«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Το ίδρυμα Γκέιτς είναι μακροχρόνιος συνεργάτης της κινεζικής κομμουνιστικής ομάδας που χρηματοδότησε τη στρατιωτική έρευνα για τον κορονοϊό στο εργαστήριο της Ουχάν

Εικόνα: Το ίδρυμα Gates είναι μακροχρόνιος συνεργάτης της κινεζικής κομμουνιστικής ομάδας που χρηματοδότησε τη στρατιωτική έρευνα για τον κοροναϊό στο εργαστήριο Wuhan

Το Εθνικό Naturalδρυμα Φυσικών Επιστημών της Κίνας, το οποίο έχει εκτεταμένους δεσμούς με τον στρατό της Κίνας και το Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν, συνεργάζεται με το Foundationδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς για επιστημονική έρευνα για περισσότερα από πέντε χρόνια.

Οι ανακαλυφθέντες  δεσμοί  μεταξύ του Ιδρύματος Γκέιτς και του Εθνικού Ιδρύματος Φυσικών Επιστημών της Κίνας (NSFC) ακολουθούν μια  έκθεση του Εθνικού Παλμού που  αποκαλύπτει πώς η κινεζική επιστημονική οργάνωση χρηματοδότησε την έρευνα του Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού (PLA) και μελέτες για τον κορονοϊό νυχτερίδων στο εργαστήριο της Ουχάν.

Εκτός από το να χαρακτηρίζεται ως κρατική  επιστημονική  ομάδα που “καθοδηγείται από τις σοσιαλιστικές σκέψεις του Προέδρου Σι Τζινπίνγκ”, το NSFC έχει συνάψει ” στρατηγικές συμφωνίες συνεργασίας ” με την Κεντρική Στρατιωτική Επιτροπή του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας.

Τον Οκτώβριο του 2015, ωστόσο, το Foundationδρυμα Γκέιτς υπέγραψε μνημόνιο  κατανόησης  με το NSFC για « από κοινού υποστήριξη ερευνητικών έργων και διμερών εργαστηρίων. »  Μαζί , το Ίδρυμα Gates και NSFC θα“συν-ταμείο  βραβεία  μέχρι US $ 1M και 4 έτη για συνεργασίες μεταξύ των κινεζικών και των διεθνών ερευνητών.”

Η συμφωνία εξακολουθεί να είναι ενεργή, καθώς η πιο πρόσφατη ετήσια έκθεση του Ιδρύματος Gates αναφέρει λεπτομερώς τη συνεργασία σε «κοινά ερευνητικά έργα» και «διμερή εργαστήρια».

Τα δύο ιδρύματα «θα δεχτούν κοινές ερευνητικές εφαρμογές στους τομείς της παγκόσμιας υγείας και της γεωργίας το έτος 2020», προσθέτει η περίληψη του NSFC  .

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>