«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Εδώ είναι το Σχέδιο Παιχνιδιού Covid για την Παγκόσμια Γενοκτονία και την Υποδούλωση της Ανθρωπότητας


Όσο και να θελεις να βγάλεις τις τσίμπλες από τους έχων τσίμπλες, οσο και να προσπαθείς, αυτοί ξανά γεμίζουν τσίμπλες!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ανατομία της διεθνούς σκηνής εγκλήματος Covid Plandemic

Υποβλήθηκε από το The Armchair Covid Crime Investigator
State of the Nation

Αυτό που ακολουθεί είναι το σοκαριστικά σκόπιμο βήμα προς βήμα εγκληματική συνωμοτική συνωμοσία για τη διάπραξη παγκόσμιας γενοκτονίας και την αποδυνάμωση των πληθυσμών σε όλο τον κόσμο μέσω διαφόρων τύπων βιολογικών όπλων COVID-19 και της επακόλουθης ατζέντας Covid Super Vaccination .

Δεδομένου του τεράστιου βάθους και πλάτους αυτού του παγκόσμιου σχεδίου σκόπιμης θανάτωσης ή/και τραυματισμού όσο το δυνατόν περισσότερων ανθρώπων, είναι σαφές ότι κάθε μεγάλη κυβέρνηση, παγκοσμιοποιημένο ίδρυμα, εταιρεία Fortune 1000 και μη κυβερνητική οργάνωση (ειδικά υγειονομική περίθαλψη), η οποία ελέγχεται από την Η παγκοσμιοποίηση της Νέας Παγκόσμιας Τάξης έπρεπε να είχε προ -γνώση αυτού του πολύπλοκου εγκληματικού σχεδίου.

 Συνεπώς, ο καθένας παραμένει ένας απροσδιόριστος συνωμότης στο μεγαλύτερο εγκληματικό ξεφάντωμα που έχει διαπραχθεί ποτέ εναντίον ολόκληρου του ανθρώπινου γένους.

Τώρα, εδώ είναι αυτό που αυτοί οι ασύλληπτα θράσος, απελπισμένοι και απερίσκεπτοι εγκληματίες του Covid σχεδίασαν σχολαστικά εκ των προτέρων με μεγάλη προσοχή στις κακόβουλες λεπτομέρειες.

1) Πρώτον, ο Covid εξαπλώνεται αρκετά κρυφά και στρατηγικά μια σειρά βιολογικών όπλων σε ολόκληρο τον πλανήτη σε μεγάλες περιοχές του μετρό, όπου η στρατιωτική ανάπτυξη του 5G είχε λάβει χώρα όλο το 2019.

2) Στη συνέχεια, σημείωσαν σκόπιμα το εξελιγμένο βιο-όπλο-SARS-CoV-19-προκειμένου να παραπλανήσουν τις κυβερνήσεις παντού, καθώς και να μπερδέψουν και να μπερδέψουν τη διεθνή κοινότητα υγειονομικής περίθαλψης.

 Δεν είναι κορονοϊός και δεν έχει απομονωθεί ποτέ επιστημονικά. αλλά είναι πιθανότατα ένα μείγμα διαφορετικών παθογόνων μικροοργανισμών που περιλαμβάνει ένα βακτηριακό, παρασιτικό ή/και ιικό συστατικό.

3) Στη συνέχεια, μοιράστηκαν εν γνώσει τους ένα εξαιρετικά ελαττωματικό κιτ δοκιμής PCR COVID-19 που ήταν εγγυημένο ότι θα έδινε πολλά ψευδώς θετικά καθώς και ψευδώς αρνητικά. 

Αυτά τα πακέτα συγκεντρώθηκαν μυστηριωδώς σε όλο τον κόσμο για γρήγορη διάδοση πριν από την πρώτη κυκλοφορία του COVID-19 στο Γουχάν της Κίνας.

 Τα μακρά μολυσμένα ρινικά επιχρίσματα χρησιμοποιήθηκαν επίσης για να εμβολιάσουν το θύμα της δοκιμής ή να τους μεταδώσουν τον COVID-19.

4) Εν τω μεταξύ, οι κορυφαίοι ελεγκτές αυτής της εξαιρετικά περίπλοκης βιοτρομοκρατικής επιχείρησης αποφάσισαν να αποτρέψουν την έγκριση οποιωνδήποτε σχεδίων θεραπείας, θεραπειών και/ή πρωτοκόλλων COVID-19 από οποιαδήποτε κυβέρνηση στη Γη. 

Δεν υπήρξε ποτέ μια τόσο συντονισμένη εκστρατεία για την απόρριψη αποδεδειγμένων θεραπειών για μια θανατηφόρο μόλυνση στην παγκόσμια ιστορία.

5) Απαγορεύοντας γρήγορα και αποτελεσματικά τη χρήση επιτυχημένων φαρμάκων για τον COVID-19 σε ολόκληρη την παγκόσμια κοινότητα εθνών, έθεσαν τη βάση για την ανάπτυξη και τη χορήγηση πλαστών εμβολίων σε χρόνο ρεκόρ. 

Οι διάφορες ενέσεις, εμβόλια και τρυπήματα περιέχουν ικανότητα αλλαγής γονιδίου και έχουν πολλαπλές επιζήμιες επιδράσεις στον ανθρώπινο βιο-οργανισμό που δεν έχουν καμία σχέση με την πρόληψη του COVID-19.

6) Οι διάφορες πολύ πειραματικές ενέσεις Covid, καθεμία από τις οποίες δεν έχει αποκαλυφθεί διαφορετικός σκοπός, κατασκευάστηκαν πριν από την ανθρωπογενή πανδημία που ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2020.

Στη συνέχεια διανεμήθηκαν σε προεπιλεγμένα κράτη για να χορηγηθούν σε ορισμένες γραμμές αίματος, προκειμένου να παράγουν, ακόμη, άγνωστες αρνητικές επιπτώσεις.

7) Παρά τον έκτακτο απολογισμό θανάτων και το ποσοστό τραυματισμού εμβολίου που προκλήθηκε απευθείας από τις πυροβολισμούς Covid, τα παγκόσμια κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης (MSM) κατευθύνθηκαν να μην αναφέρουν αυτά τα ζωτικά δεδομένα στο ευρύ κοινό. 

Αντ ‘αυτού, το MSM έχει χρησιμοποιηθεί για να σαλπίσει την ψεύτικη επιτυχία των «εμβολίων» και να τα πουλήσει σε κάθε άτομο στον πλανήτη, όπως υπάρχει αύριο.

8) Με αυτόν τον τρόπο, οι αγνοούμενοι και οι ανενημέρωτοι εξαναγκάστηκαν με δόλο και εξαναγκάστηκαν να λάβουν ένα μη εγκεκριμένο «εμβόλιο» που κατηγοριοποιήθηκε ως «Εξουσιοδότηση Χρήσης Έκτακτης Ανάγκης» ΜΟΝΟ. Αυτό το καθολικό μοχθηρό δόλο-«εμβόλιο με ανενημέρωτη συγκατάθεση»-ήταν αναπόσπαστο μέρος της διάδοσης των προγραμμάτων εμβολιασμού παγκοσμίως.

9) Ακόμα και τα παιδιά τρυπιούνται τώρα με τα εξαιρετικά επικίνδυνα και θανατηφόρα «εμβόλια» του COVID-19, ενώ πολλά από αυτά αντιμετωπίζουν καρδιακή φλεγμονή, μεταξύ άλλων σοβαρών συμπτωμάτων και ιατρικών παθήσεων. 

Ο συχνά θανατηφόρος θρόμβος αίματος γίνεται όλο και πιο εμφανής την ημέρα, όπως και άλλες σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες που συμβαίνουν μετά τον εμβολιασμό με αυξανόμενη συχνότητα. Όλο αυτό το διάστημα, η αναφορά του MSM για τους πραγματικούς κινδύνους παραμένει ουσιαστικά ανύπαρκτη.

10) Ιδιαίτερα στα πρώτα στάδια αυτής της προγραμματισμένης πανδημίας, η τυπική ιατρική απάντηση ήταν να μην εκδοθούν οδηγίες θεραπείας για τον COVID-19 πριν από τη νοσηλεία. 

Αυτή η τεράστια θεσμική αποτυχία είναι εντελώς χωρίς προηγούμενο τόσο στο εύρος όσο και στο μέγεθος. 

Η σκόπιμη παρακράτηση ζωτικών θεραπειών και κατάλληλων φαρμάκων ήταν η πραγματική αιχμή σε αυτό το σχέδιο διάπραξης γενοκτονίας.

11) Μόλις πραγματοποιήθηκε νοσηλεία, τα ιατρικά πρωτόκολλα που χορηγήθηκαν τακτικά έγιναν η κύρια αιτία θανάτου και όχι ο COVID-19.

 Οι γιατροί σε όλο τον κόσμο παραπονέθηκαν όσο ποτέ άλλοτε στην ιστορία ότι οι ιατρικές θεραπείες ήταν ένα ΤΕΡΑΣΤΟ μέρος του προβλήματος. και σίγουρα δεν αποτελεί μέρος της λύσης. 

Το προγραμματισμένο αποτέλεσμα ήταν η εξάλειψη του παγκόσμιου πληθυσμού μέσω φαρμάκου, με αποτέλεσμα ιατρογενή θάνατο (και ασθένεια Covid) να έχει συμβεί σε αριθμούς ρεκόρ.

12) Ακριβώς όπως η Πανδημία της Ισπανικής Γρίπης του 1918, ήταν σαφώς η προμελετημένη ιατρική απάντηση που ευθύνεται για το υψηλό ποσοστό θνησιμότητας μεταξύ των ηλικιωμένων και εκείνων με πολλαπλές συννοσηρότητες. 

Το 1918, ήταν ο θανατηφόρος συνδυασμός ασπιρίνης και μορφίνης που συνέβαλε στο θάνατο άνω των 100 εκατομμυρίων ανθρώπων παγκοσμίως. 

Σήμερα, τόσο οι αναπνευστήρες όσο και η βαριά καταστολή έχουν χρησιμοποιηθεί συστηματικά στα νοσοκομεία για να σκοτώσουν αμέτρητα θύματα του COVID-19.

13) Όλα δείχνουν ότι ένα παρόμοιο γενοκτονικό playbook θα χρησιμοποιηθεί το 2020 και μετά για το συμφέρον της ερήμωσης του πλανήτη και της πλήρους ελέγχου του εμβολιασμένου από Covid. 

Το κρίσιμο ζήτημα εδώ είναι ότι μόνο το 10% των θανάτων και των τραυματισμών από εμβόλια αναφέρονται κανονικά, οπότε γνωρίζουμε ότι τα ποσοστά θνησιμότητας από τον COVID-19 και οι τραυματισμοί από ένεση Covid είναι στην πραγματικότητα πολύ, ΠΟΛΥ χειρότερα από ό, τι αναφέρεται.

Ο προηγούμενος κατάλογος παραδειγμάτων μεγάλης ιατρικής αμέλειας, εγκληματικών ενεργειών κυβερνητικής αμέλειας και κακόβουλων σχεδίων που διέπραξαν ο ΠΟΥ, η B & MGF και η Big Pharma , ιδίως η καταστροφική διάδοση των «εμβολίων» του COVID-19, επιβεβαιώνει τη διαφανή πρόθεση να διαπράξει παγκόσμια γενοκτονία.

Αυτή η μαύρη επιχείρηση που διεξήχθη από το NWO και το πονηρό ψυχοπύργιο καταδεικνύει επίσης την ισχυρή πρόθεση να πραγματοποιήσει το κρυφά ξεδιπλώσιμο του GREAT RESET (ένα παγκόσμιο σχέδιο εφαρμογής για να υποδουλώσει την ανθρωπότητα) μετά την ανθρωπογενή καταστροφή του Covid.

The Armchair Covid Crime Investigator
State of the Nation
10 Ιουνίου 2021
https://stateofthenation.co/?p=68511

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>