«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Σταματήστε την παγκοσμιοσκατοποίηση

ΝΑΙ

Οι διεθνείς ΦΟΝΙΑΔΕΣ (USA) που έχουν αιματοκυλήσει όλον τον πλανήτη κάτω από τη μάσκα του ΝΑΤΟ  και τώρα ετοιμάζουν να μεταφέρουν το θεάρεστο έργο τους, στα Βαλκάνια!

Stop The New Order – Stop The Killers

Σταματήστε την παγκοσμιοσκατοποίηση

Έχουν περάσει μόλις 24 χρόνια περίπου, απο τήν στιγμή που η τότε πρωθυπουργός της Αγγλίας Μάργκαρετ Θάτσερ είπε (δημοσίως!) τα ακόλουθα:
«Γιά μένα είναι τιμή η απόρριψίς μου απο την “Λέσχη Μπίλντενμπεργκ”. Όποιος δεχθεί να παραδώσει στην Λέσχη την αυτοκυριαρχία της Χώρας του, είναι εκλεκτός, αλλοιώς α π ο ρ ρ ί π τ ε τ α ι!.
Θέση της Λέσχης είναι να υ π ο β α θ μ ι σ θ ο ύ ν τα Έθνη και να υπάρξει μία Νέα Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων, αλλά θα αποτύχουν!
Μέ παραμέρισαν γιατί α ρ ν ή θ η κ α να παραδώσω τήν κυριαρχία της Βρεττανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, που αποτελεί το απαραίτητο βήμα της Λέσχης γιά την δημιουργία μιάς Παγκοσμίου Κυβερνήσεως…»
Πρωθυπουργός της Αγγλίας Μάργκαρετ Θάτσερ, “The Spot Light, July 10, 1995′

Φίμωση Αγγλου Στρατιωτικού για τα ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΧΗΜΙΚΑ

Οι διεθνείς ΦΟΝΙΑΔΕΣ (USA) που έχουν αιματοκυλήσει όλον τον πλανήτη κάτω από τη μάσκα του ΝΑΤΟ

Victoria Grant

12-year old Victoria Grant explains why her homeland, Canada, and most of the world, is in debt. April 27, 2012 at the Public Banking in America Conference, Philadelphia, PA. Support a public bank for YOUR state. Donate and make it happen!

Η τραπεζική απάτη του χρήματος, που έχει στήσει ο παγκόσμιος φασισμός

Η απάτη ΔΝΤ και τραπεζών

Πώς σε κρατούν καθηλωμένο με το ΔΙΑΙΡΕ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ

ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ

Το δόγμα του σοκ είναι ένα ντοκιμαντέρ που μας βοηθά να καταλάβουμε το παρόν, καθώς αποτελεί μια από τις πιο ολοκληρωμένες αναλύσεις της συγκαλυμμένης ιστορίας της εποχής μας. Μια συναρπαστική περιγραφή της νέας παγκόσμιας τάξης, που βρίσκεται σε κατάσταση αμόκ… Η ανάλυση του καπιταλισμού της καταστροφής επιχειρείται από την Καναδή συγγραφέα Ναόμι Κλάιν με τέλεια διυλισμένη οργή, που διοχετεύεται μέσα από αδιάσειστα δεδομένα.

Σε αυτή την πρωτοποριακή εξιστόρηση των πεπραγμένων της πλέον κυρίαρχης ιδεολογίας της εποχής μας, της οικονομικής επανάστασης των «ελεύθερων αγορών» του Αμερικανού οικονομολόγου Μίλτον Φρίντμαν, η Ναόμι Κλάιν αμφισβητεί το διαδεδομένο μύθο ότι η παγκόσμια νίκη του νεοφιλελεύθερου κινήματος υπήρξε ειρηνική.

Καταδεικνύει ότι, από τη Χιλή του 1973 μέχρι το σημερινό Ιράκ, ο Φρίντμαν και οι υποστηρικτές του εκμεταλλεύτηκαν επανειλημμένα τη βία και μια σειρά από τρομακτικά σοκ για να επιβάλουν τις ακραίες
πολιτικές τους. Αποκαλύπτει την εντυπωσιακή ομοιότητα ανάμεσα στις ανακριτικές τεχνικές της CIA και στις εκβιαστικές τεχνικές της Παγκόσμιας Τράπεζας και του ΔΝΤ, στην προσπάθειά τους να επιβάλουν τονκαπιταλισμό της καταστροφής σε ολόκληρο τον κόσμο.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ TEXE MARRS (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ)

Δημοσιεύτηκε στις 16 Ιουν 2016

Παγκοσμίως ελάχιστοι διάσημοι άνθρωποι σήμερα μιλούν εναντίον της νέας τάξης πραγμάτων για ευνόητους λόγους φυσικά… Eίχαμε λοιπόν την ευκαιρία και την χαρά να μιλήσουμε αποκλειστικά στον ΕΟΕ με τον κορυφαίο αντινεοταξιτή συγγραφέα των Η.Π.Α τον κύριο ΤΕΞ ΜΑΡΣ με την βοηθεία του δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη τον οποίο και ευχαριστούμε πολύ. Περισσότερα από εδώ http://eoellas.org

ΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ

Δημοσιεύτηκε στις 2 Ιαν 2016

Τι δεν θέλει η κυβέρνηση να γνωρίζεται για τον επερχόμενο παγκόσμιο νόμισμα ,για την κατάργηση του χρήματος με στόχο την εμφύτευση τσίπ στο χέρι.

DEBTOCRACY – ΧΡΕΟΚΡΑΤΙΑ 2

(H τελική κόπια)

THE GRANDCHILDREN OF HOLOCAUST SURVIVORS FROM WORLD WAR II ARE DOING TO THE PALESTINIANS EXACTLY WHAT WAS DONE TO THEM BY NAZI GERMANY

TTIP : Η Εξουσία των Πολυεθνικών

Δημοσιεύτηκε στις 28 Μαΐ 2016

Συνέντευξη του ειδικού συνεργάτη του Δημόκριτου

πρώην προέδρου του ΕΦΕΤ Νίκου Κατσαρού

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ – ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ »ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ»

Ανέβηκε στις 13 Ιουλ 2011

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ, »ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ»

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗ

Το βίντεο που πρέπει να δούμε όλοι έστω μια φορά

Θέλουν την Ελλάδα χωρίς τους Έλληνες

Δημοσιεύτηκε στις 23 Ιουν 2013

Ο Νίκος Αργυρόπουλος καλεσμένος του Ανδρέα Μπλάνου στην εκπομπή

της τηλεόρασης του Αχελώου «Λόγος Ρωμαϊκος».
http://www.rafail.org

Πώς προωθείται η νέα τάξη πραγμάτων παγκοσμίως!

Πώς προωθείται η νέα τάξη πραγμάτων παγκοσμίως!

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

2048: Η Νέα Τάξη των Πραγμάτων

ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ

Νέα Τάξη Πραγμάτων: Ένα Μυθιστόρημα Ατελείωτης Πραγματικότητας!

Τα μουλοσπέρματα των Ρόθτσιλντ

Σχετικοί Σύνδεσμοι

Κομμουν-ισμοί και Φασ-ισμοίΚαργάκος – Η πέμπτη φάλαγγα στην ΕυρώπηΟι Λαθραίοι εισοδιστές στην Ελλάδα και την ΕυρώπηΟι αλήθειες πού σας κρύβουν για τους Λαθρομετανάστες (Βίντεο)Οι Μπίζνες Καλά Οργανωμένες Μ.Κ.Ο.Οι ανθέλληνες «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ» του ΚΕΕΡΦΑΦυλετικός πόλεμος και οι χρήσιμοι ηλίθιοι του «αντιρατσισμού»Η επερχόμενη δικτατορία της Καμπάλα και των οπαδών της – Η δηλητηριώδης θρησκεία

ΔEITE ΕΠΙΣΗΣ (από Grothia.gr):

1) ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΗ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ – ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΝΕΚΡΟΙ2) ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ – ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΝΕΚΡΟΙ3) ΧΗΜΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ4) ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΗ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΟΡΛΑΝΤΟ-ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΝΕΚΡΟΙ!5) ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ!6) ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΟΣ Ο ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ FOLEY ΑΠΟ ΤΗΝ CIA~ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ7) ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΗ Η ΙΣΛΑΜΟΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ – ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ8) ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΗ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΒΟΣΤΩΝΗ-ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ-ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!9, 10,11) ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ 13 ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ!
( 1:26:40 – 1:33:00 ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΗ ΒΙΡΤΖΙΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΚΑΜΕΡΑ
1:33:00 – 1:39:40 ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ SANDY HOOK
1:40 :00 – 1:44:00 ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΕ ΘΕΑΤΡΟ AURORA
1:44:00 – 1:45:15 ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ)12) ΙΔΙΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ~ ΔΙΑΔΩΣΤΕ13) ΡΩΣΟΙ ΧΑΚΕΡΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΝ CIA ΚΑΙ ISIS14) ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ~ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!15) ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΟ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΤΗΣ CIA ΣΕ ΣΕΡΒΙΑ ΚΑΙ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ16) ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΛΑΞ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΜΟΙΩΜΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ17) Τα Γάντια είναι για φλώρους: Τα Λευκή Κράνη έχουν ανοσία στα χημικά Sarin18) Σκηνοθετημένη διαμαρτυρία υπέρ του Μόρσι στην Αίγυπτο απο την CIA19) Το Al Jazeera «πιάστηκε» να βάζει «κομπάρσους» να παίζουν τους τραυματίες στο Χαλέπι20) Σκηνοθετημένες σε GREEN SCREEN οι ομιλίες της Χίλαρι Κλίντον.21) ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΑ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ22) ΜΟΥΦΑ Ο ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΟΜΡΑΝ! ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗΣ Ο ΕΙΚΟΝΟΛΗΠΤΗΣ!23) Πόσες φορές μπορεί να «σωθεί» ένα παιδί: Άλλη μία απόδειξη κατασκευασμένων ρεπορτάζ από τα δυτικά ΜΜΕ που «δουλεύουν» τον κοσμάκη24) Φωτογράφος συνελήφθη στην Αίγυπτο να βγάζει στημένες φωτογραφίες «ματωμένων παιδιών στο Χαλέπι»25) Η μεγάλη ΦΑΡΣΑ/ΑΠΑΤΗ του «του πυροβολισμού» στο Πανεπιστήμιο του Οχάιο26) Καημένος λευκόκρανος παριστάνει το θύμα 3 διαφορετικές φορές σε δήθεν χημικές επιθέσεις του «κακου» Άσαντ27) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΠΟΛΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ-ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ!!!28) ΤΟ CNN ΠΑΓΙΔΕΥΕΤΑΙ ΤΡΑΒΩΝΤΑΣ ΒΙΝΤΕΟ ΕΠ ΑΥΤΟΦΩΡΩ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΚΡΙΣΗΣ ΕΜΠΟΛΑ ΣΤΗ ΛΙΒΕΡΙΑ29) Η ΓΕΛΟΙΑ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΝΟΣΟΚΟΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΟ ΕΜΠΟΛΑ30) Οι ΗΠΑ πλήρωσαν 540 εκατ. δολάρια για ψεύτικα βίντεο με τρομοκράτες!31) ΝΕΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΔΕΝ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ – ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΒΛΗΜΑ!32) ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ ΣΤΙΣ 9/11-ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!33) 6 ΚΑΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕN ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΣΤΙΣ 9-11 ΑΛΛΑ ΕΚΡΗΞΗ!34) (9-11) ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΤΗΣ CIA ΟΣΟΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΔΑΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ35) (9-11) 500 ΑΥΤΟΠΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ:»ΒΟΜΒΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ»36) (9-11) Η ΜΥΤΗ ΤΟΥ ΠΙΝΟΚΙΟ ~ΜΟΝΤΑΖ ΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ37) ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΟΙ ΑΕΡΟΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ 9-11, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ38) Η απόλυτη απόδειξη ότι το μακελειό στην Νέα Ζηλανδία ήταν Hoax

 

Σταματήστε τα εγκλήματα κατά THΣ ΕΛΛΑΔΑΣ και κατά της ανθρωπότητας

E.E., USA, & NATO … Το ίδιο Φασιστοσυνδικάτο !!!!

Κυριακή, 12 Απριλίου 2020

https://www.sotos206.gr/neworder/index.htm