«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η DARPA κοιτάζει τα μικρόβια για την επεξεργασία στοιχείων σπάνιας γης

Μεγάλα στρατιωτικά πλοία κινούνται στον ωκεανό.

8 ΣΕΠ 2021 | ΤΟΥ C. TODD LOPEZ, DOD NEWS

Οι Έλληνες να θυμούνται ότι οι φωτιές ήταν σκόπιμες για να βρεθούν οι σπάνιες γαίες!!!!

Στοιχεία σπάνιας γης-μια ομάδα 17 μετάλλων, συμπεριλαμβανομένου του νεοδυμίου-χρησιμοποιούνται σε λέιζερ, όπλα ακριβείας, μαγνήτες για κινητήρες και άλλες συσκευές που βρίσκονται στο επίκεντρο πολλών κρίσιμων τεχνολογιών από τις οποίες εξαρτάται το Υπουργείο Άμυνας.

Ενώ οι ΗΠΑ έχουν εσωτερική πρόσβαση σε στοιχεία σπάνιας γης, δεν έχουν ισχυρή εγχώρια βάση για την επεξεργασία αυτού του εφοδιασμού, δήλωσε η Stefanie Tompkins, διευθύντρια του Defense Advanced Research Projects Agency, κατά τη διάρκεια διαδικτυακής συζήτησης σήμερα στο 5ο Ετήσιο Συνέδριο Αμυντικών Ειδήσεων.

Για να το πετύχει αυτό, ο Tompkins είπε ότι η DARPA ξεκίνησε πρόσφατα ένα νέο πρόγραμμα που ονομάζεται Environmental Microbes ως BioEngineering Resource, ή πρόγραμμα EMBER, για να εξασφαλίσει την αλυσίδα εφοδιασμού των σπάνιων γαιών της Αμερικής.

“Από την άποψη της DARPA, αυτό που εξετάζουμε είναι ποια είναι τα εμπόδια που έχουν δυσκολέψει τις ΗΠΑ να διατηρήσουν την κυριαρχία τους στην επεξεργασία σπάνιων γαιών”, είπε.

“Ένα από τα πράγματα που μόλις εγκαινιάσαμε ένα νέο πρόγραμμα σχετίζεται με τη βιο-εξόρυξη.

Το πρόγραμμα ονομάζεται EMBER, και αυτό αφορά στην ουσιαστική σχεδίαση μικροβίων που μπορούν πιο αποτελεσματικά και σε κλίμακα και με περιβαλλοντικά ορθό τρόπο, να ξεχωρίσουν αυτά τα σπάνια γήινα στοιχεία από το μεταλλεύμα στο οποίο βρίσκονται στην πραγματικότητα ».

Αυτή τη στιγμή, οι πιο συνηθισμένες πρακτικές για την επεξεργασία στοιχείων σπάνιας γης είναι χημικά εντατικές και συχνά τοξικές για το περιβάλλον, είπε.

“Εξαιτίας όλων αυτών, προκάλεσαν τις ΗΠΑ να απομακρυνθούν … από αυτές τις δαπανηρές και περιβαλλοντικά επώδυνες διαδικασίες. Και έτσι πρέπει να βρούμε νέους τρόπους”, είπε.

“Το βιολογικό είναι ένα από τα πράγματα που ερευνούμε.”

Μια δεξαμενή κάθεται σε μια σειρά τη νύχτα.

Τα στοιχεία σπάνιας γης δεν είναι το μόνο πράγμα στο οποίο εξαρτάται το Υπουργείο Άμυνας και χρειάζεται πιο ασφαλή προμήθεια.

 Τα μικροηλεκτρονικά βρίσκονται στο επίκεντρο σχεδόν κάθε σύγχρονης τεχνολογίας που χρησιμοποιείται από το Υπουργείο Άμυνας και ο Τόμπκινς είπε ότι με την πρωτοβουλία DOD’s Electronics Resurgence Initiative, η DARPA εργάζεται για να διασφαλίσει ότι οι πολεμιστές της Αμερικής θα συνεχίσουν να έχουν πρόσβαση στις τελευταίες τεχνολογίες.

“Αυτό επικεντρώνεται στον τρόπο μετατροπής του χώρου των ημιαγωγών, τον επαναφέρει σε εθνική δύναμη και ταυτόχρονα μετακινείται σε μια … επόμενη γενιά του πώς θα μοιάζει πραγματικά η μικροηλεκτρονική”, είπε.

Ενώ οι στρατιωτικές δυνατότητες όπως τα αεροσκάφη βασίζονται σε μηχανικές τεχνολογίες για να τα κάνουν να πετούν, ο Tompkins είπε ότι αυτό που πραγματικά κάνει κάτι σαν μαχητικό αεροσκάφος ένα πραγματικά ισχυρό εργαλείο στο οπλοστάσιο του αμερικανικού στρατού είναι η μικροηλεκτρονική που διαθέτει.

«Η μικροηλεκτρονική είναι αυτό που κάνει όλες τις διαφορετικές πλατφόρμες και συστήματά μας να λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο που λειτουργούν», είπε.

Αλλά σχεδόν όλα όσα της προσδίδουν πραγματικά τη δύναμη και την ικανότητα μιας αμυντικής ικανότητας των ΗΠΑ θα προέρχονται από τη μικροηλεκτρονική ».

Ένα στρατιωτικό αεροσκάφος κινείται κατά μήκος ενός διαδρόμου.

Αυτές οι δυνατότητες περιλαμβάνουν αισθητήρες, επικοινωνίες, αεροηλεκτρονικά, ραντάρ και άλλα.

Ο Τόμπκινς είπε ότι η βιομηχανία πλησιάζει ένα «οροπέδιο» στην ικανότητα των ηλεκτρονικών τώρα, όπου γίνεται όλο και πιο δύσκολο να τοποθετηθεί περισσότερη ικανότητα στα μικροτσίπ.

«Πρέπει να ξεκινήσουμε την καινοτομία και να κινηθούμε σε διαφορετικές κατευθύνσεις», είπε.

“Αυτό μπορεί να σημαίνει εντελώς νέα υλικά … μπορεί να σημαίνει μετακίνηση από αυτό που ήταν συνήθως μια επίπεδη, δισδιάστατη δομή όπου τοποθετείτε τα πράγματα δίπλα-δίπλα σε ένα τσιπ σε τρεις διαστάσεις, όπου βρίσκεστε χτίζοντας τα, όλο και περισσότερο ».

Ένα άλλο στοιχείο που λαμβάνει υπόψη το πώς το DOD παραμένει στην κορυφή των τελευταίων εξελίξεων στη μικροηλεκτρονική είναι το πώς διαφέρει από τον εμπορικό τομέα σε αυτό που αγοράζει, είπε ο Tompkins.

“Μια πραγματικά ενδιαφέρουσα διαφορά μεταξύ της πολύς εμπορικής σκέψης και της σκέψης DOD είναι ότι στην εμπορική σκέψη θα ψάξετε πολύ για δυνατότητες γενικού σκοπού, επεξεργασία γενικού σκοπού”, είπε.

“Στον κόσμο της εθνικής ασφάλειας, πρέπει συχνά να σκεφτόμαστε εφαρμογές για τις οποίες θα μπορούσαμε πραγματικά να κάνουμε πολύ καλύτερα αν ειδικευόμαστε. Αυτοί είναι όλοι οι τομείς στους οποίους κάνουμε πολλές επενδύσεις.”

https://www.defense.gov/Explore/News/Article/Article/2768268/darpa-looks-to-microbes-to-process-rare-earth-elements/source/GovDelivery/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>