«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ: Έως το 2030 «Δεν θα έχεις τίποτα» (Λεπτομερής νέα παγκόσμια τάξη)

Το  Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ

Οι δημόσιες σχέσεις (WEF) κυκλοφόρησαν ένα βίντεο με τίτλο: «8 Προβλέψεις για τον κόσμο το 2030».

Όσο σύντομο και αν είναι, προσφέρει μια ενδεικτική ματιά στο τι επιφυλάσσει η τεχνοκρατική ελίτ για εμάς τους υπόλοιπους.

Σύμφωνα με το WEF, έτσι θα μεταμορφωθεί ο κόσμος ως μέρος της  Ατζέντας 2030 , κάτω από την περιβόητη  Νέα Παγκόσμια Τάξη :

  1. «Δεν θα έχεις τίποτα και θα είσαι ευχαριστημένος με αυτό».

Αντ ‘αυτού, θα νοικιάσετε ό, τι χρειάζεστε και θα παραδοθεί με drone στην πόρτα σας.

Νοικιάστε τα πάντα από ποιον; Οι «ελίτ» γραμμές αίματος, φυσικά.

  1. «Οι ΗΠΑ δεν θα είναι η κορυφαία υπερδύναμη στον κόσμο» – Αντίθετα, μια χούφτα χώρες θα κυριαρχήσουν μαζί.

Αυτές οι «ελίτ» γραμμές αίματος μιλούν ήδη για τις ΗΠΑ σε παρελθόντα χρόνο. Μια σοσιαλιστική εξαγορά της Αμερικής αναμένεται να συμβεί: χωρίς όπλα, χωρίς σύνταγμα των ΗΠΑ,  χωρίς ελευθερία τύπου , χωρίς ιδιωτική ιδιοκτησία, χωρίς ιδιωτικές μικρές επιχειρήσεις. παρακολουθείται και ανιχνεύεται ανά πάσα στιγμή, εμβολιασμένος με φάρμακο στειρότητας,  κοινωνικό πιστωτικό αποτέλεσμα  για να βαθμολογήσετε την υπακοή σας. Μια κοινωνία χειρότερη από την Κίνα.

Αυτές οι λεγόμενες ελίτ εκτιμούν το  κινεζικό μοντέλο , όπου όλοι είναι δουλοπάροικοι μιας ολοκληρωτικής κυβέρνησης που τους κατέχει, και μπορούν να κλείσουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς και να τους αφαιρέσουν τα προνόμια (όχι τα δικαιώματα!),  Όπως τα ταξίδια .

Θέλουν να χαράξουν τις ΗΠΑ μεταξύ της Κίνας και του ΟΗΕ, τερματίζοντας το καθεστώς της ως υπερδύναμης.

Το  σκάνδαλο με τα κινέζικα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Hunter Biden  έχει αρχίσει να έχει περισσότερο νόημα τώρα, έτσι δεν είναι;

  1. «Δεν θα πεθάνεις περιμένοντας έναν δωρητή οργάνων».

Αντί για μεταμόσχευση οργάνων από νεκρούς δότες, τα προσαρμοσμένα όργανα θα εκτυπωθούν 3D κατόπιν αιτήματος. Ναι, αλλά μόνο αν το κοινωνικό πιστωτικό αποτέλεσμά σας είναι αρκετά υψηλό. Επίσης, αυτό είναι μόνο ένα πολύ μικρό μέρος μιας πολύ μεγάλης ατζέντας: ο  διανθρωπισμός .

Πολύ λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν τη συνθετική ατζέντα, η οποία είναι το σκαλοπάτι του  διαανθρωπισμού . Παρακαλώ αφιερώστε χρόνο και για αυτό το άρθρο:  The Synthetic Agenda: The Distorted Heart Of The New World Order .

  1. «Θα φας πολύ λιγότερο κρέας».

Το κρέας θα είναι «μια περιστασιακή απόλαυση, όχι ένα βασικό, για το καλό του περιβάλλοντος και της υγείας μας».

Με άλλα λόγια, το κρέας θα γίνει τόσο σπάνιο και ακριβό που μόνο οι πολύ πλούσιοι θα το αντέξουν οικονομικά. Αυτό εξηγεί γιατί ο  Bill Gates ασχολείται τόσο πολύ με την παραγωγή ψεύτικου κρέατος . Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να νοιάζονται λιγότερο για την υγεία μας, αλλιώς οι εναλλακτικές λύσεις στο κρέας τους δεν θα ήταν κατασκευασμένες από  ΓΤΟ που είναι γεμάτες με θανατηφόρα χημικά και υπολείμματα γλυφοσάτης .

Για να λειτουργήσει αυτή η ατζέντα, θα πρέπει να βρουν εναλλακτικές πηγές πρωτεΐνης, αφού οι περισσότεροι άνθρωποι θα ζουν σε μεγαπόλεις όπου δεν θα είναι σε θέση να καλλιεργήσουν τα δικά τους τρόφιμα, γι ‘αυτό και αυτοί οι  παγκοσμιοποιημένοι άρρωστοι  προωθούν  τρώγοντας ζωύφια  και  ακόμη και κακοποιούς ανθρώπους.  στα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης.

ΟΧΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!

Ένα πραγματικά δυστοπικό μέλλον αν το επιτρέψουμε να συμβεί!

  1. «Ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι θα εκτοπιστούν από την κλιματική αλλαγή» – Ως αποτέλεσμα, οι χώρες θα πρέπει να προετοιμαστούν για να υποδεχτούν περισσότερους πρόσφυγες.

Με το να «καλωσορίζουμε περισσότερους πρόσφυγες», στην πραγματικότητα εννοούν ότι δεν πρέπει να κάνουμε τίποτα και απλώς να αποδεχτούμε μια  ξένη εισβολή , από  ενήλικες άνδρες που είναι πολύ φτωχοί, άρρωστοι, απαίδευτοι μέχρι το σημείο να είναι αναλφάβητοι, διαφορετικής θρησκείας (μουσουλμάνοι) και που δεν θέλουν να ενσωματωθούν , αλλά να σχηματίσουν χωριστά κράτη με  ξεχωριστούς νόμους , που είναι καταπιεστικοί και πολύ κατώτεροι από αυτούς της Δύσης.

Παραδείγματα νοοτροπίας του 13ου αιώνα, η οποία είναι ιδιαίτερα καταπιεστική προς τις γυναίκες (συμβαίνει σήμερα, σε όλη την Ευρώπη):

Μέχρι τώρα θα πρέπει να είστε ενήμεροι ότι μια «ατζέντα αντικατάστασης» βρίσκεται σε εξέλιξη στην Ευρώπη .

Αυτό ας είναι μια τρομερή προειδοποίηση για την Αμερική: Η εγγενής λευκή φυλή της Ευρώπης αντικαθίσταται από  παράνομους μετανάστες από την αφρικανική ήπειρο και μόνο ένα μικρό μέρος τους προέρχεται από χώρες εμπόλεμες. Οι λευκοί θα γίνουν μειονότητα  στις χώρες τους  τις επόμενες δεκαετίες .

Οι προδοτικές κυβερνήσεις της Ευρώπης πληρώνουν διακινητές ανθρώπων για να μεταφέρουν λαθραία αυτά τα ενήλικα αρσενικά σε ηλικία μάχης στην Ευρώπη, τους  προστατεύουν από το πεδίο εφαρμογής του νόμου όταν διαπράττουν ανείπωτα εγκλήματα , τους δίνουν  δωρεάν στέγη και τους πληρώνουν ακόμη και  για να ζουν άνετα  ενώ οι  ιθαγενείς πρέπει να εργαστούν μέχρι τα 70 τους σε ορισμένες περιπτώσεις και να πληρώνουν όλο και υψηλότερους φόρους για να υποστηρίξουν τη δική τους εισβολή .

Αυτό εξηγεί γιατί οι λευκοί, και κυρίως οι λευκοί άντρες, περιφρονούνται τόσο ανοιχτά από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης και τις διασημότητες του Χόλιγουντ τα τελευταία χρόνια: η  λευκή φυλή πρόκειται να αντικατασταθεί, να εξοντωθεί 


Καθώς  τα ποσοστά γεννήσεων στη Δύση συνεχίζουν να πέφτουν , οι λευκοί θα γίνουν μειονότητες στις χώρες τους και τελικά θα εξαφανιστούν.

Καθώς οι λευκοί Ευρωπαίοι θα εξαφανιστούν σιγά σιγά, η χριστιανική θρησκεία και οι αρχαίοι πολιτισμοί της Ευρώπης θα εξαφανιστούν επίσης. Γι ‘αυτό οι παγκοσμιοποιητές έπρεπε να τοποθετήσουν  σατανιστές προδότες σε όλες τις βασικές θέσεις της εξουσίας, συμπεριλαμβανομένου του Βατικανού .

Τώρα θα πρέπει να γίνει σαφές γιατί ο  Τζορτζ Σόρος έχει επενδύσει 500 εκατομμύρια δολάρια στην αναγκαστική μετανάστευση .

Το επιθυμητό αποτέλεσμα: Μόνο τα μέλη της αρχαίας «ελίτ» γραμμών αίματος θα είναι λευκά και  όλοι οι άλλοι  στη Γη  θα είναι ανακατεμένοι . Στα μάτια τους, αυτό θα επικυρώσει περαιτέρω την ελίτ τους.

  1. «Οι ρύποι θα πρέπει να πληρώσουν για να εκπέμψουν διοξείδιο του άνθρακα».

Για την εξάλειψη των ορυκτών καυσίμων, θα υπάρχει παγκόσμια τιμή για τον άνθρακα. Η Vandana Shiva, Ph.D., το  συζήτησε σε μια πρόσφατη συνέντευξη  με τον Δρ Joseph Mercola.

Αντί να προωθούν τη βιολογική και αναγεννητική γεωργία, η τεχνοκρατική ελίτ πιέζει κάτι που ονομάζεται φυσική γεωργία μηδενικού προϋπολογισμού. Ο Μπιλ Γκέιτς είναι μέρος αυτού του σχήματος  (φαίνεται να είναι μέρος  όλων των κακών ).

Όπως εξηγεί ο Shiva, η εντελώς αφύσικη ρύθμιση λειτουργεί κάπως έτσι: Το κράτος παίρνει μεγάλα δάνεια, τα οποία στη συνέχεια μοιράζονται στους αγρότες για να καλλιεργήσουν τρόφιμα δωρεάν.

Οι αγρότες κερδίζουν τα χρήματά τους όχι με την πώληση των καλλιεργειών τους, αλλά με την εμπορία του ποσοστού άνθρακα του εδάφους τους στην παγκόσμια αγορά.

Βασικά, ο άνθρακας μετατρέπεται σε εμπορεύσιμο αγαθό , αντικαθιστώντας την πραγματική γεωργική παραγωγή σιτηρών και άλλων καλλιεργειών.

Οι αγρότες με υψηλότερο άνθρακα στο έδαφός τους θα βγάλουν περισσότερα χρήματα από εκείνους με έδαφος με φτωχό άνθρακα. Εν τω μεταξύ, δεν θα κάνουν τίποτα από τις καλλιέργειες που καλλιεργούν.

Αυτό σημαίνει επίσης ότι τελικά θα πρέπει να πληρώσετε για την εκπομπή CO2 (ενώ αναπνέετε), πράγμα που σημαίνει ότι μόνο οι πλούσιοι θα έχουν την πολυτέλεια να κάνουν παιδιά.

  1. «Θα μπορούσατε να ετοιμαστείτε να πάτε στον Άρη».

Οι επιστήμονες «θα έχουν δουλέψει πώς να σας κρατήσουν υγιείς στο διάστημα», ανοίγοντας έτσι τη δυνατότητα να γίνετε μια φυλή διαστημικών αποστάσεων και να αποικίσετε άλλους πλανήτες.

Μαντέψτε ποιος θα κατέχει τις αποικίες και τις εξορυκτικές επιχειρήσεις (και όλες τις άλλες επιχειρήσεις) στον Άρη;

Ο αποικισμός του Άρη είναι μια επέκταση της αυτοκρατορίας και του πλούτου των «εκλεκτών» γραμμών αίματος και των συγγενών τους.

  1. «Οι δυτικές αξίες θα έχουν δοκιμαστεί μέχρι το σημείο θραύσης».

Όπως εξηγήθηκε προηγουμένως, αυτό σημαίνει ότι ο δυτικός πολιτισμός και οι κοινές μας αξίες θα εξαφανιστούν σιγά σιγά.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το διαβόητο βίντεο από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ παρακάτω:

Έχουμε λόγο σε όλα αυτά!

Μερικές ερωτήσεις που πρέπει να κάνουμε στον εαυτό μας πριν αποδεχτούμε ότι οι  μη εκλεγμένοι άνθρωποι για τους  οποίους δεν είχαμε ακούσει μέχρι πολύ πρόσφατα διαμορφώνουν το μέλλον της ανθρωπότητας και αποφασίζουν ποιος ζει και ποιος πεθαίνει:

  • Τι ακριβώς είναι το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και ποιος ψήφισε τη δημιουργία του;

  • Ποια είναι τα μέλη του και ποιος τα εξέλεξε στη θέση τους;

  • Είναι τυχαίο ότι το  WEF έκανε προσομοίωση κορωνοϊού μόλις έξι εβδομάδες πριν από την πανδημία ή τα μέλη του εμπλέκονται σε κάτι πραγματικά κακό για το οποίο θα πρέπει να λογοδοτήσουν;

  • Γιατί δεν φοβούνται τις συνέπειες όταν  συζητούν ανοιχτά μια Παγκόσμια Επαναφορά και τη δημιουργία μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης; Γιατί δεν θεωρείται πράξη προδοσίας και επιθετικότητας;

Γιατί οι ΗΠΑ δεν ανησυχούν ότι το WEF συζητά μόνο για τον θάνατό του και αναδιαμορφώνει τον κόσμο;

Ποιος μπορεί να θεωρήσει το tehm υπεύθυνο για τις πράξεις του;

Αναφορά: Mercola.com 

https://humansarefree.com/2020/01/bill-gates-world-economic-forum-ran-coronavirus-outbreak-simulation-just-6-weeks-before-the-real-outbreak.html 

https://prepareforchange.net/2021/08/09/world-economic-forum-by-2030-you-will-own-nothing-new-world-order-detailed/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>