«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ

 ΕΥΧΗΟΧΙ ο Φλώρος και φλορακια του, αλλά αξιωματικοί πατριώτες, έτοιμοι να θυσιαστούν μαζί με τον λαό!

 Έλληνες Ελληνίδες βάλτε καλά στο μυαλό σας, ότι αυτόν τον χειμώνα θα γίνουν φρικτά πράγματα, ‘η θα μείνουμε δούλοι και μειονότητα στον τόπο μας, ή θα καθαρίσουμε μια και καλή.  Μην πείτε θα δούμε, η πολυτέλεια του θα δούμε, έχει πεθάνει. Να φροντίσουμε οι αθώοι και κυρίως  οι ηλικιωμένοι και τα παιδιά μας να ζήσουν σε ελεύθερο έθνος των Ελλήνων. Αυτά τα καθαρματα παίρνουν λίγα, λίγα μέτρα και κομμάτια, κομμάτια κοινωνικά για να σπείρουν την απόλυτη διχόνοια. Μην περιμένετε να δείτε αν θα πεθάνει ο απέναντί σας, διότι θα έχετε χάση την ευκαιρία να σωθείτε και εσείς.

Τα ποντίκια εγκαταλείπουν το πλοίο! Τα λόγια είναι περιττά.

 θα κλείσω το θέμα με την προσωπική γνώμη για την αναζήτηση λύσεις, εγώ την ξέρω, σημασία έχει να την κάνει σημαία ο Ελληνικός λαός, για να κάνουμε κάθετα και οριζοντίως επανεκκίνηση του ιερού έθνους μας, με Ελληνικό τρόπω.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ

Τέτοιοι ξευτελισμένοι έχουμε γίνει, τουρκια και γερμανια μας βοηθάνε να θάψουμε τα θύματά τους!

4 εκατομμύρια Έλληνες περικυκλώνουν την βουλή, συλλαμβάνουμε τον Κουλή και τον εκτελούμε μπροστά στον άγνωστο στρατιώτη και αν θέλετε να το δείτε ακομμάτιστα, εκτελούμε όλους του; αρχηγούς των κωμάτων.

Και λύνουμε το πρόβλημα μια και έξω για πάντα, χωρίς εμφύλιους.

Αν κάποιοι συμπολίτες μου δεν μπορούν να τους εκτελέσουν και έχουν ηθικούς ενδοιασμούς, θεωρήστε με εκτελεστή με το χέρι στην καρδιά και ας μην μπορώ να πειράξω ούτε ζώο.

Δεν έχω κανένα ενδοιασμό να το κάνω, η ζυγαριά της ηθικής και ανθρωπιάς γέρνει σε μένα κατακόρυφα.

 Μέχρι πότε θα παίζουν με τα πολιτιστικά και ανθρωπιστικά αισθήματά μας. Το μπούμερανγκ του Μητσοτάκη.

Ο χρήστης Σπύρος Σπύρος είναι με το χρήστη Κωνσταντίνα Μάρκου.

Φωτιά τώρα Εύβοια: «Καταπέλτης» ο επικεφαλής του ρουμανικού πυροσβεστικού σώματος – «Δεν ήθελαν να τη σβήσουν»

Ετοιμάζουν καταγγελία σε ΟΗΕ και στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό NATURA.

Δείτε αναλυτικά την ολιγόλεπτη συνέντευξη στο κρατικό κανάλι της Ρουμανίας από τον επικεφαλής του ρουμανικού πυροσβεστικού σώματος:

«Όπως εμείς είδαμε την φορά της φωτιάς, ήταν σαν να μην ήθελε κάποιος να σβήσει.

Η φωτιά μπορούσε να είχε σβήσει από την πρώτη μέρα.

Δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο.

Εμείς όταν τελειώσει η αποστολή μας θα κάνουμε την έκθεση μας προς τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό NATURA και στον αντίστοιχο του ΟΗΕ γιατί η περιοχή έχει χαρακτηριστεί περιοχή NATURA εδώ και αρκετά χρόνια και εμείς άλλα είδαμε και μάθαμε.

Πρόληψη και αντιπυρικές ζώνες ως όφειλε μία τέτοια περιοχή…. μηδέν».

……………..

Με νυχτερινή τροπολογία η αφαίρεση μισθού και ασφάλισης στους ανεμβολίαστους ΤΟ ΠΙΑΣΑΤΕ; “Μήνuμα” Μητσοτάκη για τις φωτιeς – ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ ανeμβολίaστους πληγέντες από..! την φιλοξενία σε ξενοδοχεία και σπίτι.

https://www.youtube.com/watch?v=XLw0wO7F-Vw

Είναι τελειωμένοι και το ξέρουν. Δεν μπορούν τίποτα να κάνουν και το ξέρουν πολύ καλά. Μην τους κάνετε τη χάρη και πέσετε στην παγίδα τους, έδώ που φτάσαμε πρέπει να το παλέψουμε μέχρι τέλους οτιδήποτε και να γίνει.

Τα ποντίκια εγκαταλείπουν το πλοίο!

«Αίρω την εμπιστοσύνη μου στην κυβέρνηση σας, είναι ανίκανη, διαγράψτε με απ την ΝΔ» Παραίτηση βόμβα Πρώην αξιωματικού της πυροσβεστικής!

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ….. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ …… ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ!!!!!!!..ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑ

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>