«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Πρώτη πολεμική ρητορική – τώρα οπλισμός: Ο Bundeswehr Φτιάχνει πλοία και αεροσκάφη για 20 δισεκατομμύρια ευρώ

 Depositphotos

Από τον Hans-Georg Münster 29 Ιουνίου 2021 

Η Γερμανία παρακολουθεί τώρα πολεμικές ρητορικές και λεκτικές εξόδους με πράξεις. Αφού ο επιθεωρητής του γερμανικού στρατού, ο Alfons Mais, δήλωσε τον Νοέμβριο του περασμένου έτους ότι το Bundeswehr πρέπει να είναι «έτοιμο για πόλεμο και ικανό να κερδίσει», ο τρόπος για μαζικές επενδύσεις εξοπλισμού καθαρίστηκε σύντομα στον προϋπολογισμό και στις επιτροπές άμυνας του γερμανικού Bundestag πριν από το καλοκαιρινό κοινοβούλιο.

Ακόμη και εμπειρογνώμονες εξέπληξαν το γεγονός ότι οι πολιτικοί του προϋπολογισμού του μεγάλου συνασπισμού διέθεσαν σχεδόν 19 δισεκατομμύρια ευρώ για έργα εξοπλισμού με ταχείς ρυθμούς, εκπληρώνοντας έτσι μία από τις μεγαλύτερες λίστες επιθυμιών του Υπουργείου Άμυνας από την ίδρυση του Bundeswehr.

Οι Πράσινοι, που πιστεύεται ότι είναι μέρος της επόμενης ομοσπονδιακής κυβέρνησης μετά τις ομοσπονδιακές εκλογές, προκάλεσαν έκπληξη στις επιτροπές.

Το πρώην ειρηνευτικό κόμμα ουσιαστικά συμφώνησε με τα μέτρα, μόνο σε μια περίπτωση που δεν υπήρχε υπογεγραμμένη σύμβαση.

Οι συμβάσεις που λείπουν αφορούν ένα από τα μεγαλύτερα μεμονωμένα έργα στο πρόγραμμα των 20 δισεκατομμυρίων.

Ο στόχος είναι να αναπτυχθεί ένα νέο μαχητικό τζετ που η Γερμανία και η Γαλλία θα αναπτύξουν και θα κατασκευάσουν από κοινού.

Αυτό το “Future Combat Air System” (FCAS) αναμένεται να κοστίσει έως και 100 δισεκατομμύρια ευρώ.

Η Γαλλία και η Γερμανία αναμένουν και άλλα έθνη να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα μαχητικών αεροσκαφών.

“Ελπίζω από την άποψη της ενίσχυσης των ευρωπαϊκών συμφερόντων ασφαλείας,ότι έθνη όπως η Μεγάλη Βρετανία και η Ιταλία θα συμμετάσχουν σε αυτό το μελλοντικό πρόγραμμα σε εύθετο χρόνο », δήλωσε ο Επιθεωρητής Πολεμικής Αεροπορίας Ingo Gerhartz κατά τη διάρκεια επίσκεψης στις εταιρείες Dassault, Airbus και Indra, οι οποίες μέχρι στιγμής έχουν συμμετάσχει κυρίως.

Τα πρώτα βήματα στο έργο Future Combat Air System θα ληφθούν με 4,5 δισεκατομμύρια ευρώ που διατίθενται από την Επιτροπή Προϋπολογισμών.

Αυτό περιλαμβάνει την κατασκευή δύο διαδηλωτών έως το 2027.

Ένας διαδηλωτής πρέπει να είναι αξιόπιστος για να ελέγξει την αεροδυναμική.

Η δεύτερη επίδειξη θα χρησιμοποιηθεί για δοκιμές στο έδαφος, για παράδειγμα για τη δοκιμή της ικανότητας κρυψίματος.

Το τζετ λέγεται επίσης ότι συνοδεύεται από ένα ένοπλο drone.

Σε επαγγελματικούς κύκλους, αυτή η επιχειρησιακή ιδέα ονομάζεται “Loyal Wingman”.

Με την απόφαση υπέρ του Future Combat Air System, η επιτροπή προϋπολογισμού αγνόησε προφανώς τις ανησυχίες της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ελέγχου, η οποία είχε επισημάνει τις αρχές του προϋπολογισμού, σύμφωνα με τις οποίες η κυβέρνηση έπρεπε πρώτα να υποβάλει σύμβαση για το έργο πριν από τα κονδύλια θα μπορούσε να εγκριθεί.

Το Γραφείο Προμηθειών των Ομοσπονδιακών Ενόπλων Δυνάμεων είχε επίσης ζητήσει να υποβληθεί σύμβαση πριν από την απόφαση με την οποία θα διασφαλιστούν τα συμφέροντα της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας.

Χωρίς μια τέτοια σύμβαση, η γαλλική βιομηχανία θα έδινε σημαντική προτίμηση στο ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τα αποτελέσματα ανάπτυξης για τους δικούς της σκοπούς.

Αλλά προφανώς το οπλισμό στο Βερολίνο βιάστηκε και οι ανησυχίες παραμελήθηκαν Επιπλέον, το Ναυτικό θα λάβει δύο ακόμη υποβρύχια «Common Design» της κατηγορίας 212 για 2,7 δισεκατομμύρια ευρώ.

Μέχρι στιγμής, ο γερμανικός στόλος υποβρυχίων, που αποτελείται από έξι μόνο σκάφη, δεν αξίζει να αναφερθεί.

Λόγω πολλών τεχνικών ελαττωμάτων, ολόκληρος ο στόλος ήταν προσωρινά εκτός λειτουργίας. Τώρα υπάρχει και μια μαζική αναβάθμιση εδώ.

Το Ναυτικό θα παραλάβει επίσης τρία νέα σκάφη εξυπηρέτησης στόλου για δύο δισεκατομμύρια ευρώ.

Ο ακίνδυνος όρος λέμβος εξυπηρέτησης στόλου αφορά στην πραγματικότητα πλοία γεμάτα με τεχνολογία κατασκοπείας που μπορεί να παρακολουθεί εχθρικές κινήσεις πλοίων και αεροσκαφών, για παράδειγμα στη Βόρεια Θάλασσα, στον Ατλαντικό, αλλά και στη Μεσόγειο και τη Μαύρη Θάλασσα.

Οι ναυτικές περιπολίες κάνουν επίσης τέτοιες εργασίες.

Το Bundeswehr πρόκειται να παραλάβει πέντε νέα αεροσκάφη P8a από την Boeing για 1,4 δισεκατομμύρια ευρώ.

Αυτά τα αεροσκάφη χρησιμοποιούνται επίσης για υποβρύχιο κυνήγι.Με δύο επιπλέον δεξαμενόπλοια θαλάσσης για σχεδόν ένα δισεκατομμύριο ευρώ, θα πρέπει επίσης να αυξηθεί το φάσμα των κορβιών και των φρεγάτων.

Επιπλέον, 100 κομμάτια του οχήματος μάχης πεζικού Puma θα αναβαθμιστούν για 1,5 δισεκατομμύριο ευρώ.

Το αερομεταφερόμενο Puma μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αερομεταφερόμενες επιχειρήσεις πίσω από εχθρικές γραμμές, οι οποίες μπορούν να επεκτείνουν σημαντικά την αντοχή των αλεξιπτωτιστών.

Προφανώς δεν έχει ακόμη ληφθεί η απόφαση για τη δημιουργία ενός νέου άρματος μάχης.

Εικόνες: Depositphotos

Η γνώμη του συγγραφέα / υπευθύνου επικοινωνίας μπορεί να διαφέρει από τη γνώμη της συντακτικής ομάδας.

Βασικός νόμος, άρθρο 5, παράγραφοι 1 και 3 (1) «Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει και να διαδίδει ελεύθερα τη γνώμη του με λέξεις, γραπτά και εικόνες και να λαμβάνει πληροφορίες από γενικά προσβάσιμες πηγές χωρίς εμπόδια.

Η ελευθερία του Τύπου και η ελευθερία αναφοράς μέσω ραδιοφώνου και ταινιών είναι εγγυημένα. Δεν γίνεται λογοκρισία. “

https://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=el&u=https%3A%2F%2Fwww.world-economy.eu%2Fnachrichten%2Fdetail%2Ferst-kriegsrhetorik-jetzt-aufruestung-bundeswehr-erhaelt-fuer-20-milliarden-euro-schiffe-und-flugzeuge%2F%3Futm_source%3DCleverReach%26utm_medium%3Demail%26utm_campaign%3DErst%2BKriegsrhetorik%2B%25E2%2580%2593%2Bjetzt%2BAufr%25C3%25BCstung%253A%2BBundeswehr%2Berh%25C3%25A4lt%2Bf%25C3%25BCr%2B20%2BMilliarden%2BEuro%2BSchiffe%2Bund%2BFlugzeuge%26utm_content%3DMailing_12851611

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>