και Στήριξης) καλούν όλους τους ευαίσθητους και αισθαντικούς Έλληνες που αντιλαμβάνονται πως πρέπει επειγόντως τώρα να στηρίξουν την Δημοκρατία και τους αγωνιζόμενους Έλληνες γιατρούς και υγειονομικούς να στηρίξουν οικονομικά τον ιερό αυτό αγώνα υπέρ της Δημόσιας Υγείας και υπέρ της Ελευθερίας των Ελλήνων και όλων των ανθρώπων.

Το ΔΕ και η ΕΛΔΔΙΕΣ συγκεντρώνουν χρήματα από όλα τα μέλη των και όλους τους ευαίσθητους Έλληνες προκειμένου να καλύψουν εί δυνατόν εξ ολοκλήρου τα δικαστικά έξοδα αλλά και να δώσουν οικονομική βοήθεια για την επιβίωση των αγωνιζομένων υγειονομικών σήμερα και αύριο όλων των εργαζομένων που αντιλαμβάνονται πως αυτός ο μαζικός εμβολιασμός αν δεν σταματήσει θα γίνει η ταφόπλακα του ελληνικού λαού.

Διότι η αμερόληπτος επιστήμη μας προειδοποιεί πως τα γενετικά εμβόλια είναι ένα απάνθρωπο βάρβαρο φασιστικό αντιδημοκρατικό και αντιεπιστημονικό πείραμα που θα οδηγήσει σε παγκόσμια γενοκτονία όπως δείχνουν όλα τα επιστημονικά και μη ελεγχόμενα μέσα ενημέρωσης

(https://www.diktyoellinismou.gr/themata-ygeias/)

Οι γιατροί και όλοι οι υγειονομικοί που αντιστέκονται και θυσιάζουν τις εργασίες των και την δίκη των ατομική επιβίωση είναι ήρωες που αγωνίζονται για όλους εμάς και για όλο τον Ελληνικό λαό.

Αύριο θα έρθει η σειρά των εκπαιδευτικών των αστυνομικών των δικαστικών των εκκλησιαστικών και όλου εν γένει του λαού μας.

Αν δεν στηρίξουμε σήμερα τους υγειονομικούς αύριο όλοι οι Έλληνες θα βρεθούμε στην δίκη των κατάσταση.

Το ΔΕ και η ΕΛΔΔΙΕΣ έχουν προσκαλέσει όλους τους ευαίσθητους δικηγόρους να συνεργαστούν μαζί των και να στηρίξουν τον δίκαιο αυτό αγώνα παίρνοντας τις ελάχιστες δικές των αμοιβές όχι από τους εργαζόμενους αλλά από το εθνικό ταμείο της ΕΛΔΔΙΕΣ και του ΔΕ.

Οι συνδρομές δωρεές και οι χορηγίες μπορούν να κατατίθενται εδώ

(https://www.diktyoellinismou.gr/trapezikos-logariasmos-elddies/)

Ή για όσους δεν μπορούν να ανατρέξουν στην ηλεκτρονική αυτή Διεύθυνση μπορούν ακολούθως να δουν τραπεζικό λογαριασμό.

Τραπεζικός Λογαριασμός ΕΛΔΔΙΕΣ

16 Ιούν 2021 | Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση της μη κερδοσκοπικής εταιρείας Ελληνικό Δίκτυο Δικαιοσύνης Ελευθερίας και Στήριξης (ΕΛ.Δ.ΔΙ.Ε.Σ.)

Ενημερώνουμε όλους τους φίλους που θέλουν να ενισχύσουν τον Εθνικό αγώνα της ΕΛ.Δ.ΔΙ.Ε.Σ., ότι έχει ανοίξει ο τραπεζικός λογαριασμός στην τράπεζα της Eurobank.

IBAN: GR70 0260 2520 0001 3020 1035 142

SWIFT Code: ERBKGRAA

Δικαιούχος: ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗΣ

Στόχος μας είναι να στηρίξουμε κάθε Έλληνα πολίτη που αντιστέκεται στα αντισυνταγματικά ιατρικά μέτρα της “πανδημίας”.

Η ΕΛ.Δ.ΔΙ.Ε.Σ. πέραν της κάλυψης των δαπανών για τον εξατομικευμένο και μαζικό νομικό αγώνα εναντίον της αντισυνταγματικότητας των υποχρεωτικών ιατρικών μέτρων, σκοπεύει να δράσει και σε πολλές άλλες κατευθύνσεις όπως αναφέρονται στο ιδρυτικό καταστατικό της.

Μερικές από αυτές είναι η στήριξη απέναντι στον πτωχευτικό νόμο, η ανθρωπιστική στήριξη των Ελλήνων, η στήριξη της δημογραφίας, της επιχειρηματικότητας, της παιδείας, κ.ο.κ.

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>