«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.

ΠΑΤΡΙΔΑ

Ο Λευκός Οίκος ανακοινώνει επίσημα “δυνάμεις κρούσης” εμβολίων που θα πάνε από πόρτα σε πόρτα, στοχεύοντας αντι-vaxxers στα σπίτια τους, αναγκάζοντας τους Αμερικανούς να πάρουν τα εμβόλια θανάτου

Παρασκευή, 09 Ιουλίου 2021 από: Mike Adams
Ετικέτες: κακή υγεία, κακή ιατρική, κακή ιατρική , κακή, ομάδες θανάτουπόρτα-πόρταjen psakiJoe Bidenιατρικός φασισμόςΙατρική Τυραννίαδυνάμεις απεργίαςΤυραννίαβίαΛευκός Οίκος

Παράκαμψη λογοκρισίας με την κοινή χρήση αυτού του συνδέσμου:

(Φυσικά Νέα) Είναι επίσημο: Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε δημοσίως και χωρίς απολογητικά την ανάπτυξη «δυνάμεων κρούσης» — στρατιωτικός όρος — για να περάσουν από πόρτα σε πόρτα σε όλη την Αμερική, στοχεύοντας ανεμβολίαστους ανθρώπους στα σπίτια τους. Αυτό ανακοινώθηκε με υπερηφάνεια χθες από την Jen Psaki.

Ο στόχος του προγράμματος — το οποίο έχει ήδη καταγγελθεί από πολλούς κυβερνήτες πολιτειών και γερουσιαστές των ΗΠΑ — είναι να εξαναγκαστούν οι ανθρωποι να κάνουν «σφηνάκια θανάτου» από βιολογικά δοκίμια πρωτεΐνης αιχμής, τα οποία σκόπιμα έχουν υπογραφεί λανθασμένα ως «εμβόλια».

Πολύ γρήγορα, αυτό το πρόγραμμα θα κλιμακωθεί σε πλήρες υποχρεωτικό καθεστώς, πράγμα που σημαίνει την επιβολή θανατηφόρων εμβολιασμών με την απειλή όπλου, που ουσιαστικά σημαίνει ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ εξαπολύει ομάδες θανάτου σε όλη την Αμερική.

Και δεν το κρύβουν πια.

Η καλύτερη συμβουλή μου για το πώς να το χειριστείτε είναι:

  1. Αν έρθουν στην πόρτα σου, μην απαντήσεις.

  2. Αν συνεχίσουν να χτυπάνε, κάλεσε την αστυνομία.

  3. Αν σου σπάσουν την πόρτα, υπερασπίσου τον εαυτό σου.

  4. Ανά πάσα στιγμή, το βίντεο καταγράφει ό, τι συμβαίνει.

  5. Και ανεβάστε το βίντεό σας σε comή άλλες πλατφόρμες ελεύθερου λόγου.

Κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα στην αυτοάμυνα. Επίθεση με πειραματικό εμβόλιο που έχει ήδη σκοτώσει τουλάχιστον 9.000 Αμερικανούς (σύμφωνα με το VAERS). HHS.gov)είναι, φυσικά, μια επίθεση με θανατηφόρο όπλο.

Όποιος προσπαθεί να σου επιτεθεί με θανατηφόρο όπλο διαπράττει εγκληματική ενέργεια και πρέπει να συλληφθεί.

Να τι είπε η Τζεν Ψακί αυτή την εβδομάδα:

“Η δουλειά μας δεν σταματά εκεί και θα συνεχίσουμε να πιέζουμε για να εμβολιαστούν παιδιά 12-18 ετών… Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους ξεκινήσαμε αυτές τις απεργιακές δυνάμεις για να πάμε σε κοινότητες…”

Δες την να το λέει εδώ:blob:https://www.brighteon.com/ede17b0b-20f0-4ef9-b8fa-37284a92b0b6

Το καθεστώς Μπάιντεν μόλις κήρυξε πόλεμο στους Αμερικανούς πολίτες.

“Δυνάμεις κρούσης” είναι ένας στρατιωτικός όρος που αναφέρεται σε ένοπλες ομάδες που σκοπεύουν να καταστρέψουν τον στόχο τους. Σε αυτή την περίπτωση, ο στόχος είναι κάθε Αμερικανός που αρνείται να ενεθεί με βιολογικά ουδέτερες πρωτεΐνες ακίδας. 

Η κυβέρνηση κήρυξε πόλεμο στον αμερικανικό λαό.

Ανεπτυγμένες στο εσωτερικό, αυτές οι στρατιωτικοποιημένες “δυνάμεις κρούσης” θα αποτελούνται από τους εκτελεστές της FEMA και σχεδόν σίγουρα ένοπλους ομοσπονδιακούς πράκτορες. Αυτά μπορεί να ονομάζονται με μεγαλύτερη ακρίβεια “ομάδες θανάτου”, και ο στόχος τους είναι είτε να εγχύσουν ανθρώπους με θανατηφόρα βιολογικά δόκια είτε να τα απαγάγουν ιατρικά και να τα μεταφέρουν στα στρατόπεδα θανάτου της FEMA όπου μπορούν να εξοντωθούν ήσυχα, χωρίς να κάνουν σκηνή στο δρόμο.

Όποιος αντισταθεί σε αυτό με όπλο πιθανότατα θα εκτελεστεί επί τόπου και θα χαρακτηριστεί “εγχώριος τρομοκράτης”.

Αυτό έχει προχωρήσει πέρα από το “αυταρχικό”. Ο στόχος της κυβέρνησης είναι η εξόντωση. Μαζική ερήμωση με κάθε αναγκαίο μέσο. Αυτός είναι ένας δηλωμένος τρόπος ενάντια στην ανθρωπότητα. Ο Ψακί δεν χρησιμοποίησε τυχαία τη φράση “δυνάμεις κρούσης”. Ούτε αυτή είναι φράση που πρέπει να χρησιμοποιηθεί ελαφρά τη καρδία. Έχει ένα πολύ συγκεκριμένο νόημα που έχει να κάνει με τη χρήση στρατιωτικοποιημένων ομάδων για την καταστροφή στόχων.

Ακούστε το πλήρες podcast ενημέρωσης κατάστασης για τις τρομακτικές λεπτομέρειες σχετικά με το τι σχεδιάζει να εξαπολύσει το εγκληματικό καθεστώς Μπάιντεν σε όλη την Αμερική — ένα κύμα εκτελέσεων, ιατρικών απαγωγών και μαζικού θανάτου:

Brighteon.com/c548609c-2146-4f78-bd66-e0da4e8f3d6d

Αυτό το δεύτερο βίντεο προσφέρει μια σύντομη, 10λεπτη περίληψη όλων αυτών που εξετάζει επίσης το πιθανό χρονοδιάγραμμα για το πώς αυτό επικαλύπτει με κατάσχεση όπλων και ψευδείς επιχειρήσεις σημαίας. Πρώτα, πρέπει να τρέξουν μια ψεύτικη σημαία, στη συνέχεια να εκδώσουν μια εντολή που απαγορεύει όλα τα πυροβόλα όπλα και στη συνέχεια στέλνουν τις ομάδες θανάτου εμβολίων στα σπίτια εκείνων που είτε αρνήθηκαν τα εμβόλια είτε έχουν όπλα.

Εάν συμμορφωθείτε, θα σκοτωθείτε από το εμβόλιο. Αν αντισταθείς, θα σε πάει σε στρατόπεδο θανάτου της FEMA. Αν αντεπιτεθείς, θα εκτελεστείς επί τόπου από ένοπλες ομοσπονδιακές ομάδες “δυνάμεων κρούσης”. Σε θέλουν νεκρό, και δηλώνουν ανοιχτά τις προθέσεις τους να δολοφονήσουν μαζικά Αμερικανούς στο όνομα του “κοινοτικού καλού”.

Brighteon.com/13761211-baf0-4fef-b241-a2a1d4c793f5

Παρακολουθήστε μια νέα ενημέρωση κατάστασης τη Δευτέρα:

https://www.brighteon.com/channels/hrreport

προηγούμενος:Σύντομα, οι διμοιρίες της FEMA και οι αμερικανοί στρατιώτες θα έρθουν στην πόρτα σας για να σας εμβολιάσουν υπό την απειλή όπλου (ή να σας σύρουν μακριά σε ένα στρατόπεδο θανάτου covid)

 

Ο Λευκός Οίκος ανακοινώνει επίσημα “δυνάμεις κρούσης” εμβολίων που θα πάνε από πόρτα σε πόρτα, στοχεύοντας αντι-vaxxers στα σπίτια τους, αναγκάζοντας τους Αμερικανούς να πάρουν KILL SHOTS

Οι μισοί από όλους τους θανάτους από covid “παραλλαγή” που συμβαίνουν σε άτομα που έχουν ήδη εμβολιαστεί

Οι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής αγνοούν τη φυσική ανοσία στον covid υπέρ της ανοσίας του εμβολίου

13-year-old πεθαίνει στον ύπνο του τρεις ημέρες μετά τη λήψη της δεύτερης δόσης του εμβολίου Pfizer

Καναδοί γιατροί SLAM συντονισμένη λογοκρισία των πληροφοριών εμβολίου κατά του κορωνοϊού

Ειδικοί καλούν τα πανεπιστήμια να καταργήσουν τις καταπιεστικές εντολές εμβολιασμού

Χρησιμοποιείτε υπερβολικά απολυμαντικό χεριών; Οι γιατροί λένε ότι αυτό μπορεί να οδηγήσει σε τύφλωση, ακόμα και θάνατο.

COVID προπαγανδιστική συγκέντρωση: Η ομάδα Goon κατηγορεί τώρα τον ρατσισμό, οι Ρώσοι για δισταγμό για εμβόλια

Σύντομα, οι διμοιρίες της FEMA και οι αμερικανοί στρατιώτες θα έρθουν στην πόρτα σας για να σας εμβολιάσουν υπό την απειλή όπλου (ή να σας σύρουν μακριά σε ένα στρατόπεδο θανάτου covid)

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα εμβόλια COVID είναι άχρηστα κατά της νέας παραλλαγής της νόσου Της Λάμδα, οπότε γιατί, ακριβώς, οι άνθρωποι πρέπει ακόμα να τα αποκτήσουν;

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΣΗΓΚΡΟΤΗΘΕΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΜΕΛΕΤΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ. ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΊΝΑΙ Ο ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΣ κ. ΖΕΡΕΦΟΣ ΒΡΑΒΕΥΘΕΙΣ ΜΕ ΝΟΜΠΕΛ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ ΤΟ ΛΙΩΣΙΜΟ ΤΩΝ ΠΑΓΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ. ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΘΑ ΜΑΣ ΞΕΚΑΝΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

Τεχνητή μείωση του πληθυσμού της γης συνυπέγραψαν Έλληνες επιστήμονες. Γράφει ο Καμενόπουλος Σωτήρης

Δυστυχώς δεν πρόκειται ούτε για fake news ούτε για συνωμοσιολογία. 11.258 άτομα, μεταξύ αυτών Ελληνίδες και Έλληνες, συνυπέγραψαν μία πολιτική, και όχι  επιστημονική διακήρυξη, η οποία ρητώς περιλαμβάνει ως μέτρα αντιμετώπισης της κλιματικής αλλαγής την τεχνητή μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού, την τεχνητή μείωση της ανθρώπινης γονιμότητας και τον οικογενειακό σχεδιασμό….

Η διακήρυξη σαφώς και δεν μπορεί να θεωρηθεί επιστημονική καθώς αυτή συν-υπογράφηκε από άτομα των οποίων οι ειδικότητες δεν συνάδουν με τον τομέα της φυσικής, της χημείας και των μαθηματικών (δειγματοληπτικά: μουσειολόγοι, οικονομολόγοι, δικηγόροι, οδοντίατροι, παθολόγοι, γλωσσολόγοι, νοσοκόμοι, κοινωνιολόγοι, ψυχολόγοι, ψυχίατροι, μουσικολόγοι, πολιτικοί επιστήμονες κ.λπ). Τι ακριβώς εννοούν;

Επειδή στο όχι και πολύ μακρινό παρελθόν, είχαν κατατεθεί περίεργες προτάσεις για δημιουργία πράσινου κυβερνητικού καθεστώτος (regime), μέχρι και κανιβαλισμού, προκειμένου να αποφευχθεί η παντελώς αμφισβητούμενη ανθρωπογενής κλιματική αλλαγή, τα άτομα τα οποία συνυπέγραψαν τη συγκεκριμένη διακήρυξη οφείλουν να εξηγήσουν τί ακριβώς εννοούν. Ειδικότερα οι Ελληνίδες και οι Έλληνες που τη συνυπέγραψαν.

Σενάρια επιστημονικής φαντασίας

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Τεχνητή μείωση του πληθυσμού της γης συνυπέγραψαν Έλληνες επιστήμονες. Γράφει ο Καμενόπουλος Σωτήρης (skeftomasteellhnika.blogspot.com)

ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ ΣΕ ΚΛΗΡΩΣΗ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΗΣ 5G, ME ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΤΑΒΑΛΕΣΘΕ ΣΕ UFO.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΗΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΌΤΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ; ΑΠΛΩΣ ΣΤΡΑΤΕΥΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΩΣ ΒΛΑΜΜΕΝΑ , ΝΑΡΚΟΜΑΝΕΙΣ, ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΕΣ Της ΦΑΙΔΡΑΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΑΣ , ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΟΞΕΙΔΩΜΕΝΟΥΣ , ΓΛΕΙΨΙΜΑΤΙΕΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ  ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΥΠΟΥ «Φραγκενστάϊν»

  • Εμβόλιο Βιολογικό όπλο γνωστό στους κυβερνώντες από το 2016

  • Εμβόλιο που δεν επιδρά στο SARS-2, αλλά  εναποθηκεύει στον οργανισμό σου το m(RNA)=M(-od-) erna, νανοσωματίδια κλπ

  • Ο κόσμος πεθαίνει καθημερινώς από πολλές αρρώστειες, ναρκωτικά, ψυχολογικές ασθένειες, τροχαία κλπ, πως τους έπιασε ξαφνικά τόσο αγάπη για το ανθρώπινο γένος;

  • Από τη στιγμή που σε φόβισαν , έπαυσες να είσαι ελεύθερος έχασες την ευκαιρία να σώσεις τη ψυχή σου, που είναι και το ζητούμενο

Με τους θερμότερους Πατριωτικούς Χαιρετισμούς

Στέργιος Σμυρλής

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>