«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Πατριώτες, Ελληνίδες Έλληνες!

ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ

Πατριώτες, Ελληνίδες Έλληνες, έκατσα και κατέγραψα πόσοι μας ζητούν καθημερινά να συμμετέχουμε στις διάφορες εξαγγελίες τους??????????????????

Όλες πατριωτικές??????????????

Ξέρεται τι μου θύμισε;;;;

Αυτό που όταν φωνάζεις πρόεδρε σε μια πλατεία και γυρνούν όλοι και κοιτάνε ποιος τους φωνάζει!!!!!!!!!!!

Να γιατί δεν θα ελευθερωθούμε, να γιατί δεν θα κάνουμε τίποτα, ο κάθε σωτήρας κάνει το ντεμπούτο του και μας καλεί να τον προωθήσουμε!!!!!!!!!!!

Πότε θα καταλάβουμε και θα αντιδράσουμε;;;;

Δεν πάμε σε κανένα, θα πάμε μόνο σε πανελλαδική και οικουμενική συγκέντρωση στο σύνταγμα, με την ελπίδα και καλή προετοίμασα να είμαστε πάνω από τρία εκατομμύρια!!!

Τότε να είσαστε σίγουροι ότι θα νικήσουμε!

Πετάξτε στον Καιάδα τους σωτήρες.

Αυτό δεν είναι τυχαίο, το σύστημα τους αφήνει να διασπούν την ραχοκοκαλιά του λαού.

Πως γίνετε όλοι αυτοί να είναι πατριώτες, να έχουν υποτίθεται την ίδια απαίτηση για την πατρίδα και να μην είναι μαζί σε μια γροθιά;;;;;

Είναι ψεύτες, είναι κάλπικοι, απομονώστε τους, δεν θέλουμε αρχηγούς, πατριωτική αγάπη θέλουμε, ανεξάρτητα τι επάγγελμα κάνεις, να δείχνεις ότι πρώτα από όλα είσαι παιδί της Ελλάδος και για αυτή θα αγωνιστής ισότιμα με τους πατριώτες σου.

Πατριώτες και πατριώτισσες μην φτιάχνουμε χίμαιρες, ψεύτικες ελπίδες, φυτευτούς αρχηγούς με προσωπικές φιλοδοξίες.

Ο λαός σήμερα θέλει μια μετακλητή ολιγομελή επιτροπή, για έναν αγώνα με ένα αίτημα, (φύγετε τώρα πριν σας δικάσουμε με συνοπτικές διαδικασίες), αυτό να είναι το έτοιμα και το μόνο λάβαρο η ελληνική σημαία!

Ούτε σταυροί και εικόνες, ούτε φεϊγβολάν  και πλακάτ κομματικά, αυτά διχάζουν δεν ενώνουν, δεν είναι όλοι με τις ίδιες ιδεολογίες, ούτε με τα ίδια θρησκευτικά πιστεύω.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>