«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ας παίξουμε το παιχνίδι του κορονοϊου. Και ας αφήσουμε τους Ταλιμπαν να φτιάξουν καλής ποιότητας Κοκαΐνη!!!

 σύγχρονο σκλαβοπάζαρο που διαδραματίζεται στη Λιβύη

Πριν εισέλθουμε στο θέμα Κορονοϊος θα θέλω λόγο των ημερών, να ενημερώσω, μην τρώτε το θέμα ανθρωπιστικού του ΟΗΕ και όλου του βρόμικου δυτικού ανθρωπιστικού πολιτισμού. το θέμα Ταλιμπάν ειναι θρέμμα αμερικάνικο σε πλήρη συνεργασία με τον δυτικό δολοφονικό πολιτισμό;;;

Όπου υπάρχει τρομοκρατία επάνω στην γη, ειναι γέννημα και θρέμμα των αμερικανών και του δυτικού τρομοκρατικού πολιτισμού.

Η κοκαΐνη ειναι η δεύτερη εξουσία στην γη, χρηματοδοτεί τα πάντα, τράπεζες, κυβερνήσεις, βιομηχανίες όπλων και φαρμάκων μαζί και τον απάτη κορονοϊο.

Είναι ο αόρατος χρηματοδότης του δολοφονικού και τρομοκρατικού δυτικού πολιτισμού.

Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΦΑΟΥΤΣΙ

Κάθε έθνος έχει τον δικό του κορονοϊο και τους δικούς του εγκάθετους εκτελεστές, ελευθερώνει τους φυλακισμένους και φυλακίζει τους πολίτες!

Ο Π.Ο.Υ Εκεί;;;

Θα ήθελα έναν κορονοϊο για τη δική μου επικράτεια.

Έχω μερικές χιλιάδες συνταξιούχους που τρώνε, κοιμούνται, συνωστίζονται στα ιατρικά κέντρα και στα δημόσια νοσοκομεία και κυρίως στις τράπεζες.

 Τα τρώνε σε φάρμακα και στα ξενύχτια, γυναίκες και άντρες και τέκνα άνεργα?

Ένα μεγάλο οικονομικό κομμάτι της οικονομίας μου, χάνετε τσάμπα, χωρίς να αποδίδει παραγωγή!

Έχω και μερικές νομικές ατασθαλίες, ψιλό προδοσίες, αν τα περάσω στην βουλή, θα έχουμε ντράβαλα.

Αν τους κλείσω στο σπίτι Εικιοθελως και αμολάμε αυτούς που εκτελούν αδιαμαρτύρητα… θα κάνουμε την δουλειά μας ανεπηρέαστα!

 Έχουμε να καταργήσουμε τα ανθρώπινα δικαιώματα και κάτι άλλες εκκρεμότητες με το σύνταγμα.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ

Ευτυχώς έχουμε και τον άριο πάγο δικό μας, στην θέση του προέδρου της δημοκρατίας!

Θέλω να ταχτοποιήσω κάποιες χιλιάδες λαθροδολοφονους σε σπίτια και σε διάφορους νομούς και τώρα που θα έρθουν οι Αφγανοί, να ταχτοποιήσουμε και τις απαιτήσεις τον φίλων μας Τούρκων στο Αιγαίο και Κύπρο.

Να κάνουμε και τα στραβά μάτια στο Παλαιστινιακό, να βολευτούν και οι φίλοι μας Ισραηλινοί!

Να βγάλουμε από τις φυλακές τους φίλους μας,  απατεώνες, παιδεραστές, όλων των ειδών τους ανώμαλους, τους δολοφονους, δικά μας παιδιά ειναι, γιατί θα μας χρειαστούν!

Όσο για την αντιπολίτευση είναι και αυτή στην αγορά του κορονοϊου, συνεταιρικά θα τον αγοράσουμε συν τους λαθροδολοφονους, Αιγαίο Σκόπια!

Π.Ο.Υ Μην προβληματίζεστε?

Έχουμε για κάθε πελάτη τον ιδικό κορονοϊο!

Π.Ο.Υ Πόσους θέλετε να στείλετε σε μόνιμες διακοπές;;;

Επειδή οι δικοί μου, είναι ατίθασοι, κυνός στριμμένα έντερα, να το πάμε σιγά σιγά, δοκιμαστικά και βλέπουμε.

Π.Ο.Υ  Ναι αλλά το συμβόλαιο έχει και κάποιες δεσμεύσεις, όλα θα γίνονται με δικές μας συμβουλές, εμβόλια, πατέντες, μάσκες, φέρετρα, ομαδικούς τάφους, ξαπλώστρες στις παραλίες, πλαστικά διαχωριστικά και κουβούκλια, χρηματοδότηση τον δικών μας παιδιών στα ΜΜΕ και κυρίως θα εξαφανίσετε με τεχνική έλλειψη τα φάρμακα, και θα πειθαρχείτε στις εντολές μας των χρηματοδοτών μας, Μπιλ Γκειτς, Τραπεζών, εμπόρων βιομηχάνων.

Όσοι πεθαίνουν, από οποιαδήποτε αρρώστια, άνθρωποι, σκυλιά, γατιά, πουλιά, ψάρια, δέντρα, φυτά, θα τα δηλώνετε στον Κορονοϊο,  όλα τα άλλα θα τα ρυθμίζουμε εμείς!

Π.Ο.Υ Εσείς θα αγοράσετε όλο το πακέτο, για να κλείσουμε συμφωνία, τα ψιλό προβλήματα θα τα χειριστούν τα ELLINIKA HOAXES, το facebook  και η google !

Opera Στιγμιότυπο_2020-05-08_094117_www.protagon.gr

Καλά θα το πάρουμε!

Και οι στημένες στιχομυθίες του κώλου για να μας αποπροσανατολίζουν!

Πιστεύω από την αρχή όταν ακούσαμε για πρώτη φορά για το βιολογικό εργαστήριο στο Γουχάν ότι αυτό είναι μέρος μιας μεγαλύτερης συνωμοσίας με τη συμμετοχή των Φάουτσι, Μπιλ Γκέιτς, Μπαράκ Ομπάμα και άλλων σε μια συντονισμένη προσπάθεια μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού ως τρόπου καταπολέμησης του ψεύτικου boogie man «Κλιματικαλλαγή».

Μετά από αίτημα περί νόμου περί ελευθερίας της πληροφόρησης, το BuzzFeed News έλαβε 3.200 σελίδες μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τον Ιανουάριο έως τον Ιούνιο του 2020.

Η εκπρόσωπος Lisa McClain (R-Michigan) επικεντρώθηκε σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο οποίο ο Fauci αντέδρασε σε έναν Κινέζο αξιωματούχο υγείας που ζήτησε συγγνώμη για τον ισχυρισμό ότι οι ΗΠΑ και άλλες χώρες έκαναν «τεράστιο λάθος» μη ενθαρρύνοντας τους ανθρώπους να φορούν μάσκες από την αρχή της πανδημίας .

«Καταλαβαίνω εντελώς», απάντησε ο Fauci. “Κανένα πρόβλημα.

 Θα το ξεπεράσουμε μαζί. “

«Αντί να θεωρεί το [Κινέζικο Κομμουνιστικό Κόμμα] υπεύθυνο για την παγκόσμια πανδημία, ο Δρ Fauci τους είπε αντίθετα ότι« θα το ξεπεράσουμε μαζί »», ο ΜακΚλάιν οργίστηκε.

“Αυτό είναι ντροπιαστικό.”

ΦΑΟΥΤΣΙ (4)

Ήρθε η ώρα για τους Αμερικανούς να ακούσουν από άλλες φωνές.

 Ο Δρ Fauci έχει χάσει την αξιοπιστία του.

Ο εκπρόσωπος Warren Davidson (R-Ohio), ο οποίος χρηματοδότησε τον νόμο Fauci Incompetence απαιτεί πρόωρη απόλυση (FIRED) τον περασμένο μήνα, δήλωσε στο Twitter ότι ήταν «ώρα για τους Αμερικανούς να ακούσουν από διαφορετικές φωνές».

 Η αξιοπιστία του Dr. Fauci έχει καταστραφεί.

Εδώ θέλω να υπενθυμίσω ότι η δικαιοσύνη κάπου χολώνει, μήπως δεν ειναι αρκετά τα λεφτά που τους δίνετε… Έχει αφήσει κάτι παράσιτα ανεξάρτητες ιστοσελίδες και μας καθυστερούν, να το ρυθμίσετε άμεσα!

Η Σύνδεση Sick Bill Gates / Fauci Έχει Εκτεθεί!

Sick Bill Gates Fauci

Χωρίς Κατηγορία

4 Ιουνίου 2021 Ρόνι 2 Σχόλια Στο The Sick Bill Gates / Fauci Connection Έχει Εκτεθεί!

Χιλιάδες καταστροφικά email εργασίας από τον Dr. Fauci δημοσιεύθηκαν ως αποτέλεσμα ενός αιτήματος της FIOA (Freedom of Information Act) και οι άνθρωποι τρομοκρατήθηκαν.

Σύμφωνα με το New York Post , αφού δημοσιοποιήθηκαν πολλά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τις πρώτες μέρες της πανδημίας του κοροναϊού, οι γερουσιαστές του GOP κατηγόρησαν τον ανώτερο ιατρικό σύμβουλο του Λευκού Οίκου Dr. Anthony Fauci, Πολλοί Ρεπουμπλικάνοι ήταν εξοργισμένοι όταν ο Fauci έλαβε μηνύματα στις αρχές του 2020 ότι ο ιός είχε «κατασκευαστεί» ή μπορεί να είχε προκύψει διαφορετικά από ένα εργαστήριο Wuhan της Κίνας, παρά το γεγονός ότι παραβίαζε δημόσια την ιδέα.

Ο γερουσιαστής Rand Paul (R-Ky.), Ο οποίος έχει συνομιλήσει με τον Fauci σχετικά με ορισμένα ζητήματα που σχετίζονται με την πανδημία φέτος, έθεσε τον τόνο νωρίς το πρωί της Τετάρτης με ένα tweet που έλεγε: ζευγάρι των ματιών και το hashtag “#firefauci”.

Στο είπα 👀

# φωτιά

– Γερουσιαστής Rand Paul (@RandPaul) 2 Ιουνίου 2021

Ο εκπρόσωπος Marjorie Taylor Greene (R-Ga.) Μοιράστηκε μια φωτογραφία της που φορούσε μια μαύρη μάσκα με τις λέξεις «Fire Fauci».

Τα διερχόμενα email του Fauci είναι συγκλονιστικά για το λιγότερο.

Αληθινότατο α

Πρέπει να πυροδοτηθεί!

Εισήγαγα ένα νομοσχέδιο για να το κάνω ακριβώς αυτό… HR 2316, το “Fire Fauci Act”.

Εκπρόσωπος Marjorie Taylor Greene (@RepMTG) 2 Ιουνίου 2021

«Πρέπει να απολυθεί!» Ο Γκρέιν ακολούθησε μια φωτογραφία της που φορούσε μαύρη μάσκα με τις λέξεις «Fire Fauci».

«Η Big Tech λογοκρίνει δημοσιεύσεις σχετικά με τη διαρροή στο εργαστήριο Wuhan.

Τα μέσα ενημέρωσης καλούσαν ανθρώπους που μίλησαν για τους θεωρητικούς συνωμοσίας διαρροής στο εργαστήριο Wuhan », ανέφερε στο Twitter το House Minority Whip Steve Scalise (R-La.) «Όσο ο ίδιος ο Fauci έστειλε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με το COVID-19 πιθανότατα να διαρρεύσει από το εργαστήριο Wuhan.

Αφήστε αυτό να βυθιστεί. “

– Steve Scalise (@SteveScalise) 2 Ιουνίου 2021

«Μέρος του ανησυχητικού πράγμα που βλέπουμε με αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που βγαίνουν είναι, όχι μόνο φαίνεται να αντιστοιχούν σε αυτά που είπε ο Πρόεδρος Τραμπ και τι είπε ο τότε υπουργός Εξωτερικών Mike Pompeo όσον αφορά την προέλευση του ιού », είπε ο Meadows στο« Hannity »,« αλλά δείχνει ότι ο Δρ Fauci γνώριζε, ή τουλάχιστον μια υποψία, για πράγματα που δεν συνέβαιναν με εξελικτικό τρόπο πολύ νωρίς και δεν το μοιράστηκε… Αυτό είναι πολύ ενοχλητικό και κάτι που πρέπει να φτάσουμε στο κάτω μέρος. “

Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Cathy McMorris Rodgers (R-Washington), τον κορυφαίο Ρεπουμπλικάνο στην Επιτροπή Ενέργειας και Εμπορίου του Σώματος, καταδεικνύουν την ανάγκη για μεγαλύτερη διαφάνεια από τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας.

«Πρέπει να μάθουμε πώς ξεκίνησε η πανδημία COVID-19 και από πού προήλθε για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε και να είμαστε προετοιμασμένοι για την επόμενη πανδημία στον κόσμο», δήλωσε ο Rodgers σε δήλωση.

«Το NIH πρέπει να είναι πιο προσεχτικό με τις πληροφορίες που διαθέτει επί του παρόντος.

Χρειαζόμαστε περισσότερη διαφάνεια από το NIH για να ενημερώσουμε και να ολοκληρώσουμε μια ενδελεχή επιστημονική έρευνα. “

ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ

Γύρω από τον Ιστό

Αυτό το βίντεο θα απαγορευτεί σύντομα.

Παρακολουθήστε πριν διαγραφεί

This Video Will Soon Be Banned.

Watch Before It’s Deleted Αυτό το βίντεο θα απαγορευτεί σύντομα.

Παρακολουθήστε πριν διαγραφεί

Secrets RevealedΑποκαλύφθηκαν τα μυστικά

Κάντε το αμέσως εάν έχετε τυφλοπόντικες ή ετικέτες δέρματος, είναι ιδιοφυΐα

Do This Immediately if You Have Moles or Skin Tags, It’s GeniusΚάντε το αμέσως εάν έχετε τυφλοπόντικες ή ετικέτες δέρματος, είναι ιδιοφυΐα

Smart Life Reports Αναφορές έξυπνης ζωής

Έχετε διευρυμένο προστάτη;

Daily Healthy Living TipsΚαθημερινές συμβουλές για υγιή ζωή

Απλά δεν θα πιστέψετε τι αποκαλύπτει αυτό το βίντεο

Secrets Revealed Αποκαλύφθηκαν τα μυστικά

Removing Moles & Skin Tags Has Never Been This Easy Η αφαίρεση των τυφλοπόντικων και των ετικετών δέρματος δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη

Οι γιατροί έμειναν αναισθητοποιημένοι: Η αφαίρεση των ετικεττών και του δέρματος δεν ήταν ποτέ ευκολότερη (χωρίς χειρουργική επέμβαση)

Daily Healthy Living TipsΚαθημερινές συμβουλές για υγιή ζωή

«Ο Fauci έχασε την εμπιστοσύνη μου πολύ πριν από αυτό», ισχυρίστηκε ο εκπρόσωπος Dan Crenshaw (R-Texas).

«Ποτέ μην συσχετίζουμε τις δηλώσεις του, μην δίνοντας ποτέ τίμια αξιολογήσεις κινδύνου, πάντα μας συμπεριφερόμαστε σαν να είμαστε πολύ ανόητοι για να κάνουμε τίποτα εκτός από το κλείδωμα και να φοράμε μάσκες για πάντα.

Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δείχνουν ότι ήταν χειρότερα από ό, τι νομίζαμε. “

Dan Crenshaw (@DanCrenshawTX) 2 Ιουνίου 2021

Η εκπρόσωπος Lisa McClain (R-Michigan) επικεντρώθηκε σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο οποίο ο Fauci αντέδρασε σε έναν Κινέζο αξιωματούχο υγείας που ζήτησε συγγνώμη για τον ισχυρισμό ότι οι ΗΠΑ και άλλες χώρες έκαναν «τεράστιο λάθος» μη ενθαρρύνοντας τους ανθρώπους να φορούν μάσκες από την αρχή της πανδημίας .

«Καταλαβαίνω εντελώς», απάντησε ο Fauci. “Κανένα πρόβλημα.

Θα το ξεπεράσουμε μαζί. “

«Αντί να θεωρεί το [Κινέζικο Κομμουνιστικό Κόμμα] υπεύθυνο για την παγκόσμια πανδημία, ο Δρ Fauci τους είπε αντίθετα ότι« θα το ξεπεράσουμε μαζί »», ο ΜακΚλάιν οργίστηκε. “Αυτό είναι ντροπιαστικό.”

Ο εκπρόσωπος Warren Davidson (R-Ohio), ο οποίος χρηματοδότησε τον νόμο Fauci Incompetence απαιτεί πρόωρη απόλυση (FIRED) τον περασμένο μήνα, δήλωσε στο Twitter ότι ήταν «ώρα για τους Αμερικανούς να ακούσουν από διαφορετικές φωνές». Η αξιοπιστία του Dr. Fauci έχει καταστραφεί. “

Ήρθε η ώρα για τους Αμερικανούς να ακούσουν από άλλες φωνές.

Ο Δρ Fauci έχει χάσει την αξιοπιστία του. #FireFauci https://t.co/tmGrT8cI7J

Warren Davidson (@WarrenDavidson) 2 Ιουνίου 2021

Μετά από αίτημα περί νόμου περί ελευθερίας της πληροφόρησης, το BuzzFeed News έλαβε 3.200 σελίδες μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τον Ιανουάριο έως τον Ιούνιο του 2020. Dan Crenshaw (@DanCrenshawTX) 2 Ιουνίου 2021

Ο εκπρόσωπος Warren Davidson (R-Ohio), ο οποίος χρηματοδότησε τον νόμο Fauci Incompetence απαιτεί πρόωρη απόλυση (FIRED) τον περασμένο μήνα, δήλωσε στο Twitter ότι ήταν «ώρα για τους Αμερικανούς να ακούσουν από διαφορετικές φωνές». Η αξιοπιστία του Dr. Fauci έχει καταστραφεί. “

Ήρθε η ώρα για τους Αμερικανούς να ακούσουν από άλλες φωνές. Ο Δρ Fauci έχει χάσει την αξιοπιστία του. #FireFauci https://t.co/tmGrT8cI7J

Warren Davidson (@WarrenDavidson) 2 Ιουνίου 2021

Μετά από αίτημα περί νόμου περί ελευθερίας της πληροφόρησης, το BuzzFeed News έλαβε 3.200 σελίδες μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τον Ιανουάριο έως τον Ιούνιο του 2020.

Ο Fauci έχασε την εμπιστοσύνη μου πολύ πριν από αυτό.

Ποτέ να μην συσχετίζονται οι δηλώσεις του, να μην δίνονται ποτέ ειλικρινείς εκτιμήσεις κινδύνου, να μας συμπεριφέρονται πάντα σαν να είμαστε πολύ ανόητοι για να κάνουμε τίποτα εκτός από το κλείδωμα και να φοράμε μάσκες για πάντα.

Τα email δείχνουν ότι ήταν χειρότερο από ό, τι νομίζαμε.

 Έχει και συνέχεια η εγκληματική απάτη κορομοϊος!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>