«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Για να σωθεί ένα κράτος πρώτα καθαρίζεις τους προδότες που είναι στο εσωτερικό της χώρας και μετά τον εχθρό.

 ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑΕμείς σας ενημερώσαμε αγαπητοί συμπολίτες με στοιχεία, τώρα αν εσείς πάτε να κάνετε το μπόλι σε εσάς και στο παΐδι σας, θα είσαστε μοναδικοί υπεύθυνοι για την συμφορά σας.

Αγαπητοί μου

Δείτε ποιοι είναι αυτοί οι επιστήμονες που σου κουνάνε το δάκτυλο απειλητικά, αν δεν πας οικειοθελώς να αυτοκτονήσεις, ή δεν πας τα παιδιά σου να τα σκοτώσουν! Είναι διαχρονικά ερπετά, αρπακτικά, φάγανε, φάγανε φάγανε! Αυτούς θα εννοούσε το Γουρούνι ο Πάγκαλος, αλλά εμείς κοιμόμαστε ιδεολογικά?????????????????

Άλλο ένα διαμάντι που έπεσε στα χέρια μου είναι αυτό το ωραίο έγγραφο, που χρονολογείται από το 2013-2014.

Αν θυμηθούμε μία συνέντευξη μου αρχές του χρόνου στο militaire.gr που αναφέρομαι στον δημοσιογράφο στην ιεραρχία μεταξύ των φαρμακοβιομηχανιών και των υγειονομικών φορέων, τότε αυτό εδώ είναι απόδειξη ότι σε ότι συμβαίνει σήμερα, υπάρχει μία διαχρονική σχέση εξάρτησης ή αν θέλετε με επιχειρηματικούς όρους, κάποια πληρωμένα γραμμάτια τα οποία τώρα πρέπει να πιάσουν τόπο.

Ποιος ξέρει πόσα άλλα γραμμάτια πληρώθηκαν από τότε, μέχρι σήμερα;

Μετά τιμής και σεβασμού προς την κριτική ικανότητα όλων των συνανθρώπων μας.

Δημήτριος Ποντίκας.

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΟ

Τα κομμάτια του παζλ είναι όλο κ ποιο κοντά να ξεσκεπάσουν τους απαταιωνες γι’αυτό μας ορίζουν να εμβολιαστούν ε γτ έχουν δώσει λευτα να κλησουν στόματα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Αυτός είναι όνομα και πράγμα.

Σάπιος, δεν θα ξεχάσω ποτέ τι είπε για την μάσκα “πρέπει να την φορούν τα παιδιά για εκπαιδευτικούς λόγους” και το άλλο το κορυφαίο: “Οι μετανάστες είναι νέοι άνθρωποι και δεν νοσούν από τον ιό” Και μετά με την μεγάλη άνεση που έδινε εντολές για εμβολιασμό τον παιδιών, λες και τα παιδιά είναι ηλικιωμένοι άνθρωποι.

Αυτός δεν καθαρίζει ούτε με γκιλοτίνα, πολύ επιεικής τιμωρία για την κτηνωδία του!

Φυσικά αν δεν τα έπαιρναν χοντρά απ τις μεγάλες φαρμακοβιομηχανιες δεν θα γάβγιζαν όλη μέρα στα κανάλια για υποχρεωτικοτητα κ δήθεν ευεργετικά αποτελέσματα των πειραματικών εμβολίων !

Βέβαια για παρενέργειες απ αυτά δεν αναφέρουν, ή θάνατο στην εσχάτη ότι τους συμφέρει φυσικά!

Κοίτα να δεις που θα τους κάνουν όλους πρεζάκια... Τρύπημα λέει κάθε 6 μήνες...

Ζαλίζουν τα ποσά!

Δείτε τα χρήματα, που πήραν Τσιόδρας και Μαγιορκίνης από φαρμακευτικές και τα προγράμματα που διαχειρίζονται

Μπήκαν στις ζωές μας τον τελευταίο καιρό εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, Σωτήρης Τσιόδρας και Γκίκας Μαγιορκίνης είναι μέλη της επιτροπής του Υπουργείου Υγείας που αποφασίζει για τα μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση.

ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΤΣΟΔΡΑΣ Σ

Μετά από μία σύντομη έρευνα στη Διαύγεια και με κάθε επιφύλαξη για πρωθύστερες ή άλλες αμοιβές για επιστημονικά προγράμματα, τα μέλη της επιτροπής του Υπουργείου Υγείας καθηγητές κ. κ. Τσιόδρας και Μαγιορκίνης έχουν λάβει ή διαχειρίζονται από το Δημόσιο ή από εταιρείες σπόνσορες τα κάτωθι ποσά.

Γκίκας Μαγιορκίνης, επίκουρος Καθηγητής Υγιεινής και Επιδημιολογίας:

485.000 ευρώ για την «Εργαστηριακή παρακολούθηση των HIV-1 οροθετικών ασθενών, καθώς και την εύρυθμη λειτουργία του Εθνικού Κέντρου Αναφοράς Ρετροϊών, στο πλαίσιο αποτελεσματικής προστασίας της δημόσιας υγείας».

Καθώς και τουλάχιστον 60.000 ευρώ για διάφορους λόγους, όπως φαίνεται στα έγγραφα

Σωτήρης Τσιόδρας: Καθηγητής Παθολογίας – Λοιμωξιολογίας

192.000 από φαρμακευτικές εταιρείες σπόνσορες ερευνητικών προγραμμάτων

17.000 για διάφορες αμοιβές

7.000 περίπου ως προσωπικές αμοιβές ή έξοδα

Πηγή: pronews.gr

https://www.kontraseolous.gr/ζαλίζουν-τα-ποσά-δείτε-τα-χρήματα-που/?fbclid=IwAR3h2FGo_Olk2wjUJv0UAUP5v7tVzCz4HcR1Uscqr4Hb7WecLD-o7UfXTVI

Την επιμέλεια, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ και έγραφα, έκανε ο ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>