«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Όταν τον αποκήρυξε η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ το 2019, μας έλεγαν ότι μοιράζουμε συνωμοσίες, εξηγήστε στους νεκρούς, γιατί χρηματοδοτείται τα πουλημένα ΜΜΕ και αναδεικνύεται τους δολοφόνους τους;;;;

FauciLeaks: Όπως ο Dr. Ο Fauci ήθελε να καλύψει την καταγωγή της Corona

Διευθυντής Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας Δρ. Francis Collins (κέντρο) και Διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων Ο Anthony Fauci (δεξιά) σε συνάντηση με τον Bill Gates. Εικόνα: flickr.com / (CC BY-NC 2.0)

FauciLeaks: Δημοσίευση 3200 σελίδων ηλεκτρονικών μηνυμάτων – Όπως ο Dr. Ο Fauci ήθελε να καλύψει την καταγωγή της Corona

Τα πρόσφατα αποκαλυφθέντα email από τον αμερικανικό κορώνα Πάπα Dr. Ο Anthony Fauci δείχνει ότι ο Fauci είχε προσπαθήσει να καλύψει τον ρόλο του στην έρευνα κορώνας στο εργαστήριο Wuhan και την πιθανή εργαστηριακή προέλευση της πανδημίας από τις 31 Ιανουαρίου 2020.

 Σύμφωνα με εμπιστευτικά μέσα, ο Λευκός Οίκος ετοιμάζει την αντικατάσταση του Fauci.

από τον Richard Abelson

Η πύλη ” Buzz-feed ” έλαβε 3.200 σελίδες email Faucis από τον Ιανουάριο έως τον Ιούνιο του 2020, η ” Washington Post ” έλαβε επίσημα 866 σελίδες email Faucis τον Μάρτιο και τον Απρίλιο του 2020 από το αίτημα Freedom of Information.

 Τα ηλεκτρονικά μηνύματα τεκμηριώνουν πώς ο Fauci προσπάθησε να καλύψει τη συμμετοχή του σε πειράματα υπερ-ιών στο Ινστιτούτο ιολογίας του Γουχάν, όπως ανέφερε χθες ο Tucker Carlson στο Fox News. ορίζεται.

Στις 31 Ιανουαρίου 2020, ο ιολόγος Dr. Η Kristian Andersen έστειλε μέσω email στον Fauci εκφράζοντας ανησυχία ότι υπήρχαν ενδείξεις ότι ο ιός SARS-CoV-2 παρήχθη στο εργαστήριο:

“Πρέπει να κοιτάξετε πολύ προσεκτικά για να δείτε ότι ορισμένες ιδιότητες (πιθανώς) φαίνεται κατασκευασμένες.”

Ο Fauci απάντησε στις 02/01. συνοπτικά: «Ευχαριστώ, Κρίστιαν. 

Θα μιλήσουμε σύντομα. “

Λίγο αργότερα, ο Fauci έγραψε ένα πολύ μεγαλύτερο, πιο επείγον μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον συνάδελφό του Hugh Auchincloss, με θέμα “ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ”:

«Πρέπει πραγματικά να μιλήσουμε σήμερα το πρωί. Κρατήστε το κινητό σας ενεργοποιημένο … Διαβάστε αυτό το έγγραφο και το email που σας διαβιβάζω. 

Θα έχετε πολλά να κάνετε σήμερα. “

Επισυνάφθηκε ένα PDF με θέμα “Baric, Shi et al – Nature Medicine – SARS Gain of Function”

Η «γυναίκα νυχτερίδα» Δρ. Ο Shi Zhenghli από το Ινστιτούτο Viro-logy του Wuhan (WIV) είχε από το 2014 χρηματοδότηση από τον Faucis NIAID του Υπουργείου Υγείας των ΗΠΑ, Peter Daszaks EcoHealth Alli- ance και ιολόγους Ralph S. Baric το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας. λειτουργία»(ιοί super) Η έρευνα που λαμβάνονται για ρόπαλο Coroinaviren που δεν επιτρέπεται στις ΗΠΑ ( Δωρεάν κόσμο Αποκαταστήστε-τετ ).

Αυτή η έρευνα χρηματοδοτήθηκε στο περιοδικό Journal Nature Medi-cine .

Στις 19 Φεβρουαρίου δημοσίευσε τον Peter Daszak μαζί με 26 άλλους ερευνητές – συμπεριλαμβανομένου του Dr. Ο Christan Drosten του Charité του Βερολίνου – ένα «ανοιχτό γράμμα» στο κορυφαίο ιατρικό περιοδικό The Lancet , και χαρακτήρισε τη θεωρία της εργαστηριακής προέλευσης του ιού SARS-Cov-2 «θεωρία συνωμοσίας».

Ο συγγραφέας της έρευνας για τον ιό της κορώνας στο WIV έδωσε στον εαυτό του άδεια, με την υποστήριξη του γερμανικού “Corona Pope” Drosten.

Στις 17 Μαρτίου δημοσίευσε τον εν λόγω Δρ. Ο Κρίστιαν Άντερσεν με τέσσερις άλλους ερευνητές στο Nature Medi-cine, επίσης, ένα ανοιχτό γράμμα, σύμφωνα με «σαφή ανάλυση που δείχνουμε ότι το SARS-Cov-2 δεν είναι εργαστηριακό κατασκεύασμα ή έχει παραβιαστεί σκόπιμα».

Ωστόσο, αυτή η «ανάλυση» βασίστηκε στην υπόθεση ότι οι χειρισμένοι ιοί ήταν εύκολο να εντοπιστούν, κάτι που στην περίπτωση των πειραμάτων από τον Baric και τον Shi δεν χρειάστηκε να συμβαίνει, όπως γράφει ο επιστημονικός δημοσιογράφος Nicolas Wade . Δεν ήταν σαφές γιατί ο Andersen είχε αναθεωρήσει τη γνώμη του από τις 31 Ιανουαρίου 2020.

Αυτά τα δύο «ανοιχτά γράμματα» χρησιμοποιήθηκαν για να στηρίξουν το ΚΚΚ, τον ΠΟΥ και όλα τα μέσα ενημέρωσης ισχυρίζονται ότι η υπόθεση εργαστηριακής προέλευσης ήταν μια «θεωρία συνωμοσίας» του Ντόναλντ Τραμπ.

Στις 17 Απριλίου 2020, ο Fauci βγήκε μπροστά στις κάμερες μαζί με τον Donald Trump και τον Mike Pence και είπε, αναφερόμενος στο “ανοιχτό γράμμα” του Andersen:

«Μια ομάδα εξειδικευμένων ιολόγων εξέτασε πώς οι αλληλουχίες ιών εξελίχθηκαν σε νυχτερίδες και οι αλληλουχίες μετάλλαξης εκεί είναι απολύτως συνεπείς με τη μετάδοση από ένα ζώο στον άνθρωπο.»

Μέχρι σήμερα, δεν υπάρχουν στοιχεία που να υποστηρίζουν αυτόν τον ισχυρισμό.

Στις 18 Απριλίου έγραψε ο Δρ. Ο Peter Daszak προς τον Fauci και ευχαρίστησε τον Fauci που τον έπλυνε καθαρό, καθώς «δέχεται φωτιά από τους δημοσιογράφους της Fox News».

Ο Daszak ευχαρίστησε τον Fauci «εκ μέρους των υπαλλήλων και των συνεργατών μας για να καταστήσει σαφές ότι τα επιστημονικά δεδομένα είχαν φυσική προέλευση του Covid -19 υποστηρίζεται από μετάδοση από άνθρωπο σε άνθρωπο και όχι από εργαστήριο προέλευσης του Ινστιτούτου ιολογίας του Γουχάν.

“Το υπόλοιπο αυτού του μηνύματος λογοκρίνεται βάσει της εξαίρεσης Β7 (Α) του νόμου περί ελευθερίας της πληροφόρησης, καθώς το λογοκρισμένο περιεχόμενο αποτελεί μέρος ενός αστυνομική έρευνα.

Δεν είναι γνωστό εάν οι Fauci και Daszak ερευνούνται.

Οι συγγραφείς της έρευνας για την κορώνα των νυχτερίδων Fauci και Dastzak συγχαίρονται εδώ που δυσφημίζουν την εργαστηριακή θεωρία προέλευσης ως «θεωρία συνωμοσίας» χωρίς καμία απόδειξη. Και τώρα έχουμε τα email.

Ο Λευκός Οίκος πρέπει τώρα να προετοιμαστεί για τον αντικαταστάτη Faucis, όπως αναφέρει ο Jack Poso biec από την Ουάσιγκτον.

Ο εκδότης National Geographic Books αφαίρεσε ένα συμβουλευτικό βιβλίο Fauci που είχε προγραμματιστεί για το φθινόπωρο από τη σειρά του.

Δείτε επίσης το βίντεο του Paul Joseph Watson: The Fauci E-Mails
Εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Free World .

https://unser-mitteleuropa.com/faucileaks-wie-dr-fauci-den-ursprung-von-corona-vertuschen-wollte/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>