«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αρχίζουν σήμερα οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Τόκιο. Το μεσημέρι είναι η τελετή έναρξης. Στην διοργάνωση παίρνει μέρος και «Τα σκοπια σανΜακεδονία»

 

 Τα σκόπια …Μακεδονία» να παρελαύνει!

Αλέξη, Κοτζιά, Δένδια, καθίστε και απολαύστε την «Μακεδονία» να παρελαύνει!

Είναι μία χώρα βόρεια της ελληνικής Μακεδονίας, που με την Συμφωνία των Πρεσπών, έγινε Βόρεια Μακεδονία, αλλά πέταξε το «Βόρεια» όπως και στο πρόσφατο EURO 2021 και χρησιμοποιεί το «Μακεδονία».
Λοιπόν, όλα αυτά τα παλικάρια που είχαν την ευθύνη για το νέο ρεζιλίκι, ας κάτσουν σήμερα κι ας απολαύσουν την «Μακεδονία» να παρελαύνει.

Πρώτος και καλύτερος, ο Αλέξης Τσίπρας και δεύτερος και καλύτερος ο Νίκος Κοτζιάς.


Αυτοί οι αρχιτέκτονες της Συμφωνίας των Πρεσπών, που δεν φρόντισαν ώστε στον αθλητισμό να χρησιμοποιούν οι Σκοπιανοί το Βόρεια Μακεδονία.

Και ο Νίκος Δένδιας να στηθεί στην τηλεόραση να καμαρώσει κι αυτός που δεν έφερε κανένα αποτέλεσμα με τις «συζητήσεις» του. Κι ο Γιώργος Μαυρωτάς, βέβαια.

Ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού σήμερα, που κουνούσε χέρια και πόδια ώστε να ψηφιστεί η Συμφωνία των Πρεσπών, όταν ήταν στο «Ποτάμι του Θεοδωράκη.
Και φυσικά, ο Καπράλος, ο πρόεδρος της ΕΟΕ και «αθάνατος» της ΔΟΕ, που δεν έριξε ούτε ένα τηλέφωνο στον Γερανό πρόεδρός της Τόμας Μπαχ, μπας και άλλαζαν τις φανέλες τους οι Σκοπιανοί και την ονομασία τους.
Έκανε, λέει, μία ομιλία στο Τόκιο κι εχυαρίστησε την ΔΟΕ που βοηθάει τις ομοσπονδίες.

Κι έλεγαν στην ελληνική αποστολή, «καλά ο πρόεδρος δεν θα πει καμιά κουβέντα για τους «Μακεδόνες».

Σιγά, μην έλεγε.
Ακούστε τι λέει ο δήμαρχος, ο αντιδήμαρχος και ο επικεφαλής της πόλης που φιλοξενούν τους Σκοπιανούς αθλητές.

https://logospellas.gr/Ειδήσεις/Πολιτική/αλέξη-κοτζιά-δένδια-καθίστε-και-απολα/?fbclid=IwAR3WigykPxN5XwQQUGnXZCOSt-VIPDRp3fo4jPLH8qNfFKIjmMli8makXlo

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>