«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΟΜΙΛΙΑ ΛΟΡΔΟΥ ΤΖΑΚΟΜΠ ΡΟΤΣΙΛΔ

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο

ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ, ΤΗΝ 18η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΟΥ 2015, ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ..

ΜΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ : …… << ΕΙΜΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΞΙ ΜΕΓΙΣΤΑΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΒΑΣΙΛΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΤΟ 1953 ΣΧΕΔΙΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΑ ΕΘΝΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ……

ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΙΣΧΥΡΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΟΥΣ ΚΡΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ…..

ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΒΑΛΕΙ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΜΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΥΠΩΝΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑ [ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ]…..

ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΜΑΣ ΕΝΩ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ( ΟΠΩΣ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ)….

ΤΥΠΩΝΟΥΜΕ ΧΑΡΤΙΑ ΧΡΗΜΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΙΠΟΤΕ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΑΝΕΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΣΑΣ, ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΟΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ..

ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΑΝΕΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ…. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΕΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΑ…. ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΑΖΕΨΑΜΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ…. ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΔΙΧΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΑΣ, ΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΦΟΒΟ, ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ, ΤΟΝ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ….. ΜΑΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ.. … Ο ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ Ο ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ, Ο ΜΑΡΞ ΚΑΙ Ο ΛΕΝΙΝ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ…. ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΑΕΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ….. ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΟΝΟΥΜΕ ΤΥΠΩΝΟΝΤΑΣ ΑΕΡΑ…..

ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΕΝΩ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ……ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ..

ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ..

ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΜΜΕ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΛΕΜΕ, ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΗΣΥΧΟΥΣ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΑΣ……ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ, ΩΣ ΤΟΝ ΟΗΕ ΚΑΙ ΤΗΝ UNICEF….. ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ Η ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΑΣ.. … ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΟΥΜΕ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ!!!….. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΧΕΔΟΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΗΡΥΞΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ.. ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΑ ΟΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ….. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ….. ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΣΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΑ ΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ…. ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΧΑΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΗΣΑΣΤΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ….. ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΕΘΙΣΤΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΓΙΝΑΤΕ ΔΕΣΜΙΟΙ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ….

ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΑΦΟΥ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΑΣ, ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΑΣ ΠΕΡΝΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ ΑΦΟΥ ΜΑΣ << ΧΡΩΣΤΑΤΕ >> ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ << ΞΕΧΡΕΩΘΗΤΕ >> ΠΟΤΕ….. ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΕΣΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΤΕ ΚΕΦΑΛΙ… ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΑΦΟΥ Η ΤΡΟΦΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΑΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ….. ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΔΙΧΩΣ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ.. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ, ΜΗΠΩΣ ΠΑΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΑΛΑΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ, ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΑΠΙΦΑΣΙΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΨΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΛΑΣΑΡΑΜΕ….

ΜΗΝ ΤΥΧΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΣΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΧΕΡΙΑ, ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ…. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΟΝΤΑ ΔΙΧΩΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΔΙΧΩΣ ΓΝΩΣΗ, ΔΙΧΩΣ ΣΚΕΨΗ, ΔΙΧΩΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΔΙΧΩΣ ΠΙΣΤΗ, ΔΙΧΩΣ ΘΑΡΡΟΣ….

ΕΙΣΤΕ ΗΔΗ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΤΕ….

ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ >>!!!… ΤΑ ΕΘΝΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ…

ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕΡΙΚΑ…. ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΑΔΥΟΜΕΝΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ >>…..

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ!

Ρομινα Ζαμπούφλου

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>