«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η Ευρώπη κάνει ολομέτωπη επίθεση στην Ελλαδα! Αυτοί είναι οι ανθέλληνες ανθρωπιστές!

Αν είστε μάγκες ρε πολιτηκαντιδες και έχετε πολιτικό ανάστημα και ευθύνη

Ο οργανισμός δικαιωμάτων εκβιάζει την Ελλάδα λόγω της καταστολής μεταναστών

Ο κορυφαίος οργανισμός για τα ανθρώπινα δικαιώματα της Ευρώπης κάλεσε το ελληνικό κοινοβούλιο να αποσύρει τα άρθρα που περιλαμβάνονται στο σχέδιο νομοθεσίας που θα επιβάλλει βαριές κυρώσεις σε μη κυβερνητικές οργανώσεις που πραγματοποιούν μη επιτρεπόμενες επιχειρήσεις διάσωσης μεταναστών στη θάλασσα

Η επίτροπος του Συμβουλίου της Ευρώπης για τα ανθρώπινα δικαιώματα, Ντούνια Μιάτοβιτς, δήλωσε σε δήλωση ότι οι προτεινόμενες αλλαγές «θα εμποδίσουν σοβαρά το έργο που σώζει τη ζωή» από ΜΚΟ.

Η κεντροδεξιά κυβέρνηση της Ελλάδας έχει εντείνει τους ελέγχους στα σύνορα από την ανάληψη των καθηκόντων της πριν από δύο χρόνια και έχει υποσχεθεί πρόσθετους περιορισμούς ως απάντηση στη συνεχιζόμενη κρίση στο Αφγανιστάν. Πρόσφατα επέκτεινε ένα παραμεθόριο τοίχο κατά μήκος των συνόρων του και εγκατέστησε ένα δίκτυο επιτήρησης υψηλής τεχνολογίας.

Σύμφωνα με το σχέδιο νόμου που συζητείται επί του παρόντος στο κοινοβούλιο, τα μέλη των φιλανθρωπικών οργανώσεων που συμμετέχουν σε επιχειρήσεις διάσωσης χωρίς άδεια της ακτοφυλακής θα μπορούσαν να φυλακιστούν έως και ένα χρόνο και να επιβληθούν πρόστιμα 1.000 ευρώ (1.190 δολάρια), ενώ οι ΜΚΟ αντιμετωπίζουν επιπλέον πρόστιμα. Το νομοσχέδιο στοχεύει επίσης στην απλούστευση και επιτάχυνση των διαδικασιών απέλασης.

Ο Μιγιάτοβιτς είπε ότι ορισμένα από τα μέτρα στο νομοσχέδιο είχαν ενισχυθεί μετά τη λήξη μιας περιόδου δημόσιας διαβούλευσης για το σχέδιο νόμου.

Η Ελλάδα απέρριψε τους επανειλημμένους ισχυρισμούς των ομάδων ανθρωπίνων δικαιωμάτων ότι προβαίνει σε συνοπτικές απελάσεις ή ανατροπές, που στερούν το δικαίωμα των μεταναστών να αναζητήσουν διεθνή προστασία.

Η Λέσβος και άλλα ελληνικά νησιά κοντά στις ακτές της Τουρκίας ήταν το κύριο σημείο εισόδου προσφύγων και μεταναστών στην Ευρωπαϊκή Ένωση κατά τη διάρκεια μαζικών εκτοπίσεων το 2015 και το 2016 που προκλήθηκαν σε μεγάλο βαθμό από πολέμους στη Συρία και το Ιράκ. Περισσότεροι από ένα εκατομμύριο άνθρωποι χρησιμοποίησαν τη διαδρομή για να περάσουν στην Ελλάδα και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες κατά τη διάρκεια της κρίσης.

Μιλώντας σε σύνοδο κορυφής ασφαλείας στη Σλοβενία ​​νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε την υποστήριξή του στην απόφαση των υπουργών Εσωτερικών της ΕΕ να αναζητήσουν συνεργασία με χώρες της περιοχής «για την πρόληψη της παράνομης μετανάστευσης από το Αφγανιστάν».

«Νομίζω ότι αυτό που συνέβη το 2015 ήταν λάθος. Το αναγνωρίζουμε ανοιχτά. Πρέπει (πρέπει) να αντιμετωπίσουμε την ανάγκη υποστήριξης των προσφύγων πιο κοντά στην πηγή του προβλήματος, που είναι το Αφγανιστάν », είπε ο Μητσοτάκης.

Με έδρα το Στρασβούργο της Γαλλίας, το Συμβούλιο της Ευρώπης ιδρύθηκε το 1949 για την παρακολούθηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε ολόκληρη την ήπειρο και σήμερα αριθμεί 47 κράτη μέλη, συμπεριλαμβανομένης της Τουρκίας και της Ρωσίας. Είναι ένας ξεχωριστός οργανισμός από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

———

Ακολουθήστε την παγκόσμια κάλυψη μετανάστευσης της AP στη διεύθυνση https://apnews.com/hub/migration

https://abcnews.go.com/International/wireStory/rights-body-raps-greece-migrant-rescue-crackdown-79813134

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>