«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

 Κάποιοι 30 χρονια κραύγαζαν, ανοίξτε τα μάτια σας και τα αυτιά σας, αλλά οι λαοί έτρωγαν και τρώνε από τις σάρκες τους και δεν έβλεπαν-βλέπουν την φρίκη που σχεδίαζαν για αυτούς.

 ΥΠΟΘΕΣΗ 358 – Μια παγκόσμια κυβέρνηση

Μια παγκόσμια κυβέρνηση είναι η έννοια μιας κοινής πολιτικής δικτατορικής  εξουσίας για όλη την ανθρωπότητα.

Η σύγχρονη σύλληψή της βασίζεται στην ευρωπαϊκή ιστορία, ιδιαίτερα στη φιλοσοφία της αρχαίας Ελλάδας, στον πολιτικό σχηματισμό της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας και στον επακόλουθο αγώνα μεταξύ της κοσμικής εξουσίας, που εκπροσωπείται από τον Άγιο Ρωμαίο Αυτοκράτορα, και της εκκλησιαστικής εξουσίας, που εκπροσωπείται από τον Πάπα. .

 Πολλοί ηγέτες του κόσμου ζητούν μια «παγκόσμια κυβέρνηση» επισήμως από τους παγκόσμιους πολέμους, αλλά πιθανώς εδώ και μερικές εκατοντάδες χρόνια ήταν στο μυαλό των λίγων κυβερνώντων τάξεων και ορισμένοι λένε ότι οι Ρωμαίοι, Έλληνες και πολλές άλλες κοινωνίες έχουν κάνει σχέδια για μια παγκόσμια κυβέρνηση.

Τα τελευταία χρόνια έχει πλησιάσει, όλα τα κυρίαρχα εθνικά κράτη και τα νομίσματα απορροφούνται στα υπερ-κράτη, κάθε χώρα έχει χρέος σε όλους, ο καθένας οφείλει χρήματα σε όλους, οι χρηματιστηριακές αγορές αποτυγχάνουν αργά, χώρες όπως η Ελλάδα, η Ισπανία, η Ιταλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και οι ΗΠΑ αντιμετωπίζουν βαθιές οικονομικές δυσκολίες και πηγαίνει ακριβώς προς όλες τις τοπικές αρχές ως κομητειακά συμβούλια, αστυνομία και ούτω καθεξής.

Απαιτείται μια γρήγορη λύση επειδή δεν μπορούν να συνεχίσουν να δημιουργούν χρήματα από τον αέρα και μετά να τα εκτυπώνουν, μια μη τηλεοπτική επανάσταση εξαπλώνεται στις ΗΠΑ και σε μέρη της Ευρώπης.

Φυσικά όλοι τώρα ζητούν μια παγκόσμια κυβέρνηση. 


Διαβάστε πότε άρχισαν οι παγκόσμιοι δολοφόνοι να κουνιούνται φανερά, αλλά ο κόσμος, οι λαοί, είχαν ταπεινά, ευτελή συμφέροντα ως προτεραιότητα!

Δείτε πόσο έξυπνα ενοχοποιούν την Ελλάδα;;; 

Το 1992, σε μια διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών, «The Earth Summit», εγκρίθηκε το «κοινοτικό σχέδιο» για την επανεφεύρεση μιας παγκόσμιας κυβέρνησης. 

Δεν υπήρξαν δημόσιες ψήφοι υπέρ ή κατά αυτής σε κανένα από τα «ελεύθερα» έθνη που έχουν πληγεί.

Δεν ζητήθηκε η γνώμη των πολιτών.

 Στις περισσότερες ελεύθερες και δημοκρατικές χώρες, οι φορολογούμενοι του έθνους (που πληρώνουν για αυτό) δεν είχαν καν ενημερωθεί για αυτό.

 Οι συζητήσεις είχαν διεξαχθεί πριν από την έγκριση του 1992. 

Θυμάται κανείς τις ξαφνικές επαναλαμβανόμενες δηλώσεις σχετικά με τη «Νέα Παγκόσμια Τάξη» που έγιναν μια τυπική φράση στις περισσότερες προεδρικές ομιλίες, ξεκινώντας από τη μνήμη μου με τον George Bush Sr. και συνεχίζοντας μέχρι σήμερα;
Ο σκοπός της Ατζέντας 21 είναι να ενώσει όλα τα έθνη του πλανήτη σε ενότητα.

Το σχέδιο είναι η πλήρη αναδιοργάνωση των κυβερνητικών συστημάτων σε όλο τον κόσμο.

Καταργεί ουσιαστικά τα ατομικά δικαιώματα των πολιτών των ελεύθερων χωρών και ενοποιεί όλες τις χώρες σε τετράγωνα, θέλουν να βγάλουν όλους από τις μικρές πόλεις και τα χωριά και σε μεγάλες πόλεις ή μητροπόλεις. 

Σε κάθε άτομο στον κόσμο θα δοθεί ένας 18ψήφιος αριθμός παρακολούθησης, ο οποίος αποτελείται από 3 ομάδες 6 αριθμών. 

Οι 3 πρώτοι αριθμοί που εκχωρούνται στον υπολογιστή BEAST σε όλους είναι 666.

Ο επόμενος είναι ο εθνικός κωδικός κάποιου.

Ο εθνικός κωδικός των ΗΠΑ είναι 110.

Στη συνέχεια, οι επόμενοι 3 αριθμοί είναι ο κωδικός περιοχής του τηλεφώνου σας και τέλος ο 9ψήφιος αριθμός κοινωνικής ασφάλισης. 

Ο κωδικός τότε είναι 666 + Κωδικός έθνους + Τηλ. κωδικός περιοχής + κοινωνική ασφάλιση αρ. = Αναγνωριστικό BEAST

Εάν αναρωτιέστε εάν η επόμενη παγκόσμια αυτοκρατορία θα είναι η Ρωσία, η Κίνα, οι Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο ή μια παγκόσμια κυβέρνηση που αποτελείται από όλα τα έθνη, θα σας γοητεύσει μια πρόβλεψη που φέρει τη σφραγίδα της θεϊκής αυθεντικότητας.

Ίσως η πιο δραματική από όλες τις προφητείες που υπάρχουν στη Βίβλο είναι αυτή που καταγράφεται στο δεύτερο κεφάλαιο του βιβλίου του Δανιήλ.

Όχι μόνο παρουσιάζεται σε ένα ασυνήθιστο σκηνικό – την αίθουσα του θρόνου της αρχαίας Βαβυλώνας – αλλά εντοπίζει την πορεία της ιστορίας από εκείνη τη μέρα μέχρι σήμερα και μετά πέρα ​​από μια επικείμενη παγκόσμια κυβέρνηση!

Περιγράφει την άνοδο πέντε παγκόσμιων αυτοκρατοριών, τέσσερις από τις οποίες έχουν περάσει, η πέμπτη δεν έχει ακόμη έρθει.

Η Παγκόσμια Αρχή Υπηρεσιών (WSA), που ιδρύθηκε το 1953, είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που εκπαιδεύει και προωθεί την «παγκόσμια ιθαγένεια», το «παγκόσμιο δίκαιο» και την Παγκόσμια Κυβέρνηση. 

Είναι πιο γνωστό για την έκδοση παγκόσμιων διαβατηρίων.

 Έχει γραφείο στην Ουάσινγκτον, DC Το γραφείο στη Σαγκάη της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας έκλεισε από την 1η Ιανουαρίου 2010.

Η WSA ιδρύθηκε από τον Garry Davis, έναν πρώην ηθοποιό του Μπρόντγουεϊ και πιλότο βομβιστή του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου, ο οποίος παραιτήθηκε από την αμερικανική υπηκοότητα το 1948 να ζήσει ως “πολίτης του κόσμου”.

Ιδρύθηκε για να είναι ο διοικητικός οργανισμός της «Παγκόσμιας Κυβέρνησης Παγκόσμιων Πολιτών», την οποία δήλωσε στις 4 Σεπτεμβρίου 1953.

Εκτός από την έκδοση Παγκόσμιων Διαβατηρίων, η WSA καταγράφει τους αιτούντες ως «παγκόσμιοι πολίτες» και εκδίδει έγγραφα ταυτότητας «παγκόσμιου πολίτη»,

Προηγούμενες δημοσιεύσεις που σχετίζονται με αυτήν την ανάρτηση

ΥΠΟΘΕΣΗ 356 – Κράτος της Ένωσης
ΥΠΟΘΕΣΗ 354 – Παγκόσμιο νόμισμα
ΥΠΟΘΕΣΗ 352 – Παγκόσμιο συμβούλιο πετρελαίου
ΥΠΟΘΕΣΗ 244 – Το τρέχον παγκόσμιο σύστημα διακυβέρνησης
ΥΠΟΘΕΣΗ 243 – Η ισλαμική ένωση
ΥΠΟΘΕΣΗ 239 – Αυστραλιανή-Ειρηνική Ένωση
ΥΠΟΘΕΣΗ 235 – Ηπειρωτική Superstates
CASE 224 – The African Union – AU
CASE 222 – Παγκόσμιος οργανισμός εμπορίου
CASE 219 – The Bank for International Settlements
CASE 218 – UNASUR – The Union of South American Nations
CASE 183 – The North American Union – NAU
CASE 163 – The BEAST super computer
ΥΠΟΘΕΣΗ 061 – Η παγκόσμια τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο
ΥΠΟΘΕΣΗ 001 – Η Ευρωπαϊκή Ένωση

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>