«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Έτσι οι αριστεροί διανοούμενοι γιορτάζουν τον ολοκληρωτισμό του εμβολιασμού

Vera Lengsfeld 31 Μαΐου 2021 πηγή: Shutterstock

Ο πληθυσμός λαχταρά τον εμβολιασμό σαν να ήταν η ανακούφιση από έναν εφιάλτη.

Ελπίζει να ξανακερδίσει την παλιά της, συγκριτικά ανέμελη ζωή μέσω της υπακοής στον εμβολιασμό.

Η Βέρα Λένγκσφελντ πιστεύει ότι αυτό είναι λάθος.

Εάν δεν έχετε παρατηρήσει ότι τα παλιά μέσα ενημέρωσης και η πολιτική έχουν δημιουργήσει ένα ανεπίσημο καρτέλ, θα πρέπει να ρίξετε μια προσεκτική ματιά στην τελευταία στήλη του δημοσιογράφου Spiegel.

Ο Lobo ανακοινώνει τι σύντομα θα εκτελεστεί πολιτικά: Ο αποκλεισμός των ανθρώπων που είναι υγιείς και (προς το παρόν) δεν θέλουν να εμβολιαστούν επειδή επί του παρόντος υπάρχουν λίγες γνώσεις σχετικά με το εάν η ιατρική αρχή ότι η θεραπεία δεν πρέπει να είναι πιο επιβλαβής από την ασθένεια, στην οποία εφαρμόζονται εμβολιασμοί κορώνας.

Οποιοσδήποτε σκεπτικισμός σχετικά με τους εμβολιασμούς υποβιβάζει αλαζονικά τον Λόμπο στο βασίλειο των θεωριών συνωμοσίας.

Χωρίζει τη χώρα σε μια καλή και κακή πλευρά: “Το ένα βασίζεται σε επιστημονική συναίνεση, αλληλεγγύη και κουβέρτα, το άλλο συχνά βασίζεται σε αμφίβολες, εσωτερικές πηγές ή προπαγάνδα” Ποια είναι η “επιστημονική συναίνεση” όπως ισχυρίζεται ο Λόμπο εδώ;

Στην πραγματικότητα, βασίζεται στον αποκλεισμό όλων, ανεξάρτητα από το αν είναι βάσιμες, διαφωνούμενες απόψεις.

Όποιος δεν είναι έτοιμος να υποστηρίξει την τακτική τρόμου Corona δεν θα ακουστεί, ούτε από την πολιτική ούτε από τα μέσα ενημέρωσης.

Αλληλεγγύη?

 Τι έχει να κάνει με την αλληλεγγύη όταν μια ολόκληρη γενιά στερείται επαφής μεταξύ τους και στερείται σχολικής φοίτησης για να προστατεύσει εκείνους άνω των 80 που πλήττονται κυρίως;

 Και τι σχέση έχει αυτή η «προστασία» με την αλληλεγγύη όταν οι ηλικιωμένοι αναγκάζονται σε απομόνωση στα σπίτια τους και πρέπει να πεθάνουν χωρίς συγγενή να τους παρηγορήσει και να τους συνοδεύσουν;

Πού είναι η αλληλεγγύη με τους εστιάτορες, τους ξενοδόχους, τους λιανοπωλητές που κρυώνουν ψυχρά με κλεισίματα και παράλογους κανονισμούς μετά το φερόμενο «άνοιγμα»;

Πού είναι η αλληλεγγύη με τους αισθητικούς, τους ποδίατρους, τις σερβιτόρες και άλλους υπαλλήλους των αυθαίρετων κλειστών εταιρειών, οι οποίοι τώρα είχαν να κάνουν με τις βραχυπρόθεσμες παροχές εργασίας για περισσότερο από μισό χρόνο, η οποία υπολογίζεται σύμφωνα με τον εξαιρετικά βασικό μισθό τους.

 Ναι, ο πληθυσμός έχει βαρεθεί και λαχταρά τον εμβολιασμό σαν να γινόταν από έναν εφιάλτη.

Ελπίζει να ξανακερδίσει την παλιά της, συγκριτικά ανέμελη ζωή μέσω της υπακοής στον εμβολιασμό. ‘

Αυτό είναι λάθος.

Μέσα σε ένα χρόνο, βιώσαμε μια ριζική αλλαγή στην πολιτική πορεία: από την αρχική υπόσχεση να επανεξετάσουμε μόνιμα την αναγκαιότητα των περιορισμών στα θεμελιώδη δικαιώματα και να τους αντιστρέψουμε αμέσως στην απόσυρση των θεμελιωδών δικαιωμάτων ως μόνιμο κράτος που δεν δικαιολογείται πλέον αλλά διατηρείται με κάθε είδους πρόσχημα.

Εάν οι άνθρωποι τολμούν να αναζωογονήσουν την παλιά πόλη με την παρουσία τους, όπως συνέβη στο Whitsun στο Ντίσελντορφ, η διοίκηση της πόλης θα εκδώσει μια εντολή που θα περιορίσει τη διαμονή τους στην παλιά πόλη και καθιστά υποχρεωτική τη χρήση μάσκας σε εξωτερικούς χώρους.

Ερχόμαστε στην κακή πλευρά, η οποία φέρεται να βασίζεται σε “αμφίβολες, εσωτερικές πηγές ή σε προπαγάνδα”.

Ότι το Lobo Propaganda βρίσκεται σε αυτήν τη σελίδα είναι σχεδόν αστείο αφού έχουμε εκτεθεί σε εκτεταμένη προπαγάνδα κορώνας από την πολιτική και τα παλιά μέσα ενημέρωσης για πάνω από ένα χρόνο.

 Ξεκινά με την πρωινή αναφορά των φερόμενων «νέων λοιμώξεων», η πλειονότητα των οποίων έχει δοκιμαστεί θετικά χωρίς συμπτώματα και δεν τελειώνει με τα βραδινά ειδικά προγράμματα για την «κατάσταση της Κορώνας», γιατί ακόμη και τη νύχτα προτείνεται σε κάθε ευκαιρία να κάποιος βρίσκεται σε θανατηφόρο κίνδυνο, το σύστημα υγείας θα καταρρεύσει ανά πάσα στιγμή.

 Αυτή η προπαγάνδα είναι τόσο δυνατή που ακόμη και μετά από ένα χρόνο πολλοί άνθρωποι δεν το παρατηρούν

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι υπάρχουν ουρές μπροστά από τα κέντρα εμβολιασμού.

Όσον αφορά τις «αμφίβολες, εσωτερικές» πηγές, είναι αλήθεια ότι ο Λόμπο αποκλείεται κατ ‘αυτόν τον τρόπο επειδή δεν ταιριάζει στο σχέδιό του.

 Το 2009 σημειώθηκε γρίπη των χοίρων στη Γερμανία.

Εκείνη την εποχή, επίσης, αναφορές πανικού υποδηλώνουν ότι ο πληθυσμός πρέπει να «προστατευθεί» με έναν νέο τύπο εμβολίου, το Pandemrix, το οποίο εγκρίθηκε χωρίς τις προκαθορισμένες μελέτες σχετικά με τις επιδράσεις και τις παρενέργειές του.

 Παρεμπιπτόντως, διαδόθηκε από τους ίδιους ανθρώπους που είναι και πάλι το μαστίγιο σήμερα: Καθηγητής Drosten, RKI et tutti quanti.

Σύντομα ανακάλυψε ότι μία από τις πιθανές παρενέργειες ήταν η ναρκοληψία, γνωστή ως ασθένεια ύπνου, η οποία εμποδίζει τους ανθρώπους να ζήσουν μια φυσιολογική ζωή.

 Οι εμβολιασμοί σταμάτησαν ήσυχα, η κυβέρνηση έπρεπε να καταστρέψει δόσεις εμβολιασμού αξίας 230 εκατομμυρίων ευρώ.

 Οι Drosten και Co. δεν ζήτησαν ποτέ συγγνώμη για τις πράξεις τους, αλλά είναι και πάλι κυβερνητικοί σύμβουλοι και δείχνουν καθημερινά ότι δεν έχουν μάθει από τα λάθη τους.

 Πρέπει να εμπιστευτείτε αυτούς τους ανθρώπους;

Το ότι η Γερμανία δεν διαπράττει τόσο θανατηφόρα λάθη μόνο δεν είναι παρηγοριά.

 Οι διαδικασίες έγκρισης που θεσπίστηκαν μετά το σκάνδαλο θαλιδομίδης αναστέλλονται παγκοσμίως.

Καμία από τις ιατρικές μελέτες που αναφέρονται επί του παρόντος δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο οι νέοι εμβολιασμοί να έχουν επικίνδυνες συνέπειες κατά τη διάρκεια του εδάφους που είναι πέρα ​​από τη χρησιμότητά τους.

Οι πολιτικοί ασκούν επί του παρόντος πίεση για εμβολιασμό παιδιών από την ηλικία των 12 ετών.

Με αυτόν τον τρόπο, απορρίπτει τις ανησυχίες της Επιτροπής Κρατικών Εμβολιασμών, την οποία δημιούργησε και, για καλό λόγο, δεν μπόρεσε ακόμη να κάνει τον εαυτό της να κάνει μια σύσταση εμβολιασμού για τα παιδιά.

Γιατί η πολιτική, η οποία υποτίθεται ότι ακούει πάντα την επιστήμη, κτυπάει αυτόν τον κρύο υποχρεωτικό εμβολιασμό;

 Κανείς δεν μπορεί παρά να πάρει την εντύπωση ότι οι εμβολιασμοί πρέπει να γίνουν προκειμένου να καλυφθεί η ανικανότητα των πολιτικών.

 Στην αρχή της κρίσης της Κορώνας, τα παλιά μέσα ενημέρωσης γιόρτασαν ότι το κράτος είχε τώρα την πρωτοβουλία.

Από τότε, η διοίκηση της Corona χαρακτηρίζεται από μια σειρά βλαβών που είναι συγκρίσιμες με εκείνες του αεροδρομίου του Βερολίνου.

Εν τω μεταξύ, η ανικανότητα έχει το λόγο στην πολιτική και στους κρατικούς θεσμούς.

Η Γερμανία, που ήταν κάποτε παγκόσμιος πρωταθλητής στον οργανισμό, δεν μπορεί πλέον να κάνει μια απλή προμήθεια μάσκας.

Χάρη σε δημοσιογράφους όπως ο Lobo οι πολιτικοί και οι αρχές μπορούν να συνεχίσουν να ασχολούνται.

 Τα παλιά μέσα ενημέρωσης έχουν μετατραπεί σε ανεπίσημους κυβερνητικούς εκπροσώπους και σε μεγάλο βαθμό εγκατέλειψαν τη δημοκρατική τους εντολή να ελέγχουν την εκτελεστική εξουσία.

Η στήλη του Lobo είναι ένα παράδειγμα που μπορεί να φτάσει μέχρι να ανακοινώσει τι θα μπορούσε σύντομα να εκτελεστεί πολιτικά:

Αυξημένη οικονομική πίεση «σε εταιρείες και ιδρύματα ανοιχτά στο κοινό […] που αποτελούν ένα καλό μέρος της ελεύθερης κυκλοφορίας του κοινού: καφετέριες, εστιατόρια, καταστήματα, πάροχοι μεταφορών, κινηματογράφοι, κομμωτές, στούντιο γυμναστικής και κάθε είδους άλλα υπηρεσίες όπως εκδηλώσεις.

 Πολλά από αυτά τα μέρη που σχετίζονται με το αίσθημα της ελευθερίας έχουν μια μορφή δικαιώματος κατοικίας και μπορούν επομένως (πιθανώς) να περιορίσουν νομικά τις υπηρεσίες τους σε εμβολιασμένα άτομα που είναι πολύ δύσκολο για τους εργαζόμενους να απορρίψουν ».

Οι απορρίψεις εμβολιασμού θα θεωρηθούν σύντομα ως μόνιμος κίνδυνος επανεμφάνισης και ως προσωπική απειλή από εκείνους που έχουν πραγματικά εμβολιαστεί πλήρως.

Ως εκ τούτου, η κοινωνική πίεση στους μη εμβολιασμένους όχι μόνο αυξάνεται, αλλά παραμένει και μακροπρόθεσμα ».

Στο τέλος των προβληματισμών του, ο Λόμπο καθιστά σαφές ότι δεν θα εμποδίσει αυτόν τον γενναίο νέο κόσμο του ολοκληρωτισμού του εμβολιασμού, τον οποίο έχει ονομάσει «ψυχρό υποχρεωτικό εμβολιασμό».

«Ως μέρος της εμβολιασμένης πλειοψηφίας, ωστόσο, πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε αρκετά ειλικρινείς για να αναφέρουμε την απαίτηση κρύου εμβολιασμού ως τέτοια και να μην προσποιούμαστε τραγουδώντας αξιολύπητα τραγούδια ελευθερίας και εθελοντικούς ύμνους που οι μη εμβολιασμένοι άνθρωποι δεν έχουν κανένα μειονέκτημα να φοβούνται.

Επειδή θα έχουν μειονεκτήματα.

Ωστόσο, δεν μπορώ να πω ότι θα ήθελα να το πολεμήσω με υπερβολική φήμη ».

https://www.theeuropean.de/vera-lengsfeld/die-neue-nach-corona-welt-zwischen-impf-totalitarismus-und-kaltem-impfzwang/

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>