«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Δείτε παρακάτω γιατί πληρώνονται τα πουλημένα και προδοτικά ΜΜΕ για να σε σκοτώσουν! Όλα και όλοι οι κατάλογοι είναι 100% ψέματα! Για να πει ο κόσμος, έλα μωρέ αυτοί ηλίθιοι είναι που το έκαναν;;; ΝΑΙ είναι Ηλίθιοι, διότι τρομοκρατήθηκαν και έκαναν ένα φρικτό έγκλημα στο εαυτό τους.

Ο ΤΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

Αυτός είναι ο χάρτης των ανεμβολίαστων Ελλήνων

Οκτώ στους δέκα νέους ηλικίας 18-24 ετών δεν έχουν εμβολιαστεί πλήρως.

Το ίδιο ισχύει για ένα στα δύο άτομα ηλικίας 25-49 ετών.

Το μεγάλο καμπανάκι όμως χτυπάει για την ηλικιακή ομάδα 50-59 ετών, όπου τέσσερις στους δέκα πολίτες είτε έχουν κάνει μόνο μία δόση, είτε δεν έχουν εμβολιαστεί καθόλου, όπως και για τους 80 ετών και άνω.

Εδώ, αυτοί που δεν έχουν ακόμη ανοσιοποιηθεί ανέρχονται σε τρεις στους δέκα.

Ο χάρτης των ανεμβολίαστων συμπολιτών μας είναι χαρακτηριστικός και εξηγεί τον αγώνα δρόμου στον οποίο έχουν επιδοθεί υγειονομικές αρχές και κυβέρνηση, προκειμένου να πείσουν όλους εκείνους που για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, είτε δεν έχουν σπεύσει να ολοκληρώσουν τον εμβολιασμό, είτε επιμένουν να γυρίζουν την πλάτη στο εμβόλιο.

Αυτός είναι ο χάρτης των ανεμβολίαστων Ελλήνων

Τα στοιχεία προέρχονται από την πανευρωπαική πλατφόρμα του ECDC, αναδεικνύουν τις γκρίζες ζώνες του προγράμματος, όπως αυτές καταγράφονται και σε πρόσφατες δημοσκοπήσεις (Pulse), ποιες κατηγορίες έχουν προχωρήσει και ποιές έχουν μείνει πίσω, καθώς επίσης που πρέπει να δοθεί το βάρος της εκστρατείας «πειθώ».

Μη εμβολιασμένο παραμένει το 30,20 % άνω των 80 ετών

Γκρουπάροντας τους πολίτες ανά ηλικιακά γκρουπ, προκύπτει ότι στις ηλικίες άνω των 80 ετών, μη εμβολιασμένο παραμένει το 30,20 %.

Ποσοστό ιδιαίτερα σημαντικό καθώς σε αυτήν την ομάδα ο εμβολιασμός θα έπρεπε να είχε αγγίξει το 100%, δεδομένου ότι αφορά άτομα ευπαθή που εφόσον κολλήσουν την λοίμωξη έχουν πολύ υψηλό κίνδυνο να νοσήσουν βαριά, να εισαχθούν σε μονάδα εντατικής θεραπείας, ακόμα και να χάσουν τη μάχη.

Στην αμέσως μικρότερη ηλικιακή ομάδα των 70 με 79 ετών ένα ποσοστό 21,20% παραμένει μη εμβολιασμένο και αυτό το ποσοστό είναι και το μικρότερο που καταγράφεται στην Ελλάδα ανά ηλικιακό γκρουπ.

Στην ηλικία των 60 έως 69 ετών μη εμβολιασμένο είναι το 25,90% ενώ στην ηλικία των 50 με 59 ετών μη εμβολιασμένο είναι το 36,20%, επίσης απαράδεκτα υψηλό ποσοστό δεδομένου ότι ο εμβολιασμός σε αυτή την ομάδα έχει ανοίξει εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Επιπλέον αυτή η ομάδα περιλαμβάνει ανθρώπους οι οποίοι είναι παραγωγικοί  και πολύ ενεργά μέλη της κοινωνίας, ανθρώπους  που κυκλοφορούν, εργάζονται, διασκεδάζουν ταξιδεύουν, και συνεπώς εκθέτουν τον εαυτό τους σε μεγαλύτερο κίνδυνο να κολλήσουν την λοίμωξη COVID.
Στην επόμενη ηλικιακή ομάδα κάτω των 50 ετών στην μεγάλο γκρουπ των 25 ως 49 ετών παραμένει μη εμβολιασμένο το 55,20%  των πολιτών ένα υψηλό ποσοστό  καθώς πρόκειται για άτομα που βρίσκονται στην κορύφωση της παραγωγικής τους ζωής, ωστόσο θα πρέπει να επισημάνουμε ότι η κατηγοριοποίηση του ευρωπαϊκού κέντρου ελέγχου και πρόληψης  λοιμωδών νοσημάτων περιλαμβάνει αποκλειστικά και μόνο  τους πλήρως εμβολιασμένους σαν εμβολιασμένα άτομα και όχι αυτούς που έχουν κάνει την μία δόση ούτε όσους έχουν κλείσει ραντεβού.
Μόλις το 16,5% 18 έως 24 ετών ειναι εμβολιασμένο

Τώρα στην ηλικιακή ομάδα των 18 έως 24 ετών τα ποσοστά είναι πραγματικά απογοητευτικά: Εμβολιασμένο  είναι μόλις το 16,5%  γεγονός που σημαίνει ότι το 83,5% είναι ανεμβολίαστα άτομα ωστόσο εδώ θα πρέπει να συμπεριλάβουμε και το γεγονός ότι για τους 18αρηδες η πλατφόρμα άνοιξε πιο πρόσφατα.

Τέσσερις στους δέκα 50 έως 59 ετών είναι ανεμβολίαστοι

Το μεγάλο καμπανάκι χτυπάει για την ηλικιακή ομάδα των 50 έως 59  ετών όπου έχουμε 4 στους 10 πολίτες μη εμβολιασμένους και στους 80 ετών και άνω που παρότι έχουνε προβληθεί σποτ στην TV, έχει γίνει εθνική εκστρατεία πειθούς,  έχει βγει η καθηγήτρια παιδιατρικής-λοιμώξεων Μαρία Θεοδωρίδου πρόεδρος της εθνικής επιτροπής εμβολιασμών πολλές φορές να παρακαλέσει δημοσίως μέσα από το Υπουργείο Υγείας  τον παππού και τη γιαγιά να εμβολιαστούν,  ωστόσο τρεις στους 10 παραμένουν μη εμβολιασμένοι.

56,1 % του ενήλικου πληθυσμού να έχει κάνει έστω τη μία δόση εμβολίου

Τώρα  στο σύνολο του ενήλικου πληθυσμού η Ελλάδα σε ό,τι αφορά την απορρόφηση των εμβολίων COVID  είναι στο ίδιο επίπεδο με την Αυστρία και την Ιρλανδία, με το 56,1 % του ενήλικου πληθυσμού να έχει κάνει έστω τη μία δόση εμβολίου και το 44,7 % του ενήλικου πληθυσμού να έχει ολοκληρώσει τον εμβολιασμό.

Συνολικά στη χώρα μας έχουμε πάρει από τις τέσσερις φαρμακοβιομηχανίες που διαθέτουν εγκεκριμένα COVID εμβόλια 11.220.520 δόσεις,  ενώ στον κόσμο έως τώρα έχει κάνει μία δόση το 24,7 % του παγκόσμιου πληθυσμού.

Παγκοσμίως έχουν χορηγηθεί 3,30 δισεκατομμύρια δόσεις  και πλέον χορηγούνται  33,20 εκατομμύρια δόσεις την ημέρα, ωστόσο στα φτωχά κράτη έχει εμβολιαστεί μόλις το 1%  του πληθυσμού με τον καθηγητή Αιματολογίας του Πανεπιστημίου της Σορβόννης Γρηγόρη Γεροτζιάφα  για μας θυμίζει ότι για να υψώσουμε τείχος προστασίας απέναντι στην πολύ μεταδοτική μετάλλαξη Δέλτα αλλά και σε άλλες μεταλλάξεις που μπορεί να προκύψουν (και σε άλλες μεταλλάξεις που ήδη μας απασχολούν όπως είναι η Έψιλον, η Κάππα και η Λάμδα) πρέπει να είναι εμβολιασμένο το 80%  του παγκόσμιου πληθυσμού.

Κάτι που φυσικά φαίνεται να ανήκει στην σφαίρα της φαντασίας με τον φόβο να βρεθούμε αντιμέτωποι με μια μετάλλαξη που θα παρουσιάσει ανθεκτικότητα στα υπάρχοντα εμβόλια να σιγοκαίει σαν σπίθα φόβου στο μυαλό μας….

https://www.liberal.gr/news/autos-einai-o-chartis-ton-anemboliaston-ellinon/389731

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>