«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Θα σας πηδήξω χωρίς σάλιο!!!! Μητσοτάκης! Αυτός ο χειμώνας θα είναι ο εφιάλτης σας για πολλούς αιώνες, όσοι ζήσετε?

ΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟ

Ατι(μούλικα) με όλα τα καλούδια που σας ετοιμάζω παρακάτω, θα έχετε τον χρόνο να αυτοκτονήσετε, είτε με θηλιά, είτε με ένεση κορονοϊου!

«Τσουνάμι» αυξήσεων σε πάνω από 500 προϊόντα 

A generic square placeholder image with rounded corners in a figure.
Φθινοπωρινό «τσουνάμι» ανατιμήσεων βρίσκεται προ των πυλών, καθώς έρχονται αυξήσεις έως και 25% σε πάνω από 500 προϊόντα πρώτης ανάγκης μέχρι το τέλος Οκτωβρίου.

Ενόψει των αυξήσεων, το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, αναζητά τρόπους αναχαίτισης του προβλήματος, με μια σειρά από παρεμβάσεις.

Οι αυξήσεις, οι οποίες μπορεί να φτάσουν μέχρι και 50% στις χρεώσεις του ηλεκτρικού ρεύματος θα αρχίσουν να καταγράφονται στους λογαριασμούς του Σεπτεμβρίου και, όπως εκτιμάται, αυτοί που κατά κύριο θα κληθούν να πληρώσουν τη «λυπητερή» των αυξήσεων, θα είναι τα νοικοκυριά και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Παρεμβάσεις για τις αυξήσεις στο ρεύμα -Στήριξη των ευάλωτων νοικοκυριών.

Αυτές είναι οι πουτανιές της δεξιάς φράξιας και του καθάρματος Μητσοτάκη!

Θα σας κάψω και μετά θα σας δώσω αλοιφή για τα εγκαύματα!!!

Τα σχετικά μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει στη ΔΕΘ ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες θα ανακοινώσει, εκτός των άλλων και ένα πλέγμα μέτρων προστασίας των ευάλωτων νοικοκυριών από τις αυξήσεις που έρχονται ή ήρθαν στον νευραλγικό τομέα της ενέργειας (ηλεκτρικό ρεύμα, καύσιμα και φυσικό αέριο), λόγω των διεθνών ανατιμήσεων στις τιμές των πρώτων υλών.

Σε ό,τι αφορά τις τιμές του ρεύματος, δίνεται προτεραιότητα, σύμφωνα με πηγές του οικονομικού επιτελείου, αφενός επειδή θεωρείται ότι η αύξηση έχει κάποια μόνιμα χαρακτηριστικά και αφετέρου επειδή πλήττει μεγάλα και κοινωνικά ευάλωτα τμήματα του πληθυσμού.

Η παρέμβαση θα αφορά τα τιμολόγια του ρεύματος, με την κυβέρνηση να αναζητάει τρόπους για να «επιστρέψει» στους καταναλωτές τα αυξημένα φορολογικά έσοδα που θα προκύψουν αυτόματα από την αύξηση της τιμής χονδρικής.

Εκτός από αυτό, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσει στη ΔΕΘ ότι θα διατηρηθεί η μείωση του συντελεστή ΦΠΑ 13% στον καφέ, στα εισιτήρια των συγκοινωνιών και το τουριστικό πακέτο.

Σε ότι αφορά τις παρεμβάσεις σε φορολογικό επίπεδο, αυτές θα αφορούν την επέκταση και για το 2022 του παγώματος της έκτακτης εισφοράς αλληλεγγύης για τους μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα και τους αυτοαπασχολούμενους, την διατήρηση των μειωμένων ασφαλιστικών εισφορών κατά τρεις ποσοστιαίες μονάδες και την μείωση του συντελεστή φορολόγησης για τα εταιρικά κέρδη από το 24% στο 22%.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "Τι γιατρός είσαι εσύ; Σε επιστρατεύω Εγώ Πρόεδρε ένας απλός Χασάπης είμαι! Ωραία. Αύριο το πρωί να παρουσιαστείς στα χειρουργεία στον Ευαγγελισμό"

Το συνολικό δημοσιονομικό κόστος από τις τρεις προαναφερόμενες παρεμβάσεις εκτιμάται ότι υπερβαίνει 1,5 δις ευρώ, ποσό κάθε άλλο παρά ευκαταφρόνητο στις συνθήκες που υπάρχει για την ελληνική αλλά και την παγκόσμια οικονομία.

Από εκεί και πέρα και με δεδομένο ότι δεν είναι δυνατό να υπάρξουν μειώσεις φόρων μόνιμου χαρακτήρα που θα έχουν σημαντικό δημοσιονομικό κόστος, ο πρωθυπουργός και το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης αναζητούν λύσεις που θα είναι στοχευμένες και το κόστος τους θα είναι απόλυτα διαχειρίσιμο.

Στο επιπλέον αυτό πακέτο, θα περιλαμβάνεται η στήριξη σε ευάλωτα νοικοκυριά για τις ενεργειακές τους ανάγκες, καθώς επίσης και μείωση του ΕΝΦΙΑ σε συγκεκριμένες όμως κατηγορίες πολιτών που πληρούν κάποια ειδικά κριτήρια, όπως π.χ. οι πυρόπληκτοι.

Σε ότι αφορά τις παρεμβάσεις σε βάθος διετίας ο πρωθυπουργός, αφού περιγράψει την κατάσταση που υπάρχει στην οικονομία, θα αναφερθεί στις προτεραιότητες και θα αναλάβει τη δέσμευση ότι αυτές θα υλοποιηθούν, εφόσον βέβαια οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Θα δώσει έμφαση επίσης και στο γεγονός από το 2023 και μετά επιστρέφουν οι δημοσιονομικοί κανόνες για την ελληνική οικονομία, μετά από μία 3ετία παρέκκλισης από αυτούς λόγω της πανδημίας.

 

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>