«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Εσείς πατριώτες που πάτε και τρυπιέστε διακινδυνεύοντας την ζωή σας;;; Αυτός είναι ο κορονοϊος, ένα βιολογικό και πολιτικό όπλο!

 december

BBC: Ανατροπή, δεν θα προστεθούν ελληνικά νησιά ή νέες χώρες στην πράσινη ταξιδιωτική λίστα της Βρετανίας

03/06/2021  15:24
Δεν αναμένεται να προστεθούν νέες χώρες ή προορισμοί στην πράσινη ταξιδιωτική λίστα της Βρετανίας σήμερα, όπως μεταδίδει το BBC. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του, δεν αποκλείεται μάλιστα να αφαιρεθούν και κάποιες χώρες από τον συγκεκριμένο κατάλογο των ασφαλών προορισμών, ενώ αναμένεται να προστεθούν νέες στην «κόκκινη λίστα».

Όλα αυτά λίγες ώρες μετά τον καταιγισμό δημοσιευμάτων βρετανικών ΜΜΕ που εκτιμούσαν ότι στην «πράσινη λίστα» που θα ανακοινώσει το απόγευμα το βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών θα περιλαμβάνονταν πιθανότατα και τουλάχιστον πέντε ελληνικά νησιά, η Κεφαλονιά, η Ζάκυνθος, η Μύκονος, η Σαντορίνη και η Κως, και πιθανώς η Κέρκυρα, η Λέσβος και η Ρόδος, αλλά όχι η Κρήτη.

Τα κριτήρια της Βρετανίας για την ένταξη χωρών στην «πράσινη λίστα»

Η απόφαση για το ποιες χώρες ή προορισμοί θα τοποθετηθούν στην «πράσινη», «πορτοκαλί» ή «κόκκινη» λίστα της βρετανικής κυβέρνησης λαμβάνονται μετά από σχετικές εισηγήσεις του Joint Biosecurity Centre, που εκτιμά διάφορους παράγοντες, όπως τον κίνδυνο μόλυνσης των Βρετανών τουριστών από παραλλαγές του κορωνοϊού, την αναλογία των νέων κρουσμάτων, το ποσοστό των διαγνωστικών τεστ κορωνοϊού που διενεργούνται στις χώρες αυτές και τη δυνατότητα ανάλυσης της γονιδιακής αλληλουχίας εμφανιζόμενων στελεχών του κορωνοϊού.

Το υπουργικό συμβούλιο λαμβάνει στη συνέχεια της αποφάσεις του, συνεκτιμώντας αυτές τις εισηγήσεις, καθώς και άλλους παράγοντες.

Οι λίστες της Βρετανίας θα επικαιροποιούνται ανά τρεις εβδομάδες, βάσει της συνεχούς παρακολούθησης αυτών των στοιχείων. Η πρώτη επικαιροποίηση αναμένεται να ανακοινωθεί το απόγευμα από τον υπουργό Μεταφορών, Γκραντ Σαπς.
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/kosmos/bbc-ohi-ellinika-nisia-nees-hores-prasini-lista-bretanias

Αυτοί είναι οι Βρετανοί

Αθήνα 1944: το βρώμικο μυστικό της Βρετανίας

 Γουίνστον Τσώρτσιλ ο ίδιος υπολόγιζε οτι διακυβεύονταν το σχέδιό του για την επιστροφή του βασιλιά της Ελλάδας στην εξουσία, και το σταμάτημα του κομμουνισμού. Έτσι ο Τσώρτσιλ άλλαξε πολιτική, και υποστήριζε πια τους συνεργάτες του Χίτλερ εναντίον των, έως πριν λίγο, συμμάχων του.

Οι δημοσιογράφοι Ed Vulliamy και Helena Smith ρίχνουν φως σε πολλές πτυχές της βρετανικής πολιτικής και στρατιωτικής επέμβασης στην Ελλάδα. Παρουσιάζει την βρετανική πολιτική στην Απελευθέρωση και τα Δεκεμβριανά των εμφύλιο, την δίωξη και καταστολή του Αντιστασιακού κινήματος, και την συνεργασία των βρετανών με τους δοσίλογους και Ταγματασφαλίτες. Οι ίδιοι  άγγλοι είναι και οι ίδιοι δοσίλογοι είναι στην εξουσία της Ελλάδος!

Πάμε σε ακρωτηριασμό της Ελλάδας με προκάλυμμα τη Χάγη, προκειμένου να συνεχίσει η σάπια ελίτ την εκμετάλλευσή μας;
Ντροπή μας.

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>