«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Δεν είναι ιστορική απάτη, είναι παγκόσμια προσχεδιασμένη γενοκτονία.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟΙΣΤΟΡΙΚΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΕΧΟΥΜΕ MIA ΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ) ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΜΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ. Î ΙΔΕΑ ΟΤΙ οι ΥΓΙΕΙΣ ΑΝΟΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΙ ΤΗΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ ΕΙΝΑΙ H ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ."

SARS-CoV από τους ιούς που κυκλοφορούν σήμερα σε πληθυσμούς νυχτερίδων”.

Ενώ, λοιπόν, Αμερικανοί, Ελβετοί και Κινέζοι κατασκεύασαν τον νέο κορονοϊό, που “δουλεύει” ασυμπτωματικά και σκοτώνει τους επιβαρυμένους στην υγεία ηλικιωμένους από πνευμονικές περιπλοκές, ΔΕΝ φαίνεται να νοιάστηκε κανείς να κατασκευάσει το εμβόλιο.

Η αρχή έχει γίνει, για την δολοφονία της πλειοψηφίας του παγκόσμιου πληθυσμού.

Έχει εξυφανθεί ένα σχέδιο όπως η λερναία Ύδρα, όταν κόβετε το ένα κεφάλι γεννιούνται πέντε!

Για να καταλάβουμε πως λειτουργούν, θα πρέπει να το παρομοιάσουμε σαν μια τεράστια ορχήστρα, που δεν ξέρουμε τον μαέστρο αλλά η συναυλία εκτελείτε άψογα;

Ο μαέστρος πρέπει να είναι μια επιτροπή, και μέχρι στιγμής απλός υποψιαζόμαστε ποιοι είναι, σίγουρα όμως είναι το χρήμα η κινητήριος δύναμη.

 Στην αρχή του καταλόγου είναι Εβραίοι, πρώην ναζί και οι απόγονοι τους και στρατιωτικά γεράκια που έχουν στην κάστα τους,  τους Υπουργούς εξωτερικών της Αμερικής!

 Στην αρχή ανέφερα ότι το σχέδιο είναι στην αρχή της εφαρμογής και είναι σχέδιο που ελίσσεται σαν το φίδι, αν δεν δουλεύει κομμάτι από το σχέδιο, πάνε στο επόμενο, με αλλαγή τακτικής για να μην υποψιάζουν και εντοπίζονται!

Και λέω στην αρχή… διότι κάποια σημεία δεν έχουν δουλέψει, παράδειγμα τα εκατομμύρια φέρετρα της ΦΑΜΕ,  που έχουν αποθηκεύσει οι Αμερικανοί σε διάφορα σημεία της αμερικανικής επικράτειας, είναι αχρησιμοποίητα;;;

Αποκλείεται να τα πήραν έτσι για να υπάρχουν;

Τα στάδια του Κορονοϊου όλο και αλλάζουν, μοιράζουν μεταλλάξεις και έχουμε πρώτο κύμα, δεύτερο κόμμα και έπεται, ετοιμάζουν το τελειωτικό χτύπημα του ολέθρου, δεν ξέρουμε όμως, τι είναι αυτό που προετοιμάζουν για τον εαυτό τους και τα δουλικά τους, στην πλήρη εφαρμογή του σχεδίου, της εξόντωσης μαζικά της πλειοψηφίας του παγκόσμιου πληθυσμού;;;

Όπως είπα έχουν μια φράξια σε στιλ ορχήστρας.

Έχουμε τη λέσχη Μπίλντερμπεργκ, την G7, το χρήμα την FEMA, Που έχει μεγαλύτερες εξουσίες από τον πρόεδρο της Αμερικής, την TARPA, που είναι μυστική στρατιωτική υπηρεσία, είναι αυτή που οργάνωσε το διαδίκτυο όπως το ξέρουμε και κατέχουν όλα τα μυστικά όπλα και ανακαλύψεις με πειράματα, Μπους, Κλίντον, Ομπαμα, Ροντσιλ, Ροκφέλερ, Σόρος και Ζεμίνγκ , Henry Kissinger, Richard Nixon και George Herbert Walker,  Ο Μέρικ Γκάρλαντ,  Bush και άλλοι, ο μαέστρος ?

Έχουμε  τις πουλημένες κυβερνήσεις τα βιολιά.

Έχουμε τον ΟΗΕ τα πνευστά.

Έχουμε το ΟΗΕ το αρμόνιο.

Έχουμε τον ΠΟΥ που επισκευάζει τα όργανα Αντονι Φαουτσι, Μπιλ Γκειτς, Δρ,Τέντρος Αντχανόμ Γκεμπρεγεσούς,  .

Έχουμε το ΝΑΤΟ που βαρά τα ταμπούρλα σε όποια χώρα σηκώνει κεφάλι.

Έχουμε τους επιόρκους και εξαγορασμένους γιατρούς οι συνοδευτικές φωνές στην ορχήστρα.

Έχουμε τα εξαγορασμένα ΜΜΕ, τα φερέφωνα τις ορχήστρας, σε ρόλο μαριονεττών τραγουδοποιών.

Έχουμε την θρησκεία που είναι το ακροατήριο και ευλογεί τους παραπάνω.

Τι παίζει η παραπάνω ορχήστρα, ποιο είναι το ρεπερτόριο;

Την εκτέλεση της πλειοψηφίας του παγκόσμιου πληθυσμού.

Για να δουμε κάτι συμπτώσεις??? Η σύλληψη του Στρος Καν Συνελήφθη ο Ντομινίκ Στρος Καν για απόπειρα βιασμού.

Μήνυση σε βάρος του από 32χρονη καμαριέρα ξενοδοχείου Κυριακή, 15 Μαΐου 2011. Για απόπειρα βιασμού καμαριέρας συνελήφθη ο επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντομινίκ Στρος Καν.

Τη σύλληψη του γενικού διευθυντή του ΔΝΤ επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της Νέας Υόρκης Πολ Μπράουν, διευκρινίζοντας αρχικά ότι συνελήφθη στο πλαίσιο έρευνας για σεξουαλική επίθεση και ότι ανακρίνεται, για να προσθέσει στη συνέχεια ότι θα του ασκηθεί δίωξη για σεξουαλικό κακούργημα, απόπειρα βιασμού και ομηρία.

Αθώος δηλώνει ο ίδιος ο Ντομινίκ Στρος Καν, ο οποίος αντιμετωπίζει σύμφωνα με τη νομοθεσία της Πολιτείας της Νέας Υόρκης ποινή φυλάκισης έως και 20 ετών.

Σε επικοινωνία του μέσω e-mail με το πρακτορείο Reuters, ο δικηγόρος του, Μπέντζαμιν Μπράφμαν, αναφέρει ότι ο πελάτης του «θα δηλώσει αθώος».

Το ίδιο δήλωσε και ο δικηγόρος του στην Ουάσινγκτον, Ουίλιαμ Τέιλορ, τονίζοντας ότι ο γ.δ. του ΔΝΤ αρνείται όλες τις κατηγορίες.

Ο Αμερικανός δικηγόρος αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε άλλο σχόλιο επί της διαδικασίας.

Οπως έκανε γνωστό ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, ο 62χρονος Στρος-Καν συνελήφθη στο διεθνές αεροδρόμιο JFK ενώ είχε επιβιβαστεί σε αεροσκάφος της Air France με προορισμό το Παρίσι.

Ωστόσο το αεροσκάφος τέθηκε σε αναμονή στο αεροδρόμιο και αστυνομικοί του Port Authority της Νέας Υόρκης και του Νιου Τζέρσεϊ επιβιβάστηκαν σε αυτό για να τον θέσουν υπό κράτηση και να τον παραδώσουν σε ντετέκτιβ της αστυνομίας της Νέας Υόρκης.

Σύμφωνα με την αστυνομία το επεισόδιο σημειώθηκε στο ξενοδοχείο Sofitel, στην (West 44th Street, κοντά στην Τimes Square).

Μια 32χρονη καμαριέρα κατέθεσε μήνυση για επίθεση και απόπειρα σεξουαλικής κακοποίησης αφού «απέδρασε» από το δωμάτιο του Στρος-Καν στο ξενοδοχείο. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας, η 32χρονη γυναίκα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ρούζβελτ με «ελαφρά τραύματα» μετά την επίθεση, που όπως είπε, σημειώθηκε όταν μπήκε στο δωμάτιο για να καθαρίσει περίπου στις 13:00 τοπική ώρα.

«Βγήκε από το μπάνιο, εντελώς γυμνός, και αποπειράθηκε να την κακοποιήσει σεξουαλικά», δήλωσε ο Μπράουν για τις συνθήκες του επεισοδίου.

Η γυναίκα ειδοποίησε το προσωπικό, το οποίο κάλεσε την αστυνομία.

Σύμφωνα με τον Μπράουν, ο Στρος-Καν είχε φύγει όταν έφθασαν αστυνομικοί στο ξενοδοχείο, και φαίνεται ότι έφυγε πολύ βιαστικά, ξεχνώντας το κινητό του τηλέφωνο και άλλα προσωπικά αντικείμενα στο δωμάτιό του.

Η κατηγορία εκτιμάται ότι θα αποτελέσει σοβαρό πλήγμα για τον ίδιο και το ΔΝΤ, το οποίο διαχειρίζεται δάνεια δισεκατομμυρίων δολαρίων για την αντιμετώπιση των κρίσεων χρέους στην ευρωζώνη.

Η υπόθεση ακολουθεί την ανακοίνωση του Τζον Λίπσκι, δεύτερου τη τάξει στο Ταμείο, ότι θα αποχωρήσει τον Αύγουστο από αυτό, με τη λήξη της θητείας του.

Ο γενικός διευθυντής του ΔΝΤ δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει εάν θα διεκδικήσει την προεδρία της Γαλλίας.

Δημοσκοπήσεις τον φέρουν να κερδίζει άνετα το συντηρητικό σημερινό Γάλλο πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί σε μια ενδεχόμενη αναμέτρησή τους.

Ο Στρος Καν ανέλαβε την ηγεσία του ΔΝΤ το Νοέμβριο του 2007 για πέντε χρόνια. Προηγουμένως είχε διατελέσει υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας, βουλευτής και καθηγητής οικονομικών στο Ινστιτούτο Πολιτικών Μελετών του Παρισιού.

Τον Οκτώβριο του 2008 ο Στρος-Καν είχε ζητήσει συγγνώμη για ένα «σφάλμα κρίσεως» που διέπραξε στη σχέση του με μια υφισταμένη του, αλλά επέμεινε πως δεν εκμεταλλεύτηκε ούτε καταχράστηκε τη θέση του, κάτι στο οποίο κατέληξε εσωτερική έρευνα από επιτροπή του διεθνούς οικονομικού οργανισμού. Είχε απολογηθεί στους εργαζόμενους στο Ταμείο, τη γυναίκα με την οποία είχε τη σχέση, Πιρόσκα Νάγκι, πρώην επικεφαλής της διεύθυνσης Αφρικής του ΔΝΤ, καθώς και στη σύζυγό του, τη γνωστή τηλεοπτική δημοσιογράφο Αν Σινκλέρ.

Ο Στρος-Καν επρόκειτο να λάβει μέρος την Δευτέρα στη σύνοδο των υπουργών Οικονομικών των χωρών-μελών της Ευρωζώνης στις Βρυξέλλες και να εκφωνήσει ομιλία στο 12ο οικονομικό φόρουμ που διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Το ΔΝΤ απέφυγε να προβεί σε οποιοδήποτε σχόλιο για τη σύλληψη, διαβεβαιώνοντας πάντως ότι παραμένει σε πλήρη λειτουργία. Με νεότερη ανακοίνωσή του, ο Οργανισμός ανακοίνωσε πάντως ότι τα καθήκοντα του διευθύνοντος συμβούλου του Οργανισμού, θα αναλάβει λόγω της απουσίας του Στρος Καν, ο δεύτερος στην ιεραρχία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Τζον Λίπσκι.

Σύνεση στις αναφορές για τον Στρος Καν συνέστησε εν τω μεταξύ το Παρίσι. «Πρέπει να είμαστε άκρως συνετοί στις αναλύσεις και τα σχόλιά μας» τόνισε ο εκπρόσωπος της γαλλικής κυβέρνησης Φρανσουά Μπαρουέν, αναφερόμενος στην υπόθεση της σύλληψης του Ντομινίκ Στρος Καν, επισημαίνοντας παράλληλα ότι το Παρίσι είναι υπέρ του σεβασμού του τεκμηρίου αθωώτητας.

Τη βεβαιότητά της ότι η αθωότητα του Ντομινίκ Στρος Καν θα αποδειχθεί, εξέφρασε από την πλευρά της η σύζυγος του επικεφαλής του ΔΝΤ, Αν Σενκλέρ.

«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η αθωότητά θα αποδειχτεί», αναφέρει σε σύντομη ανακοίνωσή της, απευθύνοντας παράλληλα έκκληση «για σύνεση και αυτοσυγκράτηση».

Τονίζει τέλος ότι δεν πιστεύει «ούτε για ένα δευτερόλεπτο» τις κατηγορίες που διατυπώθηκαν εναντίον του συζύγου της.

Εδώ να παραθέσω, ότι ο Στρος  Καν την προηγούμενη μέρα της συλλήψεως ετοιμάζονταν να κατηγορήσει κάποιους και την Αμερική, άλλοι έλεγαν για το Χρυσάφη της Αμερικής και άλλοι, ότι θα κατήγγελλε κάτι πολύ επικίνδυνο;;;;;

Ο τρόπος της σύλληψης ενός τέτοιου ιεραρχικά ανθρώπου ήταν μυστήριο και πρωτοφαν’ες;

Που θα πήγαινε στο Παρίσι;

Και τι έγινε;;;

Η Ιντερπόλ τον έβρισκε σε 10 λεπτά, γιατί τέτοια σύλληψη;;;

Φυσικά για να μην μιλήσει , πριν τον προειδοποιήσουν τι θα το κάνουν!

Και ποιος τον αντικατέστησε;;;;

Η Λαγκαρτ?

Οι επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001 -Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου, εκεί ήταν το 90% εβραίοι και το χρήμα.

Τι χρήμα εξαφάνισαν και για ποιο σκοπώ;?

Γιατί το ανατίναξαν, μαζί με τα μπάζα έκρυψαν και τα στοιχεία;;;

Τι ανακάλυψε ο Στρος Καν σαν αφεντικό στο ΔΝΤ;;;;;

Προσέξτε τον Μπι Λατεν δεν τον συνέλαβαν τον εκτέλεσαν να μην μιλήσει, τον Σαντάμ Τον  έβγαλαν από το λαγούμι και τον περιέφεραν σαν ζώο για να ρίξουν στάχτη  στα μάτια της κοινής γνώμης.

Έκτοτε, Όσοι ξέρουν χάνονται, ή εκτελούνται.

Βαθύ Κράτος της Καμπάλ Το 2015, το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας των ΗΠΑ (NIH), επί προεδρίας Μπάρακ Ομπάμα, χορήγησε επιδότηση 3,7 εκατομμυρίων δολαρίων στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν στην Κίνα. 3,7 εκ. δολάρια είχε δώσει ο Ομπάμα στο Εργαστήριο της Γουχάν!

Στις 17 Οκτωβρίου του 2014, ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε πως ανέστελε την χρηματοδότηση νέων ερευνητικών προγραμμάτων με αντικείμενο την ενίσχυση της φονικότητας και της μεταδοτικότητας ιών.

Το Γραφείο για τις Πολιτικές Επιστήμης και Τεχνολογίας ανακοίνωσε σε ερευνητικές ομάδες που μελετούσαν την γρίπη, το Σοβαρό Οξύ Αναπνευστικό Σύνδρομο (SARS) και το Αναπνευστικό Σύνδρομο της Μέσης Ανατολής (MERS) πως έπρεπε να σταματήσουν τις έρευνές τους, μέχρι να ολοκληρωθούν οι απαιτούμενες αξιολογήσεις επικινδυνότητας.

Περιλη2015: Έτσι κατασκεύασαν τον νέο ιό από τον SARS και τον κορονοϊό των νυχτερίδων

Σε επιστημονική τους μελέτη, που δημοσιεύθηκε το 2015 στο επιστημονικό περιοδικό Nature Medicine, επιστήμονες απέδειξαν την μολυσματική επικινδυνότητα για τους ανθρώπους ενός νέου ιού τύπου SARS: του SHC014-CoV (SHCO14-MA15).

Συνδυάζοντας έναν ιό των νυχτερίδων με τον φονικό ιό του SARS, διεθνής ερευνητική ομάδα δημιούργησε αυτόν τον υβριδικό ιό, που τότε εκτιμούσαν πως μπορεί να μολύνει τους ανθρώπους και ενδεχομένως να προκαλέσει επιδημίες.

Ο νέος αυτός ιός, που όπως σημείωναν οι επιστήμονες “κυκλοφορεί επί του παρόντος σε πληθυσμούς κινέζικων πεταλοειδών νυχτερίδων”, επιδεικνύει ανησυχητικό δυναμικό παθογένεσης για τους ανθρώπους και όχι μόνον για τα εργαστηριακά ποντίκια. Τόνιζαν χαρακτηριστικά: “Η αξιολόγηση των διαθέσιμων ανοσοθεραπευτικών και προφυλακτικών μεθόδων που βασίζονται στο SARS αποκάλυψε ανεπαρκή αποτελεσματικότητα”…

Οι ερευνητές-συντάκτες της μελέτης κατέληγαν στο προφητικό συμπέρασμα: “Το έργο μας υποδηλώνει έναν πιθανό κίνδυνο επανεμφάνισης του SARS-CoV από τους ιούς που κυκλοφορούν σήμερα σε πληθυσμούς νυχτερίδων”.

Ενώ, λοιπόν, Αμερικανοί, Ελβετοί και Κινέζοι κατασκεύασαν τον νέο κορονοϊό, που “δουλεύει” ασυμπτωματικά και σκοτώνει τους επιβαρυμένους στην υγεία ηλικιωμένους από πνευμονικές περιπλοκές, ΔΕΝ φαίνεται να νοιάστηκε κανείς να κατασκευάσει το εμβόλιο.

Και όχι μόνον αυτό. Έπειτα από το θόρυβο που είχαν προκαλέσει πειράματα με επικίνδυνους ιούς γρίπης, η αμερικανική κυβέρνηση επέβαλε το 2014 αναστολή στην ομοσπονδιακή χρηματοδότηση ανάλογων ερευνών που αφορούν την γρίπη, τον SARS και τον συγγενικό ιό του MERS.

Την ύποπτη σιωπή που επιβλήθηκε τάραξε ήδη από το 2015 ο Σάιμον Γουέιν-Χόμπσον (Simon Wain-Hobson), ιολόγος του Ινστιτούτου Παστέρ στο Παρίσι: «Αν ο ιός κατάφερνε να αποδράσει, κανείς δεν θα μπορούσε να προβλέψει τις εξελίξεις» προειδοποιούσε στον δικτυακό τόπο του Nature.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Ρίτσαρντ Έμπραϊτ (Richard Ebright), ειδικός σε θέματα βιοασφάλειας στο Πανεπιστήμιο Ράτγκερς του Νιου Τζέρσι: «Το μόνο που προκύπτει από αυτή τη μελέτη είναι η δημιουργία ενός νέου, μη φυσικού κινδύνου».

Τα μετέπειτα είναι γνωστά: Στην πόλη Wuhan, επαρχία Hubei, στην Κίνα, εμφανίστηκε συρροή κρουσμάτων πνευμονίας.

Στις 9 Ιανουαρίου 2020 οι υγειονομικές αρχές της Κίνας ανακοίνωσαν ότι πρόκειται για νέο στέλεχος κορονοϊού (2019-nCoV).

Αποπειράθηκα να επισκεφθώ την ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου της Βορείου Καρολίνας για να διαβάσω το δελτίο τύπου της 9ης Νοεμβρίου 2015 με τίτλο: “Νέος ιός τύπου SARS μπορεί να μεταδίδεται απευθείας από νυχτερίδες σε ανθρώπους – Καμία θεραπεία δεν είναι διαθέσιμη“.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Το PCR Illusion Συνεχίζει, COVID και το DNA σας, το Vax Mix n ‘Match είναι πίσω και η κατάσταση της πολιτικής έκτακτης ανάγκης

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>