«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ – ΣΟΚ & ΦΡΙΚΗ: Το να το λέω εγώ μικρή ιστοσελιδα είναι, ποιος δίνει σημασία; Το να το λένε πολλοί όμως έχει μεγάλη σημασία για την πληροφορία!

ΜΑΓΝΥΤΕΣΣΣΣ

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ – ΣΟΚ & ΦΡΙΚΗ: Προστέθηκε ΣΚΟΠΙΜΑ στο «eμβόλιο» μαγνητισμός για να αναγκάσει το mRNA να μπει σε ολόκληρο το σώμα ώστε να διασφαλιστεί η… ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥ!!! Βίντεο

Στο χθεσινό μας άρθρο με τίτλο Επιβεβαιώνεται 100% ο μαγνητισμός που προκαλείται από το περιεχόμενο του εμβολίου μέσα στο σώμα εμβολιασμένων!!! σας αποκαλύψαμε για τη πολλοστή φορά ότι όλα τα εμβόλια κορωνοϊού προκαλούν και φρικτές παρενέργειες και…ΘΑΝΑΤΟ σε όσους τα κάνουν. Αυτό είναι πλέον ΓΕΓΟΝΟΣ και έχει επιβεβαιωθεί από ιατρούς, επιστήμονες και εμπειρογνώμονες σε θέματα υγεία από όλο τον κόσμο.

Και εκτός αυτών, προκαλεί και κάτι άλλο εξίσου ανατριχιαστικό, που όπως σας έχουμε αποκαλύψει, συνδέεται με όλα τα καινούρια δίκτυα… 5G. Επιβεβαιώσαμε επίσης το γεγονός πως, σε όσους που έχουν κάνει το εμβόλιο κορωνοϊού, υπάρχει ένας πάρα πολύ περίεργος μαγνητισμός που έχει διαμορφωθεί ενεργιακά γύρω από το χέρι τους όπου το περιεχμένο του εμβολίου.

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;

Διαβάστε το όλο εδώ >> http://greeknewsondemand.com/2021/06/11/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%b2%

Και τώρα τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ (GreekNewsOnDemand.com) έρχεται να σας αποκαλύψει το ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΝ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ!!!….

Στο ακόλουθο βίντεο-σοκ, η Αγγλίδα Δρ. Τ. μας εξηγεί, σύμφωνα με τις δικές έρευνες-υποθέσεις (δηλ. δεν έχει δημοσιεύσει τίποτε το επίσημο ακόμη αλλά εμείς, πάντως, την ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!!!), το ΠΩΣ και το ΓΙΑΤΙ όσον αφορά όλους αυτούς τους λίαν περίεργους μαγνητισμούς που υπάρχουν πλέον στον οργανισμό πολλών εκατομμύριων εμβολιασμών σε όλο τον κόσμο.

Τα κύρια σημεία είναι τα εξής….

  1. Τα εμβόλια κορωνοϊού περιέχουν ένα μαγνητισμένο νανο-σωματίδιο συνδεδεμένο με το mRNA…

  2. Στη συνέχεια, διασχίζει το φράγμα αίματος-εγκεφάλου και προσελκύεται στον εγκέφαλο….

  3. Δύο πράγματα βοηθούν αυτό το πέρασμα του μαγνητισμένου mRNA στον εγκέφαλο. (a) Τοπικές επιδράσεις θερμοκρασίας από την ακτινοβολία EMF. (b) Και από ένα τεχνητό δίκτυο, όπως από την υδρογέλη.

  4. Αναφέρεται τώρα ότι εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ανακαλύπτουν ότι η περιοχή του χεριού τους όπου έλαβαν τον εμβολιασμό είναι πλέον μαγνητική.

  5. Τα άτομα που έλαβαν δύο εμβολιασμούς έχουν ισχυρότερο πεδίο μαγνητισμού από εκείνα που πήραν μόνο έναν.

  6. Και παρ΄ολο που δεν υπάρχει -όλως περιέργως– αναφορά σε μαγνητικά στοιχεία στην λίστα συστατικών των εμβολίων, ωστόσο, η μαγνητική νανοτεχνολογία υπάρχει και διεξήθησαν εκτενείς μελέτες σε ζώα και κύτταρα in vitro τα τελευταία χρόνια.

  7. Επίσης, και σύμφωνα με πληροφορίες του δημόσιου τομέα, τόσο η Pfizer όσο και η Moderna χρησιμοποίησαν μια πρωτεΐνη-ακίδα S2 κατά το στάδιο κατασκευής των εμβολίων COVID από μια εταιρεία που ονομάζεται Agro Bio Systems και δείχνουν επίσης ένα διάγραμμα του mRNA με μαγνητισμένο νανο- σωματίδιο στο ένα άκρο που χρησιμοποιήθηκε για την ανάπτυξη αυτών των εμβολίων!!!

  8. Το μαγνητισμένο mRNA διασχίζει το φράγμα αίματος-εγκεφάλου και προκαλεί βλάβη εκεί για διάφορους λόγους !!!

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!

«ATTEMPTED MASS GENOCIDE» MAGNETGATE HYPOTHESIS FROM MEDICAL DOCTOR #MAGNETCHALLENGE (DR. T)

( Τό παρόν link ἀπό ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ:

 https://www.bitchute.com/video/fPYnt0078cou/ )

(θά τό βρεῖτε καί ἐδῶ ὅπως παραπέμπει ὁ ἀρθρογράφος:)

https://www.notonthebeeb.co.uk/drt-genocide

Αλλά δεν σταματάμε εδώ!…

Σύμφωνα με το έγκριτο ιστολόγιο forbiddenknowledgetv.net

Ο οικονομολόγος της Υγείας, η Δρ Jane Ruby, με περισσότερα από 20 χρόνια στη φαρμακευτική έρευνα, μίλησε πρόσφατα με τον δημοσιογράφο Stew Peters για να εξηγήσει γιατί βλέπουμε αυτές τις μαγνητικές επιδράσεις που σχετίζονται με τις ενέσεις COVID.

Εξηγεί ότι τα χειραγωγικά, μαγνητικά νανοσωματίδια προστέθηκαν σκόπιμα στα εμβόλια, επειδή «Είναι ένας πιο επιθετικός μηχανισμός παράδοσης για να μπει για τα καλά (το mRNA που δημιουργεί τις πρωτεΐνες-ακίδες) σε όλα τα κύτταρα του σώματός σου. Είναι μια διαδικασία που ονομάζεται «μαγνητοσύνθεση» (magneto-fection)… χρησιμοποιούν μαγνητικά πεδία μέσω διαφορετικών χημικών για να συγκεντρώσουν το mRNA στα κύτταρα των ανθρώπων. Αυτό ευθυγραμμίζεται με όλα όσα έχουμε αναφέρει εδώ και εβδομάδες, τώρα. Γνωρίζουμε απλώς τι και πώς κρύβονται πίσω από αυτά τα μαγνητικά φαινόμενα, όπου μεταλλικά αντικείμενα  κολλάνε πάνω σε εμβολιασμένους ανθρώπους.PUBMED.NCBI.NLM.NIH

«Λοιπόν, αυτό που είναι ένα νανοσωματίδιο λιπιδίων και είναι ένα σύστημα υπερ-παραδόσεως και υπάρχουν μέρη στο σώμα σας που δεν πρέπει να πηγαίνουν συνθετικά DNA και RNA και όμως, αυτή η προσέγγιση αναγκάζει το υλικό – την κωδικοποίηση mRNA – να αναγκάσει το κύτταρα για να δημιουργήσουν, ξανά και ξανά, αυτές τις επικίνδυνες πρωτεΐνες-ακίδες σε όλο το σώμα σας. Είναι στην πραγματικότητα ένα σύστημα αναγκαστικής παράδοσης γονιδίων.»

Λέει ότι θα ακούσουμε όλο και περισσότερα για τα SPIONs (Superparamagnetic Iron Oxide Nanoparticles), που σημαίνει τα υπερπαραμαγνητικά νανοσωματίδια οξειδίου του σιδήρου, «Που τοποθετούν αυτήν την τεχνολογία μαγνητικού πεδίου μέσα και γύρω από το φάκελο των νανοσωματιδίων λιπιδίων για να ενσωματώσουν αυτό το mRNA στα κύτταρα σου.»

Η Δρ. Ruby πιστεύει ότι η Pfizer και η Moderna χρησιμοποιούν αυτές τις ουσίες παράνομα, κάτι που αποτελεί έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και ότι ο μηχανισμός αυτών των μαγνητισμένων νανοσωματιδίων και αντιδραστηρίων είναι αυτός που εξηγεί αυτό που βλέπουμε σε όλα αυτά τα βίντεο, όπου, αρχικά, βλέπουμε μαγνητικά αντικείμενα να κολλάνε σε ανθρώπους και, αργότερα, τα αντικείμενα φαίνονται να κολλάνε στα μέτωπα και στα μάγουλά τους.

Περισσότερα εδώ >> https://forbiddenknowledgetv.net/magnetism-intentionally-added-to-vaccine-to-force-mrna-through-entire-body/

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!…

EXPOSED! Magnetism INTENTIONALLY Added to ‘Vaccine’ to Force mRNA Through Entire Body

https://www.brighteon.com/f79d198f-c99a-406f-9967-20890acc7898

Αλλά ΠΑΛΙ δεν σταματάμε εδώ!….

Διαβάζουμε τώρα τον ακόλουθο τίτλο της ακόλουθης ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ εκθέσεως…

Χειριστική μαγνητική νανοϊατρική: το μέλλον της πανδημικής / ενδημικής θεραπείας COVID-19 (Manipulative magnetic nanomedicine: the future of COVID-19 pandemic/endemic therapy)….

ΠΟΙΕΣ «ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ» ΜΩΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ???!!! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ!!!

Manipulative magnetic nanomedicine: the future of COVID-19 pandemic/endemic therapy

Ajeet Kaushik1

No abstract available

Similar articles

See all similar articles

Cited by 3 articles

Πηγή της εκθέσεως >> https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33307877/

Πηγή:

http://greeknewsondemand.com/2021/06/12/%cf%83%ce%bf%ce%ba-%cf%86%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%b7-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%cf%84%ce%ad%ce%b8%ce%b7%ce%ba%ce%b5-%cf%83%ce%ba%ce%bf%cf%80%ce%b9%ce%bc%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%b5%ce%bc%ce%b2/

http://kaiomenivatos.blogspot.com/

www.nikosxeiladakis.gr

Αργυρώ Τέγουτζικ (ειρηνοδίκης): Δεν νοούνται διακρίσεις βάσει Συντάγματος σε μια Δημοκρατία με αυθαίρετα κριτήρια όπως η συμμετοχή σε πειραματικό ενέσιμο παρασκεύασμα

https://enromiosini.gr/optikoakoustiko-yliko/argyro-tegoytzik-eirinodikis-den/

Νίκος Χειλαδάκης · 14 Ιούν. 2021

Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη

Stergios 42@otenet.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>