«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ

Πέμπτη, 8 Ιουλίου 2021

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ  Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ

     Η κλίκα του Μητσοτάκη, υποκύπτοντας στους εβραίους κατασκευαστές των θανατηφόρων εμβολίων, επιχειρεί συνταγματικό πραξικόπημα προετοιμάζοντας την υποχρεωτικότητα του εμβολίου, πράξη που συνιστά έγκλημα κατά της κοινωνίας και παραβίαση του προαιώνιου ανθρώπινου δικαιώματος του habeas corpus, που κατακτήθηκε από την ανθρωπότητα!

 
 

     Με πρόσχημα αμελητέα θνητότητα η οποία, άλλωστε και δεν τεκμηριώνεται, η κλίκα του Μητσοτάκη υπακούοντας στους εβραίους παρασκευαστές εμβολίων, θα επιχειρήσει την μεθοδική υποχρεωτικότητα με βαθμιαία κλιμάκωση αρχίζοντας από συγκεκριμένες κατηγορίες εκβιαζόμενων εργαζομένων και προχωρώντας στο σύνολο του ελληνικού πληθυσμού, παρά το ότι ο, παγκοσμίως, κορυφαίος ειδικός επιστήμων, Ιολόγος και τιμημένος με νόμπελ Ιατρικής Luc Montagnier έχει καταγγείλει το εμβόλιο ως λίαν επικίνδυνο!

 


     Το υπό εκτέλεση συνταγματικό πραξικόπημα της άρχουσας συμμορίας μεθοδεύεται ύπουλα και τμηματικά, παραβιάζοντας ακόμη και αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, γνωστού όντως ότι η Ελλάδα γίνεται και πάλι αντικείμενο πειραματισμού απάνθρωπων μεθόδων πριν αυτές επεκταθούν και ως “θεσμοί” διαχειρίσεως μαζών στη Δύση.

Και είναι γνωστό ότι η “σιωπή των Ελλήνων” δοκιμάσθηκε με απόλυτην επιτυχία στο προηγούμενο συνταγματικό πραξικόπημα της παραβιάσεως του αποτελέσματος του τελευταίου δημοψηφίσματος για την οποία δεν υπήρξε ουδεμία αντίδραση, κάτι που ενθαρρύνει τους συμμορίτες της κυβερνήσεως να επανεπιχειρήσουν τις εγκληματικές τακτικές τους!

 


     Καλούμε τους Συνέλληνες σε ακτιβιστικήν επιφυλακή, συντονισμό με τους νομικούς συντονιστές των παραπέρα ενεργειών μας αλλά και στον μεταξύ μας συντονισμό διότι έχουμε καθήκον προστασίας του Συντάγματος με ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ!

Διότι το εμβόλιο δεν συνιστά απλώς κίνδυνο ζωής αλλά και κίνδυνο μεταθανάτιας μολύνσεως όπως επισημαίνει ο παγκοσμίως κορυφαίος Ιολόγος Luc Montagnier ο οποίος συνιστά ακόμη και την αποτέφρωση των σορών των εμβολιασμένων!

 

https://hellenicnationalsocialistfound.blogspot.com/2021/07/blog-post.html?spref=fb&fbclid=IwAR3aKRDACdo48byiPHNVOWdkQmYQllBq7tneqbI_aX6VDunZKV-xfAHqgzk

Άρνηση εμβολιασμού: Είναι νόμιμο να απολυθεί ο εργαζόμενος αν αρνηθεί να εμβολιαστεί κατά του COVID-19;

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>