«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι παρενέργειες των ψευδο-εμβολίων κατά των Covid

Από τον Δρ. Νικόλ Ντελεπί

Αυτή είναι μια δύσκολη ερώτηση γιατί είναι βέβαιο ότι, όπως πάντα, πολλές ανεπιθύμητες ενέργειες δεν αναφέρονται από γιατρούς, οικογένειες ή ασθενείς.

Συνοψίζουμε μόνο τα αποτελέσματα που αναγνωρίζονται από τα επίσημα ιδρύματα της Αμερικής (Vaers για τις ΗΠΑ) και των ευρωπαϊκών (Eudravigilance του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων).

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΕ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ): Οι παρενέργειες που περιλαμβάνουν τον θάνατο είναι πολλά

Ερώτηση με επίσημα αποτελέσματα της ΕΕ, διανύσματα από 10.000 Ευεργίοι σκοτώτε από από σχόλια Covid-19 [1]

Η εφαρμογή εκθέσεως εφαρμογών για τα ύποπτες αναφορές αντιδράσεις ναρκωτικά είναι η EudraVigilance, η διαθεσιμότητα και αναφορές ατυχημάτων και θανάτων που χρησιμοποιούν με τα πειραματικά μηνύματα Covid-19th

Για τα παιδιά «ελεγκτές διαότων» που διαισβητούν τα ταδιαθέστε της βάσης στην στο Twitter ή στο Facebook, χρησιμοποιούμε τον εαυτό μας ΕΜΑ για τα ατυχήματα με τα ναρκωτικά Big Pharma

Η EudraVigilance γράφει για τη βάση των στοιχείων της [2]:

«Αυτός ο ιστότοπος δημιουργήθηκε από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων το 2012 για να δώσει στο κοινό πρόσβαση σε αναφορές για ύποπτες ανεπιθύμητες ενέργειες (επίσης γνωστές ως ύποπτες ανεπιθύμητες ενέργειες). 

Αυτές οι αναφορές διαβιβάζονται ηλεκτρονικά στην EudraVigilance από τις εθνικές αρχές φαρμάκων και από φαρμακευτικές εταιρείες που διαθέτουν εγκρίσεις φαρμάκων (άδειες).

Το EudraVigilance είναι ένα σύστημα συλλογής αναφορών για υποψίες ανεπιθύμητων ενεργειών. 

Αυτές οι εκθέσεις χρησιμοποιούνται για την αξιολόγηση των οφελών και των κινδύνων των ναρκωτικών κατά την ανάπτυξή τους και για την παρακολούθηση της ασφάλειάς τους μετά την έγκρισή τους στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο (ΕΟΧ). “

Από 8 Μαΐου 2021: ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΟΚΙΔΩΝ ΕΜΒΟΛΩΝ ΣΤΗΝ ΕΕ

Η έκθεσή τους, με χρονικό διάστημα 8 Μαΐου 2021, χρήση 10.570 θανάτους και 405.259 επιπλοκές μετά από στντους ετντυ-19στυχς προσντυ-19σττυς ετντυ-19στυτς στντυ 19στυτς ετντυ Χρονικά διαλείμματα καταγράφησε κάθε με τους διαφορετικούς χαρακτήρες και τους χρήστες των θανάτων.

Συνολικές αποκρίσεις για το χρωμαόλιο mRNA που μελετήθηκε

PFIZER: Tozinameran (κωδικός BNT162b2, Comirnaty) από την BioNTech / Pfizer

5.368 θάνατοι και 170.528 συμβάντα από 8 Μαΐου 2021

ΜΟΝΤΕΡΝΟ

Συνολικές προσεγγίσεις για το δοκιμαστικό διαόλιο mRNA-1273 (CX-024414) από το Moderna 2.865 θανάτος προσιεετης 20 .ανάτους προσι 22.985 ανεέυς εφαρμογήιετητς 20

ΑΣΤΡΑΖΕΝΕΚΑ

Συνολικές απαντήσεις για το δοκιμαστικό εμβόλιο AZD1222 / VAXZEVRIA (CHADOX1 NCOV-19) της Οξφόρδης

AstraZeneca: 2.102 θάνατοι και 208.873 επιπλοκές (από τις 8 Μαΐου 2021)

ΓΙΑΝΣΣΕΝ

Συνολικές προσπάθειες για το κριτικό διαόλιο COVID-19 JANSSEN (AD26.COV2. S) της Johnson & Johnson: 235 θάνατοι καέΐς, ατΐς 20πιποκ καέΐς, επιποκ21

Ψάχνει κανείς το χρόνο στη διάθεσή μου για την παθολογία και να κάνω την ταχεία διάπλασης και των θανάτων από την ενημέρωση της 22ας Μαΐου:

 

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΝΤΟΣΚΕΥΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ PSEUDO ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙ H1N1

Διαλογές που δημιουργούνται από τον EMA τον Απρίλιο του 2021 συνοψίματα με τα στοιχεία ενδιάμεσους χρόνους που απαιτούνδιαδιάγραμμα και με τη διάλυση με το βίντεοόλιο H1N1 και τα μηνύματα με τα διάφορα στοιχεία που αναφέρθηκαν για τις πληροφορίες σχετικά με τις πληροφορίες για τα είδη των προϊόντων που σχετίζονται με τις σχετικές εφαρμογές του λογισμικού.

πολύ προσεκτικά από ό, τι για το διάόλιο H1N1:

ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ

Οι αριθμοί είναι διαι στο ANSM, πολύ συχνά πολύ συχνά.

Δεν πρέπει να εκπλαγείτε με τις δηλώσεις των κέντρων εμβολιασμού, οι οποίες ζητούν να μην αναφερθούν περιστατικά εμβολιασμού επειδή είναι συγκλονισμένοι από τον υπερβολικό αριθμό αναφορών.

Για παράδειγμα:

Εμβόλια Covid-19: περίπου 4.000 αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών στο Limousin: ένα παράδειγμα

Δημοσιεύθηκε στις 24/05/2021 [3]: «Ταξινόμηση, επεξεργασία, διερεύνηση, καταγραφή: μια κολοσσιαία εργασία για τη δραστηριότητα του κέντρου.

“Από τον Stephane Lefevre, ο οποίος σε ένα άρθρο στο Le Popu-laire γράφει:

«Από τις αρχές του 2021 υπήρξε μια άνευ προηγουμένου εισροή για το περιφερειακό κέντρο φαρμακοεπαγρύπνησης στο Λιμόζ, το οποίο συλλέγει όλες τις αναφορές για ανεπιθύμητες ενέργειες. 

Συμπεριλαμβάνεται μία από τις 34 γαλλικές περιπτώσεις άτυπης θρόμβωσης που συνδέονται με την ένεση του εμβολίου AstraZeneca.

(…) Ακριβώς 4.000 σε τεσσεράμισι μήνες (από 283.000 άτομα που έλαβαν μια δόση ή δύο από το εμβόλιο στη Λιμουζίνη): ένα αρχείο για αυτήν τη δομή, το οποίο συλλέγει αναφορές για ανεπιθύμητες ενέργειες φαρμάκων και τις παρατηρήσεις τους στο Εθνική Υπηρεσία για την Ασφάλεια Φαρμάκων που έχουν ευνοήσει το ANSM (*). Εκκρεμούν περισσότερες από τις μισές αναφορές ».

“Συνήθως διαμέτρηση 1200 αναφορές ετησίως, εκθέτες απαιτούν απόκα προέρχονται από” κλασικά “αναλύσεις” ο ο εκπαιδευγητής Laroche, επικεφαλής του κτρορου.

Από παιδιά 4.000, το CRPV μπόρεσε να صافσει 1.200 στη βάση δια και επεξεργάστηκε 400 που εμφανίζει ενογνογν γμν ργμνν Μαθηματικά περισσότερα από τα μισά για να δουλέψει. «متبادل διδινομούμε αναφορές που αναφέρει τα διαθέσιμαδιαά χρήση με την παραιότητέα, απαιραιτότέα, να ναμευε νρανες νρανες νρανες νρανες. Η καθυστέρησή μας ψάχνουμε από αναφορές θεώρηση ανεπιθύμητων απαιτήσεων. “

Οι λεγόμενες «διακρίσεις» αντιδράσεις στο 25% των αναφερόμενων, όσων απαιτούν στ ε ε

(…) Μετασχηματισμοί αξιοποίησης συμπληρωματικά παρενεργασία, το Limoges CRPV κατέγραψε κάθε εικόνα από από 34 εικόνες θρόμβος άτυπου εντοπισμού (εγκεφαλική, εντερική) που εμφανίζει στη διάθεσή τους για το βίντεοόλιο AstraZeneca και ειδικώς από 11 θανάτους.

Η παρουσίαση Λιμουζίνα δεν απαιτείται θανατηφόρα.

Εκτός από την εμφάνιση αξιολόγησης συμπληρωματικά, ταχυκαρδία, προσεπητα ζωστήρα, αρτηριακή επέκταση, παράλυση του τόπου και κνίδωση είναι από κάθε φορά πρόσθετες εμπειρίες που δεν έχουν στο ένθετο της εφαρμογής .

 Ο φοιτητής νοσηλεία αναζητήσεις στο στο 25% Σοβαρό αντίκτυπο.

«Η δουλειά μας είναι υποχρεωμένος αν είναι το κείμενοόλιο που ζητάμε την χρήση ή εάξν υγήρεανινηοηνενενθενθεννενενενενενενενενενενενενθηθηγηνενεενενεθς ν αλλαγή νγέλς νγέχς νγέθς νγέθς νγέθς νγέθς νσθχς

«Εάν η υπόθεση είναι πιο περίπλοκη, μπορεί να χρειαστούν μισή μέρα σε μια μέρα για να τεκμηριωθεί η υπόθεση, για να πάρει το άτομο να μας πει την ιστορία του, για να λάβει ιατρικές πληροφορίες για ένα πλήρες ιατρικό αρχείο.

 Όλα πρέπει να είναι ακριβή για να δικαιολογήσουν μια πιθανή απόφαση για την υγεία. “

Καλέστε για πιο στοχευμένες αναφορές

Ακόμα κι αν η κα Laroche είναι ευχαριστημένη από τη μαζική συμμετοχή, απαιτεί πιο συγκεκριμένες εξηγήσεις σχετικά με τα «σοβαρά, πολύ ενοχλητικά ή άγνωστα» αποτελέσματα.

Αυτό είναι απαραίτητο για να διασφαλιστεί η αντιδραστικότητα της παρακολούθησης του εμβολίου.

(*) Στη Γαλλία υπάρχουν 31 περιφερειακά κέντρα φαρμακοεπαγρύπνησης: αυτό το εδαφικό δίκτυο εξυπηρετεί το ANSM, το γαλλικό φαρμακευτικό γραφείο.

Τα μηνύματα λεπτομερώς

«Γεωγραφική κατανομή: 80% των αναφορών που έλαβε το Limoges CRPV προέρχονται από την Haute-Vienne, 15% από την Corrèze και 5% από την Creuse.

Διανομή με εμβόλιο: Το 78% των 1.600 αναφορών που υποβλήθηκαν σε επεξεργασία αφορούν εμβόλια από την Pfizer, 18% από την AstraZeneca και 4% από τη Moderna και Janssen.

Κατανομή ανά προφίλ δημοσιογράφου: 74% των αναφορών προήλθε από ασθενείς και 26% από επαγγελματίες υγείας.

Διανομή πρόσβαση με τη διαφορά 25% για αναφορές που σχετίζονται με το CRPV περνούν από την προσωπική πύλης που εμφανίζουν από το Υπουργείο Υγείας . Χρήστες που αναζητούν πρόσβαση στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή με με τη Φόρμα Παρακολούθηση και Αναφορά Ανεπιθύμητων Συμβάντων που δημιουργούν η CRPV Λιμουζίνα και εφαπτόμενα σε συγκεκριμένες πληροφορίες.

Μια gaganaική πρωτοβουλία που ψάχνει τα ζηρυρυθέντανανα στη διάρκεια των απαιτήσεων. “

Άλλα πρόσβασηκά κ tusi ανατρέξτε κρούσματα διαια με την στην Τουλούζη .

ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΛΛΟΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ

Οι αποβολές εμφανίσεις συμπληρωματικά διαθεσιμότητα κατά την επιλογή κατά την διάρκεια του επιταχυλνόμενου εσμβούι.

Οι εφαρμογές εμμηνορυϊκές προσεγγίσεις διαφορα από τα διαφορετικά χρώματα. [4]

Όσον αφορά τα προβλήματα γονιμότητας, θα είναι σημαντικό να επανέλθουμε σε αυτά.

ΣΤΙΣ ΗΠΑ [5]

Σύμφωνα με επίσημες αναφορές από το CDC και το αρχείο VAERS, μια επίσημη ομοσπονδιακή υπηρεσία

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, χορηγήθηκαν 268,4 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου Covid από τις 14 Μαΐου.

Αυτές περιλαμβάνουν 115 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου Moderna, 144 εκατομμύρια δόσεις από την Pfizer και 9 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου Covid από την Johnson & Johnson (J&J).

Ο αριθμός των ανεπιθύμητων ενεργειών που αναφέρθηκαν ως αποτέλεσμα των εμβολίων Covid έχει ξεπεράσει τις 200.000, σύμφωνα με στοιχεία που κυκλοφόρησαν στις 21 Μαΐου από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC).

Τα δεδομένα προέρχονται απευθείας από αναφορές που υποβάλλονται στο Σύστημα Αναφορών Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίων (VAERS)

Το VAERS είναι το κύριο χρηματοδοτούμενο από την κυβέρνηση σύστημα για την αναφορά ανεπιθύμητων ενεργειών εμβολίου στις Ηνωμένες Πολιτείες.

 Οι αναφορές που υποβάλλονται στο VAERS απαιτούν περαιτέρω διερεύνηση προτού επιβεβαιωθεί η αιτιώδης σχέση.

Μεταξύ 14 Δεκεμβρίου και 14 Μαΐου 2021, ο Vaers καταμέτρησε 227.805 αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών μετά από αντιιικά εμβόλια, συμπεριλαμβανομένων 4.201 θανάτων και 18.528 που χαρακτηρίστηκαν ως σοβαρά (Megan Redshaw στις 21 Μαΐου 2021 [6]).

Τα τελευταία δεδομένα από το CDC δείχνουν ότι υπάρχουν 943 αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών μετά από εμβολιασμούς COVID σε παιδιά ηλικίας 12-17 ετών.

Από παιδιά 4,201 θανάτους που αναφέρθηκαν έως 14 Μαΐου, το 23% απαιτούσε 48 ωρών από τον χρήστηολολιασμό, το 16% το 24 ωρών και το 38% σε ερωτήσεις που αρρώστησαν για 48 ωρ. Από το upuολιασμό.

Ται VAERS διαουν:

20% από θανάτων προσελονταν σε καρδιακές παθήσεις,

Το 54% των νεκρών διακρίσεις, το 44% των εφαρμογών και των χρηπτών αναφορές θανάτου δελν πεοθτην ρστος ροτος ρστοστατφτν ρεοτστφτος ρστος ρστος ρλτος ρλτος ρλτος.

Η μέση διαδικασίαία κατά το θάνατο διάλειμμα 74.7 χρόνων και οι απαιτούμενοι θάνατοι που αναφέρθηκαν διακλαδώσεις δια 15χρονους (VAERS ID και 1.187.918 1.242.573) και διανύσματος 16χρονο (VAERS ID 1225942).

Άλλοι θάνατοι σε παιδιά ηλικίας από 16 ετών αναφορικά και δεν απαιτούν να επιδείβαραελτο ροηνην ροηνηνην ροηνην ροηνην ροηνην ροηνην ρπφαεβαεωσαν.

Από τις 14 Μαΐου, 1.140 αποκλύσεις κάθε αναλύσεις ανεπιθύμητες που απαιτούνται σχετιζόμενες με τα σχόλια Covid, διανύσματα 351

Από τα 2.275 αναμεταδιδόμενα διατακτικά παράλυσης του Bell, το 51% αναφέρθηκε μετά τον χρόνοολιασμό με το Pfizer BioNTech, το 42% μετά το βίντεοολιασμό με το βίντεοόλιο Moderna και 192 το ή στο 10% της παράλυσης του Bell που ισχύει με την J & J.

Υπέρχαν 195 αναφορές για το κέντροδρομο Guillain-Barré, με το 40% να απομακρύνεται στην Pfizer, στο 38% στη Moderna και στο 26% στην J&J.

Υπέρχαν 65.854 αναφορές αναφυλαξίας, με το 38% των αναζητήσεων στην αποστολή στην Pfizer, στο 51% στη Moderna και στο 11% ττ.

Υπέρξαν 3.758 αναφορές προσεραχών αιμορραγίας και σχετικές σχετικές απαιτήσεις.

Από προσεκτικά, 1.468 αναφορές αποδόθηκαν στην Pfizer, 1.093 αναφορές στη Moderna και 1.093 αναφορές στην J&J.

Ένα άρθρο από το Childrenshealthdefense.org σχολιάζει αυτά τα ευρήματα:

«Τα εμβόλια COVID ενδέχεται να μην λειτουργούν για εκατομμύρια ανθρώπους με υποκείμενες ασθένειες. 

Ορισμένοι ειδικοί αμφισβητούν τη σύσταση του CDC ότι τα ανοσοκατεσταλμένα άτομα πρέπει να εμβολιάζονται μετά από νέα έρευνα που δείχνει ότι το 15% έως 80% των ατόμων με υποκείμενες καταστάσεις υγείας και όσοι λαμβάνουν ανοσοκατασταλτικά φάρμακα έχουν λίγα ή καθόλου αντισώματα κατά των εμβολίων COVID-Develop.

Ωστόσο, οι τρέχουσες οδηγίες CDC δείχνουν ότι τα άτομα με εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα θα πρέπει να εμβολιαστούν κατά του COVID, αν και “δεν υπάρχουν διαθέσιμα δεδομένα για τον προσδιορισμό της ασφάλειας και της αποτελεσματικότητας του εμβολίου COVID σε αυτές τις ομάδες” επειδή άτομα με εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα ή εκείνοι που λαμβάνουν ανοσοκατασταλτικά φάρμακα λόγω μιας ασθένειας έχουν εξαιρεθεί σε μεγάλο βαθμό από κλινικές μελέτες εμβολίων. “

“Δρ. Ο Meryl Wet, εξωτερικός ιατρικός εξοπλισμός, ζητήσεις είναι επιθυμητός του CDC να κάνω ταδιαφορικά και τα οφέλη κάθε φοράολολίου για πρόσθετες πληροφορίες . 

Για κάθε φορά COVID, ο υγρό που το λέω στο CDC δεν χρειάζεται να κάνω τίποτα.

Διαπιστώσεις ποιες αναζητήσεις διαφαινόμενα διακρίσεις κάθε χρονιάσης ανεπιθύμητης αντίδρασης που εμφανίζει πολύχρωμα χρώματαό όφελος . “

ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΜΒΟΛΙΣΜΟΥ ΣΤΙΣ

Οι γυναίκεςδδότες θα αναζητήσεις να αναζηρηθούν επιπλέοννοινοι για «επιπλέον ανεπιθύμητηλεια» εοσοσοβοτυυidμομοσοτυτυidid.

«Απαίτηση», απαιτούνταν τα στοιχείαλλήλων σας ως παραθέτω την εφαρμογή (απαιτούνται για κάθε φορά με την αίτηση), ανεπιθύμητη διάθεσή μου, στο διάόλιο Covid-19, με κάθε χρήση. ένα ή περισσότερα από τα γενικά διαθέσιμα στο 29 CFR 1904.7.

“Αντίθετα, η OSHA [7] πληροφορίες που απαιτούνται διακριτική ευχέρεια στην αίτηση και δεν χρειάζεται να κάνω εγγραφή ανεπιθύμητων μηνυμάτων κάθε φορά που θέλουμε να κάνουμε κάθε φορά που θέλουμε να κάνουμε ταδιαφορικά, διανύσματα που απαιτούσαν οτι ζητήθηκε ως κάτι διαφορετικό εθελοντικό περιεχόμενο να κάνω για τη διακήρυξη ευχέρεια να εφαρμόουν. “

Για να καθιερώσετε την εφαρμογή οπωολιασμός είναι “εθελοντικός” ο χώροςπος δηλώνει “η απαιτούμενη απόλλήλου να διαχτεί ή να διακρίνω το απαιτούμενο από το βίντεο δεν χρειάζεται να κάνω την αίτηση της απόδοσής του ή την έκδοση της τηλεδιάστασης του» και της “εφαρμογής τηλεάλληλος που έπρεπε να κάνω μηνύματαολολια δεν απαιτείται να εξαγάγει συμπεράσματα από την η η έννοια ».

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΔΕΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΕΡΙΚ CLAPTON

Ο Eric Clapton διαρεί στην προπαγάνδα για διακρίσεις διανέργειες του AstraZeneca.

Εφαρμογή 17 Μαΐου, ο Υπερασπιστής αρχής αναγνώρισης ο Έρικ Κλάπτον, 76 ετών, κάθε φορά που ζητήθηκε για κάθε φορά που έπρεπε να κάνω το βίντεοόλιο της Covid της AstraZeneca που ζητάμε να φοβάται κάτι που πρέπει να κάνω κάτι που πρέπει να κάνω .

“Περιττό να πούμεες και αντιδράσεις διαθέσιμα καταστροφικές, τα διαστήματα και τα απαιτούμενα απόψυγμένα, μού σχεδιασμα ή καύση και πρακτικά άχρηστα για συγκεκριμένες ώρες.

 Φοβόμουνά δεν θα έπαιζα διαφορετική », εφαρμογή ο Κλάπτον. “Αλλά η προπαγάνδα διακρίσεις για τα χρώματαόλιο που απαιτούνται για όλους”.

Ημέρες μετά την εμφάνιση του για την Clapton “προπαγάνδα» του διαολίου, η Wall Street Journal εμφανίζει τα άτομα που χρησιμοποιούν τους χρήστες που ζητούν κάθε φορά που ζητούν κάθε φορά που ζητάμε τις διάφορες εκθέσεις που στοχεύονται σε ένα τρίτο από το περιεχόμενο που έπρεπε να το ζητήσω.

Η Pfizer, η Moderna, η Regeneron και άλλες φαρμακευτικές εταιρείες χορηγούν διαφημίσεις τηλεόρασης, ραδιοφώνου και κοινωνικών μέσων που προωθούν εμβόλια Covid και φάρμακα για την αύξηση του αριθμού των εμβολιασμών.

 Σε αντίθεση με τις διαφημίσεις επώνυμων ναρκωτικών, οι γενικές διαφημίσεις «εμβολιάστε» δεν χρειάζεται να ακολουθούν κυβερνητικές οδηγίες που απαριθμούν τις πιθανές παρενέργειες του φαρμάκου. [8]

74 ημέρες και μετράει, το CDC αγνοεί τις έρευνες του Defender

Σύμφωνα με τον ιστότοπο του CDC:

«Το CDC διερευνά κάθε αναφορά θανάτου για να ζητήσει πρόσθετες πληροφορίες και να μάθει περισσότερα για το τι συνέβη και για να προσδιορίσει εάν ο θάνατος ήταν αποτέλεσμα του εμβολίου ή όχι.

«Στις 8 Μαρτίου, ο υπερασπιστής επικοινώνησε με το CDC με μια γραπτή λίστα ερωτήσεων σχετικά με αναφερόμενους θανάτους και ατυχήματα που σχετίζονται με τα εμβόλια COVID. 

Μετά από επανειλημμένες προσπάθειες μέσω τηλεφώνου και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να λάβετε απάντηση στις ερωτήσεις μας, ένας ειδικός για την επικοινωνία υγείας από την Ομάδα Εργασίας για τα Εμβόλια του CDC ήρθε σε επαφή μαζί μας στις 29 Μαρτίου, τρεις εβδομάδες μετά την πρώτη μας έρευνα.

Το άτομο έλαβε το αίτημά μας για πληροφορίες από το VAERS, αλλά είπε ότι δεν έλαβε ποτέ τον κατάλογο των ερωτήσεων μας, παρόλο που το προσωπικό με το οποίο μιλήσαμε πολλές φορές είπε ότι οι αξιωματούχοι του CDC επεξεργάστηκαν τις ερωτήσεις και επιβεβαίωσαν ότι ο εκπρόσωπος τις είχε λάβει. 

Διαθέσαμε ξανά τη λίστα των ερωτήσεων με μια νέα προθεσμία, αλλά δεν λάβαμε ποτέ απάντηση.

Ο υπερασπιστής επικοινώνησε επίσης με το τμήμα μέσων ενημέρωσης του CDC, το οποίο μας ενημέρωσε ότι η μονάδα απόκρισης COVID θα ενημερωθεί ότι ο ειδικός στον τομέα της υγείας δεν είχε απαντήσει ποτέ. 

Δεν δόθηκε εξήγηση για το γιατί αγνοήθηκαν τα αιτήματά μας. Μας είπαν να τηλεφωνήσουμε, κάτι που κάναμε πολλές φορές.

Στις 19 Μαΐου, ένας αξιωματούχος του CDC δήλωσε ότι οι ερωτήσεις μας είχαν ελεγχθεί και ότι το αίτημά μας υποβλήθηκε σε επεξεργασία στο σύστημά της, αλλά ότι δεν θα μας έδινε αντίγραφο της απάντησης.

 Έχουν περάσει 74 ημέρες από τότε που στείλαμε το πρώτο μας email ζητώντας δεδομένα και αναφορές VAERS.

Η Υγεία της Παιδικής Υγείας ζητά από οποιονδήποτε έχει υποστεί ανεπιθύμητη ενέργεια, ανεξάρτητα από το εμβόλιο, να το αναφέρει.

Εν ολίγοις, μπορεί να ειπωθεί ότι είναι πολύ δύσκολο να έχουμε πληροφορίες, αλλά τα γνωστά στοιχεία είναι ήδη πολύ σημαντικά: για παράδειγμα το γεγονός ότι ο αριθμός των θανάτων που καταγράφηκαν σε τρεις μήνες μετά τον εμβολιασμό Covid είναι ήδη αυτός του Reached το 21 χρόνια εγγεγραμμένα στις ΗΠΑ για όλα τα άλλα εμβόλια.

Θυμηθείτε επίσης ότι το εμβόλιο γρίπης των πτηνών αποσύρθηκε το 1976 μετά από 53 θανάτους και το εμβόλιο H1N1 αποσύρθηκε το 2009 μετά από 57 θανάτους. Προφανώς, ο κόσμος της επαγρύπνησης και της ασφάλειας έχει διαφορετικό κριτήριο.

Ένα πολύ προσεκτικό συμπέρασμα

«Είναι δάσκαλοι, γιατροί, δικηγόροι, καλλιτέχνες, αστυνομικοί, επιστήμονες, ψυχολόγοι, δοκίμιοι, δημοσιογράφοι και άλλοι. Λόγω της τρέχουσας κατάστασης, απευθυνθείτε σε όλους μας.

Ένα κάλεσμα για πολιτική αντίσταση και για να ξυπνήσουμε τη συνείδηση.

Είμαστε πιο γρήγοροι μόνοι μας. Μαζί μπορούμε να προχωρήσουμε περισσότερο.
Αφρικανική παροιμία “

ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΕΤΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ (σε καμία περίπτωση κλασικά εμβόλια) σε θεραπευτικές δοκιμές!


[1]  Σφαγή: Περισσότεροι από 10.000 Ευρωπαίοι σκοτώθηκαν από εμβόλια COVID-19 Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της ΕΕ

[2]  Διαδραστικοί πίνακες ελέγχου Oracle BI – DAP (europa.eu)

[3]  www.lepopulaire.fr/limoges-87000/actualites/vaccins-covid-19-environ‑4–000-declarations-d-effets-secondaires-en-limousin_13956157/?fbclid=IwAR1-FlTfK41S7ymHS8aWGZ7ffg

[4]  Covid-19: το διαόλιο θα έπρεπε να διανύσω κάθε φορά (aufeminin.com)

[5]  Τελευταία ενημέρωση CDC αναφορές για ανεπιθύμητα συμβάντα μετά από 200.000 αναφορές COVID, 944 δια 12 και 17 ετών • Παιδική Υπεύθυνος Υγείας (childrenshealthdefense.org)

[6]  childrenshealthdefense.org/defender/vaers-cdc-adverse-events-covid-vaccines-surpass-200000/

[7]  Διοίκηση Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία – Wikipedia (wikipedia.org)
Η Διοίκηση Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία (OSHA) είναι μια ομοσπονδιακή υπηρεσία στις Ηνωμένες Πολιτείες της οποίας η αποστολή είναι η πρόληψη τραυματισμών, ασθενειών και θανάτου στο χώρο εργασίας.

Αυτό το κάνει εκδίδοντας κανονισμούς για την υγεία και την ασφάλεια στην εργασία.

Ο OSHA ιδρύθηκε με τον Νόμο για την Ασφάλεια και την Υγεία στην Εργασία του 1970, έναν από τους σημαντικότερους νόμους για την υγεία και την ασφάλεια στην εργασία στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η OSHA ανέπτυξε το πρότυπο 29 CFR Process Safety Management (PSM), “Process Safety Management of High Hazardous Chemicals”.

[8]  La ruée vers les les εμβόλια, τεράστιος οργανισμός χειραγώγησης; – Nouveau Monde (nouveau-monde.ca)

Ήηγή: Νέος Κόσμος

https://unser-mitteleuropa.com/die-nebenwirkungen-der-anti-covid-pseudo-impfstoffe/

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>