«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΙΚΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΑΘΗΝΩΝ: ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ Η ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ – ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ !!

Ο ΤΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΝΙΚΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ Η ΜΗΝΥΣΗ

ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

Χθες το βράδυ, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, κατόπιν συνεννοήσεώς μου με τον Διευθυντή Ασφάλειας Αττικής, Υποστράτηγο Πέτρο Τζεφέρη, και δια ζώσης συνάντησης μαζί του, και με τον διευθυντή της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, κατέθεσα στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, μήνυση για συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, με βασικά εγκλήματα, αυτά των άρθρων 299 και 322 του Ποινικού Κώδικα, ήτοι για την με εξαπάτηση των πολιτών περιαγωγή τους σε κατάσταση στέρησης της ελευθερίας, και της ανθρωποκτονίας με δόλο.

Δεδομένου ότι η εγκληματική οργάνωση συνεχίζει μέχρι και σήμερα τη δράση της, η δράση αυτή συνιστά διαρκές έγκλημα και η αυτόφωρη διαδικασία, από την οποία ουδείς εκ των μηνυθέντων εξαιρείται (αυτόφωρο κακούργημα), δύναται να κινηθεί, και οι δράστες να συλληφθούν, ανά πάσα στιγμή, χωρίς χρονικούς περιορισμούς.

Η μήνυση στρέφεται κατά των :

-Κυριάκου Μητσοτάκη, Πρωθυπουργού.

-Βασιλείου Κικίλια, Υπουργού Υγείας.

-Παναγιώτη Αρκουμανέα, Προέδρου του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.).

-Σωτηρίου Τσιόδρα, Καθηγητή Ιατρικής ΕΚΠΑ – ΓΝΑ ΑΤΤΙΚΟΝ, Παθολόγου-Λοιμωξιολόγου, εκπροσώπου του Υπουργείου Υγείας για τον «νέο κορωνοϊό».

-Των μελών του Υπουργικού Συμβουλίου.

-Των διοικητών των εμπλεκομένων κατά τη ΜΗΝΥΣΗ νοσοκομείων.

-Των διευθυντών των κλινικών «Covid-19» των εμπλεκομένων κατά τη ΜΗΝΥΣΗ νοσοκομείων

-Των ιατρών και νοσηλευτών, εντός και εκτός των κλινικών Covid-19, των εμπλεκομένων κατά τη ΜΗΝΥΣΗ νοσοκομείων.

-Των μελών της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του Κορωνοϊού Covid-19.

-Των μελών της Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες.

-Των συνεργαζομένων με την εγκληματική οργάνωση εμπλεκομένων κατά τη ΜΗΝΥΣΗ ειδικών επιστημόνων, πέραν των μελών των ανωτέρω επιτροπών

-Βασιλείου Πλιώτα, Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

-Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου, Προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

-Των διευθυνόντων τις Εισαγγελίες, στην τοπική αρμοδιότητα των οποίων υπάγονται τα εμπλεκόμενα κατά τη ΜΗΝΥΣΗ νοσοκομεία.

-Των εμπλεκομένων κατά τη ΜΗΝΥΣΗ εισαγγελικών και δικαστικών λειτουργών.

-Των ιδιοκτητών, διευθυντικών στελεχών και δημοσιογράφων των εμπλεκομένων κατά τη ΜΗΝΥΣΗ Μ.Μ.Ε, των υπευθύνων της Εταιρείας FACEBOOK, στην έδρα της στο Δουβλίνο Ιρλανδίας και των συνεργατών τους στην Ελλάδα, και των μελών της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας (ΑΜΚΕ), με την επωνυμία “ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ”.

-ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ.

Η εγκληματική οργάνωση συγκροτήθηκε από τους Κυριάκο Μητσοτάκη, Βασίλη Κικίλια, Παναγιώτη Αρκουμανέα και Σωτήρη Τσιόδρα.

Το περιεχόμενο της μήνυσης, η οποία αριθμεί 4.311 σελίδες, αποδεικνύει την εφαρμογή από την εγκληματική οργάνωση πρωτοκόλλου θανάτου στα δημόσια νοσοκομεία αναφοράς, που ως σκοπό είχε, και εξακολουθεί να έχει, την εξόντωση ασθενών, προκειμένου να ενισχύσει την παράλληλη εφαρμογή του πρωτοκόλλου της απάτης σε βάρος του συνόλου των πολιτών, η οποία επίσης αποδεικνύεται με τη μήνυση που κατατέθηκε.

Αμφότερα τα πρωτόκολλα εφαρμόστηκαν, προς τον σκοπό της εφαρμογής του τελικού πρωτοκόλλου της εγκληματικής οργάνωσης, ήτοι αυτού του μαζικού εμβολιασμού, προς τον τελικό σκοπό όλων, την μαζική δολοφονία μέρους του πληθυσμού, στο πλαίσιο παγκοσμίου σχεδίου μείωσής του.

Η απόδειξη της εφαρμογής του τελικού πρωτοκόλλου θα γίνει στις άμεσες επόμενες δύο κινήσεις, οι οποίες θα ανακοινωθούν τις προσεχείς ώρες. Η δεύτερη θα περιλαμβάνει την πρώτη, υπό τη μορφή συμπληρωματικής μήνυσης, και θα κατατεθεί επίσης στη Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος.

Θα ακολουθήσει δημοσίευση με λεπτομέρειες της κατάθεσης της μήνυσης και του περιεχομένου αυτής.

Η ώρα να φύγει η κυβέρνηση των δολοφόνων έφτασε.

Πηγή

Το χειρότερο από όλα είναι ότι έρχεσαι στη ζωή με τον κωδικό (DNA)  που σού έδωσε ο Θεός και φεύγεις με άλλο  DNA τροποποιημένο, που ανήκει στον Rothschild (Εμβόλια Pfizer, Modernα)

 

Έχουν βγει φθηνά φάρμακα, ξεχάστε τα εμβόλια

 

 

ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ Προτείνεται να τα κρατήσετε στο αρχείο σας.

 

 1. Σας παρατίθεται ένα πολύ σπουδαίο έγγραφο, το οποίο είναι συμβατό με αυτά που ήδη γνωρίζουμε και με αυτά που περιμένουμε.

Το εμβόλιο για τον Covid 19 παρασκευάσθηκε με προδιαγραφές βιολογικού πολέμου και διεσπάρη ταυτόχρονα σε όλο τον κόσμο.

https://www.georgiouclub.gr/einai-o-koronoios-mia-koryfaia-istoria-apatis-i-trapezikos/

 

2, Σκοπός του Covid 19 είναι η τρομοκράτηση των μαζών η επιβολή εμβολιασμών, το σφράγισμα και ο έλεγχος των ανθρώπων η διακίνηση εκατομμυρίων αφρικανών,  η πολτοποίηση πολιτισμών και θρησκειών, η μείωση των πληθυσμών, η μετανθρώπιση του ανθρώπου. Ο μετάνθρωπος  που θα προκύψει θα είναι μία άβουλη, υποτακτική μάζα που θα επιζήσει όσο θα την χρειαστεί ο μεγάλος αδελφός.

Μακάριοι οι αμπόλιαστοι και αυτοί που έχουν πίστη. Το τέρας λέγεται Παγκόσμια Μαφία και εκπρόσωπος της στην Ελλάδα είναι η Ελληνόφωνη Κυβέρνηση. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΠΟ ΕΠΊΣΗΜΑ ΧΕΙΛΗ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ

ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ, ΠΤΩΧΕΥΣΗ, Αμερικανίς ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ Φιντς

 https://fb.watch/33H54biDqt/

 1. Σχετικά με την μετανθρώπιση σας παραθέτω ότι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή

https://aperopia.fr/category/metanthropismos/

 

 

 1. To παρακάτω είναι πολύ ενδιαφέρον για όσους θέλουν να πάρουν μια ιδέα τι παίζεται στο παρασκήνιο του συστήματος

 

https://www.georgiouclub.gr/to-paramythi-toy-koronoioy-kai-i-dolofonia-ekatommyrion-anthropon-i-trapezikos/

 

 

 1. Είναι ντροπή για τη Κυβέρνηση, για τον ιατρικό ερευνητικό κόσμο να αποκρύβει την αλήθεια

TO ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ Θα μας βάλουν το σφράγισμα  τσιπάκι

https://www.youtube.com/watch?v=Dh8aZuwG4Qc

 

 1. Στο δεύτερο εμβόλιο θα σας βάλουν το τσιπάκι

https://www.youtube.com/watch?v=1VJMRDz1494

 

 1. Γενετίστρια Alexandra H. Caude – Τι δεν θα σου …

https://drive.google.com/file/d/1_DAi5Ksa-wuE6LPJmzjCplWANfOWb0q9/view?usp=drive_web

 

Θέλουν να μας έχουν σαν κατοικίδια! Τσιόδρας: «Κάθε χρόνο θα σας εμβολιάζουμε – Ο κορωνοϊός ήρθε για να μείνει»

 

 1. ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΑΤΗΣ

Σας παραθέτω ένα πολύ σπουδαίο έγγραφο, το οποίο είναι συμβατό με αυτά που γνωρίζουμε και με αυτά που περιμένουμε.

Το εμβόλιο κατά του Covid 19 παρασκευάσθηκε με προδιαγραφές βιολογικού πολέμου και διεσπάρη ταυτόχρονα σε όλο τον κόσμο.

https://www.georgiouclub.gr/einai-o-koronoios-mia-koryfaia-istoria-apatis-i-trapezikos/

 1. Η Προσχεδιασμένη Πανδημία και οι Αυτουργοί της

Θούριος TV Έκανε πρεμιέρα στις 4 Σεπ 2020

https://www.youtube.com/watch?v=LfjWimrdhFY

10.ΑΝΤΩΝΊΟΥ

https://www.youtube.com/watch?v=lSy76CnOBJg

11.ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ (Περιλαμβάνει και τα 5G)

https://www.facebook.com/kamelia.marina.5/videos/1067813777067148/

 

0:37 / 31:19

 1. Κόλαφος του Ναυάρχου Νομικού Αντώνη Παπαντωνίου,

https://www.youtube.com/watch?reload=9&v=VnV0WQBR0jk&feature=share

 1. Ο Γεώργιος Παύλος στο ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

https://www.youtube.com/watch?v=PiBmKGbIwbw&feature=youtu.be

 1. Ο καθηγητής Luc Montagnier, κάτοχος βραβείου Νόμπελ ιατρικής, μιλάει για την παρανοϊκή κατάσταση που ζει η ανθρωπότητα σήμερα

http://arxaiaithomi.gr/2020/09/19/%ce%b5%ce%b3%cf%8e-%ce%b8%ce%b1-%ce%b1%ce%bd%ce%b5%ce%b2%ce%ac%ce%b6%cf%89-%cf%8c%ce%bb%ce%bf%cf%85%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%8d%cf%82-%cf%80%ce%bf%cf%85/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>