«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Καταρχήν είναι γνωστό ότι το μοριακό τεστ RT-PCR δεν ενδείκνυται για την ανίχνευση λοιμωδών ιογενών νόσων.

Οι Έλληνες ΔΕΝ μπορούν να ζήσουν με την αλήθεια, για αυτό και ζούν με ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ

Αυτό δεν το λέει κάποιος «ψεκασμένος» επιστημόνας ή συνωμοσιολόγος.

Το έλεγε ο ίδιος ο εφευρέτης της τεχνικής Νομπελίστας χημικός ονόματι Κάρι Μούλις.

Επίσης, είναι γνωστό στους επιστημονικούς κύκλους ότι – επειδή η τεχνική αυτή για την ανίχνευση του ιού βασίζεται στη χρησιμοποίηση του ενζύμου της αντίστροφης μεταγραφάσης (RT), η οποία μετατρέπει μια αλληλουχία ιϊκού RNA σε ένα αντίστοιχο τμήμα DNA – όσο μεγαλύτερη είναι αυτή η κυκλική διαδικασία (κύκλος ενίσχυσης) τόσο μικρότερο RNA θα υπάρχει στο δείγμα.

Έτσι ήταν γενικά γνωστό ότι ο αριθμός των κύκλων ενίσχυσης (τμήματος) του ιϊκού RNA οδηγεί (πολλές φορές) σε λανθασμένα αποτελέσματα (χαμηλή αξιοπιστία).

Ως εκ τούτου, θεωρούνταν βάσει ερευνών ότι ένας αριθμός κύκλων κάτω του 24 θα απέδιδε πιθανότητα πιο ακριβή αποτελέσματα.

Μάλιστα πιο μεγάλη σημασία από αυτό, σχετικά με τη λοίμωξη του SARS-CoV-2, έχει ότι η αναξιοπιστία του ανωτέρω τεστ συνδέεται επίσης με το γεγονός πως – με βάση τη διαδικασία – ανιχνεύεται ιϊκό RNA και σε χρόνο που ΔΕΝ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ μολυσματικός ο προαναφερόμενος ιός (ήτοι και πολύ μετά την 8η ημέρα από την έναρξη των συμπτωμάτων αν και πραγματικά μολυσματικός θεωρείται 1 ή 2 ημέρες πριν την εκδήλωση συμπτωμάτων μέχρι και την 5η ημέρα μετά), ανίχνευση η οποία μπορεί να έφτανε σε ορισμένες περιπτώσεις και την 63η ημέρα μετά την έναρξη των συμπτωμάτων!!!

Τα παραπάνω, όπως μπορεί να καταλάβει ο καθένας, έχουν εξαιρετική σημασία για να εξακριβωθεί αν σε πρώτη φάση είσαι πραγματικά θετικός (δηλαδή, όντως είσαι φορέας του ιού) και σε δεύτερη αν είσαι πραγματικά μολυσματικός (ώστε να μπεις σε καραντίνα εσύ και ολόκληρη η κοινότητα!).

Η πρόσφατη αυτή είδηση όμως από τις ΗΠΑ μας λέει ότι στις περισσότερες των περιπτώσεων μπορεί τίποτε από τα δυο ανωτέρω να συμβαίνουν.

Κι ωστόσο, αυτά να αποτελούν κριτήρια για την παραγωγή τρόμου στα media και την επιβολή αυστηρών περιορισμών στους πολίτες!

Όπως γράφει η είδηση των NYT το 90% των ανιχνευθέντων ως θετικών «κρουσμάτων» μπορεί να μην είναι ούτε θετικοί αλλά πολύ περισσότερο ούτε μολυσματικοί!!!

Γιατί; Γιατί προκειμένου ΝΑ ΑΝΙΧΝΕΥΘΕΙ ο ιός στο οργανικό υλικό των ανθρώπων το τεστ περιλαμβάνει 40 κύκλους ενίσχυσης, έτσι ώστε, όπως γράφεται χαρακτηριστικά «οι δοκιμές με τόσο υψηλά όρια μπορεί να ανιχνεύσουν όχι μόνο ζωντανό ιό, αλλά και γενετικά θραύσματα, υπολείμματα από λοίμωξη που δεν παρουσιάζουν ιδιαίτερο κίνδυνο – παρόμοια με την εύρεση τρίχας σε ένα δωμάτιο πολύ μετά την αποχώρηση ενός ατόμου»!!!

Όπως είναι ευνόητο, υπό το φως αυτών των αποκαλύψεων, η ανίχνευση «κρουσμάτων» καθίσταται ΠΑΝΤΕΛΩΣ αναξιόπιστη.

Φανταστείτε δηλαδή ότι, όπως γράφεται στο δημοσίευμα, όταν σε μια ημέρα στις Ηνωμένες Πολιτείες καταγράφηκαν 45.604 νέες περιπτώσεις κορωνοϊού ο πραγματικός αριθμός νέων «κρουσμάτων» να αντιστοιχεί σε έναν αριθμό 4.500 ανθρώπων!

Για να έχει μάλιστα κάποιος μια καλύτερη εικόνα της αναντίστοιχης πραγματικότητας των λοιμώξεων με αυτό που προβάλλεται καθημερινά από «ειδικούς», ΜΜΕ και πολιτικούς φτάνει να κοιτάξει τι δηλώνουν τα ίδια τα CDC, τα οποία αναφέρουν ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να εντοπιστεί οποιοσδήποτε ζωντανός ιός σε ένα δείγμα πάνω από το όριο των 33 κύκλων!!!

Να σημειωθεί επίσης ότι τα ίδια τα τεστ RT-PCR που διεξάγονται «γυρίζουν» πίσω μια ένδειξη «θετικό-αρνητικό» ΧΩΡΙΣ την επισήμανση των κύκλων ενίσχυσης του ιϊκού RNA που έχουν προηγηθεί, γεγονός που καθιστά τη διαδικασία και ανεύθυνη επιστημονικά!

Εν ολίγοις ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΝΟΙΑ που ζούνε καθημερινά οι πολίτες όλου σχεδόν του κόσμου όπου βομβαρδίζονται καθημερινά με τρόμο και έχουν μετατρέψει τη ζωή τους σε μια ατελείωτη κόλαση βασίζεται σε μια αναξιόπιστη μέθοδο, η οποία, άγνωστο ( ; ) για ποιο λόγο, έχει εσκεμμένα μεγεθυνθεί προκειμένου να δείχνει κάτι που τελικά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Ιάκωβος Τίγκας