«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Και διηγώντας τα να κλαις.

Συγγνώμη ζητάς όταν σου καεί το κοκκινιστό όχι όταν έχει καεί η μισή χώρα, ρε κερατάδες!!!

Και οι Γερμανοί εκκένωναν τα χωριά πριν τα κάψουν, ρωτήστε και τον πικραμένο ξέρει καλά από τον πατέρα του συνεργάτη των ΕΣ ΕΣ

τι Νόμους έχουμε? Το Δασαρχείο δεν επιτρέπει το αντιπυρ(ελεγχόμενη φωτιά) αλλά αφήνει τη φωτιά στα σπίτια κ στο πυρ το εξώτερον

ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΣ Ο ΑΔΩΝΗΣ ΚΑΙ ΝΟΣΕΙ ΒΑΡΙΑ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ;

Με χειροπέδες απομάκρυναν νεαρό σε χωριό της Γορτυνίας οι αστυνομικοί. Οταν γύρισε είχε καεί το σπίτι του . Γιατί πυροσβεστικό δεν υπήρχε!!Μόνο αστυνομία! Σε ποιους να φορέσει τώρα αυτός χειροπέδες??

Εκεί στο open καλά το πάτε! Βάζατε κάτι δημοσιογραφίσκες να παίζουν θέατρο να μυξόκλαινε και τα χαϊβάνια πέφτουν τ’ανασκελα.

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΝΑΜΕ ΑΥΤΟΠΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΕΝΑΕΡΙΑ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΜΕΡΕΣ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε.

Στην Πυροσβεστική έχουν δώσει Εντολές να μη σε ρίχνουν Νερό για Κατάσβεση μόνο να εκκενώνουν τα χωριά από τον Κόσμο..

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "SIEMENS RENEWABLE Gamesa ENERGY"

Σχέδιο Αιολικής Ενέργειας

Βλέπω ο Κόσμος να τους Τρώει Ζωντανούς σε Λίγο καιρό.

Αντώνης Φώσκολος: Οι ανεμογεννήτριες προκαλούν ρύπανση και καρκίνο, επιδοτούν τη Γερμανία με δις €

Δεν είναι η “κλιματική αλλαγή”.
Είναι η εγκληματική συναλλαγή.

Το “σχέδιο εκκενώστε”, αποδείχθηκε ένα τραγικό “σχέδιο”…

“Μείναμε τρία άτομα στη γειτονιά και σώσαμε τα σπίτια.

Τα πυροσβεστικά ήταν παραταγμένα δεξιά και αριστερά και ήρθαν όταν πήραν φωτιά τα σπίτια.

Αεροπλάνα δεν είχε καθόλου.

Ευτυχώς που μείναμε.

O πατέρας μου έσωσε γύρω στα 20 σπίτια με κλαριά, με τα πόδια και με τα χέρια.

Εκοψε 2.000 πεύκα με το αλυσοπρίονο για να φτιάξει ζώνη και κάθονταν και τον κοίταζαν.

Αν δεν έπαιρνε το τρακτέρ μισή ώρα πριν έρθει η φωτιά να οργώσει ό,τι χωράφι υπήρχε γύρω από τα σπίτια μας, θα είχε γίνει καταστροφή.

Εκατό μέτρα πιο πάνω κάηκαν δέκα σπίτια”.

Ανδρέας Καλλίτσης. Κάτοικος Ροβιών.

Το ήξερες;;;; Τώρα θα μάθεις πολλές από τις αιτίες που σε κάψανε.

ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΟΥΔΙ ΜΕ ΤΟ ΝΙΚΕΛΙΟ, ΤΟ ΧΑΛΚΟ, ΤΟ ΧΡΥΣΟ, ΤΟ ΧΡΩΜΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟΛΙΘΟ;

Στο μεταξύ πάμε για 5ο μνημόνιο τρέχοντας και οι μαλακες μαλώνουν για το Κουλι και τον αλεξι.

Ένα 19χρονο παλικάρι από Εύβοια που προσπαθούσε μόνος με τους φίλους του να σώσει ο, τι μπορεί και στην ευγενική κουβέντα του δημοσιογράφου ο οποίος προσπαθούσε να τον ενθαρρύνει και να του πει πως υπάρχει ελπίδα, απάντησε απλά, κατανοητά, νηφάλια πως η ασχολία του είναι το ξύλο, η δουλειά του κάηκε, οι κόποι της οικογένειάς του κάηκαν και θα είναι 60, όταν το δάσος αυτό θα έχει κάπως αναγεννηθεί. Μόνη λύση να έρθει Αθήνα, να ψάξει δουλειά.

Μιλούμε για χιλιάδες ανθρώπους- πολλοί νέοι- οι οποίοι αύριο (όχι μεθαύριο, αύριο) θα πρέπει να μείνουν κάπου, να εργασθούν κάπου, να ζήσουν κάπως. Έλληνες πρόσφυγες εν έτει 2021.

Έχουμε αρρωστήσει όλοι.

 έρχεται Μνημόσυνο

Αλεξάνδρα Μητσοτάκη: Η αδερφή του πρωθυπουργού επικεφαλής πρωτοβουλίας για την εξάπλωση των αιολικών πάρκων στην Ελλάδα!

Άφησαν τη χώρα ανυπεράσπιστη καταστρέφοντας κάθε δομή κοινωνικού κράτους και πολιτικής προστασίας..

120 εκατομμύρια ευρώ για την Aegean..

30 εκατομμύρια ευρώ για τους καναλάρχες.

Για τη Πυροσβεστική Υπηρεσία πόσα;;

Είστε επικίνδυνοι..

Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι και κείμενο

Διώξατε 5.000 δασοπυροσβέστες και προσλάβατε περίπου 4.000 παπαδες. Μπορεί να μη σβήνουν οι φωτιές στην Ελλάδα αλλά τουλάχιστον κάποιοι προσεύχονται πάνω στις στάχτες της.

1.5 εκατομμύριο ευρώ ενίσχυση σε 17 πυρόπληκτους δήμους.

20μυρια στα κανάλια!!

Εισαγγελέας υπάρχει; Ο διοικητής πυροσβεστικής στη βόρεια Εύβοια είπε ότι έχουν εντολή να μη ρίξουν νερό!!!!

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>