«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η επιλογή είναι, η ζωή τους, ή η ζωή μας;;;;

 cropped-odysseus-mnistires

Αδέλφια μου πατριώτες, πατριώτισσες!

Ζητούν οι δυνάστες μας, οι δολοφόνοι, να τους παραδώσουμε οικειοθελώς την ψυχή μας, την ελευθερία μας, τα παιδιά μας,  την πατρίδα μας, δεν είναι όμως οιαδήποτε πατρίδα, είναι η πατρίδα του κόσμου, είναι ο ομφαλός της γης, είναι η έναρξη της ζωής επάνω στην γη!

Είμαστε οι φύλακες της γης και κάποια ερπετά ντυμένοι άνθρωποι, προσπαθούν να ανοίξουν το κουτί της Πανδώρας, να ελευθερώσουν του ανέμους, την φρίκη, την δυστυχία, την Λερναία Ύδρα.

Ο Οδυσσέας σκότωσε τον Αντίνοο και εμείς πρέπει να σκοτώσουμε τον Αντίνοο.

Η εντολή είναι ρητή, η Ελλάδα πρέπει να πεθάνει πρώτη και αυτοί που την υπερασπίζονται, πρέπει να κοπή το δέντρο της Ελπίδας και οι αντιστάσεις, η Ελλάδα πρέπει να πεθάνει πρώτη, για παραδειγματιστούν και οι υπόλοιποι.

Χιλιάδες, ίσως και εκατομμύρια χρόνια, σε αυτόν τον γεωγραφικό χώρο ανατρέπονται τα σχέδια των δίποδων ερπετών.

Ρητή εντολή, η ΕΛΛΑΔΑ πρέπει να πεθάνει πρώτη εδώ και τώρα.

Όμως εμείς σαν ΕΛΛΗΝΕΣ μπορούμε να τους χαλάσουμε τα σχέδια!!!

Πατριώτες Πατριώτισσες!

Δεν διεκδικούμε μεροκάματα, θέσεις εργασίας, κομματικές θέσεις στην εξουσία, δεν αναζητούμε τα πλούτη τους, ζητάμε την σύλληψή  τους, αυτοί ζητιάνε τον  θάνατό  μας και της πατρίδος μας!!!

Ο Ηρακλής που καθάρισε την κόπρο, οδηγώντας παραβολικά τα ποτάμια στους στάλους, έτσι και εμείς πρέπει τώρα να καθαρίσουμε την κόπρο, με λαοθάλασσα εκατομμυρίων στους σημερινούς στάβλους που είναι η βουλή.

Η νίκη αυτή θα είναι ανώτερη και του Μέγα Αλέξανδρου, διότι αν νικήσουμε θα υπάρχουμε και η γη, αν χάσουμε θα χαθούν και τα δυο.

Είναι δικό μας αγώνας κληρονομικά, μην περιμένετε βοήθεια από κανένα ξένο, διότι άπαντες θέλουν τον αφανισμό μας.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>