«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

ΔΟΥΡΕΙΟΣ_ΙΠΠΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΊΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ…

Όλοι είχαν ανεβεί στα βράχια στην ακρόπολη και φωνάζανε:

Πάει τελείωσε ο πόλεμος,

φέρτε το απάνω στην ακρόπολη το #ξύλινο_το_άλογο,

να το αφιερώσουμε στην κόρη του Διός, της Τροίας την παρθένα.

Δεν έμεινε γέρος,

δεν έμεινε κορίτσι που να μη βγει έξω απ” το σπίτι του.

Με χαρές και με τραγούδια

μπάσανε μες στην πόλη την καταραμένη την παγίδα.

Όλος ο λαός, όλοι οι Τρώες,

έτρεξαν στην πύλη

για να δουν το σανιδένιο άγαλμα, από πεύκα βουνού,

για την καταστροφή της Τροίας,

δώρο των Ελλήνων στην αθάνατη παρθένα, το σανιδένιο άγαλμα και όπλο μαζί …

Άξαφνα, απ” την ακρόπολη ακούστη μια φωνή που πάγωσε κάθε καρδιά.

Τα μωρά παιδιά κατατρομαγμένα άρπαξαν τις μανάδες τους απ” τα φουστάνια.

Απ” την κρυψώνα του αλόγου ξεπρόβαλε ο ίδιος ο Άρης, ο φονιάς,

η μηχανή της παρθένας Αθηνάς.

Και τότε αρχίσαν οι σφαγές δίπλα στους βωμούς …

___________________________________

Απόσπασμα από τις Τρωάδες του Ευρυπίδη

Μετάφραση Γιάννη Τσαρούχη, εκδόσεις Κέδρος 1978

( Από ανάρτηση Afroditi Manou )

Η ιστορία της ΑΜΑΛ, που ξεκίνησε από την ΤΟΥΡΚΊΑ, άρχισε με την παράσταση The Jungle (Η Ζούγκλα) του Good Chance Theatre και βασιζόταν στις ιστορίες μεταναστών που συνέλεξαν οι ιδρυτές του Good Chance, Joe Murphy και Joe Robertson οι οποίοι στηρίζονται από την Βρετανική κυβέρνηση και ένα εκτεταμένο δίκτυο παραγωγών και μάνατζερ που συνδέονται με το Ίδρυμα #GENESIS…Tο GENESIS FOUNDATION ιδρύθηκε από τον Αμερικανό τραπεζίτη, πολωνικής καταγωγής, και «φιλάνθρωπο» #JOHN_JOSEPH_PAUL_STUDJINSKI… πρώην στέλεχος της ΜΟRGAN STANLEY (1980-2003) και της HSBC (2003-2006).

Ο STUDJINSKI που έφτιαξε τη GENESIS η οποία οργανώνει τις λιτανείες του ξοάνου Αμάλ, είναι ταυτοχρόνως και επίτιμος αντιπρόεδρος του #Human_Rights_Watch της οργάνωσης που χρηματοδοτεί αδρά ο #Τζόρτζ #Σόρος.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και κείμενο που λέει "20:23 ΑΝΥΠΑΚΟΉ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ 270 μέλη σηκωσαν κανενατηερασκαφος και το έληξαν... μηπως αυτοί οι συνάδελφοι έχουν περισσότεροι δύναμη στα χέρια τους που μπορεί α μας βοηθήσουν??.. XI 19:00 ΣΑΒΒΑΤΟ 4/9 18:30 Δημοτικό Θέατρο Πειραιά ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΑΜΑΛ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ! H μαριονέτα Αμάλ, το προπαγανδιστικό σύμβολο του εποικισμού της Ελλάδας, κλείνει ταξίδι της στον Πειραιά. Το Σάββατο 4/9 θα κάνει πορεία από το Πέτρινο Πληκτρολογήστε ένα μήνυμα... o00 。٥°"