«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Δεν είναι μόνο Ελληνικό προνόμιο οι προδότες και η μερίδα λαού που τους στηρίζει!!!

Τι καταμαρτυρούν στον Πασινιάν: σύμφωνα με τον ΓΕΣ αρνήθηκε την χρήση 20 μονάδων Ιskander στην πιο κρίσιμη καμπή της μάχης.

Αρνήθηκε ρωσική βοήθεια που του προτάθηκε στην αρχή του πολέμου κ.α

Τι καταμαρτυρούν στον Νικόλ Πασινιάν αντιπολίτευση, στρατηγοί και κοινή γνώμη:

O ΓΕΣ που απολύθηκε γιατί ζήτησε την παραίτησή του έχει δηλώσει ότι ενώ η Αρμενία διαθέτει 20 μονάδες βαλλιστικών πυραύλων του ρώσικου συστήματος Iskander και ενώ ήταν έτοιμος να τους ρίξει στη μάχη στην πιο κρίσιμη καμπή του πολέμου ο Πασινιάν πήρε την απόφαση να μην χρησιμοποιηθούν με το σκεπτικό ότι είναι πολύ καταστροφικοί θα προκαλέσουν πολλές απώλειες και θύματα στον αντίπαλο και αυτό θα επέσυρε την κατακραυγή της διεθνούς κοινότητας.

Αυτό ήταν και το όπλο υπεροχής της Αρμενίας και το το συγκριτικό της πλεονέκτημα έναντι Αζέρων που δεν το διαθέτουν.

Δηλ. ο Πασινιάν στην καλύτερη περίπτωση αν κανείς δεν του καταμαρτυρεί κάτι άλλο έθεσε το προσωπικό του συμφέρον υπεράνω της έκβασης της μάχης αφού φοβήθηκε καταλογισμό ευθυνών από διεθνή κοινότητα.

Η ρώσικη πλευρά άφησε την Αρμενία εν λευκώ να χειριστεί αυτό το θέμα…O τ. Πρόεδρος και Πρωθυπουργός Serge Sagrsyan αναρωτήθηκε γιατί ο αρμενικός στρατός δεν χρησιμοποίησε τους Iskander την 3η ή 4η μέρα του πολέμου στο Artsakh.

Ο Nikol Pachinian απάντησε ότι οι πύραυλοι Iskander δεν παρήγαγαν παρά το 10% της εκρηκτικής τους ύλης.Δηλ. υποτίμησε το ρωσικό πυραυλικό σύστημα ότι λειτούργησε ανεπιτυχώς.

Μια δήλωση που οι Ρώσοι στρατιωτικοί αποκλείουν και η Μόσχα δηλώνει κατηγορηματικά ότι σύμφωνα με αντικειμενικές κι αξιόπιστες πληροφορίες το Γερεβάν δεν χρησιμοποίησε τους ρώσικους πυραύλους Iskander στον πόλεμο στο Artsakh.

Ρώσοι υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι μάλιστα είπαν ότι το ρώσικο σύστημα είναι πολύ αξιόπιστο και χρησιμοποιήθηκε επιτυχώς στη Συρία κατά τρομοκρατών.

Στον Πασινιάν επίσης καταλογίζεται φιλοδυτική στάση.

Στις αρχές του πολέμου ο Πούτιν του είπε ότι μπορεί να του αποστείλει βοήθεια και τέθηκε στη διάθεσή του αυτός την αρνήθηκε και απάντησε μπορούμε και μόνοι μας.

Αυτό του το καταμαρτυρά στρατηγός και είναι διάχυτη πεποίθηση σε μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης.

Ο Πασισνιάν πήρε την εξουσία μετά από 2 κυβερνήσεις που κατηγορήθηκαν για διαφθορά και σκάνδαλα και μάλιστα ο τελευταίος προκάτοχός του είχε ανοίξει μια συζήτηση του τύπου να επιστρέψουμε κάποια εδάφη στους Αζέρους γεγονός που αποθράσυνε τις αξιώσεις των τελευταίων…Αν και ο Πασινιάν με βάση τα προαναφερθέντα κατηγορείται για λάθος χειρισμούς ως κι εσχάτη προδοσία μεγάλη μερίδα του κόσμου ακόμη και των διαφωνούντων δεν διαβλέπουν προς το παρόν ικανή εναλλακτική στην εξουσία.

Επίσης υπήρξε διαφωνία κι ως προς το γεγονός ότι οι στρατιωτικοί ήθελαν να δώσουν τη μάχη έως εσχάτων ενώ ο Πασινιάν φοβήθηκε ότι θα χανόταν ως και η πρωτεύουσα του Αρτσάχ το Στεπανακέρτ αφού ο αντίπαλος έφθασε στα 15χλμ σε απόσταση βολής γι αυτό και πήγε σε συνθηκολόγηση και μάλιστα με εγγυήτρια τη γενοκτόνα Τουρκία.

Στο μέτωπο της αναταραχής τώρα υπάρχουν αναφορές ότι ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Onik Gasparyan κλήθηκε από τον Pashinyan να πάει στο κυβερνητικό κτίριο σήμερα στις 9 π.μ. για να συναντηθεί μαζί του, αλλά αυτός αρνήθηκε. To ρώσικο lifenews ισχυρίζεται ότι θα γίνει η συνάντηση.

Ο Πρόεδρος Αρμέν Σαρκισιάν θα συναντηθεί με αντιπολίτευση το μεσημέρι 3:40 τοπική ώρα..Ρωσίδα αξιωματούχος δηλώνει ότι είναι εσωτερική υπόθεση της Αρμενίας..

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις φυλάσσουν την έδρα του Πασινιάν καθώς για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα συνεχίζονται διαδηλώσεις εναντίον Πασινιάν.

dimpenews.com

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>