«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Συμπολίτες & συμπολίτισσες!

00001201

Όπως θα είδατε τα πουλημένα ΜΜΕ εστίαζαν σε κάτι γραφικούς και στον Κασιδιάρη, προσπαθούν να πολιτικοποιήσουν τον Αγνώ αγώνα μας, τον λοιδορούν και δε δείχνουν τον όγκο της εκδήλωσης, προσπαθούν να μας διχάσουν, να μας κουράσουν.

Έτσι γίνεται πάντα δυστυχώς.

Αφού δεν μπορούμε να είμαστε 3 εκατομμύρια στο σύνταγμα να το τελειώσουμε μια και έξω, θα πρέπει να αλλάξουμε τακτική.

Είμαστε η πλειοψηφία, για αυτό ανεξάρτητα με τους αγώνες στις πλατείες, το βάρος πρέπει να δοθεί στους χώρους εργασίας, εκεί να οργανωθούμε και να τους κτυπάμε με τα δικά τους όπλα, αδρανοποιούμε τις εντολές τους, βοηθάμε τους ανεβολιστους στα εμπόδια που τους βάζουν και πολλά άλλα.

Προς θεού μην μας διχάσουν, μην μας κουράσουν, ο αγώνας αυτός είναι θέμα ζωής και θανάτου.

Το τέρας έδωσε εντολή για εμφύλιο, όποιος δεν το βλέπει, η εθελοτυφλεί, ή είναι προδότης;

Εάν δεν κάνουμε τίποτα τώρα, όχι αύριο, δεν υπάρχει επιστροφή από την φρίκη που μας ετοιμάζουν.

 Μας οδηγούν σε εμφύλιο και ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες του, αν θα είναι με τους φονιάδες και εργαζόμενος, ή με τον καταδικασμένο λαό και άνεργος; Βρείτε τους γιατρούς που δεν είναι επίορκοι, τους υπαλλήλους που είναι αληθινοί Έλληνες, αφήστε έξω τα πολιτικά και θρησκευτικά, όποτε τους συμφέρει κάνουν λόγο για τον διωγμό των χριστιανών και όποτε δεν τους συμφέρει είναι γραφικοί με τους σταυρούς και τις εικόνες;;;

Δεν είμαστε τίποτα άλλο από ανεβολιαστοι, είμαστε αγωνιστές για την ζωή μας και των ποδιών μας.

Είμαστε σε συμπαράσταση σε αυτούς που είτε από εκβιασμό, είτε από άγνοια εμβολιάστηκαν, τους θέλουμε μαζί μας να τους βοηθήσουμε και να μας βοηθήσουν.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>