«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Διαβάστε και αυτό

«Κάψτε τoυς Έλληνες – Ή θα περάσουμε ή θα πεθάνουμε» - FNews

Για να δούμε αν μπορώ να σας πείσω για την κλιματική αλλαγή…

3 Πακιστανοί εμπρηστές πιάστηκαν στον Έβρο

2 Πακιστανοί εμπρηστές πιάστηκαν στην Ηλεία

1 Τουρκάλα εμπρίστρια πιάστηκε στο Πεδίον του Άρεως

3 Αφγανοί εμπρηστές πιάστηκαν στην Πάρνηθα

Όλοι πολύ χαλαροί δήλωσαν ότι τα πήραν για να κάψουν την Ελλάδα, χωρίς να λένε από ποιόν και βρέθηκαν με διχίλιαρα και τριχίλιαρα στις τσέπες.

Μλκ Έλληνα, γίνεται ότι σου λέγαμε εμείς οι ρατσιστές, όταν έγλειφες τους λαθρομετανάστες αλλά πάλι εμείς βγάζουμε το φίδι από την τρύπα και εσύ και πάλι είσαι στο σπιτάκι σου και βρίζεις τα Σώματα Ασφαλείας και εμάς.

Σου πηδάνε τις κόρες, τις γυναίκες, τις μανάδες και τις αδερφές και χάσκεις σαν μλκς για να μη σε πούνε ρατσιστή.

Σου απομυζούν όλους τους πόρους από τους φόρους που πληρώνεις και το βουλώνεις σαν μλκς για να μη σε πούνε ρατσιστή.

Σου καίνε τη χώρα, τα δάση, τα σπίτια, τις επιχειρήσεις και παραληρείς ότι σου φταίει η κλιματική αλλαγή.

Ξέρεις ρε μλκ έτσι και γίνει το παραμικρό με τον Τούρκο τι θα γίνει πίσω, όταν εσύ θα πολεμάς;

Γελοίοι, ξεφτιλισμένοι, λαθρολάγνοι τενεκέδες.

By Χριστίνα Σιδέρη

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΤΑΛΟΓΙΑΤΟΥΕΜΠΡΗΣΤΗ ΤΟΥ ΕΜΠΡΗΣΤΗ ΠΟΥ ΠΙΑΣΑΝΕ ΣΤΟ ΚΡΥΟΝΕΡΙ: "O.TIKALNA ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕΠΟΛΛΟΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΕΤΕ""

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>