«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Το τέρας έδωσε εντολή για εμφύλιο, όποιος δεν το βλέπει, η εθελοτυφλεί, ή είναι προδότης;

ΔΙΠΛΟ ΚΑΝΤΡΟ ΒΒ

Εάν δεν κάνουμε τίποτα τώρα, όχι αύριο, δεν υπάρχει επιστροφή από την φρίκη που μας ετοιμάζουν.

 Μας οδηγούν σε εμφύλιο και ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες του, αν θα είναι με τους φονιάδες και εργαζόμενος, ή με τον καταδικασμένο λαό και άνεργος;

Σε προσωπικό επίπεδο αν μου στερήσουν ένα μήνα την σύνταξη σημαίνει θάνατος Άρρωστος εγώ και η γυναίκα μου και μια σύνταξη πείνας, δηλαδή εχθρική πράξη και οφείλω να ανταποδώσω σε αυτόν που είναι κοντύτερα σε μένα.

Και στην δική μου κατάσταση είναι χιλιάδες, ποιος θα πατήσει το κουμπί του θανάτου μου, όχι ποιος έδωσε εντελή;;;;

Εδώ πλέον δεν υπάρχουν αισθήματα και ανθρωπιές, όταν κάποιος δέχεται να είναι ο εκτελεστής μου ανεξάρτητα από πού έρχεται η εντολή, ή εντολή είναι αντισυνταγματική.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο

Να αρνηθεί, να κάνουν συμβούλιο μεταξύ τους οι υπάλληλοι και να αρνηθούν τέτοιες αντισυνταγματικές εντολές.

Φωνάζουν ότι είναι Έλληνες και ζουν την νιρβάνα της δουλικότητας! Και ο χάρος κλαδεύει ανενόχλητος.

Η τέλεια δικτατορία θα έχει την εμφάνιση της δημοκρατίας.

Με πολλούς νόμους και πολλούς παράνομους.

Μια φυλακή χωρίς τοίχους στην οποία οι κρατούμενοι δεν θα ονειρεύονται να δραπετεύσουν.

Θα ζουν όσο ζουν μετά το δηλητήριο στο σώμα τους την νιρβάνα του καναπέ.

Ένα σύστημα δουλείας όπου χάρη στην κατανάλωση και τη διασκέδαση, με προνόμια λόγο βλακείας και δειλίας, εναντίον των συμπολιτών τους.

Οι δούλοι θα αγαπήσουν τη δουλεία τους.

Θα ζουν στην νιρβάνα της προδοσίας, ως οι εκλεκτοί.

Ο εμφύλιος επανέρχεται με δόξα και τιμή δριμύτερος και ποιο φρικιαστικός, ίσως να μην μείνει κανένας να τον περιγράψει.

Πολύ θα ήθελα να σου δώσω περισσότερες εξηγήσεις, αλλά δεν υπάρχει ο χρόνος.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>