«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αυτοί οι πολιτικοί δοσίλογοι μολύνουν τα ιερά και όσια.

ΠΑΣΑΡΕΛΑ ΚΑΚΑ

 Για επιδείξεις μόδας στην Ακρόπολη είπε πριν από λίγες ημέρες η ΕΓΚΑΘΕΤΗ υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και το ΕΓΚΑΘΕΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο φαίνεται πως εισάκουσε την απόφαση της.

Όχι ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ δεν εισακούν, αλλά εκτελούν προδοτικές εντολές, που σημαίνει ότι δεν διαφέρουν σε προδοσία από την Μενδώνη!!!!!!!

Αφού την «τσιμένταρε» τώρα την μετατρέπει και σε πασαρέλα Ετοιμάζονται να πουλήσουν την Ακαδημία Πλάτωνος, και όπου υπάρχει αρχαίο κατά εντολή των ανθελλήνων νταβατζήδων δανειστών!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες το ΕΓΚΑΘΕΤΟ  Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο έδωσε το πράσινο φως για τη φωτογράφιση της συλλογής «Cruise 2022» του γνωστού οίκου Dior στην Ακρόπολη, στις 14 και 15 Ιουνίου, όπως επίσης και στο Ηρώδειο, την Αρχαία Αγορά, στο Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο και στο Nαό του Δία στη Νεμέα.

Έτσι η Ακρόπολη, μετά την μετατροπή της σε… γιαπί από την κυβέρνηση θα την μετατρέψει τώρα και σε πασαρέλα για τις ανάγκες του οίκου Dior, ή όποιου ανθέλληνα την χριστεί.

Πρόκειται για επετειακή φωτογράφηση για τα 70 χρόνια από την «ιστορική φωτογράφηση» του 1951, όταν ο γνωστός οίκος παρουσίασε τη συλλογή του με φόντο τον Παρθενώνα, η οποία εμπνέεται από τον ελληνικό πολιτισμό και το σύγχρονο αποτύπωμά του.

Σύμφωνα με το αίτημα που κατέθεσαν οι εταιρείες του οίκου «Eight E.E.» και «QOS IKE» που εκπροσωπούν τον οίκο Dior, όπως διέρρευσε λίγες ώρες πριν ξεκινήσουν να το εξετάζουν τα μέλη του ΚΑΣ, η συλλογή που θα φωτογραφηθεί στα αρχαία μνημεία «είναι εμπνευσμένη από τον ελληνικό πολιτισμό, τις προγονικές τέχνες, την τεχνογνωσία, την ελληνική μυθολογία αλλά και το διαρκές αποτύπωμα της ελληνικής παράδοσης και δημιουργίας στη συλλογική μνήμη της Ευρώπης».

Οι δε φωτογραφήσεις θα πλαισιώσουν την επίδειξη μόδας στο Καλλιμάρμαρο στις 17 Ιουνίου.

Το αίτημα για την πραγματοποίηση της επίδειξης θα συζητηθεί την Πέμπτη στο Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων.

Το σύνολο των συγκεκριμένων δράσεων διαφημίζεται από τον φιλοκυβερνητικό Τύπο ως προβολή των μνημείων μας και του ελληνικού τουρισμού.

Μόνο που τα μνημεία μας είναι αυτόφωτα και ονομαστά σε όλο τον πλανήτη.

Κι αν κάτι χρειάζονται από μας και τους επιγόνους μας είναι Σεβασμός.

Ποιος άραγε περιμένει να μάθει την Ακρόπολη και τον Παρθενώνα μέσα από ένα ντεφιλέ;

Είναι μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς και θαυμαστό τεκμήριο του ανθρώπινου πολιτισμού, ξακουστό σε όλη την οικουμένη.

Όσο για τον τουρισμό… η κυβέρνηση θα μπορούσε να τον διαφημίσει καλύτερα εάν ακολουθούσε ένα καλύτερο σχέδιο για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού και όχι να έτρεχε πανικόβλητη να εμβολιάσει άπαντες, ώστε αν έρθουν οι τουρίστες στην Ελλάδα.

Η κυβέρνηση λοιπόν αφού «τσιμέντωσε» την Ακρόπολη και έφερε κομπρεσέρ (!) τον ιερό βράχο, από το οποίο προκλήθηκαν καταστροφές, τώρα την παραδίδει «έτοιμη» στον οίκο Diοr για να πραγματοποιήσει φωτογραφίσεις σε αρχαία μνημεία.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ: Το επόμενο τσιμέντωμα

Εκεί που στην αρχαιότητα δίδασκε ο Πλάτωνας, θα κόψουν 580 δέντρα για να κάνουν εμπορικό κέντρο…με υπογραφή Μενδώνη & Μπακογιάννη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ αναλυτικά εδώ: https://bit.ly/3vPsPCX

Για αυτό το μνημείο έχουν σκοτωθεί χιλιάδες πατριώτες, επί τουρκοκρατίας οι Έλληνες έδωσαν βόλια στους τούρκους να μην πειράξουν το μολύβι της ακρόπολης και οι προδότες την μολύνουν και την ξεπουλάμε στα πούστικα και προδοτικά παζάρια της ντροπής και ακόμα χειρότερα δεν υπάρχει Ελληνική βουλή να την σώσει!!!!!!!!!!!!!!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>