«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η παγκόσμια ανθρωπότητα για πρώτη φορά στην ιστορία έκλεισε συνεργασία με την φρίκη. Οι άνθρωποι βαυκαλίζονται Αντικρίζοντας τον ποιο φρικτό θάνατο.

Η ΦΡΙΚΗ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥΈλληνες Ελληνίδες, διαβάστε το όλοι, η αφύπνιση επείγεται άμεσα.

Το CDC ανακοινώνει καταυλισμούς για τον κορονοϊό για κάθε πόλη των ΗΠΑ. θα χωρίσει τις οικογένειες με το ζόρι, ισχυριζόμενοι ότι πληρούν ΕΛΑΧΙΣΤΑ «ανθρωπιστικά» πρότυπα

Φυσικές Ειδήσεις ) Την περασμένη Παρασκευή, ο Κυβερνήτης του Τενεσί υπέγραψε εκτελεστικό διάταγμα που εξουσιοδοτεί την Εθνική Φρουρά να απαγάγει ιατρικά μη εμβολιασμένα άτομα με όπλο και να τους μεταφέρει με το ζόρι σε στρατόπεδα «ακούσιου εγκλεισμού» σε όλη την πολιτεία. 

Τώρα, έχουν προκύψει νέες λεπτομέρειες σχετικά με ένα παρόμοιο σχέδιο που ξεκίνησε αρχικά από το CDC το 2020, το οποίο απαιτεί τη λειτουργία εθνικών στρατοπέδων συγκέντρωσης covid σε «επίπεδο στρατόπεδου / τομέα», το οποίο θα κατοικείται από άτομα που ορίζονται ως «υψηλού κινδύνου».

διώχθηκαν βίαια από τις οικογένειες και τα σπίτια τους για να φυλακιστούν από το CDC.

Αυτό το έγγραφο, με τίτλο « Ενδιάμεσες επιχειρησιακές σκέψεις για την εφαρμογή της προσέγγισης θωράκισης για την πρόληψη λοιμώξεων COVID-19 σε ανθρωπιστικές ρυθμίσεις », εξηγεί ότι το CDC θα πληροί τα «ελάχιστα ανθρωπιστικά πρότυπα» παρέχοντας, για παράδειγμα, σαπούνι και βασικά είδη καθαρισμού, έτσι ώστε Οι κρατούμενοι του στρατοπέδου μπορούν να καθαρίσουν τα κελιά τους.

Μεταξύ άλλων τρόμων, αυτό το έγγραφο του CDC καλεί ανοιχτά τον χωρισμό ζευγαριών και οικογενειών, και στη συνέχεια παραδέχεται ότι αυτή η ενέργεια θα προκαλέσει ακραίο ψυχολογικό τραύμα στους Αμερικανούς που στοχοποιούνται και απαγάγονται από τα σπίτια τους να τοποθετηθούν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης covid:

[Εκτός] από τον κίνδυνο στιγματισμού και αίσθημα απομόνωσης, αυτή η προσέγγιση θωράκισης μπορεί να έχει σημαντικό ψυχολογικό αντίκτυπο και μπορεί να οδηγήσει σε σημαντική συναισθηματική δυσφορία, να επιδεινώσει τις υπάρχουσες ψυχικές ασθένειες ή να συμβάλει στο άγχος, την κατάθλιψη, την αδυναμία, τη θλίψη, την κατάχρηση ουσιών, ή σκέψεις αυτοκτονίας μεταξύ εκείνων που έχουν χωρίσει ή έχουν μείνει πίσω.

Αυτά τα στρατόπεδα CDC covid, εξηγεί το έγγραφο, θα είναι αυστηρά εφαρμοσμένα στρατόπεδα φυλακών που ονομάζονται “πράσινες ζώνες” και το CDC εξηγεί ότι “Δεν επιτρέπεται καμία μετακίνηση εντός ή εκτός της πράσινης ζώνης”. 

Δεν είναι σαφές πώς το CDC σχεδιάζει να το επιβάλει, αλλά φαίνεται μάλλον προφανές ότι αυτό θα περιλαμβάνει ένοπλους φρουρούς και μέτρα φυσικής ασφάλειας, όπως φράχτες με αλυσίδα ή σύρμα ξυραφιού.

Το CDC θεωρεί τους μη εμβολιασμένους ανθρώπους «υψηλού κινδύνου», πράγμα που σημαίνει ότι οι Αμερικανοί ενδέχεται να στοχοποιηθούν για ιατρικές απαγωγές και φυλάκιση λόγω καταστροφής από τον κορονοϊό απλώς και μόνο επειδή αρνούνται να πάρουν θανατηφόρα, πειραματικά εμβόλια .

Αυτή η συγκλονιστική εξέλιξη καλύπτεται στη σημερινή Ενημέρωση κατάστασης μέσω του Brighteon.com:

Brighteon.com/1ff9d132-0698-4884-90d7-6427958102ab

Ένα νέο podcast αναρτάται κάθε μέρα (μαζί με εκπληκτικές συνεντεύξεις) στη διεύθυνση:

Ετικέτες:  ,  ,  ,  ,  ,  ,  ,  ,  ,  ,  ,  ,  , 

https://www.brighteon.com/channels/hrreport

Περισσότερα για το CDC

BOMBSHELL: Ο σύζυγος της διευθύντριας του CDC Rochelle Walensky πήρε εκατομμύρια «επιχορηγήσεις» για φαρμακευτικές προσπάθειες

Το CDC ανακοινώνει καταυλισμούς για τον κορονοϊό για κάθε πόλη των ΗΠΑ. 

θα χωρίσει τις οικογένειες με το ζόρι, ισχυριζόμενοι ότι πληρούν ΕΛΑΧΙΣΤΑ «ανθρωπιστικά» πρότυπα

Rochelle Walensky: Τα εμβόλια Covid δεν εμποδίζουν τις λοιμώξεις ή την εξάπλωση του covid… οπότε γιατί όλα τα μέσα ενημέρωσης λένε ψέματα και ισχυρίζονται ότι τα εμβόλια λειτουργούν;

CDC: Τα χειρότερα έθνη για ταξίδια λόγω της «έξαρσης» του covid είναι επίσης τα πιο εμβολιασμένα

ΚΟΚΚΙΝΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Ανακοινώθηκαν τα στρατόπεδα κράτησης Covid στην Αμερική. Ο κυβερνήτης του Τενεσί υπογράφει τον ΕΟ που εξουσιοδοτεί την Εθνική Φρουρά να διεξάγει απαγωγές ιατρών από Covid

Εδώ έρχεται: Ο διευθυντής του CDC «προειδοποιεί» για ατελείωτα εμβόλια COVID, καθώς είμαστε «λίγες μεταλλάξεις» μακριά από το αρχικό κερί να καταστεί παρωχημένο

Μαζικό κύμα θανάτου που έρχεται εν μέσω εντολών εμβολίου ενώ η αλήθεια και η επανάσταση γεμίζουν τον αέρα

Rand Paul: Τίποτα πιο «αυταρχικό» από τη λίστα απαγόρευσης πτήσεων για μη εμβολιασμένα άτομα

Τα σαγιονάρες CDC ΞΑΝΑ, τώρα παραδέχεται ότι «πλήρως εμβολιασμένοι» άνθρωποι μεταδίδουν τον COVID-19

BOMBSHELL: Τα έγγραφα του HHS παραδέχονται ότι το CDC δεν έχει απομονώσει ποτέ κανέναν «ιό covid-19»… Η PCR δεν δοκιμάζει παρά μόνο όργανο ΘΟΡΥΒΟΣ … ο παγκόσμιος HOAX ξετυλίγεται γρήγορα

Σχετικά με τον συγγραφέα: Ο Mike Adams (γνωστός και ως ” Health Ranger “) είναι ο συγγραφέας με τις καλύτερες πωλήσεις (#1 best seller επιστημονικό βιβλίο στο Amazon.com με τίτλο ” Food Forensics “), περιβαλλοντικός επιστήμονας, κάτοχος διπλώματος ευρεσιτεχνίας για την εξάλειψη των ραδιενεργών ισοτόπων καισίου. εφεύρεση, πολλαπλά βραβευμένος για εξαιρετική δημοσιογραφία, εκδότης επιστημονικών ειδήσεων και σημαντικός σχολιαστής σε θέματα που κυμαίνονται από την επιστήμη και την ιατρική έως τον πολιτισμό και την πολιτική. 

Ακολουθήστε τα βίντεό του, τα podcast, τους ιστότοπους και τα επιστημονικά έργα στους παρακάτω συνδέσμους.

Ο Mike Adams χρησιμεύει ως ο ιδρυτικός συντάκτης του NaturalNews.com και διευθυντής εργαστηρίων σε ένα διεθνώς διαπιστευμένο (ISO 17025) εργαστήριο ανάλυσης γνωστό ως CWC Labs . 

Εκεί, του απονεμήθηκε ένα Πιστοποιητικό Αριστείας για την επίτευξη εξαιρετικά υψηλής ακρίβειας στην ανάλυση τοξικών στοιχείων σε άγνωστα δείγματα νερού χρησιμοποιώντας όργανα ICP-MS.

 Ο Adams είναι επίσης πολύ ικανός στην εκτέλεση υγρής χρωματογραφίας, χρωματογραφίας ιόντων και αναλυτικών οργάνων χρόνου πτήσης φασματομετρίας μάζας.

 Έχει επίσης επιτύχει πολυάριθμες εργαστηριακές ανακαλύψεις στον προγραμματισμό αυτοματοποιημένων ρομπότ χειρισμού υγρών για προετοιμασία δείγματος και προετοιμασία εξωτερικών προτύπων.

Το αμερικανικό γραφείο διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας έχει απονείμει το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Mike Adams NO. US 9526751 B2 για την εφεύρεση του ” Cesium Eliminator “, μια εφεύρεση που σώζει τη ζωή και αφαιρεί έως και 95% του ραδιενεργού καισίου από την πεπτική οδό του ανθρώπου. 

Ο Adams έχει δεσμευτεί να δωρίσει πλήρη δικαιώματα αδειοδότησης διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας σε κάθε πολιτεία ή εθνική κυβέρνηση που χρειάζεται να κατασκευάσει το προϊόν για να σώσει ανθρώπινες ζωές μετά από πυρηνικό ατύχημα, καταστροφή, πράξη πολέμου ή τρομοκρατική ενέργεια. 

Έχει επίσης αποθηκεύσει 10.000 κιλά πρώτης ύλης για την κατασκευή του Cesium Eliminator σε μια αποθήκη του Τέξας και σχεδιάζει να δωρίσει το τελικό προϊόν για να σώσει ζωές στο Τέξας όταν συμβεί το επόμενο πυρηνικό γεγονός. 

Κανένας ανεξάρτητος επιστήμονας στον κόσμο δεν έχει κάνει περισσότερη έρευνα για την απομάκρυνση των ραδιενεργών στοιχείων από τον πεπτικό σωλήνα του ανθρώπου.

Ο Άνταμς είναι ένα έγχρωμο άτομο, οι πρόγονοι του οποίου περιλαμβάνουν Αφρικανούς και Αμερικανούς Ινδιάνους. 

Είναι ιθαγενών αμερικανικής κληρονομιάς , την οποία θεωρεί ότι εμπνέει το πάθος του “Health Ranger” για την προστασία της ζωής και της φύσης από την καταστροφή που προκαλείται από χημικά, βαρέα μέταλλα και άλλες μορφές ρύπανσης.

Ο Adams είναι ο συγγραφέας του πρώτου βιβλίου στον κόσμο που δημοσίευσε αποτελέσματα ανάλυσης βαρέων μετάλλων ICP-MS για τρόφιμα, συμπληρώματα διατροφής, τροφές για κατοικίδια, μπαχαρικά και γρήγορο φαγητό. 

Το βιβλίο έχει τίτλο Food Forensics και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις BenBella Books.

Στην εργαστηριακή του έρευνα, ο Άνταμς έχει κάνει πολλές ανακαλύψεις για την ασφάλεια των τροφίμων, όπως η αποκάλυψη προϊόντων πρωτεΐνης ρυζιού που εισάγονται από την Ασία για να είναι μολυσμένα με τοξικά βαρέα μέταλλα όπως ο μόλυβδος, το κάδμιο και το βολφράμιο . 

Ο Άνταμς ήταν ο πρώτος ερευνητής επιστήμης των τροφίμων που κατέγραψε υψηλά επίπεδα βολφραμίου σε υπερτροφές . 

Ανακάλυψε επίσης πάνω από 11 ppm μόλυβδο σε εισαγόμενη σκόνη mangosteen και οδήγησε μια εθελοντική συμφωνία σε ολόκληρη τη βιομηχανία για τον περιορισμό των βαρέων μετάλλων στα προϊόντα πρωτεΐνης ρυζιού.

Εκτός από τις εργαστηριακές του εργασίες, ο Adams είναι επίσης ο (μη αμειβόμενος) εκτελεστικός διευθυντής του μη κερδοσκοπικού Consumer Wellness Center (CWC), ενός οργανισμού που ανακατευθύνει το 100% των εισπράξεων των δωρεών του σε προγράμματα που διδάσκουν παιδιά και γυναίκες πώς να να καλλιεργήσουν τη δική τους τροφή ή να βελτιώσουν σημαντικά τη διατροφή τους. 

Μέσω του μη κερδοσκοπικού CWC, ο Adams ξεκίνησε επίσης το Nutrition Rescue , ένα πρόγραμμα που δωρίζει βασικές βιταμίνες σε άτομα που έχουν ανάγκη. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε μερικές από τις ιστορίες επιτυχίας του CWC.

Με φόντο την επιστήμη και την τεχνολογία λογισμικού, ο Adams είναι ο αρχικός ιδρυτής της τεχνολογικής εταιρείας ενημερωτικών δελτίων email γνωστή ως Arial Software . 

Χρησιμοποιώντας την τεχνική του εμπειρία σε συνδυασμό με την αγάπη του για τη φυσική υγεία, ο Adams ανέπτυξε και ανέπτυξε το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου που οδηγεί αυτήν τη στιγμή στο NaturalNews.com. 

Επίσης σχεδίασε τους στατιστικούς αλγόριθμους υψηλού επιπέδου που τροφοδοτούν το SCIENCE.naturalnews.com , έναν τεράστιο ερευνητικό πόρο που περιλαμβάνει πάνω από 10 εκατομμύρια επιστημονικές μελέτες.

Ο Άνταμς είναι πολύ γνωστός για το απίστευτα δημοφιλές βίντεο για τον ακτιβισμό των καταναλωτών που σκάει το καπάκι στα ψεύτικα βατόμουρα που χρησιμοποιούνται σε όλη την προμήθεια τροφίμων. 

Έχει επίσης εκθέσει «περίεργες ίνες» που βρέθηκαν στο Chicken McNuggets , ψεύτικα ακαδημαϊκά διαπιστευτήρια των λεγόμενων «γκουρού» υγείας, επικίνδυνα προϊόντα «αποτοξίνωσης» που εισήχθησαν ως οξέα μπαταρίας και πωλήθηκαν για στοματική κατανάλωση, ψεύτικες απάτες μούρων acai berry , επιδρομές ακατέργαστου γάλακτος στην Καλιφόρνια. , η απάτη στην έρευνα εμβολίων που αποκαλύφθηκε από τους πληροφοριοδότες της βιομηχανίας και πολλά άλλα θέματα.

Ο Άνταμς έχει επίσης βοηθήσει στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων των κηπουρών σπιτιού και στην προστασία των δικαιωμάτων ιατρικής ελευθερίας των γονέων . 

Ο Άνταμς είναι ευρέως αναγνωρισμένος ότι είχε μια αξιοσημείωτη παγκόσμια επίδραση σε θέματα όπως ΓΤΟ, εμβόλια, διατροφικές θεραπείες, ανθρώπινη συνείδηση.

Εκτός από τον ακτιβισμό του, ο Adams είναι ένας καταξιωμένος μουσικός που έχει κυκλοφορήσει πάνω από δεκαπέντε δημοφιλή τραγούδια που καλύπτουν μια ποικιλία θεμάτων ακτιβισμού.

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε ένα πιο λεπτομερές βιογραφικό για τον Mike Adams, το Health Ranger , στο HealthRanger.com.

Βρείτε περισσότερες επιστήμες, ειδήσεις, σχόλια και εφευρέσεις από το Health Ranger στη διεύθυνση:

Brighteon.com:
Brighteon.com/channel/hrreport

Διασπορά: (κοινωνικό δίκτυο χωρίς λογοκρισία)
Share.NaturalNews.com

GAB:
GAB.com/healthranger

Podcasts:
HealthRangerReport.com

Ηλεκτρονικό κατάστημα:
HealthRangerStore.com

#1 Bestselling Science Book Food Forensics :
FoodForensics.com

iTunes:
itunes.apple.com/us/podcast/the-health-ranger-report/id1063165791

SoundCloud:
Soundcloud.com/healthranger

Επιστημονικό εργαστήριο Health Ranger
CWClabs.com

Health Ranger bio
HealthRanger.com
TruthWiki.org

Μηχανή αναζήτησης:
Webseed.com

https://www.naturalnews.com/2021-08-11-cdc-announces-covid-internment-camps-for-every-us-city-minimum-humanitarian-standards.html

Σχόλιο: 

Όλα μπαίνουν με την σειρά του εγκληματικού σχεδίου της παγκοσμιοποίησης.

Σε ερωτήματά μου, τι τα θέλουν τα εκατομμύρια φέρετρα που έχουν αποθήκευση, εν μέρη παίρνουμε απάντηση τι τα θέλουν.ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΦΕΜΑ ΦΕΡΕΤΡΑ

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΦΕΡΕΤΡΑ FEMA ΣΤΙΣ ΗΠΑ

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>