«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Πόσα έχει αρπάξει αυτό το προδοτικό απόβρασμα, που λέγεται πρωθυπουργός των Ελλήνων, Και που για να πουλήσει τα εμβόλια απειλεί με εμφύλιο τον Ελληνικό λαό αν δεν εμβολιαστούν;;;;;

Τρίτη, 8 Ιουνίου 2021

ΟΥΠΣ!!! Τί ημερομηνία είναι αυτή κάτω αριστερά..;;;

 Κλασσικά πράγματα.. Όλα τα λαμόγια έτσι την πατάνε.

Από την επιδειξιομανία τους ότι κάνουν υψηλού επιπέδου συναντήσεις στο εξωτερικό.

Βάζουν και μερικά πιστά σκυλάκια συστημικής ενημέρωσης να τους αποθανατίζουν, και οι ίδιες αυτές οι δημοσιεύσεις τούς καίνε μετά.

Η εν λόγω ιντερνετική εφημερίδα είναι από τις πολύ γνωστές με του λώκου ειδησεογραφία, η οποία μάλιστα τσίμπησε κι αυτή δεκάδες χιλιάδες ευρουλάκια για να δημοσιεύει τα.. «χιλιάδες κρούσματα» της ψευτοπανδημίας.

Επειδή έχει αρχίσει ήδη να γίνεται σούσουρο με αυτή την παλιά δημοσίευση του ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019 (!)… ΠΡΟ «ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΓΟΥΧΑΝ», ΠΡΟ ΤΩΝ «13 ΜΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΝ ΤΑΧΕΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ»…

..κι επειδή μπορεί να είναι θέμα ωρών το να την εξαφανίσουν την ανάρτηση.. Γι αυτό, αντί να την αντιγράψουμε και να βάλουμε και σύνδεσμο.. προτιμήσαμε να την κάνουμε αποκόμματα τα οποία τα αντιγράφουμε, τα αποθηκεύουμε, τα διαμοιράζουμε.. τα κάνουμε ότι θέλουμε και μένουν στα χέρια μας ούτως ή άλλως. Εσείς μπορείτε να πληκτρολογήσετε στην αναζήτησή σας τον τίτλο που βλέπετε στην πρώτη φωτο, και να μπείτε στην ιστοσελίδα εκείνη.

Κ-Τ

Βίντεο: Συνάντηση Μητσοτάκη με το Δ.Σ. της Pfizer


 https://diodotos-k-t.blogspot.com/2021/06/blog-post_8.html#more